NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Ezt úgy ne már...Faj a terdem, kaphatnek rola fotot? 😀Elrendelték az egészségügyi végzettséggel rendelkezők összeírását (ha jól értem). Párom gyógytornász ...Kislányom másodéves gyógytornász hallgató.....
Amadeus
zemanla
Stez
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
andree
1 737
Apu pont most mondta, hogy a 65 éves szabály miatt újra kell írnia az ügyeleti beosztás kb felét, de ha magasabban húzzák meg a határt akkor is gondban lett volna. Azért ha erre az egészségügyre rászabadul a pokol, akkor lesz gond bőven.
több mint 4 éve
Faj a terdem, kaphatnek rola fotot? 😀Elrendelték az egészségügyi végzettséggel rendelkezők összeírását (ha jól értem). Párom gyógytornász ...Kislányom másodéves gyógytornász hallgató.....
Amadeus
zemanla
több mint 4 éve
Elrendelték az egészségügyi végzettséggel rendelkezők összeírását (ha jól értem). Párom gyógytornász ...Kislányom másodéves gyógytornász hallgató.....
Amadeus
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Végigfutottam miket irtatok mostanában. Nem hiszem el!!! Tényleg nem fogjátok fel??? Piemontban az intenzív ellátáshoz jutás feltétele a 80 év alatti életkor! Eljutottak oda, hogy semmit nem tesznek mert nincs rá kapacitás, gondolkodás nélkül a háborús katasztrofamedicina szelektálási doktrináit alkalmazzák. És itt azon csámcsognak egyesek, hogy ugyanmár kínában csak 5000 halott van, mit faszoskodunk a pánikkeltéssel. Olaszoknál ezres nagyságrendű jelenleg a napi halálozás. Nálunk meg 3 liter fertőtlenítővel és 5 doboz sebészi maszkkal (saját munkahelyem) nézünk szembe az eljövendő napokkal. Minden nem azonnali életveszélyt elhárító egészségügyi tevékenység letiltva. Fiam medikusként behívva, 4 kollégám már karanténban. feleségem kapott 3 (három) db festő maszkot, hogy tudjon védekezni mint háziorvos. Vért fogunk húgyozni és itt pánikkeltésről beszéltek, amikor alsó hangon is lesz 6 millio fertőzött. Bár ezzel a hozzáálással valszeg 10 millio. Térjetek már észre bazmeg! Persze 30 beteg mit visítunk. Ja. Na további jó szittyáskodást kemény srácok. Majd akkor is gyertek oda amikor egy 75 évesnek csak a kezét tudjuk fogni, meg max morfint adni, hogy ne fájjon a fuldoklás.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
Nem személyeskedni akartam, szerintem a német cikk is pánikkeltő... tökmindegy ki irta, milyen szakértő. (Lehet hogy kormányzati/politikai szempontból, makró szinten ez nem rossz döntés.. és csöndben jegyzem meg alapvetően nem vagyok a szigorito intézkedések ellen amúgy.)De egy fórumnak nem ez a lényege? Sose fogom megérteni mitől pánikkeltés, ha beszélünk dolgokról. Tudom már tartottam itt, de egyszeűen számomra az nonszensz, hogy ha már leírom azt, hogy a németek szerint a lakosság akár 70%-a is elkaphatja mitől pánikkeltés.Sose fogom felfogni miért rettegés az, ha vki nem ilyen macsó jani, és megpróbálja helyén kezelni a dolgokat...Mert te is csak másodkézből jövő információkon lamentálsz, ilyen-olyan prognózisokból indulsz ki, ami legalább ugyanolyan könnyű megcáfolni, mint megerősíteni
Biztos bennem van a hiba, de én inkább rettegem túl h aztán azt mondhassam, hogy faszom, minek kellett ezt ennyire túlizgulni, minthogy utólag sopánkodjak, h ezt meg ezt kellett vna csinálni, és akkor lehet öreganyám nagynénjének az unokabátyja nem halt volna meg...
roberto23
Tehát ebben az értelemben minden olyan megnyilvánulás, ami nem az, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket és kerüljük az embereket, amennyire lehet, pánikkeltés
r.baggio
Plusz ha nincs első kézből származó infó akkor meg ugye alapból meg vagyunk lőve. Mert ez, ami a kormánytól jön minden csak nem normális infó.
roberto23
Amúgy nagy összegben fogadnék, hogy ennek a számnak a közelében nem leszünk.
Jelenleg ott tartunk, hogy a legsúlyosabban fertőzött olaszoknál hivatalosan 0.04% a ráta, Svájcban 0.026%, Norvégiában 0.024% ... a németeknél még nincs 0.01% sem. (Lehet h Irán magasabb, sure..)
Nyilván ezek a számok nőni fognak, de szvsz Magyarországon jobban van kezelve a szituáció... Svájc és Norvégia pl nyiltan bevallotta, hogy elbaltázták.
De akkor forditok a kérdésen egyet:
kiváncsi vagyok ennek a rettegésnek mi a hatása mondjuk a világgazdaságra nézve?
