NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
2 020
53
01:35 CFB ELŐDÖNTŐ - Ole Miss vs Miami (tv: ARENA4)
WWE, UFC, MMA és box
7 feliratkozó
5 napja
10 napja
hát neki turki volt a mecénása az utóbbi jópár évben már, a canelo meccs is ezért jöhetett össze egyáltalán. szerintem ő az a fajta purista, aki nem fog egy jake paul-féle 100 millióért sem visszajönni hivatalos meccsre és nem volt a hírek szerint az életvitele sem olyan, hogy az összekalapált vagyona pár év alatt elfolyna. amiben esetleg bízni tudok, hogy 2-3 hónap alatt feltöltődik annyira, hogy meggondolja magát és 1, nagyon max 2 meccs még benne legyen. mert akkor okos long game marketing ez a kamu visszavonulás. ugyanis nem tudnak piacképesebb ellenfelet találni neki alváreznél, ott meg nagyon kétlem, hogy lesz visszavágó, leginkább azért, mert canelo nem akarja még egyszer rommá veretni magát. elit mérlegű emberhez vissza kéne menjen super welterbe, sima középsúlyban pedig gyűjthetné a bajnoki öveket és az új súlycsoportot tovább, de ott nagyon szét vannak szórva a címek, kéne vagy 3 meccs, hogy undisputed lehessenÉs van az a pénz, hogy nem biztos, hogy visszavonulva is marad.ezt azért sem írtam be, mert komolyan nem hiszem el, annyira jó volt nézni mindig. de igazságképpen valószínű, hogy neki tényleg ennyi volt. egy kazal öv és súlycsoport kinullázva, fahéj szétcsapva és 38 éves. neki ennél feljebb már sehogysem lehetne és igy tökéletes a karrierje, hogy a csúcson vonul visszaJut eszembe, szerintem nem írtam: Terence Crawford visszavonult. Nekem egyértelműen a korszak legjobbja, nagyon szerettem nézni. Köszönjük neki!szomorú, hogy merre tart ez a sport isNem írsz valamit Naojáról?
Pep71
Újra nyert, 31-ből 31 győzelem, 27 KO.
Vagy a rijadi gáláról?
Vagy arról, hogy úgy néz ki, hogy lesz Uszik-Wilder meccs?
Vagy csak Jake Paul mozgat meg? 😉
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
10 napja
És van az a pénz, hogy nem biztos, hogy visszavonulva is marad.Kérdés, kivel tudna kiállni, ami annyi pénzt generálna. Nagyjából tényleg mindenkit elvert.
Őszentsége Sobri Jóska
10 napja
És van az a pénz, hogy nem biztos, hogy visszavonulva is marad.ezt azért sem írtam be, mert komolyan nem hiszem el, annyira jó volt nézni mindig. de igazságképpen valószínű, hogy neki tényleg ennyi volt. egy kazal öv és súlycsoport kinullázva, fahéj szétcsapva és 38 éves. neki ennél feljebb már sehogysem lehetne és igy tökéletes a karrierje, hogy a csúcson vonul visszaJut eszembe, szerintem nem írtam: Terence Crawford visszavonult. Nekem egyértelműen a korszak legjobbja, nagyon szerettem nézni. Köszönjük neki!szomorú, hogy merre tart ez a sport isNem írsz valamit Naojáról?
Pep71
Vagy a rijadi gáláról?
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
fake.id
10 napja
ezt azért sem írtam be, mert komolyan nem hiszem el, annyira jó volt nézni mindig. de igazságképpen valószínű, hogy neki tényleg ennyi volt. egy kazal öv és súlycsoport kinullázva, fahéj szétcsapva és 38 éves. neki ennél feljebb már sehogysem lehetne és igy tökéletes a karrierje, hogy a csúcson vonul visszaJut eszembe, szerintem nem írtam: Terence Crawford visszavonult. Nekem egyértelműen a korszak legjobbja, nagyon szerettem nézni. Köszönjük neki!szomorú, hogy merre tart ez a sport isNem írsz valamit Naojáról?
Pep71
Vagy a rijadi gáláról?
