Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Azért nem ilyen egyszerű, mert Svájcban pl több a halott, mint a németeknél. Meg az 1millió főre kivetített adatok is mások országonként, plusz azt is figyelembe kell venni, hogy mikor voltak az első esetek.Nem olyan bonyolult kitalálni.Menjetek a brébe, szerinted nem öl meg a kíváncsiság?Gondolom összecseng azzal, amit én hallottam 🙁hvg.hu/itthon/20200316_Hetven_ora_alatt_duplazodott_meg_a_magyarorszagi_betegek_szamaAz igazsag sokkal durvabb ennel sajnos. En talalkoztam szamokkal, es no comment. De nem fogom leirni, es azt sem, honnan vannak. En elhiszem, maradjunk annyiban.
Vrij6
Stez
warr_b
PM-ben plíz
Vrij6
Több ezer beteg van/lehet.
Nézd meg más európai országok számadatait és a mienket.
Szted melyik fedi a valóságot?
gabokocka
Tippre 1000-10000 között lehet az itthoni fertőzöttek száma, az elhunytaké pedig 50-150 közt. Aztán ezek 4 naponta duplázódnak, így hamar eljuthatunk a 60k fertőzötthöz, amit az Orvosi Kamara írt jövő hétre.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
A megduplázódás 70 óra alatt nyilván igaz. Csak a valóságban más a bázis.
több mint 4 éve
Gondold el szerinted mi lehet a legrosszabb és hatványozd... 😉nem csak te vagy így vele 😀Menjetek a brébe, szerinted nem öl meg a kíváncsiság?Gondolom összecseng azzal, amit én hallottam 🙁hvg.hu/itthon/20200316_Hetven_ora_alatt_duplazodott_meg_a_magyarorszagi_betegek_szamaAz igazsag sokkal durvabb ennel sajnos. En talalkoztam szamokkal, es no comment. De nem fogom leirni, es azt sem, honnan vannak. En elhiszem, maradjunk annyiban.
Vrij6
Stez
warr_b
PM-ben plíz
Vrij6
Negritis
Szerkesztette: nagir
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Ki kellene nyomtatnom egy átvételi elismervényt otthon, kifogyott az A4-es lap, bejöttem az Auchan-be, 20 perce sorban állok 😀Az osztrákoknál dolgozóktól azt hallottam ,hogy ez nem csak magyar sajátosság. Én inkább emberi gyarlóságnak nevezném!!!
Durva nép ez a magyar, van aki 3 kocsit tol maga előtt/mellett...
LoveSobri
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Nem olyan bonyolult kitalálni.Menjetek a brébe, szerinted nem öl meg a kíváncsiság?Gondolom összecseng azzal, amit én hallottam 🙁hvg.hu/itthon/20200316_Hetven_ora_alatt_duplazodott_meg_a_magyarorszagi_betegek_szamaAz igazsag sokkal durvabb ennel sajnos. En talalkoztam szamokkal, es no comment. De nem fogom leirni, es azt sem, honnan vannak. En elhiszem, maradjunk annyiban.
Vrij6
Stez
warr_b
PM-ben plíz
Vrij6
Több ezer beteg van/lehet.
Nézd meg más európai országok számadatait és a mienket.
Szted melyik fedi a valóságot?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Nekem a nagyobbik fiam nyáron lesz 7, szeptembertől járna iskolába. Hogy ezzel mi lesz, nem tudom, a nyílt napokat nyilvàn lemondták, beiratkozás elvileg április közepe, de így fogalmam sincs ezzel mi lesz...Detto csak a nagyobbik lány és 28-án lesz 6....
warr_b
több mint 4 éve
- JC6
6 987
Ki kellene nyomtatnom egy átvételi elismervényt otthon, kifogyott az A4-es lap, bejöttem az Auchan-be, 20 perce sorban állok 😀Durva nép ez a magyar, van aki 3 kocsit tol maga előtt/mellett...
több mint 4 éve
nem csak te vagy így vele 😀Menjetek a brébe, szerinted nem öl meg a kíváncsiság?Gondolom összecseng azzal, amit én hallottam 🙁hvg.hu/itthon/20200316_Hetven_ora_alatt_duplazodott_meg_a_magyarorszagi_betegek_szamaAz igazsag sokkal durvabb ennel sajnos. En talalkoztam szamokkal, es no comment. De nem fogom leirni, es azt sem, honnan vannak. En elhiszem, maradjunk annyiban.
