NFL eredménykövetés - 4 aktív topik
Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
131
14
22:25, Arena4
Arizona Cardinals - New York Jets
86
13
22:25
NFL Redzone - week 10
71
11
19 órától, NET4+
Los Angeles Chargers - Tennessee Titans
28
7
22:05
Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 847
3 milla fertőzött esetén az 60.000 halott.Én csak visszakerestem. Ellenben a másfél-három milla fertőzött itt több, és ha jól emlékszem, szakmabeli ember szerint sem irreális, de őszintén nem tudom már, ki és mit írt.Szóval 1.5-3 millió magyar meg fog fertőzödni..... aha.100k halottat írt.Tekerjek vissza találomra 20 oldalt?😀 😀 😀 😀akkor valaki írja már le plíz, nagyfiú vagyok már, kibírom. 😀 😀Én amit hallottam belső infót a jelenlegi prognózisról, azt beírtam tegnap délután.
Komolyan könyörögjek?😀
Vrij6
warr_b
Vrij6
dankodavid
Hagyjuk már ezt a szintű félelemkeltést basszus...
Igor
dankodavid
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
topin
2 006
Szóval 1.5-3 millió magyar meg fog fertőzödni..... aha.Németeknél a lakosság 60-70%-át várják, akkor a magyaroknál miért lenne jelentősen kevesebb? És még azt is soknak tartod..egész eddig erről írt majdnem mindenki, persze volt aki nem akarta felfogni..
Igor
több mint 4 éve
Szerintem a szám valid, csak mondjuk ezeknek a nagy része lehet semmilyen tünetet sem produkál majdÉn csak visszakerestem. Ellenben a másfél-három milla fertőzött itt több, és ha jól emlékszem, szakmabeli ember szerint sem irreális, de őszintén nem tudom már, ki és mit írt.Szóval 1.5-3 millió magyar meg fog fertőzödni..... aha.100k halottat írt.Tekerjek vissza találomra 20 oldalt?😀 😀 😀 😀akkor valaki írja már le plíz, nagyfiú vagyok már, kibírom. 😀 😀Én amit hallottam belső infót a jelenlegi prognózisról, azt beírtam tegnap délután.
Komolyan könyörögjek?😀
Vrij6
warr_b
Vrij6
dankodavid
Igor
dankodavid
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
német prognózis 60-70át említette a lakosságnak előzetesenSzóval 1.5-3 millió magyar meg fog fertőzödni..... aha.100k halottat írt.Tekerjek vissza találomra 20 oldalt?😀 😀 😀 😀akkor valaki írja már le plíz, nagyfiú vagyok már, kibírom. 😀 😀Én amit hallottam belső infót a jelenlegi prognózisról, azt beírtam tegnap délután.
Komolyan könyörögjek?😀
Vrij6
warr_b
Vrij6
dankodavid
Igor
persze 1-1,5 éves viszonylatban
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Teljesen reális lehet ez a szám pedigSzóval 1.5-3 millió magyar meg fog fertőzödni..... aha.100k halottat írt.Tekerjek vissza találomra 20 oldalt?😀 😀 😀 😀akkor valaki írja már le plíz, nagyfiú vagyok már, kibírom. 😀 😀Én amit hallottam belső infót a jelenlegi prognózisról, azt beírtam tegnap délután.
Komolyan könyörögjek?😀
Vrij6
warr_b
Vrij6
dankodavid
Igor
több mint 4 éve
dankodavid
2 242
Én csak visszakerestem. Ellenben a másfél-három milla fertőzött itt több, és ha jól emlékszem, szakmabeli ember szerint sem irreális, de őszintén nem tudom már, ki és mit írt.Szóval 1.5-3 millió magyar meg fog fertőzödni..... aha.100k halottat írt.Tekerjek vissza találomra 20 oldalt?😀 😀 😀 😀akkor valaki írja már le plíz, nagyfiú vagyok már, kibírom. 😀 😀Én amit hallottam belső infót a jelenlegi prognózisról, azt beírtam tegnap délután.
