Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Kerékpár

22 feliratkozó

több mint 9 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 448 — je suis poloska
hogy egy ullrichnál (de még egy merckxnél) is nagyobb ember, ennyire jól menjen hegyen... amióta nézem ezt a sportot ilyenre nem nagyon emlékszem.
eaglesmcnabb
Ez megalol. Kb 70-75 kilos csavorol van szo, annyira azert nem hatalmas, sot.
Pl. Wiggo min 5 kiloval nagyobb volt nala...
Igor
Mondok jobbat:

Dumoulin 186 centi és 71 kiló, Froome 185 centi és 71 kiló.
Jughead
ja, csak froome a tourra lesz 66-67, tomnak meg eddig ez a karrier minimum. (bár remélem lesz ez alatt, még mindig szemtelenül fiatal ehhez a sporthoz)

wiggo is volt 80 kg ez tény, lett is egy 100+ helyezése a cofidis-szel, mikor tourt nyert kb. ledobott róla egy tízest. Mondjuk ő eleve magasabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 766
hogy egy ullrichnál (de még egy merckxnél) is nagyobb ember, ennyire jól menjen hegyen... amióta nézem ezt a sportot ilyenre nem nagyon emlékszem.
eaglesmcnabb
Igor
Mondok jobbat:

Dumoulin 186 centi és 71 kiló, Froome 185 centi és 71 kiló.
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 841 — Dr Kongó fan
eaglesmcnabb

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
dawyd728 4 267
Nekem csalódás volt a tegnapi szakasz. Egyrészt érthetetlen volt, miért nem próbált senki embereket előre küldeni, h akár a Grappa, akár a Foza után tudjon menni tempót. Bahrein és a Movistar ilyen szempontból nálam talány. FDJ legalább a Grappa utáni lejtmenetre és síkra előre küldött egy embert.

Így kB értelmetlen volt támadni az esélyeseknek 70-el a vége előtt, és maradt a Katusha által diktált kemény tempó.

Az utolsó hegyen is nem, h hárman elejétől kezdve összeálltak volna és folyamatosan szakadtak volna el, inkább lószoltak, míg nem elfogyott a hegy. Nibali első támadásával kellett volna továbbmenni.

Maga az idei giro ettől még klasszikus marad. Milyen már azt kimondani az utolsó szakasz előtt, h a 4. helyen álló a fő favorit? 😊
több mint 9 éve
Valóban túlnött magán eredményeség tekintetében, de ki másnak drukkoljak ebből a mezőnyből? 😊
Nekem Bartali, Coppi, Pantani, az olasz bringások jönnek be, meg azok, akik mennek síkon, mennek hegyen, időfutamon, szöknek, akcióznak, szenvednek, izzadnak, hajtanak, küzdenek, ahogy a csövön kivér.
Ajánlj ebből a szempontból Nibalinál jobbat. 😊
Sobri Jóska
dumoulin :d

nekem a pantani-basso-schleck trió óta nincs igazi kedvencem, illetve volt beloki, de mire megszerettem vége is volt a karrierjének. már ami a 3heteseket illeti. (mindamellett hogy a franciáknak mindig szorítok, hátha összejön valami végre).

de a jelenlegi mezőnyből a holland messze kiemelkedik nálam, igaz, még nem nyert semmit , és benne van a pakliban hogy holnap sem fog..

hogy egy ullrichnál (de még egy merckxnél) is nagyobb ember, ennyire jól menjen hegyen... amióta nézem ezt a sportot ilyenre nem nagyon emlékszem. És csapat nélkül teszi, ami még durvább.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Quin nem ezt akarta megnyerni...a nagyobb csalódás Nibali!
clbass
Nibali miért csalódás? Hozta magát teljesen, megint top 3-as lesz.
Jughead
És még nyerhet is. 😊
Sobri Jóska
Már a 4 Grand Tour győzelem is sok neki, nem kell oda több. 😀
Jughead
Valóban túlnött magán eredményeség tekintetében, de ki másnak drukkoljak ebből a mezőnyből? 😊
Nekem Bartali, Coppi, Pantani, az olasz bringások jönnek be, meg azok, akik mennek síkon, mennek hegyen, időfutamon, szöknek, akcióznak, szenvednek, izzadnak, hajtanak, küzdenek, ahogy a csövön kivér.
Sobri Jóska
Érthető persze, de amúgy Aru nekem szimpatikusabb ha már olaszok.
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 339 — #NoStress
clbass
Jughead
És még nyerhet is. 😊
Sobri Jóska
Jughead

