Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 11 éve
kb. Meg mondjuk Froome a közeljövőben. Meg esetleg Evans, azért neki elég gazdag eredménylistája van az elmúlt években, inkább 2., 3. helyezésekből van több, de azért ő is Tdf győztes.Akkor ki tartozik a legnagyobbak közé, Contador, Schleck és esetleg Wiggo?Black_AdderWiggo egy olyan tdf-et tudott megnyerni, amin nem volt HC befutó. Ne is csúfoljuk azt "nagykörversenynek", arról nem is beszélve, h ha engedik Froome ránázésre úgy 4-5 percet tudott volna ráverni, ha engedik...Na.
Nálam ábszolút outsider, mondjuk Evans nem erre készült, nálam Nibali és Scarponi se tartozik a legnagyobb háromhetes versenyzők közé, de mégis mindháromnak simán vernie kéne Wigginst....Black_Adder
Azért ha Nibali nem háromhetes (az elmúlt három évben négy dobogó GT-ken), akkor kb. egy kezemen meg tudom számolni kik a háromhetesek..Igor
Kb. ennyi akit Nibali elé raknék..Igor
Nálam a legnagyobbak számossága nem sokkal nagyobb ennél, és mindenképp elég 1 kéz h összeszámoljuk. Ezért ők a legnagyobbak.
És akkor hozzáteszem, most 1 fokkal szegényebb a mezőny, mint a nagy doppingbotrányok előtt. Ez nem feltétlen rossz, nem feltétlen jó, csak tény.
btw: Nibali jó versenyző, 3heteseken is, ha idén is a dobogós lesz a TdF-en akkor esetleg átgondolom ezt a kategorizálást, de nálam egy tdf dobogó + 1 GT győzelem nem elég ehhez a többi GT dobogó mellett sem. Főleg ha a tdf dobogó egy mind a mezőnyt, mind az útvonalat tekintve gagyi touron jött (6+ perc hátránnyal!). ez modnjuk szubjektív, ha emlékezetesebb versenyeken éri el ugyanezt, talán ott lenne nálam is....
Ettől függetlenül ennek a Gironak ő a favoritja, és még csak nem is Wiggo a legnagyobb kihívója szvsz.
btw az én két kedvencem Saste és Valverde volt. Egyiket se tartottam soha a legnagyobb 3 hetes menők közé tartozónak...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Fajdallmas leírni is, de igazából nem tudom, h ki lehet az, aki contadornak ellenfele lehet a WADAn kívül... Szerintem Nibali nem, mondjuk ez vitaképes, Wiggo viszont egészen biztosan nem. Szerintem most is kikap, Nibalitól biztosan, ha végigbírja akkor Evanstől is...Black_AdderFroome simán jó lehet ellene szerintem. És ő nem is csak tavalyra volt felnyomva, brutális formában van eddig idén is.
több mint 11 éve
Akkor ki tartozik a legnagyobbak közé, Contador, Schleck és esetleg Wiggo?Black_AdderWiggo egy olyan tdf-et tudott megnyerni, amin nem volt HC befutó. Ne is csúfoljuk azt "nagykörversenynek", arról nem is beszélve, h ha engedik Froome ránázésre úgy 4-5 percet tudott volna ráverni, ha engedik...Na.
Nálam ábszolút outsider, mondjuk Evans nem erre készült, nálam Nibali és Scarponi se tartozik a legnagyobb háromhetes versenyzők közé, de mégis mindháromnak simán vernie kéne Wigginst....Black_Adder
Azért ha Nibali nem háromhetes (az elmúlt három évben négy dobogó GT-ken), akkor kb. egy kezemen meg tudom számolni kik a háromhetesek..Igor
Kb. ennyi akit Nibali elé raknék..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Tegyük még hozzá, h tavaly az elején el volt tiltva contador, formán kívül voltak schleckék, egyszerűen nem is volt ellenfele. De egy olyan 3hetesen ahol gyakorlatilag nincs hegyibefutó ellenben van két baszott hosszú időfutam, ott Wiggo a favorit. De olyan nem lesz mégegysezr. Scarponi ha máshol nem is, a Giron mindig ott van, Nibali meg jobb a hegyeken, amik, a Giron, a tavalyi TdF-fel tellentétben vannak
Fajdallmas leírni is, de igazából nem tudom, h ki lehet az, aki contadornak ellenfele lehet a WADAn kívül... Szerintem Nibali nem, mondjuk ez vitaképes, Wiggo viszont egészen biztosan nem. Szerintem most is kikap, Nibalitól biztosan, ha végigbírja akkor Evanstől is...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Wiggo egy olyan tdf-et tudott megnyerni, amin nem volt HC befutó. Ne is csúfoljuk azt "nagykörversenynek", arról nem is beszélve, h ha engedik Froome ránázésre úgy 4-5 percet tudott volna ráverni, ha engedik...Wiggins kis túlzással tavaly minden versenyt megnyert amin indult. Pont a hazai Olimpia évében, érdekes. csökkentettek az adagból és e lett belőle, persze még bármi megtörténhet, nyerhet itt girot, bár remélem nem fog, és nibali sem.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Wiggo egy olyan tdf-et tudott megnyerni, amin nem volt HC befutó. Ne is csúfoljuk azt "nagykörversenynek", arról nem is beszélve, h ha engedik Froome ránázésre úgy 4-5 percet tudott volna ráverni, ha engedik...Na.