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
10 napja
Jut eszembe, szerintem nem írtam: Terence Crawford visszavonult. Nekem egyértelműen a korszak legjobbja, nagyon szerettem nézni. Köszönjük neki!szomorú, hogy merre tart ez a sport isNem írsz valamit Naojáról?
Pep71
Vagy a rijadi gáláról?
Őszentsége Sobri Jóska
11 napja
szomorú, hogy merre tart ez a sport isNem írsz valamit Naojáról?
Pep71
Vagy a rijadi gáláról?
18 napja
az se volt az erőssége csak abban kevésbé volt szarTate is kapott egy fraud ckecketnem akarom Tate-et védeni, de ő kickboxer (volt valamikor). ez meg bokszmeccs volt. bokszolni nyilván nem tud (meg már öreg is) de neki a rúgások voltak az erősségei.
Negritis, a vajda
deyell
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
18 napja
Tate is kapott egy fraud ckecketnem akarom Tate-et védeni, de ő kickboxer (volt valamikor). ez meg bokszmeccs volt. bokszolni nyilván nem tud (meg már öreg is) de neki a rúgások voltak az erősségei.
Negritis, a vajda
buhloone mindstate
18 napja
Minden bizonnyal azert vagyok eltevedve, mert valahol azt olvastam, ez hivatalos meccsnek szamit. Ettol fuggetlenul tartom, hogy a sportagnak ezek a bohockodasok karosak, mintsem segitenenek. Meg akkor is, ha maga a box mar egy jo ideje haldoklo sportag, az egyik leginkabb korrupt mind kozul.Szerntem te el vagy tévedve. Ennek semmi köze semmilyen box szervezethez.Szerintem meg elkeserito, hogy valakit odaraknak emiatt. Nem a nezettsegi oldal vicc, nem a kozvetites, hanem az, hogy egy sportszervezet nem gondolja, hogy ezzel igazabol megcsufolja a sportagat.hát kb. az első komolyabb ütése volt AJ-nek ez és rögtön fel is adta Jake(mert ő is érezte, h na ez már nem vicc, látszódott a fején, h be is rezelt, ami érthető, de akkor ne adják elő, h ez komoly meccs, meg h ő komoly bokszoló, az..). Ezért nem is szabadott volna engedni, mert olyan szintű különbség van boksztudásban, ütőerőben, mozgáskultúrában a két ember között(AJ kb röhögött meccs közben). Azért mert Paul kigyúrta magát, meg cuccozik és nagydarab, az közel sem jelenti azt, hogy az ütőereje akár csak meg is közelíti AJ-ét, a boksztudását meg hagyjuk is.. Ugyanaz mint aki kondiban lábra gyúr, az nem tudna 60yardos FG-t lőni(30-40ről sem), hiába izmos a lába, ezek nem ilyen egyszerű dolgok.Jake Paul nyilvan egy vicc, de ot nem a boksztudasa miatt tettek ide. Mert az minimalis. Ez egy show amit el kell adni, hiaba vannak nagyon jo bokszolok ha a loteri kutya nem ismeri oket es semmi marketing ertekuk. Felesleges ilyen rendezvenyekben a sporterteket keresni, ezeknek nem az a celja.
Abba gondolj bele, hogy hány Paul-nál sokkal ügyesebb, ezerszer jobb bokszoló van, aki sokkal többet edzett, hogy eljusson komoly szintre, ennek ellenére nem volt esélye, hogy AJ szintű ember ellen bokszolhasson. Erre jön egy mitugrász, önjelölt ugribugri, edzett pár évet, ennek ellenére a boksztudása alapján nem is értékelhető komolyabb szinteke , na, ő bokszolhat AJ-vel..ez a sportág teljese megcsúfolása. A mostani fiatalok akik nézik ezeket a meccseket, az fog lejönni, hogy edzés helyett inkább legyél influenszer, mert azzal sokkal többre viheted. Ha AJ teljesen komolyan vette volna ezt a meccset, akkor Paul nagyon komoly eséllyel szerzett volna maradandó sérüléseket..