több mint 9 éve
clbass
Jughead
És még nyerhet is. 😊
Sobri Jóska
több mint 9 éve
még eshet holnap Dumoulin. Amíg nem ér át a célvonalon addig bármi megtörténhet
Heisman Trophy
Én is erre bazírozok. 😊

több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 998 — "Montoya por favor!"
még eshet holnap Dumoulin. Amíg nem ér át a célvonalon addig bármi megtörténhet

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
clbass
Jughead
És még nyerhet is. 😊

több mint 9 éve
clbass
több mint 9 éve
clbass New Orleans Saints 3 172 — Saints fan
Quin nem ezt akarta megnyerni...a nagyobb csalódás Nibali! Ezt a 100. Giro-t szerintem vinni szerette volna. Kövezzetek meg, de Dum-nak én nem örülök...egy gyengébb kiadású Froome, aki a hegyen csak tapad és két időfutamon nyer meg egy háromhetest...nekem nem jön be ez az irány 😩
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 714 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Innen azért Dumoulin-nek illene behúzni. Attól függetlenül, hogy nekem nagyon nem szimpi a picsogó stílusa és a Froome másoló végig ülve tekerős kerekezés, jó új arcokat is látni végre a végső esélyesek között.

Egyetértek, Quintana nagyon halovány volt, van egy olyan érzésem, hogy a "nagyon kitalált" Giro-Tour felkészülésben a padok közé fog esni, és egyiken se fog igazán villogni

több mint 9 éve
Quintana borzasztóan gyenge volt ezen a Giro-n, pedig ezt a mezőnyt be kellett volna darálnia simán. Na mindegy legalább Tom megnyeri. 😀
több mint 9 éve
Pinot-é a szakasz, Doom pedig favorit holnapra, komoly szakasz volt! 😊

több mint 9 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Sajnos csak az utóbbi három napban kapcsolódtam be igazán, de nem bírok felkelni előle, pedig tanulni kéne 😀 Remek tekerés lehet a holnapi, de én azért szurkolok, hogy Ne Q és ne Nbali húzzon nyerőt 😊 Persze ettől még legyen nagyon élvezetes és kiszámíthatatlan utolsó két nap.
több mint 9 éve
dawyd728 4 267
Nagy szakasz volt. Nem hittem volna, h egy hegyen több mint egy percet vernek majd ezen a Giron Dumoulinnek. Ha holnap is ennyit tudna adni Quintana akkor kB 50-50 közöttük. Sőt Nibali és Pinot is harcban vannak még. Talán 10-15 másodperccel közelebb kellene kerülniük Quintanához holnap, h veszélyesek lehessenek rá a TT-n.
Ha ők mind a hárman 1,5, de inkább 2,0 percet hoznak holnap Dumoulinen, onnantól négyen indulnának kB azonos esélyekkel Monzából, ami kB a valaha volt legizgalmasabb 3 hetest jelentené.

Csak kérdes hol fognak a többiek ennyit hozni, mert olyan meredekségű hegy, mint ez a Piancavallo, nem lesz. Sőt az utolsó hegyihajrá után van még 10-15 km sík. Ha az utolsó hegy lábánál együtt kezdik az emelkedőt, én nem látom hogyan kapna ott 1,5 percet. Remélem vmi hasonlót húznak elő a többiek, mint a Vuelta utolsó előtti szakaszán az Astana 2015-ben. Csak akkor az utolsó előtti hegy tetején támadta be Aru, itt a vége nem olyan meredek, így a Monte Grappa első harmadában kell megrogyasztani.

