Make Love
27 feliratkozó
1 napja
Mikey
18 708
Új Linkin Park album. 😊 Hihetetlen nagy szükségem volt most erre.
6 napja
Menj el dolgozni az AF/KLM-hez (XI. Lechner Ödön fasor 7), és lehet, hogy akkor még olcsóbban hozzájutsz 😮Szerinted egy ilyen út mennyibe kéne hogy kerüljön egy főre? 😀ha négy főre, akkor az tényleg eléggé baráti 😊Két átszállás alatt nem úszod meg Budapestről. Mi végül Airfrance-al megyünk, Párizsi, és Seattle-i átszálással. Maui-ra repülünk, és Oahuról vissza Budapestre. Kifelé 24 óra az út, haza 27.Repjegyek megvannak Hawaiira. 2025 egy jó év lesz 😉Hány átszállással sikerült? Mi is néztük korábban de a 3 átszállás meg a 40 órás összes út oda kicsit visszatartott.
Nomac
kapitnono
Viszont ami meglepett, feladott poggyász nélkül ez 314k HUF volt a jegy összesen.
Nomac
peach
Nomac
6 napja
Éreztem, de nem voltam benne biztos 😀 Egy kérdést megér, hátha tudsz valamit amit én nem 😀szarkaszmus detektort nem műxik? 😊Szerinted egy ilyen út mennyibe kéne hogy kerüljön egy főre? 😀ha négy főre, akkor az tényleg eléggé baráti 😊Két átszállás alatt nem úszod meg Budapestről. Mi végül Airfrance-al megyünk, Párizsi, és Seattle-i átszálással. Maui-ra repülünk, és Oahuról vissza Budapestre. Kifelé 24 óra az út, haza 27.Repjegyek megvannak Hawaiira. 2025 egy jó év lesz 😉Hány átszállással sikerült? Mi is néztük korábban de a 3 átszállás meg a 40 órás összes út oda kicsit visszatartott.
Nomac
kapitnono
Viszont ami meglepett, feladott poggyász nélkül ez 314k HUF volt a jegy összesen.
Nomac
peach
Nomac
peach
6 napja
szarkaszmus detektort nem műxik? 😊Szerinted egy ilyen út mennyibe kéne hogy kerüljön egy főre? 😀ha négy főre, akkor az tényleg eléggé baráti 😊Két átszállás alatt nem úszod meg Budapestről. Mi végül Airfrance-al megyünk, Párizsi, és Seattle-i átszálással. Maui-ra repülünk, és Oahuról vissza Budapestre. Kifelé 24 óra az út, haza 27.Repjegyek megvannak Hawaiira. 2025 egy jó év lesz 😉Hány átszállással sikerült? Mi is néztük korábban de a 3 átszállás meg a 40 órás összes út oda kicsit visszatartott.
Nomac
kapitnono
Nomac
peach
Nomac
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
6 napja
Szerinted egy ilyen út mennyibe kéne hogy kerüljön egy főre? 😀ha négy főre, akkor az tényleg eléggé baráti 😊Két átszállás alatt nem úszod meg Budapestről. Mi végül Airfrance-al megyünk, Párizsi, és Seattle-i átszálással. Maui-ra repülünk, és Oahuról vissza Budapestre. Kifelé 24 óra az út, haza 27.Repjegyek megvannak Hawaiira. 2025 egy jó év lesz 😉Hány átszállással sikerült? Mi is néztük korábban de a 3 átszállás meg a 40 órás összes út oda kicsit visszatartott.
Nomac
kapitnono
Nomac
peach
7 napja
Szerintem fejenként, ha négy főre akkor nagyon durva akciót sikerült kifogni.ha négy főre, akkor az tényleg eléggé baráti 😊Két átszállás alatt nem úszod meg Budapestről. Mi végül Airfrance-al megyünk, Párizsi, és Seattle-i átszálással. Maui-ra repülünk, és Oahuról vissza Budapestre. Kifelé 24 óra az út, haza 27.Repjegyek megvannak Hawaiira. 2025 egy jó év lesz 😉Hány átszállással sikerült? Mi is néztük korábban de a 3 átszállás meg a 40 órás összes út oda kicsit visszatartott.
Nomac
kapitnono
Nomac
peach
7 napja
ha négy főre, akkor az tényleg eléggé baráti 😊Két átszállás alatt nem úszod meg Budapestről. Mi végül Airfrance-al megyünk, Párizsi, és Seattle-i átszálással. Maui-ra repülünk, és Oahuról vissza Budapestre. Kifelé 24 óra az út, haza 27.Repjegyek megvannak Hawaiira. 2025 egy jó év lesz 😉Hány átszállással sikerült? Mi is néztük korábban de a 3 átszállás meg a 40 órás összes út oda kicsit visszatartott.
