Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
vajon ezt kiküldik korábbra is?Ugyanígy néz ki, azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy a magyar mellett angolul is ott van a szöveg:Megkaptam ugyanis a lepecsételt magyar-angol nyelvű igazolást arról, hogy mivel oltottak. (Ahogyan az oltóponton hallottam, tegnap este jött az utasítás, hogy mától ez a rend.)tudnál esetleg egy képet csinálni róla? (nyilván a személyes adatok eltakarásával)
nagylaza
r.baggio
obuda.hu/wp-content/uploads/2021/02/Olt%C3%A1si-igazol%C3%A1s-minta.pdf
nagylaza
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ugyanígy néz ki, azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy a magyar mellett angolul is ott van a szöveg:Megkaptam ugyanis a lepecsételt magyar-angol nyelvű igazolást arról, hogy mivel oltottak. (Ahogyan az oltóponton hallottam, tegnap este jött az utasítás, hogy mától ez a rend.)tudnál esetleg egy képet csinálni róla? (nyilván a személyes adatok eltakarásával)
nagylaza
r.baggio
obuda.hu/wp-content/uploads/2021/02/Olt%C3%A1si-igazol%C3%A1s-minta.pdf
több mint 4 éve
Rájöttünk, hogy a kínaiakkal még az atombiznisznél is jobb bizniszelni?faszért nem vesszük meg a sputnik licensét?Érdekes, mert éppen a napokban volt szó arról, hogy a négy technológia (mrns, vektor, elölt vírus, legyengített vírus) közül éppen ez az - az elölt vírusú - amelyik a legkevésbé képes sejtes immunválasz kiváltására.Volt mar vlahol info, hogy a vakcina gyarunkba a tervek szerint, milyen tipusu fog keszulni? (Vektor? Mrns?)Különösen kiemelkedő annak a ténye, hogy hazánkban az oltáshoz izolált vírusvariánsokat használnak fel.
beltazor
A hazai technológia szerint a vakcina a teljes, de elpusztított, és így fertőzésre és szaporodásra képtelen vírust tartalmazza majd egy immunreakció-erősítő adalék mellett. Ez a tudományos módszer az antitestképződés mellett a sejtes immunitásra is nagyban alapoz.
r.baggio
peterk2005
Negritis

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
faszért nem vesszük meg a sputnik licensét?Érdekes, mert éppen a napokban volt szó arról, hogy a négy technológia (mrns, vektor, elölt vírus, legyengített vírus) közül éppen ez az - az elölt vírusú - amelyik a legkevésbé képes sejtes immunválasz kiváltására.Volt mar vlahol info, hogy a vakcina gyarunkba a tervek szerint, milyen tipusu fog keszulni? (Vektor? Mrns?)Különösen kiemelkedő annak a ténye, hogy hazánkban az oltáshoz izolált vírusvariánsokat használnak fel.
beltazor
A hazai technológia szerint a vakcina a teljes, de elpusztított, és így fertőzésre és szaporodásra képtelen vírust tartalmazza majd egy immunreakció-erősítő adalék mellett. Ez a tudományos módszer az antitestképződés mellett a sejtes immunitásra is nagyban alapoz.
r.baggio
peterk2005
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Érdekes, mert éppen a napokban volt szó arról, hogy a négy technológia (mrns, vektor, elölt vírus, legyengített vírus) közül éppen ez az - az elölt vírusú - amelyik a legkevésbé képes sejtes immunválasz kiváltására.Volt mar vlahol info, hogy a vakcina gyarunkba a tervek szerint, milyen tipusu fog keszulni? (Vektor? Mrns?)Különösen kiemelkedő annak a ténye, hogy hazánkban az oltáshoz izolált vírusvariánsokat használnak fel.
beltazor
r.baggio