Pep71
Hendrix
Egyebkent meg a nezettseg es az eladasok sem hozzak egy-egy kivetellel a szamokat, pont arrol volt szo egy ideje, hogy mar ezek a Paul-meccsek sem erdekelnek sokakat. Most oke, lehet, hogy epp ez jot megy/ment, mert azert Joshua-szeru meg nem oreg, de azert megis neves palit nehezen szednek ossze, aki vallalja ezt a scriptelt bohockodast jelen formajaban, de alapvetoen Paul ide vagy oda, ra is ugyanugy raunnak. Valoszinuleg ezert is engedtek, hogy Joshua legalabb minimalisan nehany rendeset usson, mert kellett mar valami hirveres a gyereknek is. Meg vege sem volt szinte a meccsnek, de mar neten ott figyelt a rontgen a torott alkapocsrol, meg a reszletek, azt gondolom, ezt is Paulek okoskodtak igy, hogy egybol feldobtak a szukseges helyekre, mert ezzel is beszelnek a meccsrol. Az lehet, hogy nem scriptelt, hogy a csavo allkapcsa eltort, de hogy minden mas az, abban biztos vagyok. De meg az sem lepne meg, ha ez is elore ki lett volna talalva, hogy oke, a hatodik menetben basszal pofan, bevallalom, aztan megy is a foto az allkapocsrol.
Stez
Annyi köze van mintha, most Lölő megszervezné az Erdei Zsolt - Curtis meccset és felajánlana rá 100 misit fejenként.
Ezt Jake Paul cége aki szervezte promotálta a Netflixel közösen. Ez egy boxsz meccs lett, mert Paul éppen ebben edz ( amúgy rohadt nagy munkát tesz bele nyilván nem ér oda egy VBhoz, de azért látszik, hogy beleteszi). Lehetett volna gombfoci meccs is ha ő azt akarja.
Scriptelve volt? Egesz USA ( meg Shwanka 😀 ) a full scriptelt Pankraciot imadja és isteníti. Egyébként nem hiszem, hogy scriptelt, de ha igen akkor is saját cége szervezi azt csinál amit akar főleg ha dől a lóvé.
Nem szeretem Pault, de szerintem sokat tesz ez a box nepszerűségért, mintahogy a Sztárbox hatására is sokan boxolnak.
Azt hinni, hogy 2025-ben van esély visszaállitani a régi fényét szerintem hiú ábránd.
Toca
Es persze, mostanra a box teljesen elvesztette a regi fenyet, de errol az is tehet, hogy kivesztek a sportagbol az erdekes es mellette jol verekedo figurak. Mint ahogy en a UFC-rol is azt gondolom, hogy evek ota haldoklik. Es igen, gaz a szervezetektol is, hogy a boxoloik erdektelenek, nem tudnak normalis galakat csinalni, ettol meg viszont karosak ezek a brahi meccsek. Nem hiszem, hogy emiatt kezdenek boxolni a fiatalok. A fiatalok latvan Pault influencerkedni meg youtuberkedni kezdenek inkabb, mert latjak, hogy hova juthatnak. Pont, ahogy a fiatal nok meg onlyfansozni, mert a belefektetett "munka" semmi a nyereseghez kepest. Paulek nem of szinten vannak, nyilvan okosan megfogtak egy lehetoseget a kello idoben, megdolgoztak a sikerert, nem is mondom, hogy nem. De attol meg az o uzenetuk karos a kovetkezo generacionak, mint ahogy a boxnak is.
18 napja
Tate is kapott egy fraud ckecket
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
18 napja
Igy igy ahog Toca mondja, ez Jake Paul promocioja, nem rakja oda senki, maganak szervezi. Barmelyik promoter szervezhet 100 millos pay per view galat ha akar/tud. Az meg amit irtam hogy Paul belerakja melot attol meg igaz hogy masik tizezer profi boxolo is belerakja akik tehetsegesebbek. Szerintem ettol senki nem nez kevesebb profi boxot sot, senkitol nem vesz el semmilyen lehetoseget.