Nomac
kapitnono
Nomac
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
9 napja
Ár az nem lep meg, elég sok helyen voltunk mostanában, a szebb helyek vagy a legalább két átszállásos történetek 300-400 K körül mozognakKét átszállás alatt nem úszod meg Budapestről. Mi végül Airfrance-al megyünk, Párizsi, és Seattle-i átszálással. Maui-ra repülünk, és Oahuról vissza Budapestre. Kifelé 24 óra az út, haza 27.Repjegyek megvannak Hawaiira. 2025 egy jó év lesz 😉Hány átszállással sikerült? Mi is néztük korábban de a 3 átszállás meg a 40 órás összes út oda kicsit visszatartott.
Nomac
kapitnono
Nomac
9 napja
Két átszállás alatt nem úszod meg Budapestről. Mi végül Airfrance-al megyünk, Párizsi, és Seattle-i átszálással. Maui-ra repülünk, és Oahuról vissza Budapestre. Kifelé 24 óra az út, haza 27.Repjegyek megvannak Hawaiira. 2025 egy jó év lesz 😉Hány átszállással sikerült? Mi is néztük korábban de a 3 átszállás meg a 40 órás összes út oda kicsit visszatartott.
Nomac
kapitnono
9 napja
ervinator
1 700
Nekem viszont nincs, ha publikos én szívesen olvasnálak téged angolul is....úgy elolvasható máshol, de szerintem ez nektek már egy ideje megvan 😀Szevasztok!Helm, természetesen tiszteletben tartva a visszavonulást, de azért én felhatalmazlak, hogy a mi topicunkba írhatsz angolul is, ha ahhoz van kedved 😀
Megöregedtem, és egyre nehezebben megy, hogy kifejezzem magam magyarul. Nincs a CT szerint semmi bajom, csak már nem vagyok 30 éves, hát nagyon nem. A három nyelvűség egyre nehezebben megy, sokszor kell szavakon, nyelvtani szerkezeteken gondolkodni. És így is sokszor visszaolvasva bicegnek a mondataim, rengeteget szerkesztek, és így sem jó a végeredmény sok alkalommal.
Nincs is rá annyi időm, mint szeretném.
Sok barátom el is ment már azok közül, akikhez 2006 körül becsatlakoztam.
Sokan nagyon hiányoznak.
Azt hiszem, hogy ha abba nem hagyom, de év végével kicsit visszább vonulok. 😊
Helmut Zimmer
Hanni
Helmut Zimmer
Sajnálnám nagyon, hogyha nem írnál ide többet, te vagy azon fórumozók egyike, akik a színvonalat biztosítják itt.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
9 napja
Mi Costa Ricát tervezzük egy ideje, de az is 2 átszállás és kb 24 óra 🙁Repjegyek megvannak Hawaiira. 2025 egy jó év lesz 😉Hány átszállással sikerült? Mi is néztük korábban de a 3 átszállás meg a 40 órás összes út oda kicsit visszatartott.
Nomac
kapitnono
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 napja
Repjegyek megvannak Hawaiira. 2025 egy jó év lesz 😉Hány átszállással sikerült? Mi is néztük korábban de a 3 átszállás meg a 40 órás összes út oda kicsit visszatartott.
Nomac
9 napja
Vitézlő Titoknok tomz
1 353
Repjegyek megvannak Hawaiira. 2025 egy jó év lesz 😉Piros bézbózsapkát ne csomagolj, ott a demokraták nyertek.Amúgy meg penészedjen meg az összes befőtted a spájzban... 😊
Nomac
9 napja
Zolika
910
Repjegyek megvannak Hawaiira. 2025 egy jó év lesz 😉Kicsit irigykedek most... Érezd jól magad! Biztosan hatalmas élmény lesz.
Nomac
9 napja
ha esetleg látsz egy Robin 1 rendszámú piros Ferrari 308-ast, akkor lécci fényképezd már le nekem 😉Nem vagyok biztos benne hogy az jó lenne 😂 2 hét, túra, strandolás. 😊Repjegyek megvannak Hawaiira. 2025 egy jó év lesz 😉hopp, a freudi elszólás... csak oda?! 😀
Nomac
slowmotion
Nomac
Szerkesztette: slowmotion
9 napja
Nem vagyok biztos benne hogy az jó lenne 😂 2 hét, túra, strandolás. 😊Repjegyek megvannak Hawaiira. 2025 egy jó év lesz 😉hopp, a freudi elszólás... csak oda?! 😀
Nomac
slowmotion
9 napja
Repjegyek megvannak Hawaiira. 2025 egy jó év lesz 😉hopp, a freudi elszólás... csak oda?! 😀
Nomac
9 napja
Repjegyek megvannak Hawaiira. 2025 egy jó év lesz 😉
11 napja
Ákácsak a Kúbèk 😀vége Helmutnak. sztem 60% hogy most befejezi.Szevasztok!Ha ez megnyugtat, szerintem full korrekten írtál le most is mindent. Ez alapján kissé túlzásnak érzem az önkritikádat. 😊 Nálam simán jobban fogalmazol magyarul is. 😀
Megöregedtem, és egyre nehezebben megy, hogy kifejezzem magam magyarul. Nincs a CT szerint semmi bajom, csak már nem vagyok 30 éves, hát nagyon nem. A három nyelvűség egyre nehezebben megy, sokszor kell szavakon, nyelvtani szerkezeteken gondolkodni. És így is sokszor visszaolvasva bicegnek a mondataim, rengeteget szerkesztek, és így sem jó a végeredmény sok alkalommal.
