NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem vírusos nem vagy, csak a tüdőd nem sérült még. Nagy levegővétel (teljes tüdőnyi), majd 10 másodpercig bent tartod. Ha rádjön a köhögés közben, vagy fáj a tüdőd, az azt jelzi, hogy már sérült/gyulladt egy része. Erre tényleg jó, én is elvégzem naponta többször (bár gondolom a köhögés előbb jönne)Állítólag szerdától kijárási tilalom.Jól kezdődik. Állítólag ha 10 másodpercig vissza tudod tartani a lélegzeted, akkor nem vagy vírusos.
NB2
gyeek
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
15Állítólag szerdától kijárási tilalom.Jól kezdődik. Állítólag ha 10 másodpercig vissza tudod tartani a lélegzeted, akkor nem vagy vírusos.
NB2
gyeek
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
csak he repu vagyÁllítólag szerdától kijárási tilalom.Jól kezdődik. Állítólag ha 10 másodpercig vissza tudod tartani a lélegzeted, akkor nem vagy vírusos.
NB2
gyeek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Állítólag szerdától kijárási tilalom.Jól kezdődik. Állítólag ha 10 másodpercig vissza tudod tartani a lélegzeted, akkor nem vagy vírusos.
NB2
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
Állítólag szerdától kijárási tilalom.csak HO akkor?
NB2
több mint 4 éve
nah holnap nintendo indieworldvalami kis pozitív
több mint 4 éve
Állítólag szerdától kijárási tilalom.
több mint 4 éve
Nee, leall az MB I. Mi lesz igy velem? Muszaj lesz felvetelrol megneznem az Ujpest-Videoton meccseket.
több mint 4 éve
Hendrix
1 555
Remeljuk mindenre vonatkozik. (ami nem letfontossagu)Persze, várom én is, hogy Valaki megerősítsen benne, hogy jól értelmeztem!!Igazad lehet, de van itt legalább két reptéri kolléga, ők talán többet tudnak.Ez nem biztos, hogy korrekt, mert Vitya azt mondta, idézem:Közutakat zárják, én úgy értelmeztem. Reptérről nem esett szó...Vitya elvilag újabb intézkedéseket jelentett be:leszáll a repcsi Ferihegyen a gépen külföldivel, azokat nem engedik be?
- Magyarország határait lezárják, a jövőben csak magyar állampolgárok léphetnek be az országba
- a rendezvényeket betiltják
- a szórakozóhelyeket, mozikat bezárják, kulturális intézményeket is.
- az éttermek, kávézók csak 15 óráig tarthatnak nyitva.
- kérik a 70 év felettieket, hogy ne hagyják el a lakásukat.
- az önkormányzatokat arra kérik, hogy mindenkit segítsenek.
Beki
bármilyen indokkal is jön? visszapasszolják ahonnan jött vagy hogy lesz?
(amúgy itt nem fontos, csak érdekel)
NB2
warr_b
"Magyarország határait a személyforgalom előtt lezárjuk – csak magyar állampolgárok léphetnek be az országba."
Tehát nem közút, Ferihegy is Mo. határa... Csak a teher forgalom nem korlátozott.
nagir
warr_b
Nekem az sem tiszta, hogy bezárnak a boltok... Az pl. vonatkozik pl. a fodrászokra, gumisműlyekre vagy csak a butor, elektronika stb. a bolt???????????
nagir
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 4 éve
És a végső csapás.www.magyarhirlap.hu/sport/20200316-minden-versenyet-felfuggeszti-az-mlsz
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Mert ha mondjuk 5-szörös vagy 10-szeres, akkor ez jócskán csökkenti a halálozási rátát, és a végén ott tartunk hogy ez egy hajszállal erősebb influenza...mert halálozási ráta szerint kb az
Igor
csak a terjedése brutálisabbnak tűnik
valamint nem ismerjük eléggé hogy tudjuk pontosan kezelni ez pedig sok gondot okoz
több mint 4 éve
azt is felfüggesztették 😕mint sajnos minden late night show. 😕 😕www.youtube.com/watch?v=_066dEkycr4Bizonytalan időre az ő műsora is leáll.