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
talan ontsuk ki a millio szam raktarban allo kinait... lecsereljuk a cimket magyarra,problema megoldva.Tehát a kínait.Volt mar vlahol info, hogy a vakcina gyarunkba a tervek szerint, milyen tipusu fog keszulni? (Vektor? Mrns?)Különösen kiemelkedő annak a ténye, hogy hazánkban az oltáshoz izolált vírusvariánsokat használnak fel.
beltazor
r.baggio
samu09
több mint 4 éve
Mast vartal? 😀Tehát a kínait.Volt mar vlahol info, hogy a vakcina gyarunkba a tervek szerint, milyen tipusu fog keszulni? (Vektor? Mrns?)Különösen kiemelkedő annak a ténye, hogy hazánkban az oltáshoz izolált vírusvariánsokat használnak fel.
beltazor
r.baggio
samu09
több mint 4 éve
Szabad ember!tesómnak még mobilja sincs, nem hogy okos 😊2021-Ben mi lehet vajon ilyen indok? Csak kiváncsi vagyok.Micsodát?!😊Ok, boomer 🤣Úgy járok, mint Betyár fórumtárs a 2000 eurós fogadásával.😊 Bármilyen hihetetlen, régi+buta telefonom van, nem tudok vele küldeni. Szori...Megkaptam ugyanis a lepecsételt magyar-angol nyelvű igazolást arról, hogy mivel oltottak. (Ahogyan az oltóponton hallottam, tegnap este jött az utasítás, hogy mától ez a rend.)tudnál esetleg egy képet csinálni róla? (nyilván a személyes adatok eltakarásával)
nagylaza
r.baggio
Egyszerű - kétoldalas - papírlap, az van ráírva, hogy "Igazolás SARS-COV-2 elleni védőoltásról/Certificate of SARS-CoV-2 vaccination". (Nem tévedés, magyarul SARS-COV-2, angolul SARS-CoV-2.) Aztán különféle rubrikák: személyes adatok, oltóanyag adatai, időpont, oltást végző egészségügyi szolgáltató, oltást végző orvos, pecsétek.
nagylaza
Hát hogy fogod így használni a remek applikációt? 😀
warr_b
(Hidd el, megvan rá az okom, hogy miért nincs okostelcsim.)
nagylaza
Toca
NB2
több mint 4 éve
Megértem, én is sokáig ellenálltam 😊Micsodát?!😊Ok, boomer 🤣Úgy járok, mint Betyár fórumtárs a 2000 eurós fogadásával.😊 Bármilyen hihetetlen, régi+buta telefonom van, nem tudok vele küldeni. Szori...Megkaptam ugyanis a lepecsételt magyar-angol nyelvű igazolást arról, hogy mivel oltottak. (Ahogyan az oltóponton hallottam, tegnap este jött az utasítás, hogy mától ez a rend.)tudnál esetleg egy képet csinálni róla? (nyilván a személyes adatok eltakarásával)
nagylaza
r.baggio
Egyszerű - kétoldalas - papírlap, az van ráírva, hogy "Igazolás SARS-COV-2 elleni védőoltásról/Certificate of SARS-CoV-2 vaccination". (Nem tévedés, magyarul SARS-COV-2, angolul SARS-CoV-2.) Aztán különféle rubrikák: személyes adatok, oltóanyag adatai, időpont, oltást végző egészségügyi szolgáltató, oltást végző orvos, pecsétek.
nagylaza
warr_b
nagylaza
Aztán most már kettő is van, céges + saját...
A következő ilyen trauma az lesz, ha eltűnnek a szívó benzines, manuális váltós autók...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
miért nem kérsz egy mintát az egyik sziauramos csávótól a nyolcban?Megkaptam ugyanis a lepecsételt magyar-angol nyelvű igazolást arról, hogy mivel oltottak. (Ahogyan az oltóponton hallottam, tegnap este jött az utasítás, hogy mától ez a rend.)tudnál esetleg egy képet csinálni róla? (nyilván a személyes adatok eltakarásával)
nagylaza
r.baggio
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
tesómnak még mobilja sincs, nem hogy okos 😊2021-Ben mi lehet vajon ilyen indok? Csak kiváncsi vagyok.Micsodát?!😊Ok, boomer 🤣Úgy járok, mint Betyár fórumtárs a 2000 eurós fogadásával.😊 Bármilyen hihetetlen, régi+buta telefonom van, nem tudok vele küldeni. Szori...Megkaptam ugyanis a lepecsételt magyar-angol nyelvű igazolást arról, hogy mivel oltottak. (Ahogyan az oltóponton hallottam, tegnap este jött az utasítás, hogy mától ez a rend.)tudnál esetleg egy képet csinálni róla? (nyilván a személyes adatok eltakarásával)
nagylaza
r.baggio
nagylaza
warr_b
nagylaza
Toca
több mint 4 éve
Megírom PM-ben...😊2021-Ben mi lehet vajon ilyen indok? Csak kiváncsi vagyok.Micsodát?!😊Ok, boomer 🤣Úgy járok, mint Betyár fórumtárs a 2000 eurós fogadásával.😊 Bármilyen hihetetlen, régi+buta telefonom van, nem tudok vele küldeni. Szori...Megkaptam ugyanis a lepecsételt magyar-angol nyelvű igazolást arról, hogy mivel oltottak. (Ahogyan az oltóponton hallottam, tegnap este jött az utasítás, hogy mától ez a rend.)tudnál esetleg egy képet csinálni róla? (nyilván a személyes adatok eltakarásával)
nagylaza
r.baggio
nagylaza
warr_b
nagylaza
Toca
több mint 4 éve
2021-Ben mi lehet vajon ilyen indok? Csak kiváncsi vagyok.Micsodát?!😊Ok, boomer 🤣Úgy járok, mint Betyár fórumtárs a 2000 eurós fogadásával.😊 Bármilyen hihetetlen, régi+buta telefonom van, nem tudok vele küldeni. Szori...Megkaptam ugyanis a lepecsételt magyar-angol nyelvű igazolást arról, hogy mivel oltottak. (Ahogyan az oltóponton hallottam, tegnap este jött az utasítás, hogy mától ez a rend.)tudnál esetleg egy képet csinálni róla? (nyilván a személyes adatok eltakarásával)
nagylaza
r.baggio
nagylaza
warr_b
nagylaza
több mint 4 éve
Tehát a kínait.Volt mar vlahol info, hogy a vakcina gyarunkba a tervek szerint, milyen tipusu fog keszulni? (Vektor? Mrns?)Különösen kiemelkedő annak a ténye, hogy hazánkban az oltáshoz izolált vírusvariánsokat használnak fel.
beltazor
r.baggio
több mint 4 éve
Micsodát?!😊Ok, boomer 🤣Úgy járok, mint Betyár fórumtárs a 2000 eurós fogadásával.😊 Bármilyen hihetetlen, régi+buta telefonom van, nem tudok vele küldeni. Szori...Megkaptam ugyanis a lepecsételt magyar-angol nyelvű igazolást arról, hogy mivel oltottak. (Ahogyan az oltóponton hallottam, tegnap este jött az utasítás, hogy mától ez a rend.)tudnál esetleg egy képet csinálni róla? (nyilván a személyes adatok eltakarásával)
nagylaza
r.baggio
nagylaza
warr_b
több mint 4 éve
Ok, boomer 🤣Úgy járok, mint Betyár fórumtárs a 2000 eurós fogadásával.😊 Bármilyen hihetetlen, régi+buta telefonom van, nem tudok vele küldeni. Szori...Megkaptam ugyanis a lepecsételt magyar-angol nyelvű igazolást arról, hogy mivel oltottak. (Ahogyan az oltóponton hallottam, tegnap este jött az utasítás, hogy mától ez a rend.)tudnál esetleg egy képet csinálni róla? (nyilván a személyes adatok eltakarásával)
nagylaza
r.baggio
nagylaza