Ha most kell esélyeket tippelni a végső győztesre, akkor 35%, Dumoulin, 25% Quintana és 20-20 % Nibali-Pinot. Nagyon nézős lesz a holnapi szakasz. Aki eddig nem nézte, nézze. 😊
több mint 9 éve
Nibali a favorit. Hozott ő már ennyit egy hegyen. 😊

több mint 9 éve
dawyd728 4 267
A mai szakasz csak papíron volt nehéz. Egyszerűen az utolsó 50-en van 15 km hegymenet, az is két részletben. És csak 3-4 km 7% felett, ott nem lesz nyílt támadások sorozata, a szélárnyék fontosabb.

Innentől 2 napra maradt 3 perc behozatala a Nibali-Quintana párosnak. Holnapi hegy nagyon hosszú és nehéz, csak ugye azt nem előzi meg ennyi hegy. Kérdés képes lesznek 1-nél többet hozni, de a mait látva lehet nem is fognak tudni egyáltalán. Nálam ma billent át először a mérleg nyelve és már Dumoulint mondanám favoritnak.
több mint 9 éve
Nibaliban sose tudok csalódni, de Quintana ma sportszerű volt szóval benne tudtam pozitívan csalódni.
több mint 9 éve
dawyd728 4 267
Nem mindennapi kronológiája volt a szakasznak. Végül Dumoulin kb annyival megúszta, ahonnan még bármi lehet. Quintana és Nibali között ez a 40 sec különbség semmi. Ledolgozható kategória. Innentől 3 hegyi szakaszon kell mindkettejüknek 3 percet hozni Dumoulinen. Nem lesz egyszerű. Itt is látszott, amint újra kezdtek tempózni az élen, onnantól csak 1 percet kapott a célig, pedig 35km-t ment egyedül. Lejtmenet során látszódott sokat kivett belőle a szakasz. Szerencséjére, az utolsó héten a holnapi számít a legkönnyebbnek. Többiek szerintem elszálltak. Esetleg még Zakarin lehet tényező..
több mint 9 éve
Dumoulin szó szerint szar helyzetben van. 😀
több mint 9 éve
dawyd728 4 267
Remélem ezen a main valami klasszikus láthatunk.

Nézegettem a héten hátralevő szakaszokat, és valahogy azt érzem nagyobb a füstje mint a lángja ezeknek.

5 hegyi szakaszból inkább csak 4 valódi hegyi. Abból a mai és a csütörtöki a legdurvább. Viszont azért a main csak nem hegyi befutó van. A szerdai kb nem igazi hegyi szakasz. A sok hegyes csütörtökin pedig az utolsó 50-en van 15 km hegymenet, 2 hegyen elosztva, hegyi befutóval. A péntekin megint csak a szakasz első felében van a több hegy, és a második 90 km-en csak 15 km hegymenet. A szombati az már jobb abból a szempontjából, h az elején egyáltalán nincs hegy, a második felében meg 30-40 km hegymenet, csak kérdés elég meredekek azok a hegyek. Vasárnap meg időfutam.

Persze kerékpárban nincs olyan, h a viszonylag könnyebb hegyi szakaszon ne tudna fejre állni bárki. Elég csak a tavalyi Vueltára gondolni, amikor előzetesen egy ártalmas szakasznak tűnőn vesztette el Froome az összetett. De én mégis azt érzem, ha bármit akar Quintana, akkor ma kell a Movistarnak egy olyan taktikát kitalálni, amikor nem az utolsó hegy utolsó harmadában kezdi a támadást, hanem már a Stelvion. Hasonlóan a 2015-ös Vuelta utolsó előtti szakaszán alkalmazott Astana taktikához előre kell küldjön a Movistar, de akár a többi csapat is, csapatonként 2-3 segítőt, h sikeres támadás esetén lefelé a Stelvioról ne tudjon feljönni a rózsaszín trikós.

Nálam paraszt hajszállal még mindig Quintana a favorit. Ahhoz, h nap végén is annak tartsam min. 2 percet kell szerintem hoznia. Érdekes lesz. 😊

Szerkesztette: dawyd728
több mint 9 éve
dawyd728 4 267
Gaviria nem viccel. Jó öreg Mapei kerete viszont brutális.