Komolyan könyörögjek?😀
Vrij6
warr_b
Vrij6
dankodavid
Igor
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Pedig a külföldi elemzések szerint egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy ennyien átesnek rajta, németek pl 70% körüli fertőzöttségre számítanak. Ha ez valós itthon bőven reális lehet akár a 3 millió is.Szóval 1.5-3 millió magyar meg fog fertőzödni..... aha.100k halottat írt.Tekerjek vissza találomra 20 oldalt?😀 😀 😀 😀akkor valaki írja már le plíz, nagyfiú vagyok már, kibírom. 😀 😀Én amit hallottam belső infót a jelenlegi prognózisról, azt beírtam tegnap délután.
Komolyan könyörögjek?😀
Vrij6
warr_b
Vrij6
dankodavid
Igor
Szerkesztette: rob3r7o
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #GenoaCFC #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Igazad lehet, de van itt legalább két reptéri kolléga, ők talán többet tudnak.Ez nem biztos, hogy korrekt, mert Vitya azt mondta, idézem:Közutakat zárják, én úgy értelmeztem. Reptérről nem esett szó...Vitya elvilag újabb intézkedéseket jelentett be:leszáll a repcsi Ferihegyen a gépen külföldivel, azokat nem engedik be?
- Magyarország határait lezárják, a jövőben csak magyar állampolgárok léphetnek be az országba
- a rendezvényeket betiltják
- a szórakozóhelyeket, mozikat bezárják, kulturális intézményeket is.
- az éttermek, kávézók csak 15 óráig tarthatnak nyitva.
- kérik a 70 év felettieket, hogy ne hagyják el a lakásukat.
- az önkormányzatokat arra kérik, hogy mindenkit segítsenek.
Beki
bármilyen indokkal is jön? visszapasszolják ahonnan jött vagy hogy lesz?
(amúgy itt nem fontos, csak érdekel)
NB2
warr_b
"Magyarország határait a személyforgalom előtt lezárjuk – csak magyar állampolgárok léphetnek be az országba."
Tehát nem közút, Ferihegy is Mo. határa... Csak a teher forgalom nem korlátozott.
nagir
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Szóval 1.5-3 millió magyar meg fog fertőzödni..... aha.100k halottat írt.Tekerjek vissza találomra 20 oldalt?😀 😀 😀 😀akkor valaki írja már le plíz, nagyfiú vagyok már, kibírom. 😀 😀Én amit hallottam belső infót a jelenlegi prognózisról, azt beírtam tegnap délután.
Komolyan könyörögjek?😀
Vrij6
warr_b
Vrij6
dankodavid
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Ez nem biztos, hogy korrekt, mert Vitya azt mondta, idézem:Közutakat zárják, én úgy értelmeztem. Reptérről nem esett szó...Vitya elvilag újabb intézkedéseket jelentett be:leszáll a repcsi Ferihegyen a gépen külföldivel, azokat nem engedik be?
- Magyarország határait lezárják, a jövőben csak magyar állampolgárok léphetnek be az országba
- a rendezvényeket betiltják
- a szórakozóhelyeket, mozikat bezárják, kulturális intézményeket is.
- az éttermek, kávézók csak 15 óráig tarthatnak nyitva.
- kérik a 70 év felettieket, hogy ne hagyják el a lakásukat.
- az önkormányzatokat arra kérik, hogy mindenkit segítsenek.
Beki
bármilyen indokkal is jön? visszapasszolják ahonnan jött vagy hogy lesz?
(amúgy itt nem fontos, csak érdekel)
NB2
warr_b
"Magyarország határait a személyforgalom előtt lezárjuk – csak magyar állampolgárok léphetnek be az országba."
Tehát nem közút, Ferihegy is Mo. határa... Csak a teher forgalom nem korlátozott.
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
dankodavid
2 242
100k halottat írt.Tekerjek vissza találomra 20 oldalt?😀 😀 😀 😀akkor valaki írja már le plíz, nagyfiú vagyok már, kibírom. 😀 😀Én amit hallottam belső infót a jelenlegi prognózisról, azt beírtam tegnap délután.
