Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 3 éve
Nem vagyok a plafonon 😊Nem kell rögtön a plafonon lenni.444.hu/2022/01/24/bohozatba-fordulo-kezilabda-eb-rol-ir-a-le-mondeugye nem azt akarják bemesélni, hogy a világ másik részén 0 fertőzött lenne?
empty taxi
ez megint olyan cikk, hogy csak azért, hogy sározzuk a kézi EB-t, kár
lehet azt tudni, hogy Mo-n jóval több a fertőzött, mint Szlovákiában és lehet tudni, hogy mások a protokollszabályok, mert akkor oké, de így bemondásra???
vazze mindenhol koronások vannak, sorra maradnak el a kézi-kosár nemzetközi meccsek, ott is a magyarok voltak a balfaszok???
NB2
Elolvastam a francia cikket, nem ír ilyet közvetlenül. Annyit ír, ami a tény: mások a szabályok szlovákiában és magyarországon, illetve leírja mi kell ahhoz, hogy bemehessen valaki a stadionba. Azt szintén megjegyzi, hogy a szabályok betartását nem veszik túl komolyan, rengeteg nézőn nincsen maszk (ez is tény).
Egyébként a franciák és Karabatic nem közvetlenül a magyar szervezést hibáztatta, ők azt kifogásolták, hogy a szállodájukban kezdetben nem különítették el őket a többi vendégtől (szintén tény, azóta ez már változott).
Amit viszont a németekről írnak, csúsztatás, egy jan 18-ai német véleményt és állasfoglalást illesztettek be. A német frusztráció egyébként érthető, összesen 12 koronás játékosuk volt.
Egyébként a cikk inkább az EHF-et hibáztatja, de ez se igaz így, tulajdonképpen nem hibáztat senkit, csak leírja a körülményeket és megjegyzi, hogy ennyi hiányzóval ez az EB egy vicc. Ami sajnos szintén tény.
Antonius
Kb 2 éve minden sportesemény ahol nincs buborék vicc. Sajnos ez van. Utólag már okosabb az ember...
több mint 3 éve
Nem kell rögtön a plafonon lenni.444.hu/2022/01/24/bohozatba-fordulo-kezilabda-eb-rol-ir-a-le-mondeugye nem azt akarják bemesélni, hogy a világ másik részén 0 fertőzött lenne?
empty taxi
lehet azt tudni, hogy Mo-n jóval több a fertőzött, mint Szlovákiában és lehet tudni, hogy mások a protokollszabályok, mert akkor oké, de így bemondásra???
vazze mindenhol koronások vannak, sorra maradnak el a kézi-kosár nemzetközi meccsek, ott is a magyarok voltak a balfaszok???
NB2
Elolvastam a francia cikket, nem ír ilyet közvetlenül. Annyit ír, ami a tény: mások a szabályok szlovákiában és magyarországon, illetve leírja mi kell ahhoz, hogy bemehessen valaki a stadionba. Azt szintén megjegyzi, hogy a szabályok betartását nem veszik túl komolyan, rengeteg nézőn nincsen maszk (ez is tény).
Egyébként a franciák és Karabatic nem közvetlenül a magyar szervezést hibáztatta, ők azt kifogásolták, hogy a szállodájukban kezdetben nem különítették el őket a többi vendégtől (szintén tény, azóta ez már változott).
Amit viszont a németekről írnak, csúsztatás, egy jan 18-ai német véleményt és állasfoglalást illesztettek be. A német frusztráció egyébként érthető, összesen 12 koronás játékosuk volt.
Egyébként a cikk inkább az EHF-et hibáztatja, de ez se igaz így, tulajdonképpen nem hibáztat senkit, csak leírja a körülményeket és megjegyzi, hogy ennyi hiányzóval ez az EB egy vicc. Ami sajnos szintén tény.
Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
444.hu/2022/01/24/bohozatba-fordulo-kezilabda-eb-rol-ir-a-le-mondeugye nem azt akarják bemesélni, hogy a világ másik részén 0 fertőzött lenne?
empty taxi
több mint 3 éve
444.hu/2022/01/24/bohozatba-fordulo-kezilabda-eb-rol-ir-a-le-mondemondjuk a játékosok valszeg nem a nézőktől kapják el a betegséget
empty taxi
de a szövetség is legalább annyira felelős mint mi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
444.hu/2022/01/24/bohozatba-fordulo-kezilabda-eb-rol-ir-a-le-monde