Sokan nagyon hiányoznak.
Helmut Zimmer
Nem mondom, nem vagy gyuri34 szintjén, de azért még lehet fejlődni 😛 😀
dugo93
De ami engem jobban zavar hogy nincs helyére senki, aki nyomdokaiba léphetne,egész fórumon.
Az egész fórumozás Dőglödik ebbe mostani világba. (vagy ennyit fejlödtek a discord meg a reddit?)
Szabályok rosszak, összevissza moderálnak. Egyszeruen nem éri meg írogatni,(spam, bannok) max rövideket.
Baggio még jo, Löfli az utolso user aki még elit fórumozó lehet ebbe Mostani forumba. lehet itt bármilyen újítás meg ilyenek. Mondjatok usereket ahol fény van az alagut végén????
Heisman meg Sobri befezi, sztem csökenifog olvasottsag,lejtő.
Annyira összetett a forum, hogy nehéz kiemelkedni, és túlharsognak. Lehet már jo forumozok sincsenek,?
Kampman
11 napja
Szevasztok!Hányszor gondoltam már èn is ezt, megírtam is hogy páá, pedig nèkem nem is kellett oda meg vissza fordítgatni....osztán meg mèg mindig itt idegesítelek titeket...
Sokan nagyon hiányoznak.
Helmut Zimmer
Szóval lèci el nem merjè vonulni mer a kágèbèvel felkutattatunk ès utánád megyünk ès gèp elè szögezünk 😉
Egyébként pedig èrtem ès 🤗🤗🤗🤗
11 napja
Kampman
28 261
vége Helmutnak. sztem 60% hogy most befejezi.Szevasztok!Ha ez megnyugtat, szerintem full korrekten írtál le most is mindent. Ez alapján kissé túlzásnak érzem az önkritikádat. 😊 Nálam simán jobban fogalmazol magyarul is. 😀
Sokan nagyon hiányoznak.
Helmut Zimmer
dugo93
De ami engem jobban zavar hogy nincs helyére senki, aki nyomdokaiba léphetne,egész fórumon.
Az egész fórumozás Dőglödik ebbe mostani világba. (vagy ennyit fejlödtek a discord meg a reddit?)
Szabályok rosszak, összevissza moderálnak. Egyszeruen nem éri meg írogatni,(spam, bannok) max rövideket.
Baggio még jo, Löfli az utolso user aki még elit fórumozó lehet ebbe Mostani forumba. lehet itt bármilyen újítás meg ilyenek. Mondjatok usereket ahol fény van az alagut végén????
Heisman meg Sobri befezi, sztem csökenifog olvasottsag,lejtő.
Annyira összetett a forum, hogy nehéz kiemelkedni, és túlharsognak. Lehet már jo forumozok sincsenek,?
11 napja
Szevasztok!Pedig reméltem h a következő irányítónkat is kielemzed 1-2 év múlva
Sokan nagyon hiányoznak.
Helmut Zimmer
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 napja
dugo93
4 222
Szevasztok!Ha ez megnyugtat, szerintem full korrekten írtál le most is mindent. Ez alapján kissé túlzásnak érzem az önkritikádat. 😊 Nálam simán jobban fogalmazol magyarul is. 😀
Sokan nagyon hiányoznak.
Helmut Zimmer
11 napja
...úgy elolvasható máshol, de szerintem ez nektek már egy ideje megvan 😀Szevasztok!Helm, természetesen tiszteletben tartva a visszavonulást, de azért én felhatalmazlak, hogy a mi topicunkba írhatsz angolul is, ha ahhoz van kedved 😀
Sokan nagyon hiányoznak.
Helmut Zimmer
Hanni
11 napja
Szevasztok!Helm, természetesen tiszteletben tartva a visszavonulást, de azért én felhatalmazlak, hogy a mi topicunkba írhatsz angolul is, ha ahhoz van kedved 😀
Sokan nagyon hiányoznak.
Helmut Zimmer