Komolyan könyörögjek?😀
Vrij6
warr_b
Vrij6
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 847
egy hozzávetőleges értéket írhatnál, saccperkábé.Nem a betegek szama mas csak, sajnos. De mindegy, errol nem beszelek tobbet, igy is eleg rossz a hangulat.Én is hallottam pár érdekes számot. De aki nem teljesen naív gondolhatta, hogy ez a 39 beteg nonszensz.hvg.hu/itthon/20200316_Hetven_ora_alatt_duplazodott_meg_a_magyarorszagi_betegek_szamaAz igazsag sokkal durvabb ennel sajnos. En talalkoztam szamokkal, es no comment. De nem fogom leirni, es azt sem, honnan vannak. En elhiszem, maradjunk annyiban.
Vrij6
Stez
roberto23
Stez
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Lustaság fél egészség, mi? 😆Tekerjek vissza találomra 20 oldalt?😀 😀 😀 😀akkor valaki írja már le plíz, nagyfiú vagyok már, kibírom. 😀 😀Én amit hallottam belső infót a jelenlegi prognózisról, azt beírtam tegnap délután.
Komolyan könyörögjek?😀
Vrij6
warr_b
Vrij6
több mint 4 éve
Tekerjek vissza találomra 20 oldalt?😀 😀 😀 😀akkor valaki írja már le plíz, nagyfiú vagyok már, kibírom. 😀 😀Én amit hallottam belső infót a jelenlegi prognózisról, azt beírtam tegnap délután.
Komolyan könyörögjek?😀
Vrij6
warr_b
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
akkor valaki írja már le plíz, nagyfiú vagyok már, kibírom. 😀 😀Én amit hallottam belső infót a jelenlegi prognózisról, azt beírtam tegnap délután.
Komolyan könyörögjek?😀
Vrij6
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
Na a koronavirus.gov is behalt. Lehet mire magához tér érdekes adatokat fogunk látni rajta.Kovács elküld ma az anyjába mindenkit, aki az F5-t nyomogatta rajta.
roberto23
több mint 4 éve
24.hu/tudomany/2020/03/16/koronavirus-gyogymod-gyogyszer/?fbclid=IwAR1BaIlOPmq8PAjxTSB8lS9CD9rij-ByMhW99rlo9BuyV3st5wO6JOWPe2QRemélem igaz és hatásos lesz!!!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Na a koronavirus.gov is behalt. Lehet mire magához tér érdekes adatokat fogunk látni rajta.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #GenoaCFC #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Nem olyan bonyolult kitalálni.sztem több ezer ismert beteg nincs
Több ezer beteg van/lehet.
Nézd meg más európai országok számadatait és a mienket.
Szted melyik fedi a valóságot?
gabokocka
románok 160
szlovákok 60
csehek 300
osztrákoknál van 1000
szóval egy 10-15s szorzót ráteszek és elhiszem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
akkor valaki írja már le plíz, nagyfiú vagyok már, kibírom. 😀 😀Ha valaki tud "nagyjából" pontos számokat, én is megköszönném, ha megosztaná.
Komolyan könyörögjek?😀
Vrij6
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
200 lajkom van. Ehhez nem kellett sem csocs, sem megbaszni ketszer a noket. Legnagyobb napjaim elem a bolon. 🥰🍾🥂🎉🎊🎆🧨
Stez
több mint 4 éve
Kezdem ugy erezni hogy csak az osztrakok veszik komolyan a dolgotKurznak akkorák a fülei, hogy Ő meghallja a nép hangját vagy csak elhiszi amit az eü. szakértők tanácsolnak Neki! 😀 😀
www.portfolio.hu/gazdasag/20200315/kijarasi-korlatozasokat-vezet-be-ausztria-419547
Hendrix
több mint 4 éve
akkor valaki írja már le plíz, nagyfiú vagyok már, kibírom. 😀 😀Komolyan könyörögjek?😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
200 lajkom van. Ehhez nem kellett sem csocs, sem megbaszni ketszer a noket. Legnagyobb napjaim elem a bolon. 🥰
több mint 4 éve
Ki kellene nyomtatnom egy átvételi elismervényt otthon, kifogyott az A4-es lap, bejöttem az Auchan-be, 20 perce sorban állok 😀A legnagyobb gond még talán nem is ez, hanem hogy a vírus elleni védekezés a legtöbbnél ki is merül ebben, hogy mindent szar össze vissza vásárol.
Durva nép ez a magyar, van aki 3 kocsit tol maga előtt/mellett...
LoveSobri