John Oliver >>>> minden magyarországi operatív törzs
hden
warr_b
bár nézők nélkül sajnos egyik sem az igazi, mint kb minden sport (kivéve a mennyeit).
hden
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Orbán Viktor napirend előtt válaszolva a parlamentben beszélt arról, hogyan tesztelik a vírust Magyarországon:nyultam.com/wp-content/uploads/2015/05/anyad-picsajat.gif
„Mérjünk többet, teszteljünk többet. Ezt tesszük. Nem akarok itt virológiai kiselőadást tartani, csak jelezni szeretném, hogy olyan a vírus természete, hogy nem tudjuk szűrni, tehát nem lehetséges kiszűrni.”
Amadeus
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
hden
339
mint sajnos minden late night show. 😕 😕www.youtube.com/watch?v=_066dEkycr4Bizonytalan időre az ő műsora is leáll.
hden
warr_b
bár nézők nélkül sajnos egyik sem az igazi, mint kb minden sport (kivéve a mennyeit).
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
Orbán Viktor napirend előtt válaszolva a parlamentben beszélt arról, hogyan tesztelik a vírust Magyarországon:„Mérjünk többet, teszteljünk többet. Ezt tesszük. Nem akarok itt virológiai kiselőadást tartani, csak jelezni szeretném, hogy olyan a vírus természete, hogy nem tudjuk szűrni, tehát nem lehetséges kiszűrni.”
több mint 4 éve
oroszoknál hirtelen +30 fertőzött
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=_066dEkycr4Bizonytalan időre az ő műsora is leáll.
hden
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Innentől se bizonyitani, se cáfolni nem fogja soha senki tudni a valódi számot.... mekkora a szorzó szerinted?Nem szabad összekerverni a fertőzöttet, a kórházi ellátásra szoruló fertőzöttel. Eddigi adatok alapján sok esetben teljesen tünetmentesen esnek át a fertőzésen az emberek.Szóval 1.5-3 millió magyar meg fog fertőzödni..... aha.100k halottat írt.Tekerjek vissza találomra 20 oldalt?😀 😀 😀 😀akkor valaki írja már le plíz, nagyfiú vagyok már, kibírom. 😀 😀Én amit hallottam belső infót a jelenlegi prognózisról, azt beírtam tegnap délután.
Komolyan könyörögjek?😀
Vrij6
warr_b
Vrij6
dankodavid
Hagyjuk már ezt a szintű félelemkeltést basszus...
Igor
Sebii
Mert ha mondjuk 5-szörös vagy 10-szeres, akkor ez jócskán csökkenti a halálozási rátát, és a végén ott tartunk hogy ez egy hajszállal erősebb influenza...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Nem irok semmit, bocs. Maradjunk annyiban, hogy nagyon mas, mint a kommunikalt. Vigyazzatok magatokra, ne vegyetek felvallrol, es maradjatok otthon.egy hozzávetőleges értéket írhatnál, saccperkábé.Nem a betegek szama mas csak, sajnos. De mindegy, errol nem beszelek tobbet, igy is eleg rossz a hangulat.Én is hallottam pár érdekes számot. De aki nem teljesen naív gondolhatta, hogy ez a 39 beteg nonszensz.hvg.hu/itthon/20200316_Hetven_ora_alatt_duplazodott_meg_a_magyarorszagi_betegek_szamaAz igazsag sokkal durvabb ennel sajnos. En talalkoztam szamokkal, es no comment. De nem fogom leirni, es azt sem, honnan vannak. En elhiszem, maradjunk annyiban.
