NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
15
4
2:15, Arena4
Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
Elrendelték az egészségügyi végzettséggel rendelkezők összeírását (ha jól értem). Párom gyógytornász ...
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
hvg.hu/gazdasag/20200316_Lezarjak_a_ferihegyi_repuloteret_is_de_meg_nem_vilagos_hogyanNonszensz, egyszerűen nonszensz
Beki
Mint mások is jelezték, annyira nyilvánvaló, hogy működnek itthon a dolgok: a duce kihirdeti, aztán a megvalósítás majd lesz valahogy... pont mint a törököknél; ma reggel kitalálták, hogy aki x meg y országban volt elmúlt két héten, az török útlevél nélkül haza se mehet, úgyhogy páran itt ragadnak most csodás kis országunkban
természetesen repülőtéri alkalmazottként semmilyen tájékoztatást nem kapunk
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
- JC6
6 988
Én nem rettegek, csak a kormány hozzáállása zavar, de az nagyon. Persze hogy nem lesz 300.000, írnám hogy egy se legyen, de sajna az már megtörtént. Adná az ég hogy ennyinél megálljunk...vpi: ugye te sem hiszed hogy Kínában 5.000 halott van? Nekem ez egyik kollegám Vuhan mellől származik, beszorozhatod jó sokkal azt az 5 ezret..Figyi, tőlem nyugodtan rettegjetek. Akkor 1 millió halott lesz vagy 10 millió. Ha nektek így jobb, higgyetek ebben a számban.
LoveSobri
vpi
több mint 4 éve
De akkor miért Budapestet félted, miért nem Nógrád megyét?6 éve dolgozom ezen a területen, sok kontakt lett, de gondolom ezzel mindenki így van a saját területén. Nem kell elhinni, csak beírtam, ahogy sok más is mindent, amit hall, lát vagy tapasztal.vpi: ugye te sem hiszed hogy Kínában 5.000 halott van? Nekem ez egyik kollegám Vuhan mellől származik, beszorozhatod jó sokkal azt az 5 ezret..Hogy neked mennyi insider kontaktod van.
LoveSobri
Hanni
Kína hatalmas, 3-4 pontban koncentrálódnak a lakosok (Sanghaj, Peking, stb.), de a többi terület kb egy Nógrád megyével azonos.
Elmaradott, szegényekkel teli. Sok minden nincs kiépítve. Csak egy átlag falu 500-1000 fős, szerinted tényleg 5000 halottal megúszta az ország?
LoveSobri
több mint 4 éve
vpi: ugye te sem hiszed hogy Kínában 5.000 halott van? Nekem ez egyik kollegám Vuhan mellől származik, beszorozhatod jó sokkal azt az 5 ezret..Figyi, tőlem nyugodtan rettegjetek. Akkor 1 millió halott lesz vagy 10 millió. Ha nektek így jobb, higgyetek ebben a számban.
LoveSobri
több mint 4 éve
- JC6
6 988
6 éve dolgozom ezen a területen, sok kontakt lett, de gondolom ezzel mindenki így van a saját területén. Nem kell elhinni, csak beírtam, ahogy sok más is mindent, amit hall, lát vagy tapasztal.vpi: ugye te sem hiszed hogy Kínában 5.000 halott van? Nekem ez egyik kollegám Vuhan mellől származik, beszorozhatod jó sokkal azt az 5 ezret..Hogy neked mennyi insider kontaktod van.
LoveSobri
Hanni
Kína hatalmas, 3-4 pontban koncentrálódnak a lakosok (Sanghaj, Peking, stb.), de a többi terület kb egy Nógrád megyével azonos.
Elmaradott, szegényekkel teli. Sok minden nincs kiépítve. Csak egy átlag falu 500-1000 fős, szerinted tényleg 5000 halottal megúszta az ország?
több mint 4 éve
Akkor istentiszteletket sem tartunk, kijött hivatalosan. Online igehirdetések mehetnek, illetve temetések szűk családi körben.
több mint 4 éve
asszem nem pont ezt a nőt hiányolták az emberek, amikor szakértőt vártak a sajtótájékoztatókra..
több mint 4 éve
Vegre valahol vip szektort kapok. Kiralysag!dehogy, külön bugyor van a sportujságíróknakVisszamondtak a jegyet, elmarad az ut. ☹️ugye mekkmonták, hogy pokolrajuttok...Epp azt tennem. Valami ribanc arcara. A szajaba nem lehet, most ovatosnak kell lenni. Nehez idoket elunk.miért nem vered ki?Ez mind szep es jo, de a szokasos ribanc adagomat megis hol vasaroljam meg? A rosszlanyok bezar, a kormany oldalan hiaba kerdeznel ra Csengere, nem kapnal valaszt. Hiaba megyek az utcara penzt lobalva, a ribancok is home office-ba kerultek.az elég, de a faszom eldurran ettől a futáros kajarendeléstől. Bezár az étterem, nem jön a netpincér és egyből készülünk éhen halni. Kurva szánalmas.faszom se fog főzni rizsán meg tésztán kívül semmit, mikor száraz kajával el vagyok 1 évig is.Éttermek zárva 15.00-tól.világért se főzzetek magatokra. Ezt pofáztam tegnap.