Vrij6
Stez
warr_b
PM-ben plíz
Vrij6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Menjetek a brébe, szerinted nem öl meg a kíváncsiság?Gondolom összecseng azzal, amit én hallottam 🙁hvg.hu/itthon/20200316_Hetven_ora_alatt_duplazodott_meg_a_magyarorszagi_betegek_szamaAz igazsag sokkal durvabb ennel sajnos. En talalkoztam szamokkal, es no comment. De nem fogom leirni, es azt sem, honnan vannak. En elhiszem, maradjunk annyiban.
Vrij6
Stez
warr_b
PM-ben plíz
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
Abból a szempontból kurvamindegy, hogy úgy kell kezelni a dolgot, mintha minden második ember fertőzött lenne, ami már azt is maga után vonja hogy te vagy én is az lehetek és a terjedést gátló alapvető szabályokat tartsa be mindenki. Nem a fertőzés ad okot pánikra, hanem az ostobaság. Sajnos nem azok isszák meg a levét akik megérdemelnék.igazából emiatt megy a spekulálás ami sokkal rosszabbNem a betegek szama mas csak, sajnos. De mindegy, errol nem beszelek tobbet, igy is eleg rossz a hangulat.Én is hallottam pár érdekes számot. De aki nem teljesen naív gondolhatta, hogy ez a 39 beteg nonszensz.hvg.hu/itthon/20200316_Hetven_ora_alatt_duplazodott_meg_a_magyarorszagi_betegek_szamaAz igazsag sokkal durvabb ennel sajnos. En talalkoztam szamokkal, es no comment. De nem fogom leirni, es azt sem, honnan vannak. En elhiszem, maradjunk annyiban.
Vrij6
Stez
roberto23
Stez
pont ez a bajom a mismásolással, hogy mindenki csak találgat 39, 80, 400, 40000
Negritis
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Hendrix
1 555
Kezdem ugy erezni hogy csak az osztrakok veszik komolyan a dolgotwww.portfolio.hu/gazdasag/20200315/kijarasi-korlatozasokat-vezet-be-ausztria-419547
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 4 éve
Jobb bizony.Lehet jobb is ha nem tudunk pontos számokat.Nem a betegek szama mas csak, sajnos. De mindegy, errol nem beszelek tobbet, igy is eleg rossz a hangulat.Én is hallottam pár érdekes számot. De aki nem teljesen naív gondolhatta, hogy ez a 39 beteg nonszensz.hvg.hu/itthon/20200316_Hetven_ora_alatt_duplazodott_meg_a_magyarorszagi_betegek_szamaAz igazsag sokkal durvabb ennel sajnos. En talalkoztam szamokkal, es no comment. De nem fogom leirni, es azt sem, honnan vannak. En elhiszem, maradjunk annyiban.
Vrij6
Stez
roberto23
Stez
De azért ilyenkor pár influenzázó gyökérrel el tudnék beszélgetni...
roberto23
több mint 4 éve
igazából emiatt megy a spekulálás ami sokkal rosszabbNem a betegek szama mas csak, sajnos. De mindegy, errol nem beszelek tobbet, igy is eleg rossz a hangulat.Én is hallottam pár érdekes számot. De aki nem teljesen naív gondolhatta, hogy ez a 39 beteg nonszensz.hvg.hu/itthon/20200316_Hetven_ora_alatt_duplazodott_meg_a_magyarorszagi_betegek_szamaAz igazsag sokkal durvabb ennel sajnos. En talalkoztam szamokkal, es no comment. De nem fogom leirni, es azt sem, honnan vannak. En elhiszem, maradjunk annyiban.
Vrij6
Stez
roberto23
Stez
pont ez a bajom a mismásolással, hogy mindenki csak találgat 39, 80, 400, 40000
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Lehet jobb is ha nem tudunk pontos számokat.Nem a betegek szama mas csak, sajnos. De mindegy, errol nem beszelek tobbet, igy is eleg rossz a hangulat.Én is hallottam pár érdekes számot. De aki nem teljesen naív gondolhatta, hogy ez a 39 beteg nonszensz.hvg.hu/itthon/20200316_Hetven_ora_alatt_duplazodott_meg_a_magyarorszagi_betegek_szamaAz igazsag sokkal durvabb ennel sajnos. En talalkoztam szamokkal, es no comment. De nem fogom leirni, es azt sem, honnan vannak. En elhiszem, maradjunk annyiban.
Vrij6
Stez
roberto23
Stez
De azért ilyenkor pár influenzázó gyökérrel el tudnék beszélgetni...