Szerkesztette: JéBé
18 napja
Szerntem te el vagy tévedve. Ennek semmi köze semmilyen box szervezethez.Szerintem meg elkeserito, hogy valakit odaraknak emiatt. Nem a nezettsegi oldal vicc, nem a kozvetites, hanem az, hogy egy sportszervezet nem gondolja, hogy ezzel igazabol megcsufolja a sportagat.hát kb. az első komolyabb ütése volt AJ-nek ez és rögtön fel is adta Jake(mert ő is érezte, h na ez már nem vicc, látszódott a fején, h be is rezelt, ami érthető, de akkor ne adják elő, h ez komoly meccs, meg h ő komoly bokszoló, az..). Ezért nem is szabadott volna engedni, mert olyan szintű különbség van boksztudásban, ütőerőben, mozgáskultúrában a két ember között(AJ kb röhögött meccs közben). Azért mert Paul kigyúrta magát, meg cuccozik és nagydarab, az közel sem jelenti azt, hogy az ütőereje akár csak meg is közelíti AJ-ét, a boksztudását meg hagyjuk is.. Ugyanaz mint aki kondiban lábra gyúr, az nem tudna 60yardos FG-t lőni(30-40ről sem), hiába izmos a lába, ezek nem ilyen egyszerű dolgok.Jake Paul nyilvan egy vicc, de ot nem a boksztudasa miatt tettek ide. Mert az minimalis. Ez egy show amit el kell adni, hiaba vannak nagyon jo bokszolok ha a loteri kutya nem ismeri oket es semmi marketing ertekuk. Felesleges ilyen rendezvenyekben a sporterteket keresni, ezeknek nem az a celja.
Abba gondolj bele, hogy hány Paul-nál sokkal ügyesebb, ezerszer jobb bokszoló van, aki sokkal többet edzett, hogy eljusson komoly szintre, ennek ellenére nem volt esélye, hogy AJ szintű ember ellen bokszolhasson. Erre jön egy mitugrász, önjelölt ugribugri, edzett pár évet, ennek ellenére a boksztudása alapján nem is értékelhető komolyabb szinteke , na, ő bokszolhat AJ-vel..ez a sportág teljese megcsúfolása. A mostani fiatalok akik nézik ezeket a meccseket, az fog lejönni, hogy edzés helyett inkább legyél influenszer, mert azzal sokkal többre viheted. Ha AJ teljesen komolyan vette volna ezt a meccset, akkor Paul nagyon komoly eséllyel szerzett volna maradandó sérüléseket..
Pep71
Hendrix
Egyebkent meg a nezettseg es az eladasok sem hozzak egy-egy kivetellel a szamokat, pont arrol volt szo egy ideje, hogy mar ezek a Paul-meccsek sem erdekelnek sokakat. Most oke, lehet, hogy epp ez jot megy/ment, mert azert Joshua-szeru meg nem oreg, de azert megis neves palit nehezen szednek ossze, aki vallalja ezt a scriptelt bohockodast jelen formajaban, de alapvetoen Paul ide vagy oda, ra is ugyanugy raunnak. Valoszinuleg ezert is engedtek, hogy Joshua legalabb minimalisan nehany rendeset usson, mert kellett mar valami hirveres a gyereknek is. Meg vege sem volt szinte a meccsnek, de mar neten ott figyelt a rontgen a torott alkapocsrol, meg a reszletek, azt gondolom, ezt is Paulek okoskodtak igy, hogy egybol feldobtak a szukseges helyekre, mert ezzel is beszelnek a meccsrol. Az lehet, hogy nem scriptelt, hogy a csavo allkapcsa eltort, de hogy minden mas az, abban biztos vagyok. De meg az sem lepne meg, ha ez is elore ki lett volna talalva, hogy oke, a hatodik menetben basszal pofan, bevallalom, aztan megy is a foto az allkapocsrol.
Stez
Annyi köze van mintha, most Lölő megszervezné az Erdei Zsolt - Curtis meccset és felajánlana rá 100 misit fejenként.
Ezt Jake Paul cége aki szervezte promotálta a Netflixel közösen. Ez egy boxsz meccs lett, mert Paul éppen ebben edz ( amúgy rohadt nagy munkát tesz bele nyilván nem ér oda egy VBhoz, de azért látszik, hogy beleteszi). Lehetett volna gombfoci meccs is ha ő azt akarja.