Ok.
Kiszállítás az működik utána?
kittli
Amadeus
eaglesmcnabb
1. tartós alapanyagot megvenni
2. otthon elkészíteni
3. mosogatógéppel magas hőfokon elmosni.
4. szemetet levinni
Nem quantum-mechanika.
Amadeus
Marpedig ez letszukseg, ha dugni kell, dugni kell.
Stez
Amadeus
Stez
sutianap
Stez
sutianap
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
hvg.hu/gazdasag/20200316_Lezarjak_a_ferihegyi_repuloteret_is_de_meg_nem_vilagos_hogyan
több mint 4 éve
vpi: ugye te sem hiszed hogy Kínában 5.000 halott van? Nekem ez egyik kollegám Vuhan mellől származik, beszorozhatod jó sokkal azt az 5 ezret..3200 elvileg most a hivatalos, de amugy Kina a legkevesbe relevans... sokkal logikusabb az europai orszagokat nezni, es szerintem kb mindenki abbol indul ki amugy.
LoveSobri
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
vpi: ugye te sem hiszed hogy Kínában 5.000 halott van? Nekem ez egyik kollegám Vuhan mellől származik, beszorozhatod jó sokkal azt az 5 ezret..Hogy neked mennyi insider kontaktod van.
LoveSobri
több mint 4 éve
Akkor gondolom te OKTV győztes voltál matekból, ha egy ilyen kurva sok változós eseménynél tudod a végeredményt (vagy azt, hogy mi nem lesz biztosan).Ha azt mondtad volna elég a dobogó is, már el is árultam volna a pontos számot.. de igy sajnos titok marad. Pedig nekem megsúgták már Bilderbergék is meg a seattle-i brókerkörök is... 😉 😛
Teljesen megnyugodtam!
Borbinho
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
- JC6
6 988
vpi: ugye te sem hiszed hogy Kínában 5.000 halott van? Nekem ez egyik kollegám Vuhan mellől származik, beszorozhatod jó sokkal azt az 5 ezret..
több mint 4 éve
dehogy, külön bugyor van a sportujságíróknakVisszamondtak a jegyet, elmarad az ut. ☹️ugye mekkmonták, hogy pokolrajuttok...Epp azt tennem. Valami ribanc arcara. A szajaba nem lehet, most ovatosnak kell lenni. Nehez idoket elunk.miért nem vered ki?Ez mind szep es jo, de a szokasos ribanc adagomat megis hol vasaroljam meg? A rosszlanyok bezar, a kormany oldalan hiaba kerdeznel ra Csengere, nem kapnal valaszt. Hiaba megyek az utcara penzt lobalva, a ribancok is home office-ba kerultek.az elég, de a faszom eldurran ettől a futáros kajarendeléstől. Bezár az étterem, nem jön a netpincér és egyből készülünk éhen halni. Kurva szánalmas.faszom se fog főzni rizsán meg tésztán kívül semmit, mikor száraz kajával el vagyok 1 évig is.Éttermek zárva 15.00-tól.világért se főzzetek magatokra. Ezt pofáztam tegnap.
Ok.
kittli
Amadeus
eaglesmcnabb
2. otthon elkészíteni
4. szemetet levinni
Nem quantum-mechanika.
Amadeus
Stez
Amadeus
Stez
sutianap
Stez
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Visszamondtak a jegyet, elmarad az ut. ☹️ugye mekkmonták, hogy pokolrajuttok...Epp azt tennem. Valami ribanc arcara. A szajaba nem lehet, most ovatosnak kell lenni. Nehez idoket elunk.miért nem vered ki?Ez mind szep es jo, de a szokasos ribanc adagomat megis hol vasaroljam meg? A rosszlanyok bezar, a kormany oldalan hiaba kerdeznel ra Csengere, nem kapnal valaszt. Hiaba megyek az utcara penzt lobalva, a ribancok is home office-ba kerultek.az elég, de a faszom eldurran ettől a futáros kajarendeléstől. Bezár az étterem, nem jön a netpincér és egyből készülünk éhen halni. Kurva szánalmas.faszom se fog főzni rizsán meg tésztán kívül semmit, mikor száraz kajával el vagyok 1 évig is.Éttermek zárva 15.00-tól.világért se főzzetek magatokra. Ezt pofáztam tegnap.
Ok.
kittli
Amadeus
eaglesmcnabb
2. otthon elkészíteni
4. szemetet levinni
Nem quantum-mechanika.
