NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Epp azt tennem. Valami ribanc arcara. A szajaba nem lehet, most ovatosnak kell lenni. Nehez idoket elunk.miért nem vered ki?Ez mind szep es jo, de a szokasos ribanc adagomat megis hol vasaroljam meg? A rosszlanyok bezar, a kormany oldalan hiaba kerdeznel ra Csengere, nem kapnal valaszt. Hiaba megyek az utcara penzt lobalva, a ribancok is home office-ba kerultek.az elég, de a faszom eldurran ettől a futáros kajarendeléstől. Bezár az étterem, nem jön a netpincér és egyből készülünk éhen halni. Kurva szánalmas.faszom se fog főzni rizsán meg tésztán kívül semmit, mikor száraz kajával el vagyok 1 évig is.Éttermek zárva 15.00-tól.világért se főzzetek magatokra. Ezt pofáztam tegnap.
Ok.
Kiszállítás az működik utána?
kittli
Amadeus
eaglesmcnabb
1. tartós alapanyagot megvenni
2. otthon elkészíteni
3. mosogatógéppel magas hőfokon elmosni.
4. szemetet levinni
Nem quantum-mechanika.
Amadeus
Marpedig ez letszukseg, ha dugni kell, dugni kell.
Stez
Amadeus
több mint 4 éve
Már ma indul a bezártság szindróma a fórum hozzászolók között 😊Tudtam én hogy valamikor meglesz az előnye annak, hogy nincs az embernek szociális élete... my time to shine!
csebi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
A rosszlanyok bezarAzert mindennek van hatara! Ezt remelem nem engedik Szent Viktorek
Stez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
topin
2 007
Neked meg úgy látom az maradt ki, hogy nincsenek zombik, és a karácsonyi ajándékokat sem a Jézuska hozza. De az is lehet a matek maradt ki, mert olyan számokkal dobálóztok, aminek a relevanciája egy hasraütéssel van pont pariban.Nem mi dobálozunk a német kormány és a magyar orvosi kamara adta ki ezeket a számokat
vpi
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
miért nem vered ki?Ez mind szep es jo, de a szokasos ribanc adagomat megis hol vasaroljam meg? A rosszlanyok bezar, a kormany oldalan hiaba kerdeznel ra Csengere, nem kapnal valaszt. Hiaba megyek az utcara penzt lobalva, a ribancok is home office-ba kerultek.az elég, de a faszom eldurran ettől a futáros kajarendeléstől. Bezár az étterem, nem jön a netpincér és egyből készülünk éhen halni. Kurva szánalmas.faszom se fog főzni rizsán meg tésztán kívül semmit, mikor száraz kajával el vagyok 1 évig is.Éttermek zárva 15.00-tól.világért se főzzetek magatokra. Ezt pofáztam tegnap.
Ok.
kittli
Amadeus
eaglesmcnabb
2. otthon elkészíteni
4. szemetet levinni
Nem quantum-mechanika.
Amadeus
Stez
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
topin
2 007
Ez mind szep es jo, de a szokasos ribanc adagomat megis hol vasaroljam meg? A rosszlanyok bezar, a kormany oldalan hiaba kerdeznel ra Csengere, nem kapnal valaszt. Hiaba megyek az utcara penzt lobalva, a ribancok is home office-ba kerultek.Home Officeban ez online megoldásokat jelent a lányokkal..valaki majd kaszál ezen is.
Stez
több mint 4 éve
Neked meg úgy látom az maradt ki, hogy nincsenek zombik, és a karácsonyi ajándékokat sem a Jézuska hozza. De az is lehet a matek maradt ki, mert olyan számokkal dobálóztok, aminek a relevanciája egy hasraütéssel van pont pariban.Ezt inkább nem kommentálnám, a szövegértés látom kimaradt általános iskolábanTehát te a saját biztonságod érdekében azt szeretnéd, hogy legyen diktatúra, hisz úgy nagyobb az esélyed a túlélésre...Azért lépjünk már hátrébb egyet és vegyünk egy nagy levegőt...Kína fals számokat közöl, ahogy valószínűleg a legtöbb ország. Kínában diktatúra van, ráadásul rendelkezésre állt a kellő mennyiségű szakember és felszerelés. Itthon ezek közül egyik sincs meg. Nincs 1.5 milliós katonaságunk, hogy fent is tartsuk a kijárási tilalmat.
