Kerékpár
22 feliratkozó
23 órája
Ez megint aggasztóan könnyedén ment, kialakult a meccsnull.javaslom megtekintésre a 2 tourt, amit vgg nyert meg. nekem úgy tűnik, mindenki elfelejtette már, hogy nyerte meg azokat az alapján amiket tegnap is írtatok, hogy alázás meg hülyét csináltak a mezőnyből. magashegyi szakaszon 2-3 perces megrogyás kell az egyikőjüktől, hogy lehessen valamit mondani, de ez idáig papírforma. verseny előtt volt 85 pogacar-14 vgg-1 bárki más az esély. szerintem ez eddig nem ment el semmilyen irányba az elmúlt 5 tdfből kiindulva. az meg mindig is így volt, hogy poginak h2h minden szakasz vége jobban megy mint jonasnak (1 kivétellel 2 évvel ezelőttről), ezért kb 1.5-2 perces hendikepje lesz az összekuporgatott bónuszok miatt. ehhez képest 2 szakasz alatt szedett 10 mpt a potenciális 20hoz képest, hát nem itt lesz vége a versenynek. aki nyer, az úgyis percekkel fog. legalábbis a tapasztalat ezt mondatja az elmúlt 5 év alapján
Nem tűnik könnyen verhetőnek Pogi, és az UAE.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
23 órája
Ez megint aggasztóan könnyedén ment, kialakult a meccsnull.Nem tűnik könnyen verhetőnek Pogi, és az UAE.
1 napja
Limit èrdekes lehet mèg
1 napja
Amúgy az különösen szép ebben a sportban, hogy a Vismások javították meg del Toro bicaját (amivel aztán végig is ment), ugyanis az UAE kocsi nem vette észre az integető del Torot... 😊Ez az év sportszerűsége nálam!
bogjosi
1 napja
Hát ez alàzos lett.Nem szabad ilyet mondani! Primitív! .....legalábbis ESBringa oldalán (évente 1x ha kommentelek) én ezt kaptam meg 😀
Toca
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 napja
Már egy Montjuicon bolondot csinált az UAE mindenkiből, Pogi kb ordított Del Toronak hogy tied, Jonas már itt időt kap (igaz csak bónusz miatt).Huhh, ez elég doomer lett. 😀 Azért egy 3 hetes 2. napjánál szerintem még bátran lehet reménykedni egy izgalmasabb versenyben.
Semmi epic verseny nem lesz itt, mondjuk tegnap se értettem, mire írtátok, egy szuperspeciális TTT-re
zacknorb
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 napja
A térséget súlytó erdőtüzek miatt a Tour de France hétfői szakaszának utolsó 44 kiloméren nem lehetnek nézők, és a reklámkaraván sem közledik.
1 napja
Milyen befutó volt ez - UAE traccsparti a szakaszgyőzelemért 200 méterrel a cél előtt. 😀 😀 😀
1 napja
Már egy Montjuicon bolondot csinált az UAE mindenkiből, Pogi kb ordított Del Toronak hogy tied, Jonas már itt időt kap (igaz csak bónusz miatt).Semmi epic verseny nem lesz itt, mondjuk tegnap se értettem, mire írtátok, egy szuperspeciális TTT-re
1 napja
ez de megalázó volt a többiekre nézve 😊Pogacar behúzott fékkel jött a végén, hogy ne előzzön és folyton hátranézett!
1 napja
Akkor asszem ma kaptunk pár választ, Vingegaard meg Evenepoel megszakad, ezek ketten meg azon bohóckodnak és beszélgetnek a sprint közben előttük, hogy most akkor ki is nyerjen. 😀
2 napja
Na mikor fognak átmenni az első kerékpároson, vagy mikor fog benézni a hátsó ablakon az egyik kerekes..?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 napja
Aztán ott van még Seixas is. Ezt már komolyan is gondolom 😊Azért továbbra is Pogi az esélyesebb, pláne, hogy del Toro szintű második embere nincs a Vismának (Jörgenson, Piganzoli, Kuss jók, de nem az a szint).Pogi kiégett 😀Akkor innentől Pog az underdog 😊ezt te se gondolod komolyan xdd
Heisman nádor
zacknorb
Uramisten, mekkora TDF lesz ez! Mindkettő 100 százalékos, csak nehogy bukjon valamelyikük.
Megtippelhetetlen.
Viszont lélektanilag óriási boost ez most Jonasnak és a Vismának az elmúlt évek után 😊
...arról nem is beszélve, hogy egész évben kapta, hogy oké, nyer, de csak mert nincs Pogi...
Legyen mindkettő végig egészséges, és hadd szóljon! 😊
bogjosi
Mondjuk ma ha jól néztem ő kapta a legtöbbet
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 napja
Azért továbbra is Pogi az esélyesebb, pláne, hogy del Toro szintű második embere nincs a Vismának (Jörgenson, Piganzoli, Kuss jók, de nem az a szint).Pogi kiégett 😀Akkor innentől Pog az underdog 😊ezt te se gondolod komolyan xdd
Heisman nádor
zacknorb
Uramisten, mekkora TDF lesz ez! Mindkettő 100 százalékos, csak nehogy bukjon valamelyikük.
Megtippelhetetlen.
Viszont lélektanilag óriási boost ez most Jonasnak és a Vismának az elmúlt évek után 😊
...arról nem is beszélve, hogy egész évben kapta, hogy oké, nyer, de csak mert nincs Pogi...
Legyen mindkettő végig egészséges, és hadd szóljon! 😊
2 napja
Pogi kiégett 😀Akkor innentől Pog az underdog 😊ezt te se gondolod komolyan xdd
Heisman nádor
zacknorb
Megtippelhetetlen.
2 napja
Akkor innentől Pog az underdog 😊ezt te se gondolod komolyan xdd
Heisman nádor
2 napja
Akkor innentől Pog az underdog 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 napja
Jonas 😊Nem éreztem az UAE-n, hogy szétszakadnának, remélem epic verseny lesz
bogjosi
2 napja
Nem értem egyébként a riportereket, mikor beesik a célba a versenyző, totál kihajtva magát, azt még egy izót nem tud meginni, és tennék elé a mikrofont....Nekik ez a dolguk.
bogjosi
A szervezőké meg az lenne, hogy biztosítsák a versenyző nyugalmát ilyenkor.
2 napja
Nem értem egyébként a riportereket, mikor beesik a célba a versenyző, totál kihajtva magát, azt még egy izót nem tud meginni, és tennék elé a mikrofont....
2 napja
Ganna nagyon kész volt 😀