Scriptelve volt? Egesz USA ( meg Shwanka 😀 ) a full scriptelt Pankraciot imadja és isteníti. Egyébként nem hiszem, hogy scriptelt, de ha igen akkor is saját cége szervezi azt csinál amit akar főleg ha dől a lóvé.
Nem szeretem Pault, de szerintem sokat tesz ez a box nepszerűségért, mintahogy a Sztárbox hatására is sokan boxolnak.
Azt hinni, hogy 2025-ben van esély visszaállitani a régi fényét szerintem hiú ábránd.
Szerkesztette: Toca
18 napja
nem nézek pankrációt sem és/de nem zavar ha más nézi,
18 napja
Szerintem meg elkeserito, hogy valakit odaraknak emiatt. Nem a nezettsegi oldal vicc, nem a kozvetites, hanem az, hogy egy sportszervezet nem gondolja, hogy ezzel igazabol megcsufolja a sportagat.De milyen sportszervezet? Ez nem cim merkozes volt.
Stez
Tudtommal a Netflix es Jake Paul cege a Most Valuable Promotions van mogotte. Te is szervezhetnel egy ilyen merkozest ha van egy ceged, es azt hivod meg akit akarsz. A sportag mar regota lejtmenetben van, megcsufolja az sajat magat. Nem egy ilyen meccs befolyasol barmit. Fociba is vannak oregfiuk meccs, szinesz valogatott vs politikus valogatott stb.
Ezt ugy kell felfogni mint egy show, semmi tobb. Ennek egyetlen celja volt, a penzkereses. A Daridot vagy a Fasy mulatot se kell Andrea Bocellihez merni, mas mufaj.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
18 napja
A boksznak ez rosszat tesz, mert egy ilyen meccsre többen kíváncsiak, mint egy AJ vs Fury-ra vagy hasonlóra és emiatt még kevesebb normális bokszmeccset fognak szervezni, ezáltal még kevesebb pénz lesz a bokszban, ami ahhoz vezet, hogy kevesebb gyerek fog elkezdeni bokszolni és így tovább..akkor nem értem, hogy miért nem a legit boxmeccsek alkalmával írtok ilyen posztokat. mindig akkor élénkül meg itt az élet, ha jake paul komédiázik valamit, mintegy alátámasztva, hogy miért neki kell ebből hülyére keresnie magát és nem számtalan más nála sokkal tehetségesebb versenyzőnek
Pep71
19 napja
így van ez nem bokszmeccs volt(hanem annak a paródiája), csak akkor ne hívják annak, meg ne mondják, h Jake milyen jó bokszoló, mert nem az.szomorú, hogy merre tart ez a sport is szerintem, ennyi.De ez nem sport, hanem kontent.
Pep71
Mint egy film, sorozat, WWE meccs.
Semmi szomorú nincs benne, mert semennyire sem érinti meg se az amatőr, se a profi bokszot. Mondhatni ez mellette történik.
Őszentsége Sobri Jóska
ez espn-en miért azt írják, hogy bokszmeccs volt, meg azt, hogy Jake Paul bokszkarrierje folytatódni fog? ennyi erővel az én bokszkarrierem is folytatódik, mert heti 3x járok edzeni? 😀 és kesztyűzni is szoktam még mindig, ettől még simán elverne a magyar u15 legjobbja..
A boksznak ez rosszat tesz, mert egy ilyen meccsre többen kíváncsiak, mint egy AJ vs Fury-ra vagy hasonlóra és emiatt még kevesebb normális bokszmeccset fognak szervezni, ezáltal még kevesebb pénz lesz a bokszban, ami ahhoz vezet, hogy kevesebb gyerek fog elkezdeni bokszolni és így tovább..
19 napja
szomorú, hogy merre tart ez a sport is szerintem, ennyi.De ez nem sport, hanem kontent.
Pep71
Mint egy film, sorozat, WWE meccs.
Semmi szomorú nincs benne, mert semennyire sem érinti meg se az amatőr, se a profi bokszot. Mondhatni ez mellette történik.