Ezt nyilván nagyon nehéz kimutatni (biztos lesz majd aki majd megsaccolja) - szerintem tippre dollár száz-ezermilliárdokban mérhető a dolog.
Szóval kicsit sarkos lesz, de én meg úgy látom, hogy egy kicsivel erősebb influenzajárvány miatt közel vagyunk ahhoz, hogy bizonyos szektorokat rövid/középtávra taccsra tegyen ez az irracionális szintű pánik.
Globalizáció, tömegmédia/gyors információáramlás, emberi pszichológia, etc-etc - már sokszor előkerült ez a téma is.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
ismerősöm tegnap érkezett meg Peru-ba nyaralnima meg már hisztizik facebookon hogy karantén alatt az ország szóval "no flights"
Londonból utazott ami megintcsak sok mindent elárul
30 mins ·nem szólok be neki, de hogy mi a faszt gondolt azt nem tudom
Fuck this Corona shit. Peru under quarantine. No flights. Unbelievable.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
De hogy senkinek nem volt esze a nőtől megkérdezni újra, hogy mit gondol a MOK 11 pontjáról!?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
ez a pesti srácoktól jött gyerek b2 szinten nem beszéli az anyanyelvétMelyik volt ez a 2 bites?
Amadeus
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
nem volt túl informatív, de ezek legalább normálisan viselkedtek..
több mint 4 éve
ez a pesti srácoktól jött gyerek b2 szinten nem beszéli az anyanyelvétIgen néha keveri a magazast és tegezest is...
Amadeus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Pestisrácok..ez a kérdés már megint---
több mint 4 éve
Pesti srácok : momentum kérdése istenem.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
ez a pesti srácoktól jött gyerek b2 szinten nem beszéli az anyanyelvét
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
-Jött egy túristacsoport haza, rájuk se néztek a reptéren.-Honnan jöttek?
-Spanyolország.
-Jah, onnan jöhetnek, nincs para.
több mint 4 éve
- JC6
6 988
Lett végre légkondi?3as metro. Gyakorlatilag ures. Ahhoz kepest ami ilyenkor normalis idoben lenni szokott.végre elviselhető
Vrij6
Amadeus
több mint 4 éve
- JC6
6 988
a beteg személyiségi jogai miatt nem lehet életkori és nemi statisztikákat kiadni összesítve😀😀😀😀Tragikomédia ez nem tájékoztató..
dankodavid
több mint 4 éve
De egy fórumnak nem ez a lényege? Sose fogom megérteni mitől pánikkeltés, ha beszélünk dolgokról. Tudom már tartottam itt, de egyszeűen számomra az nonszensz, hogy ha már leírom azt, hogy a németek szerint a lakosság akár 70%-a is elkaphatja mitől pánikkeltés.Sose fogom felfogni miért rettegés az, ha vki nem ilyen macsó jani, és megpróbálja helyén kezelni a dolgokat...Mert te is csak másodkézből jövő információkon lamentálsz, ilyen-olyan prognózisokból indulsz ki, ami legalább ugyanolyan könnyű megcáfolni, mint megerősíteni
Biztos bennem van a hiba, de én inkább rettegem túl h aztán azt mondhassam, hogy faszom, minek kellett ezt ennyire túlizgulni, minthogy utólag sopánkodjak, h ezt meg ezt kellett vna csinálni, és akkor lehet öreganyám nagynénjének az unokabátyja nem halt volna meg...
roberto23
Tehát ebben az értelemben minden olyan megnyilvánulás, ami nem az, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket és kerüljük az embereket, amennyire lehet, pánikkeltés
r.baggio
Plusz ha nincs első kézből származó infó akkor meg ugye alapból meg vagyunk lőve. Mert ez, ami a kormánytól jön minden csak nem normális infó.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Engem nagyon érdekelne diverdoc véleménye erről a sajtótájékoztatónak nem nevezhető valamitől, mert szerintem ennél kínosabb nyilvános találkozó nem igen volt még ebben az országban...A tegnapit meg sem kozelitheti.
- Ööö.... a háziorvosok... öö... úgy 1/3-a lehet majd érintett behívandó, de pontos számok még nincsenek, nem készült felmérés.... vagyis, folyamatban van...
Sírok.
LoveSobri
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
a beteg személyiségi jogai miatt nem lehet életkori és nemi statisztikákat kiadni összesítve😀😀😀😀
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
3as metro. Gyakorlatilag ures. Ahhoz kepest ami ilyenkor normalis idoben lenni szokott.végre elviselhető
Vrij6
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
3as metro. Gyakorlatilag ures. Ahhoz kepest ami ilyenkor normalis idoben lenni szokott.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
TV2-es kérdés 😀 😀 Ez most a legfontosabbUgyanezt akartam írni ...
Nomac
több mint 4 éve
- JC6
6 988
Engem nagyon érdekelne diverdoc véleménye erről a sajtótájékoztatónak nem nevezhető valamitől, mert szerintem ennél kínosabb nyilvános találkozó nem igen volt még ebben az országban...- Ööö.... a háziorvosok... öö... úgy 1/3-a lehet majd érintett behívandó, de pontos számok még nincsenek, nem készült felmérés.... vagyis, folyamatban van...
Sírok.