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Szegény nyuggereken kijön ez előbbavagy a nyugdíjas Rudy Gobertekindex.hu/techtud/2020/03/16/a_tunetmentes_fertozottek_sokkal_jobban_terjeszthetik_a_virust_mint_eddig_gondoltak/No, ezek azok, akik denialben élik vidáman életük.
kurvaélet
Vrij6
gyeek
shawnka
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 4 éve
avagy a nyugdíjas Rudy Gobertekindex.hu/techtud/2020/03/16/a_tunetmentes_fertozottek_sokkal_jobban_terjeszthetik_a_virust_mint_eddig_gondoltak/No, ezek azok, akik denialben élik vidáman életük.
kurvaélet
Vrij6
gyeek
több mint 4 éve
Nem a betegek szama mas csak, sajnos. De mindegy, errol nem beszelek tobbet, igy is eleg rossz a hangulat.Én is hallottam pár érdekes számot. De aki nem teljesen naív gondolhatta, hogy ez a 39 beteg nonszensz.hvg.hu/itthon/20200316_Hetven_ora_alatt_duplazodott_meg_a_magyarorszagi_betegek_szamaAz igazsag sokkal durvabb ennel sajnos. En talalkoztam szamokkal, es no comment. De nem fogom leirni, es azt sem, honnan vannak. En elhiszem, maradjunk annyiban.
Vrij6
Stez
roberto23
több mint 4 éve
aztán jön érte a TEK😊Had pánikaljunk, engedd ki a palackból a szellemet 😀hvg.hu/itthon/20200316_Hetven_ora_alatt_duplazodott_meg_a_magyarorszagi_betegek_szamaAz igazsag sokkal durvabb ennel sajnos. En talalkoztam szamokkal, es no comment. De nem fogom leirni, es azt sem, honnan vannak. En elhiszem, maradjunk annyiban.
Vrij6
Stez
Nomac
több mint 4 éve
index.hu/techtud/2020/03/16/a_tunetmentes_fertozottek_sokkal_jobban_terjeszthetik_a_virust_mint_eddig_gondoltak/No, ezek azok, akik denialben élik vidáman életük.
kurvaélet
Vrij6
több mint 4 éve
Had pánikaljunk, engedd ki a palackból a szellemet 😀hvg.hu/itthon/20200316_Hetven_ora_alatt_duplazodott_meg_a_magyarorszagi_betegek_szamaAz igazsag sokkal durvabb ennel sajnos. En talalkoztam szamokkal, es no comment. De nem fogom leirni, es azt sem, honnan vannak. En elhiszem, maradjunk annyiban.
Vrij6
Stez
több mint 4 éve
Én is hallottam pár érdekes számot. De aki nem teljesen naív gondolhatta, hogy ez a 39 beteg nonszensz.hvg.hu/itthon/20200316_Hetven_ora_alatt_duplazodott_meg_a_magyarorszagi_betegek_szamaAz igazsag sokkal durvabb ennel sajnos. En talalkoztam szamokkal, es no comment. De nem fogom leirni, es azt sem, honnan vannak. En elhiszem, maradjunk annyiban.
Vrij6
Stez
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Ebben az országban semmi nem 100%. 😀Ez 100 100 % ???Tudna valaki valmi hivatalos oldalt belinkelni ahol pontosan le van irva ezHolnap 0:00-tól lép életbe ha jól tudom.
Sajna ma dolgozom meg fontos lenne
Rózsa Sándor (betyár)
roberto23
Rózsa Sándor (betyár)
De igen, biztos, hogy holnaptól.
több mint 4 éve
Gondolom összecseng azzal, amit én hallottam 🙁hvg.hu/itthon/20200316_Hetven_ora_alatt_duplazodott_meg_a_magyarorszagi_betegek_szamaAz igazsag sokkal durvabb ennel sajnos. En talalkoztam szamokkal, es no comment. De nem fogom leirni, es azt sem, honnan vannak. En elhiszem, maradjunk annyiban.
Vrij6
Stez
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
hvg.hu/itthon/20200316_Hetven_ora_alatt_duplazodott_meg_a_magyarorszagi_betegek_szamaAz igazsag sokkal durvabb ennel sajnos. En talalkoztam szamokkal, es no comment. De nem fogom leirni, es azt sem, honnan vannak. En elhiszem, maradjunk annyiban.
Vrij6
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ez 100 100 % ???Tudna valaki valmi hivatalos oldalt belinkelni ahol pontosan le van irva ezHolnap 0:00-tól lép életbe ha jól tudom.
Sajna ma dolgozom meg fontos lenne
Rózsa Sándor (betyár)
roberto23