19 napja
Na, én pl. majdnem 25 éve nem nézek bokszot, és akkor is kb azért néztem, mert adtuk élőben és muszáj volt 😄Mondjuk akkoriban legalább egy Lennox Lewis vagy Prince Naseem Hamed meccs ék például még volt valami értelme...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
19 napja
én ezt értem, JéBé írta, hogy ő elismeri Paul-t mert belerakja a melót..hát hol rakta ő bele azokhoz a bokszolókhoz képest akik 4-5éves koruk óta minden nap edzettek és lettek a sportáguk legjobbjai? Sehol..ez tényleg még jobban megmutatja, milyen halott a boksz, de ezt már írtam akkor is amikor a "sztárboksz" témája miatt feljött ez a téma sajnos..magyar ifibajnokokat, válogatott bokszolókat ismerek, akik nem tudnak belőle megélni, de egy Schobert család, meg Gáspár Evelin, Curtis(aki végig se bírt állni két menetet 😀 😀) meg milliókat kap, hogy bohóckodjanak "boksz"-ként eladva.hát kb. az első komolyabb ütése volt AJ-nek ez és rögtön fel is adta Jake(mert ő is érezte, h na ez már nem vicc, látszódott a fején, h be is rezelt, ami érthető, de akkor ne adják elő, h ez komoly meccs, meg h ő komoly bokszoló, az..). Ezért nem is szabadott volna engedni, mert olyan szintű különbség van boksztudásban, ütőerőben, mozgáskultúrában a két ember között(AJ kb röhögött meccs közben). Azért mert Paul kigyúrta magát, meg cuccozik és nagydarab, az közel sem jelenti azt, hogy az ütőereje akár csak meg is közelíti AJ-ét, a boksztudását meg hagyjuk is.. Ugyanaz mint aki kondiban lábra gyúr, az nem tudna 60yardos FG-t lőni(30-40ről sem), hiába izmos a lába, ezek nem ilyen egyszerű dolgok.Jake Paul nyilvan egy vicc, de ot nem a boksztudasa miatt tettek ide. Mert az minimalis. Ez egy show amit el kell adni, hiaba vannak nagyon jo bokszolok ha a loteri kutya nem ismeri oket es semmi marketing ertekuk. Felesleges ilyen rendezvenyekben a sporterteket keresni, ezeknek nem az a celja.
Pep71
Hendrix
Ali vs Frazier most meg AJ vs Jake Paul, szomorú, hogy merre tart ez a sport is szerintem, ennyi.
19 napja
Szerintem meg elkeserito, hogy valakit odaraknak emiatt. Nem a nezettsegi oldal vicc, nem a kozvetites, hanem az, hogy egy sportszervezet nem gondolja, hogy ezzel igazabol megcsufolja a sportagat.hát kb. az első komolyabb ütése volt AJ-nek ez és rögtön fel is adta Jake(mert ő is érezte, h na ez már nem vicc, látszódott a fején, h be is rezelt, ami érthető, de akkor ne adják elő, h ez komoly meccs, meg h ő komoly bokszoló, az..). Ezért nem is szabadott volna engedni, mert olyan szintű különbség van boksztudásban, ütőerőben, mozgáskultúrában a két ember között(AJ kb röhögött meccs közben). Azért mert Paul kigyúrta magát, meg cuccozik és nagydarab, az közel sem jelenti azt, hogy az ütőereje akár csak meg is közelíti AJ-ét, a boksztudását meg hagyjuk is.. Ugyanaz mint aki kondiban lábra gyúr, az nem tudna 60yardos FG-t lőni(30-40ről sem), hiába izmos a lába, ezek nem ilyen egyszerű dolgok.Jake Paul nyilvan egy vicc, de ot nem a boksztudasa miatt tettek ide. Mert az minimalis. Ez egy show amit el kell adni, hiaba vannak nagyon jo bokszolok ha a loteri kutya nem ismeri oket es semmi marketing ertekuk. Felesleges ilyen rendezvenyekben a sporterteket keresni, ezeknek nem az a celja.