Zombi-apokalipszis nincs, bár pár hozzászólásból nem úgy tűnik.
Kínában volt 80.000 fertőzött és 5.000 halott, de nálunk halottból 300.000-et vártok?
vpi
Borbinho
Parádé! Ha esetleg nem érted, hogy a 20-as, 30-as években hogy lehettek olyan sötétek az emberek, hogy diktátorokat szavaztak meg... Hát barátom, így.
vpi
Borbinho
több mint 4 éve
topin
2 007
Tehát te a saját biztonságod érdekében azt szeretnéd, hogy legyen diktatúra, hisz úgy nagyobb az esélyed a túlélésre...Megválaszolta a kérdésed, hogy miért lesz/lehet több áldozat nálunk..ez nem azt jelenti, hogy a diktatúra királyság, hanem hogy ott ezt megtudták tenni, nálunk meg simán nincs erre elegendő ember és a kijárási tilalomnál is lesznek, akik majd mennek mendegélnek jobbra-balra, mert nekik senki ne mondja meg, hiszen ők a kemény emberek akiknek nem számít a vírus..
Parádé! Ha esetleg nem érted, hogy a 20-as, 30-as években hogy lehettek olyan sötétek az emberek, hogy diktátorokat szavaztak meg... Hát barátom, így.
vpi
több mint 4 éve
Ez mind szep es jo, de a szokasos ribanc adagomat megis hol vasaroljam meg? A rosszlanyok bezar, a kormany oldalan hiaba kerdeznel ra Csengere, nem kapnal valaszt. Hiaba megyek az utcara penzt lobalva, a ribancok is home office-ba kerultek.az elég, de a faszom eldurran ettől a futáros kajarendeléstől. Bezár az étterem, nem jön a netpincér és egyből készülünk éhen halni. Kurva szánalmas.faszom se fog főzni rizsán meg tésztán kívül semmit, mikor száraz kajával el vagyok 1 évig is.Éttermek zárva 15.00-tól.világért se főzzetek magatokra. Ezt pofáztam tegnap.
Ok.
kittli
Amadeus
eaglesmcnabb
2. otthon elkészíteni
4. szemetet levinni
Nem quantum-mechanika.
Amadeus
több mint 4 éve
Már ma indul a bezártság szindróma a fórum hozzászolók között 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Ezt inkább nem kommentálnám, a szövegértés látom kimaradt általános iskolábanTehát te a saját biztonságod érdekében azt szeretnéd, hogy legyen diktatúra, hisz úgy nagyobb az esélyed a túlélésre...Azért lépjünk már hátrébb egyet és vegyünk egy nagy levegőt...Kína fals számokat közöl, ahogy valószínűleg a legtöbb ország. Kínában diktatúra van, ráadásul rendelkezésre állt a kellő mennyiségű szakember és felszerelés. Itthon ezek közül egyik sincs meg. Nincs 1.5 milliós katonaságunk, hogy fent is tartsuk a kijárási tilalmat.
Kínában volt 80.000 fertőzött és 5.000 halott, de nálunk halottból 300.000-et vártok?
vpi
Borbinho
vpi
(arról nem is beszélve, hogy tulajdonképpen csicskadiktatúra van itthon)
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Tehát te a saját biztonságod érdekében azt szeretnéd, hogy legyen diktatúra, hisz úgy nagyobb az esélyed a túlélésre...Azért lépjünk már hátrébb egyet és vegyünk egy nagy levegőt...Kína fals számokat közöl, ahogy valószínűleg a legtöbb ország. Kínában diktatúra van, ráadásul rendelkezésre állt a kellő mennyiségű szakember és felszerelés. Itthon ezek közül egyik sincs meg. Nincs 1.5 milliós katonaságunk, hogy fent is tartsuk a kijárási tilalmat.
vpi
Borbinho
több mint 4 éve
A mai nap szomorú tapasztalata, hogy ezek a fél intézkedések pont annyit érnek mint zuzu petazzal beszélgetni. Az emberek megőrültek kb, sztem annyian voltak ma nálunk mint a múlt héten összesen. Ráadásul elég specifikis kiskereskedésben nyomulok... számomra érthetetlen.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Akkor belinkelem újraindex.hu/kultur/eletmod/2020/03/15/etelrendeles_hazhozszallitas_karanten/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
Előrébb lennénk, de ez részletkérdés.Ejnye b...a meg.Dönthetsz, főzöl vagy koplalsz. Így már nem olyan bonyolult, ugye?Azt azért had én döntsem már el.Éttermek zárva 15.00-tól.világért se főzzetek magatokra. Ezt pofáztam tegnap.