több mint 11 éve
Wiggo egy olyan tdf-et tudott megnyerni, amin nem volt HC befutó. Ne is csúfoljuk azt "nagykörversenynek", arról nem is beszélve, h ha engedik Froome ránázésre úgy 4-5 percet tudott volna ráverni, ha engedik...Na.
Azért ha Nibali nem háromhetes (az elmúlt három évben négy dobogó GT-ken), akkor kb. egy kezemen meg tudom számolni kik a háromhetesek..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Wiggo egy olyan tdf-et tudott megnyerni, amin nem volt HC befutó. Ne is csúfoljuk azt "nagykörversenynek", arról nem is beszélve, h ha engedik Froome ránázésre úgy 4-5 percet tudott volna ráverni, ha engedik...Nálam ábszolút outsider, mondjuk Evans nem erre készült, nálam Nibali és Scarponi se tartozik a legnagyobb háromhetes versenyzők közé, de mégis mindháromnak simán vernie kéne Wigginst....
több mint 11 éve
Wiggins nem fog Girot nyerni.SchleckÉn erre már a Giro kezdete előtt rájöttem. Félretéve a viccet (amúgy sosem bírtam az angolokat), sok volt a problémája (cajga, bukások) és így egyenes arányosságban következett a reménytelenség a végső győzelemre.
De én azért nem is tettem volna Wiggins győzelmére, mivel van bőven hosszú brutál szakasz és sok hegyi befutó, amit ő nem igazán szeret. Oké, hogy ott van Uran Uran és Henao Montoya kiváló segítőknek, de nem hiszem, hogy saját erőből tudna annyit menni, hogy megnyerje a Giro-t.
Szerintem ez a Giro inkább Nibali-nak fekszik (függetlenül attól, hogy most vezet és jót ment TT-n).
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Most látom csak, hogy vasárnap Consuma és Vallombrosa is lesz, tök jó. 10+ éve mindkettőre feltekertem, illetve el kell ismernem, hogy a Vallombrosa teteje előtt meghaltam, az nekem túl kemény volt. 😊
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
A Giro szervezői úgy gondolták túl rövid a körverseny, ezért még 49.5 km-t rátettek az eddigiekre, így 3454,8 km lesz az össztáv. A hegyi szakaszokat annyira nem érinti (max. 1-2 km ide v. oda), kivéve a 14. szakaszt, ahol még rápakoltak 12 km-t. Továbbá a leghosszabb szakasz így nem a már letekert tegnapi 4. szakasz lesz, hanem egy egynapos klasszikus távnak is megfelelő 13. szakasz (254 km). Így hétre nőtt a 200 km-nél hosszabb szakaszok száma. Wiggins kösd fel a gatyád. A Galibier előtt szépen meg lesz izzasztva a mezőny. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Nálam:Összetett: Wiggins (vagy Puccio 😀 )
Hegyi trikó: Pirazzi
Pontverseny: Cavendish
Ifjonc: Kelderman
Btw a Skynál most jelentették be, hogy Froome lesz a kapitány a Touron, helyes, ezzel az útvonallal más nem is jöhetett szóba.
több mint 11 éve
Egy kis tippelde a 2013-as Giro-ra:Összetett: Nibali
Hegyi pontverseny: Pozzovivo
Gyorsasági pontverseny: Cavendish
U-25: Betancur
Csapat: SKY
több mint 11 éve
Giro fantasy ugye várható? Még nincsenek fent a csapatok, de azért jó lenne minél hamarabb szervezni, legyünk jó sokan. 😊SchleckMindenképp lesz, ha jön a mail a cyclinggamestől akkor kreálok ligát.
több mint 11 éve
Giro fantasy ugye várható? Még nincsenek fent a csapatok, de azért jó lenne minél hamarabb szervezni, legyünk jó sokan. 😊
több mint 11 éve
Dan Martinból még lesz is valami vagy mivan? 😊 Katalán kör után ez. Ezen a tavaszon az örök reménységek közül többen is bizonyítottak (Martin, Kreuziger), Betancur pedig zúzós lesz.