Pep71
Hendrix
19 napja
hát kb. az első komolyabb ütése volt AJ-nek ez és rögtön fel is adta Jake(mert ő is érezte, h na ez már nem vicc, látszódott a fején, h be is rezelt, ami érthető, de akkor ne adják elő, h ez komoly meccs, meg h ő komoly bokszoló, az..). Ezért nem is szabadott volna engedni, mert olyan szintű különbség van boksztudásban, ütőerőben, mozgáskultúrában a két ember között(AJ kb röhögött meccs közben). Azért mert Paul kigyúrta magát, meg cuccozik és nagydarab, az közel sem jelenti azt, hogy az ütőereje akár csak meg is közelíti AJ-ét, a boksztudását meg hagyjuk is.. Ugyanaz mint aki kondiban lábra gyúr, az nem tudna 60yardos FG-t lőni(30-40ről sem), hiába izmos a lába, ezek nem ilyen egyszerű dolgok.Jake Paul nyilvan egy vicc, de ot nem a boksztudasa miatt tettek ide. Mert az minimalis. Ez egy show amit el kell adni, hiaba vannak nagyon jo bokszolok ha a loteri kutya nem ismeri oket es semmi marketing ertekuk. Felesleges ilyen rendezvenyekben a sporterteket keresni, ezeknek nem az a celja.
Pep71
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
19 napja
A mostani fiatalok akik nézik ezeket a meccseket, az fog lejönni, hogy edzés helyett inkább legyél influenszer, mert azzal sokkal többre viheted.És ez pontosan így is van.
Pep71
19 napja
Fel lehet így is fog csak ennek az ég világon semmi értelme. A két érintettem kívül meg a pénzen szart sem ér. A box megcsúfolása hogy egy ilyen bohócot összeraknak egy profival.. ide tartanak a mai sportok. Sztárbox feltúrbózott változata. Pénzen kívül semmi sportértéke. Akinek kettőnél több esze van tudta hogy ez lesz de ki mer kiállni ki ellen dolognak sincs sok értelme. Van egy fél amatőr milliárdos gyerek aki azt hiszi a pénzzel mindent megvehet aki megveszi kilóra az ellenfeleket aztán utána piedesztára van emelve és az a baj ez működik. Csak az van ezzel megmutatva ha pénzed van elhitetheted hogy mindenki felett állszNem all tavol a valosagtol. Joshua ha komolyan veszi az elso menetben kiuti.
remontada
19 napja
Apollo Creed jól elverte Rockyt,Mondjuk pont szet verte a fejet egy ido utan.Nekem jobb a véleményem Jake Paulról, mint a Tyson meccs elleni után.Persze, hogy ki mert állni ellene, mert meg volt beszélve, hogy nem verheti szét a fejét..AJ meg persze, h belement. Klicsko ellen nem keresett sztem tiezedét sem, pedig ott ő is padlót fogott...sztem maga sem hiszi el, h ezert ennyi penzt kapott
Szerintem az el lett adva, de sosem tudjuk meg.
Itt is voltak dolgok, de egyértelmű volt egy idő után a félelem az arcán.
Jake Paul nem egy mezei utcai harcos és a felkészülése se olyan, kesztyűzik sokakkal.
Igazából a legtöbb bunyót 1-2 perc alatt el lehet/lehetne dönteni ahogy ezt is, mindenki tudja miért lett elhúzva.
De megnézném hány ember állna oda full milliomosan dollárba Joshua ellen ha tudod hogy egy ütéssel eltöri az állkapcsod 1-2 helyen.
Nem rinyált, nem sírt nem dobta be a törölközőt, én tisztelem egy picit.
Ettől függetlenül sportértéke ennek nincs, de 92 millió fejenként dollárba, nem lehet azt mondani hogy nem érte meg.
KeyG
Paul-t meg egy magyar bajnok bokszoló is röhögve verné szarrá,kesztyűzhet akarkikkel. Amugy meg a fél meccset igy is a térdén töltötte ugy huzta az idot , mikozben tudta, h Joshua kb 20%on lötyög..nagy teljesítmény
Pep71
JéBé
Igaz, az egy film volt, egy scripted bunyó, de azért szórakoztató.
Ahogy ezek a bokszmeccsek is.
Teljesen felesleges ezt sporteseményként nézni, ez csak egy verekedős kontent, mint The Rock vagy Hulk Hogan WWE meccsei.