Vrij6
Stez
roberto23
Stez
Amadeus
több mint 4 éve
én őtet nem ismerem, csak a mi vonalunkat, bár Mifi után RF egész nagy, és jó irányú változás volt, lehet ott van a kulcsa mindennekMondjuk ahol egy Gy. Katalin igazgató lehet, a szívem vérzett a régi sulimért...én Munkácsys voltam anno, dehát amióta összevonták a Toldival meg lejjebb adták a bekerülési limitet, csak romlott minőségben bőven.azta, mindent gondoltam volna, csak azt nem, hogy egyszer informatikailag is a topon lesz (az összes informatikai fejlesztés látszólag a Munkácsyba meg a Közgázba ment, amikor én oda jártam)Táncsicsunokaöcsém Kaposvár legfullosabb gimnáziumába jár. ott hétvégén létrehoztak egy saját discord szervert, minden teremnek külön szobával a szerveren.MMG?
az a megoldás, hogy órarend szerint abba a terembe kell belépni virtuálisan, ahol épp lenne órád. alapvetően listen only, de ha kérdez a tanár, akkor tudsz válaszolni 😀
shawnka
slowmotion
shawnka
slowmotion
shawnka
somoskovig
több mint 4 éve
Szerintem ez tipikus az az eset, amikor átesünk a ló tulsó oldalára... egy darabig senki nem vette komolyan, most meg hirtelen egyből apokalipszist vizionálni - tipikus emberi reakció.(és/vagy azért mondanak 70%-ot, hogy a lakosság komolyan vegye.)
A hatalmas paranoia miatt mostmár még kevésbé van esély szerintem hogy ennyire szétterjedjen, meglátjuk...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Sebii
3 535
Nem szabad összekerverni a fertőzöttet, a kórházi ellátásra szoruló fertőzöttel. Eddigi adatok alapján sok esetben teljesen tünetmentesen esnek át a fertőzésen az emberek.Szóval 1.5-3 millió magyar meg fog fertőzödni..... aha.100k halottat írt.Tekerjek vissza találomra 20 oldalt?😀 😀 😀 😀akkor valaki írja már le plíz, nagyfiú vagyok már, kibírom. 😀 😀Én amit hallottam belső infót a jelenlegi prognózisról, azt beírtam tegnap délután.
Komolyan könyörögjek?😀
Vrij6
warr_b
Vrij6
dankodavid
Hagyjuk már ezt a szintű félelemkeltést basszus...
Igor
több mint 4 éve
hden
339
www.youtube.com/watch?v=_066dEkycr4John Oliver >>>> minden magyarországi operatív törzs
több mint 4 éve
Persze, várom én is, hogy Valaki megerősítsen benne, hogy jól értelmeztem!!Igazad lehet, de van itt legalább két reptéri kolléga, ők talán többet tudnak.Ez nem biztos, hogy korrekt, mert Vitya azt mondta, idézem:Közutakat zárják, én úgy értelmeztem. Reptérről nem esett szó...Vitya elvilag újabb intézkedéseket jelentett be:leszáll a repcsi Ferihegyen a gépen külföldivel, azokat nem engedik be?
- Magyarország határait lezárják, a jövőben csak magyar állampolgárok léphetnek be az országba
- a rendezvényeket betiltják
- a szórakozóhelyeket, mozikat bezárják, kulturális intézményeket is.
- az éttermek, kávézók csak 15 óráig tarthatnak nyitva.
- kérik a 70 év felettieket, hogy ne hagyják el a lakásukat.
- az önkormányzatokat arra kérik, hogy mindenkit segítsenek.
Beki
bármilyen indokkal is jön? visszapasszolják ahonnan jött vagy hogy lesz?
(amúgy itt nem fontos, csak érdekel)
NB2
warr_b
"Magyarország határait a személyforgalom előtt lezárjuk – csak magyar állampolgárok léphetnek be az országba."
Tehát nem közút, Ferihegy is Mo. határa... Csak a teher forgalom nem korlátozott.
nagir
warr_b
Nekem az sem tiszta, hogy bezárnak a boltok... Az pl. vonatkozik pl. a fodrászokra, gumisműlyekre vagy csak a butor, elektronika stb. a bolt???????????
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!