több mint 11 éve
A Super Bowlt úgyis együtt nézi a Dallas-topik, ott majd bevasalom 😊oké. számold ki, hogy mennyi az órabéred, és hogy mennyit töltöttél el a kereséssel, és állíts ki róla egy számlát 😉Viccelgetünk, viccelgetünk, de szavadon foglak.Dzsokijuingha majd Super Bowl-t nyer a csapat.Fizetés mikor?Dzsokijuingkiadtam bérmunkába, vazzetud valaki linket adni az útvonalról? lusta vagyok rákeresni...slowmotionTekintve hogy a keresésed kb 30 karakter +1 kilikkből megvan, míg a hszed legalbá 35-40 karakter +1-et számol, ezért a lustaság mint érve nem megfelelő 😀Toca
egyébként meg kilikk nincs a gépemre telepítve, szóval olyat eleve nem tudtam volna csinálni 😊slowmotion
addig meg a zisten fizesse meg 😉slowmotion
de hogy nem mondhasd azt, hogy skót vagyok, kifizetem az ez idő alatt a géped által elfogyasztott áramot is. sőt, ha esetleg nem vagy tőzsdecápa, akkor kiegészítem egy sör erejéig az árat, jó? 😊slowmotion
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
oké. számold ki, hogy mennyi az órabéred, és hogy mennyit töltöttél el a kereséssel, és állíts ki róla egy számlát 😉Viccelgetünk, viccelgetünk, de szavadon foglak.Dzsokijuingha majd Super Bowl-t nyer a csapat.Fizetés mikor?Dzsokijuingkiadtam bérmunkába, vazzetud valaki linket adni az útvonalról? lusta vagyok rákeresni...slowmotionTekintve hogy a keresésed kb 30 karakter +1 kilikkből megvan, míg a hszed legalbá 35-40 karakter +1-et számol, ezért a lustaság mint érve nem megfelelő 😀Toca
egyébként meg kilikk nincs a gépemre telepítve, szóval olyat eleve nem tudtam volna csinálni 😊slowmotion
de hogy nem mondhasd azt, hogy skót vagyok, kifizetem az ez idő alatt a géped által elfogyasztott áramot is. sőt, ha esetleg nem vagy tőzsdecápa, akkor kiegészítem egy sör erejéig az árat, jó? 😊
több mint 11 éve
Viccelgetünk, viccelgetünk, de szavadon foglak.ha majd Super Bowl-t nyer a csapat.Fizetés mikor?Dzsokijuingkiadtam bérmunkába, vazzetud valaki linket adni az útvonalról? lusta vagyok rákeresni...slowmotionTekintve hogy a keresésed kb 30 karakter +1 kilikkből megvan, míg a hszed legalbá 35-40 karakter +1-et számol, ezért a lustaság mint érve nem megfelelő 😀Toca
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 11 éve
ha majd Super Bowl-t nyer a csapat.Fizetés mikor?Dzsokijuingkiadtam bérmunkába, vazzetud valaki linket adni az útvonalról? lusta vagyok rákeresni...slowmotionTekintve hogy a keresésed kb 30 karakter +1 kilikkből megvan, míg a hszed legalbá 35-40 karakter +1-et számol, ezért a lustaság mint érve nem megfelelő 😀Toca
addig meg a zisten fizesse meg 😉
több mint 11 éve
Sziasztok bringások!Szerintem nem árt ha megcsinálod azt is, hogy leméred a saját kereked kerületét. Pl. bejelölsz egy pontot a keréken, aztán gurítasz rajta egy teljes fordulatot és ezt a távolságot már le tudod mérni a földön. Mondjuk ilyenkor jobb ha ráülsz (számít az a kis összenyomódás), meg azért 2x ellenőrizd le.
Vég itt a jó idő!😛
Na szóval lenne egy kérdésem;
Vettem egy kilométer órát(életemben először😊) na és amit ugye be kell állítani a kerék kerületénél nem tudom,hogy mit is írjak be...
kross.hu/kerekparok/kross-hexagon-x1-2013.html
itt van a biriglim....na és itt kerékméretnek 6"x2,1 van
bezavar az az x2,1 most iylenkor,hogy kell számolnom???
26x2,54x2,1x3,1416
vagy,hogyan??
vagy csak simán 26x2,54x3,1416
az x2,1 az meg nem lényeg?mert amit adtak hozzá kis füzet abban 1 deka 26"x2,1 nincs....
előre is kösziZoliZoltán
Próbáld meg minél pontosabban. Itt a kis eltérés is számít a nagyobb távok miatt.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Fizetés mikor?kiadtam bérmunkába, vazzetud valaki linket adni az útvonalról? lusta vagyok rákeresni...slowmotionTekintve hogy a keresésed kb 30 karakter +1 kilikkből megvan, míg a hszed legalbá 35-40 karakter +1-et számol, ezért a lustaság mint érve nem megfelelő 😀Toca
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 11 éve
Betancur kemény volt, én mondjuk Henaót vártam győztesnek, nagy formában van és ez fekszik is neki. Kwiatkowski ment még meglepően jól és Sagan is egyre jobb hegyen (sajna).