Ok.
kittli
Amadeus
kittli
Borbinho
Feltettem egy egyszerű kérdést. Kíváncsi voltam ennyi. Erre a farok nem válaszol hanem beugat...
Jogász vagy mi a ... tehát mindenki álljon vigyázva neki.
Mellesleg évek óta nem rendeltem kiszállításra kaját, de ez lényegtelen volt a kérdés szempontjából.
kittli
több mint 4 éve
Ejnye b...a meg.Dönthetsz, főzöl vagy koplalsz. Így már nem olyan bonyolult, ugye?Azt azért had én döntsem már el.Éttermek zárva 15.00-tól.világért se főzzetek magatokra. Ezt pofáztam tegnap.
Ok.
kittli
Amadeus
kittli
Borbinho
Feltettem egy egyszerű kérdést. Kíváncsi voltam ennyi. Erre a farok nem válaszol hanem beugat...
Jogász vagy mi a ... tehát mindenki álljon vigyázva neki.
Mellesleg évek óta nem rendeltem kiszállításra kaját, de ez lényegtelen volt a kérdés szempontjából.
több mint 4 éve
Azért lépjünk már hátrébb egyet és vegyünk egy nagy levegőt...Kína fals számokat közöl, ahogy valószínűleg a legtöbb ország. Kínában diktatúra van, ráadásul rendelkezésre állt a kellő mennyiségű szakember és felszerelés. Itthon ezek közül egyik sincs meg. Nincs 1.5 milliós katonaságunk, hogy fent is tartsuk a kijárási tilalmat.
vpi
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
bazmeg, boltba elmész 1x egy hónapban. Feltankolsz. Rendelni meg naponta rendelsz.Nem sikerült tegnap sem megértenie, hogy a boltba is el kell menni és potenciális betegekkel lehet találkozni, ő a futárokban látja a fő vírushordozókatAzt azért had én döntsem már el.Éttermek zárva 15.00-tól.világért se főzzetek magatokra. Ezt pofáztam tegnap.
Ok.
kittli
Amadeus
kittli
r.baggio
több mint 4 éve
Nem sikerült tegnap sem megértenie, hogy a boltba is el kell menni és potenciális betegekkel lehet találkozni, ő a futárokban látja a fő vírushordozókatAzt azért had én döntsem már el.Éttermek zárva 15.00-tól.világért se főzzetek magatokra. Ezt pofáztam tegnap.
Ok.
kittli
Amadeus
kittli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
az elég, de a faszom eldurran ettől a futáros kajarendeléstől. Bezár az étterem, nem jön a netpincér és egyből készülünk éhen halni. Kurva szánalmas.faszom se fog főzni rizsán meg tésztán kívül semmit, mikor száraz kajával el vagyok 1 évig is.Éttermek zárva 15.00-tól.világért se főzzetek magatokra. Ezt pofáztam tegnap.
Ok.
kittli
Amadeus
eaglesmcnabb
2. otthon elkészíteni
4. szemetet levinni
Nem quantum-mechanika.
több mint 4 éve
Dönthetsz, főzöl vagy koplalsz. Így már nem olyan bonyolult, ugye?Azt azért had én döntsem már el.Éttermek zárva 15.00-tól.világért se főzzetek magatokra. Ezt pofáztam tegnap.
Ok.
kittli
Amadeus
kittli
több mint 4 éve
faszom se fog főzni rizsán meg tésztán kívül semmit, mikor száraz kajával el vagyok 1 évig is.Éttermek zárva 15.00-tól.világért se főzzetek magatokra. Ezt pofáztam tegnap.
Ok.
kittli
Amadeus
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Azért lépjünk már hátrébb egyet és vegyünk egy nagy levegőt...Zombi-apokalipszis nincs, bár pár hozzászólásból nem úgy tűnik.
több mint 4 éve
Azt azért had én döntsem már el.Éttermek zárva 15.00-tól.világért se főzzetek magatokra. Ezt pofáztam tegnap.
Ok.
kittli
Amadeus
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Állítólag egy nagy eladó dobta piacra a forintját és most ez dobott nagyot az árfolyamon...nem mintha az általános kockázatkerülés jót tenne.