Amadeus
Stez
Amadeus
Stez
sutianap
több mint 4 éve
Késik az operatív törzs. Biztos kezet mosnak..A számokat egyeztetik.
LoveSobri
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
ugye mekkmonták, hogy pokolrajuttok...Epp azt tennem. Valami ribanc arcara. A szajaba nem lehet, most ovatosnak kell lenni. Nehez idoket elunk.miért nem vered ki?Ez mind szep es jo, de a szokasos ribanc adagomat megis hol vasaroljam meg? A rosszlanyok bezar, a kormany oldalan hiaba kerdeznel ra Csengere, nem kapnal valaszt. Hiaba megyek az utcara penzt lobalva, a ribancok is home office-ba kerultek.az elég, de a faszom eldurran ettől a futáros kajarendeléstől. Bezár az étterem, nem jön a netpincér és egyből készülünk éhen halni. Kurva szánalmas.faszom se fog főzni rizsán meg tésztán kívül semmit, mikor száraz kajával el vagyok 1 évig is.Éttermek zárva 15.00-tól.világért se főzzetek magatokra. Ezt pofáztam tegnap.
Ok.
kittli
Amadeus
eaglesmcnabb
2. otthon elkészíteni
4. szemetet levinni
Nem quantum-mechanika.
Amadeus
Stez
Amadeus
Stez
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
- JC6
6 988
Késik az operatív törzs. Biztos kezet mosnak..
több mint 4 éve
Nem.Neked meg úgy látom az maradt ki, hogy nincsenek zombik, és a karácsonyi ajándékokat sem a Jézuska hozza. De az is lehet a matek maradt ki, mert olyan számokkal dobálóztok, aminek a relevanciája egy hasraütéssel van pont pariban.Nem mi dobálozunk a német kormány és a magyar orvosi kamara adta ki ezeket a számokat
vpi
topin
Ti veszitek a némét kormány 70%-át és beszorozzátok az olaszok "mortalitásával", ami jelenleg a 70 év felettiekre vonatkozik, és 5%.
Ebből neked kijön a 350.000 magyar halott. 10.000.000 x 0,7 x 0,05 = 350.000
Ugyanakkor az elfelejtitek, hogy az olaszoknál a korházi kezelésre szorulók közül jön ki az 5%.
Tehát az, hogy pánikot keltetek, szerintem egy ténymegállapítás.
több mint 4 éve
Hendrix
1 555
LiveJasmin most nagyot mehet.Ez mind szep es jo, de a szokasos ribanc adagomat megis hol vasaroljam meg? A rosszlanyok bezar, a kormany oldalan hiaba kerdeznel ra Csengere, nem kapnal valaszt. Hiaba megyek az utcara penzt lobalva, a ribancok is home office-ba kerultek.az elég, de a faszom eldurran ettől a futáros kajarendeléstől. Bezár az étterem, nem jön a netpincér és egyből készülünk éhen halni. Kurva szánalmas.faszom se fog főzni rizsán meg tésztán kívül semmit, mikor száraz kajával el vagyok 1 évig is.Éttermek zárva 15.00-tól.világért se főzzetek magatokra. Ezt pofáztam tegnap.
Ok.
kittli
Amadeus
eaglesmcnabb
2. otthon elkészíteni
4. szemetet levinni
Nem quantum-mechanika.
Amadeus
Stez
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 4 éve
Akkor gondolom te OKTV győztes voltál matekból, ha egy ilyen kurva sok változós eseménynél tudod a végeredményt (vagy azt, hogy mi nem lesz biztosan).Neked meg úgy látom az maradt ki, hogy nincsenek zombik, és a karácsonyi ajándékokat sem a Jézuska hozza. De az is lehet a matek maradt ki, mert olyan számokkal dobálóztok, aminek a relevanciája egy hasraütéssel van pont pariban.Ezt inkább nem kommentálnám, a szövegértés látom kimaradt általános iskolábanTehát te a saját biztonságod érdekében azt szeretnéd, hogy legyen diktatúra, hisz úgy nagyobb az esélyed a túlélésre...Azért lépjünk már hátrébb egyet és vegyünk egy nagy levegőt...Kína fals számokat közöl, ahogy valószínűleg a legtöbb ország. Kínában diktatúra van, ráadásul rendelkezésre állt a kellő mennyiségű szakember és felszerelés. Itthon ezek közül egyik sincs meg. Nincs 1.5 milliós katonaságunk, hogy fent is tartsuk a kijárási tilalmat.
Zombi-apokalipszis nincs, bár pár hozzászólásból nem úgy tűnik.