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
sport-tv-podcast.simplecast.com/episodes/kezivezerles-202-hol-veszett-el-a-kollektiv-intelligenciana vegre tegnap meg tudtam hallgatni setaltatas kozben. hat a birozas nagyon nem tetszett, meg szerencse, hogy Borsos ezt is helyrerakta. de ha mer itt is megy a birozas akkor vajon az oltozoben meg a szinfalak mogott a magyarazkodasnal mi mehet.
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Elsore fel sem tunt mert azt hittem pattintassal indult, de nagyon nem, az 4 volt.Főleg, hogy 4-et lépett az orosz..geccc Lengyel-Orosz vége, wtfEgyre tobbszor lattom hogy a zsuri fontoskodva,foszerepet vallal. Tegnapi meccseken is eloben latni lehet hogy pattognak ott.
NB2
Kezd kicsit sok lenni.
De a gol hihetetlen volt a vegen.
beltazor
#JC6

több mint 3 éve
Mondjuk nyilván kellett hozzá a lengyel bénázás is, simán rá kellett volna lépni az emberre.
több mint 3 éve
Főleg, hogy 4-et lépett az orosz..geccc Lengyel-Orosz vége, wtfEgyre tobbszor lattom hogy a zsuri fontoskodva,foszerepet vallal. Tegnapi meccseken is eloben latni lehet hogy pattognak ott.
NB2
Kezd kicsit sok lenni.
beltazor
több mint 3 éve
geccc Lengyel-Orosz vége, wtfEgyre tobbszor lattom hogy a zsuri fontoskodva,foszerepet vallal. Tegnapi meccseken is eloben latni lehet hogy pattognak ott.
NB2
Kezd kicsit sok lenni.

több mint 3 éve
geccc Lengyel-Orosz vége, wtf
több mint 3 éve
Izland, Hollandia… Montenegro… Portugália…csak mi toporgunk egy helyben 10-20 éve..Mennènk mi előre csak far hátra, ès így nehèz 🎉🥳🎉🥳🎉🥳🎉🥳🎉😏🥴
#JC6
több mint 3 éve
Izland, Hollandia… Montenegro… Portugália…csak mi toporgunk egy helyben 10-20 éve..
több mint 3 éve
Nem hát, hiszen középdöntősök lettek.7 is volt!én seHollandia 4-gyel nyert Montenegro ellen csak szólokNem tudtam, hogy Montenegro releváns lett a team to beat kategóriában.
NB2
somoskovig
viszont izladn 6al megy a franciák ellen
Negritis
azért írtam a holland meccset, mert nem olyan bénák ők, mint sokan hitték
NB2
A bénák kiestek. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Nem bénák, csak a magyarnál jobbak voltak.7 is volt!én seHollandia 4-gyel nyert Montenegro ellen csak szólokNem tudtam, hogy Montenegro releváns lett a team to beat kategóriában.
NB2
somoskovig
Negritis
NB2
több mint 3 éve
most is 7 amúgy 😊7 is volt!én seHollandia 4-gyel nyert Montenegro ellen csak szólokNem tudtam, hogy Montenegro releváns lett a team to beat kategóriában.
NB2
somoskovig
Negritis
NB2
több mint 3 éve
7 is volt!én seHollandia 4-gyel nyert Montenegro ellen csak szólokNem tudtam, hogy Montenegro releváns lett a team to beat kategóriában.
NB2
somoskovig
Negritis
Szerkesztette: NB2
több mint 3 éve
én seHollandia 4-gyel nyert Montenegro ellen csak szólokNem tudtam, hogy Montenegro releváns lett a team to beat kategóriában.
NB2
somoskovig
több mint 3 éve
Hollandia 4-gyel nyert Montenegro ellen csak szólokNem tudtam, hogy Montenegro releváns lett a team to beat kategóriában.
NB2
több mint 3 éve
Hollandia 4-gyel nyert Montenegro ellen csak szólok
több mint 3 éve
A paraszt a vásár után …Most megint elérhető a cikk, valaki aki ráér nézze meg van-e eltérés a tegnapi és a mai között 😊Nem változott semmi, sőt, még a kommentek is megmaradtak.
NB2
Úgy néz ki Gulyás viszi el a balhét, ezt pusmogják..
#JC6
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
www.eurosport.hu/kezilabda/sulyos-alapproblemakkal-kuzdott-kezilabda-valogatottunk-az-eb-n_sto8727931/story.shtml?fbclid=IwAR0vFNB5NIPoKYZrNjB-I9qcKIE5mMqBT36E604oVaC6KXr7W95ymiy1QZY

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Most megint elérhető a cikk, valaki aki ráér nézze meg van-e eltérés a tegnapi és a mai között 😊Nem változott semmi, sőt, még a kommentek is megmaradtak.
NB2
Úgy néz ki Gulyás viszi el a balhét, ezt pusmogják..
több mint 3 éve
Most megint elérhető a cikk, valaki aki ráér nézze meg van-e eltérés a tegnapi és a mai között 😊