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Úgy járok, mint Betyár fórumtárs a 2000 eurós fogadásával.😊 Bármilyen hihetetlen, régi+buta telefonom van, nem tudok vele küldeni. Szori...Megkaptam ugyanis a lepecsételt magyar-angol nyelvű igazolást arról, hogy mivel oltottak. (Ahogyan az oltóponton hallottam, tegnap este jött az utasítás, hogy mától ez a rend.)tudnál esetleg egy képet csinálni róla? (nyilván a személyes adatok eltakarásával)
nagylaza
r.baggio
több mint 4 éve
De a csipp ugyanaz lesz benne mint a Pfizer-ben, igaz?Volt mar vlahol info, hogy a vakcina gyarunkba a tervek szerint, milyen tipusu fog keszulni? (Vektor? Mrns?)Különösen kiemelkedő annak a ténye, hogy hazánkban az oltáshoz izolált vírusvariánsokat használnak fel.
beltazor
r.baggio
több mint 4 éve
Volt mar vlahol info, hogy a vakcina gyarunkba a tervek szerint, milyen tipusu fog keszulni? (Vektor? Mrns?)Különösen kiemelkedő annak a ténye, hogy hazánkban az oltáshoz izolált vírusvariánsokat használnak fel.
beltazor

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Volt mar vlahol info, hogy a vakcina gyarunkba a tervek szerint, milyen tipusu fog keszulni? (Vektor? Mrns?)Mrns? Te egy nagyon optimista ember vagy 😊
beltazor
több mint 4 éve
Volt mar vlahol info, hogy a vakcina gyarunkba a tervek szerint, milyen tipusu fog keszulni? (Vektor? Mrns?)

több mint 4 éve
Megkaptam ugyanis a lepecsételt magyar-angol nyelvű igazolást arról, hogy mivel oltottak. (Ahogyan az oltóponton hallottam, tegnap este jött az utasítás, hogy mától ez a rend.)tudnál esetleg egy képet csinálni róla? (nyilván a személyes adatok eltakarásával)
nagylaza

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Na, megvót a második Pfizer.Holnapra is intézd már el légy szíves, mennék bringázni 😊
Ezúttal jóval többen voltunk, mint első alkalommal (Bp., Rókus). Gondolom, pörgetik az 5 milliót, másrészt megint papírokat kellett töltögetni. Megkaptam ugyanis a lepecsételt magyar-angol nyelvű igazolást arról, hogy mivel oltottak. (Ahogyan az oltóponton hallottam, tegnap este jött az utasítás, hogy mától ez a rend.)
Így is csak 25 perc volt az egész + 20 perc várakozás utána. Megérte. Ráadásul azt is sikerült elintéznem, hogy ma napsütés legyen.
nagylaza
több mint 4 éve
Na, megvót a második Pfizer. Ezúttal jóval többen voltunk, mint első alkalommal (Bp., Rókus). Gondolom, pörgetik az 5 milliót, másrészt megint papírokat kellett töltögetni. Megkaptam ugyanis a lepecsételt magyar-angol nyelvű igazolást arról, hogy mivel oltottak. (Ahogyan az oltóponton hallottam, tegnap este jött az utasítás, hogy mától ez a rend.)
Így is csak 25 perc volt az egész + 20 perc várakozás utána. Megérte. Ráadásul azt is sikerült elintéznem, hogy ma napsütés legyen.