Kínában volt 80.000 fertőzött és 5.000 halott, de nálunk halottból 300.000-et vártok?
vpi
Borbinho
Parádé! Ha esetleg nem érted, hogy a 20-as, 30-as években hogy lehettek olyan sötétek az emberek, hogy diktátorokat szavaztak meg... Hát barátom, így.
vpi
Borbinho
vpi
Teljesen megnyugodtam!
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Akkor légyszi világosítsál már fel minket, hogy akkor most mi is van és mire számítsunk, mert úgy látom mindenki tök hülye itt, csak te vagy egyedül az ész.Neked meg úgy látom az maradt ki, hogy nincsenek zombik, és a karácsonyi ajándékokat sem a Jézuska hozza. De az is lehet a matek maradt ki, mert olyan számokkal dobálóztok, aminek a relevanciája egy hasraütéssel van pont pariban.Ezt inkább nem kommentálnám, a szövegértés látom kimaradt általános iskolábanTehát te a saját biztonságod érdekében azt szeretnéd, hogy legyen diktatúra, hisz úgy nagyobb az esélyed a túlélésre...Azért lépjünk már hátrébb egyet és vegyünk egy nagy levegőt...Kína fals számokat közöl, ahogy valószínűleg a legtöbb ország. Kínában diktatúra van, ráadásul rendelkezésre állt a kellő mennyiségű szakember és felszerelés. Itthon ezek közül egyik sincs meg. Nincs 1.5 milliós katonaságunk, hogy fent is tartsuk a kijárási tilalmat.
Zombi-apokalipszis nincs, bár pár hozzászólásból nem úgy tűnik.
Kínában volt 80.000 fertőzött és 5.000 halott, de nálunk halottból 300.000-et vártok?
vpi
Borbinho
Parádé! Ha esetleg nem érted, hogy a 20-as, 30-as években hogy lehettek olyan sötétek az emberek, hogy diktátorokat szavaztak meg... Hát barátom, így.
vpi
Borbinho
vpi
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
tegnap linkeltem egy jó játékot...miért nem vered ki?Ez mind szep es jo, de a szokasos ribanc adagomat megis hol vasaroljam meg? A rosszlanyok bezar, a kormany oldalan hiaba kerdeznel ra Csengere, nem kapnal valaszt. Hiaba megyek az utcara penzt lobalva, a ribancok is home office-ba kerultek.az elég, de a faszom eldurran ettől a futáros kajarendeléstől. Bezár az étterem, nem jön a netpincér és egyből készülünk éhen halni. Kurva szánalmas.faszom se fog főzni rizsán meg tésztán kívül semmit, mikor száraz kajával el vagyok 1 évig is.Éttermek zárva 15.00-tól.világért se főzzetek magatokra. Ezt pofáztam tegnap.
Ok.
kittli
Amadeus
eaglesmcnabb
2. otthon elkészíteni
4. szemetet levinni
Nem quantum-mechanika.
Amadeus
Stez
Amadeus
több mint 4 éve
Nem is számítok rá... Ennyit a demokráciáról és a burkolt diktatúráról.A sajat pajtasaid nem fogod megbuntetni. Erted.Római birodalomban Diocletianus megszabta az árak maximalizálását amikor a kalmárokkal kicsit elszaladt a ló. Az a 10 Ft is sok szerintem momentán. Azok a gerinctelen beszállítók akik ezen az eseményen akarják megváltani a tikettet pénzisten mennyországába kőkemény szankciókkal kellene sújtani, készletüket lefoglalni, azt a kórházaknak térítésmentesen átadni. Amikor az emberi decensség ilyen mélyre tud süllyedni -- mert valaki valahol pofátlanul kitalálta hogy ilyen árat kell szabni -- a piaci reakció kurvára nem érdekel. Mindig lesz valaki aki beugrana a kieső helyére.ja csak ha a beszállító adja neki gecidrágán akkor nem tud mit csinálni a gyógyszertár sem. Majka felháborodós posztja alatt írta egy patikában dolgozó hogy 10.000-ért veszik az 50 darabos maszkot és 10 forintot raknak rá darabjára. szóval ha nem tévedek 500 ft az ő hasznuk belőle.Marginálisan kapcsolódik a témához, hogy egyes gyógyszertárak uzsoráznak a maszkokkal, fertőtlenítőkkel. Megérdemelnék ezek a szarháziak, hogy maszkos egyének a járvány lecsengése után fasza 5kilós falazóelemekkel nyissák ki a kirakatot és a többezer %os haszonnal eladott alapvetően fontos higiéniai védőfelszerelések profitját visszafordítsák az üvegeseknek.www.portfolio.hu/gazdasag/20200316/breking-hiteltorlesztesi-moratoriumot-kezdemenyez-az-mnb-419745Nem ártana majd a személyi piacra is kiterjeszteni :/
Matolcsi lépett egyet és ezt elvárja a többi hitelintézettől is...
nagir
clbass
gyeek
eaglesmcnabb
gyeek
Stez
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass