Muzikális kulturálódás
16 feliratkozó
több mint 6 éve
Fú ez a Rythm & Flow nagyon erős Netflixen.
több mint 6 éve
langologitarok.blog.hu/2019/11/01/breking_ujjaalakul_a_rage_against_the_machine?fbclid=IwAR3ekoDOrExw260bVTjvs_Ar1pfsiW_LU-DmcnOp1AWKNAY5wZryzfiRwDY
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 989
a multkor elojott ,hogy a "repp" szo milyen eletidegen.Dj Koolkasko egyik mixtape cime: Suparep mixtape 😀
www.youtube.com/watch?v=aQ61RMlLVEY
több mint 6 éve
Papa Het megint elvonón ...Nos, ezt 2 dolog miatt írom csak, mert tudom nem mai hír: 20 év után hogyhogy megint, számomra kicsit érthetetlen. Az elsőt még nagyjából érteni véltem kívülről, ha a 'tallica akkori helyzetét nézzük - bár lehte összetettebb volt az is. Én csak annyit érzékeltem belőle, hogy baj van, és ki tudja lesz-e újra Metallica.
A másik, meg hogy tegnap megnéztük a S&M 2-őt. Szerintem kiváló anyag. (Mindenesetre nyilván több dologba tudnék ezzel kapcsolatosan belekötni, ha akarnék, de msot nem akarok. 😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Kis Ballers soundtrack:www.youtube.com/watch?v=levF4kJsIw0

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Emlékezzünk ezzel a dallal rá:Tegnapelőtt hallgattam pont...
www.youtube.com/watch?v=_7ZmhEGFHj8
NB2
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 6 éve
Emlékezzünk ezzel a dallal rá:Fázik a pányim, vékonyka kárdigán
www.youtube.com/watch?v=_7ZmhEGFHj8
NB2
Jó ez mirigy
---
Amúgy meg nyugodj békében, Limonádovi Joe.
Mondjuk az itteniek nagy része most pislog erre.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Én inkább elmentem Katowiczéig akkor is amikor Budapesten is turnézott a kedvenc bandám és előbb mennénk Zágrábba mint Budapestre. Sok oka van. 😐magyarként ezt mondod, ha a környező országokban laknál, akkor még örülnél is, mert annál nagyobb esélyed van arra, hogy a környéken tartott koncert a Te országodban van, minden más esetben meg kb pont leszarnád.A kurva anyjukat akkor is! Hisztis picsákként a rajongókat büntették egy politikai fiaskó miatt, nekik kéne most bojkottálni őket.2020.06.17. SoaD az arénában! 😊jaja, úgy látszik, elévült a baltás gyilkos ügye
somoskovig
slowmotion
gyeek
nekik meg vannak elveik. vagy legalábbis voltak úgy hét évig.
slowmotion
A soados srácoknak meg ha lennének elveik (meg eszük), akkor nem azokat a rajongóikat büntetnék akiknek semmi közük egy marék trágyának való öltönyös döntéséhez, esetleg a koncertjükön 5-10 percben fel is hívhatnák rá a figyelmet, mintsem valami sértődős hercegkisasszony módjára befakkolnak nekik. Hollywood ezekből is buzit csinált.
több mint 6 éve
magyarként ezt mondod, ha a környező országokban laknál, akkor még örülnél is, mert annál nagyobb esélyed van arra, hogy a környéken tartott koncert a Te országodban van, minden más esetben meg kb pont leszarnád.A kurva anyjukat akkor is! Hisztis picsákként a rajongókat büntették egy politikai fiaskó miatt, nekik kéne most bojkottálni őket.2020.06.17. SoaD az arénában! 😊jaja, úgy látszik, elévült a baltás gyilkos ügye
somoskovig
slowmotion
gyeek
nekik meg vannak elveik. vagy legalábbis voltak úgy hét évig.
több mint 6 éve
A kurva anyjukat akkor is! Hisztis picsákként a rajongókat büntették egy politikai fiaskó miatt, nekik kéne most bojkottálni őket.2020.06.17. SoaD az arénában! 😊jaja, úgy látszik, elévült a baltás gyilkos ügye
somoskovig
slowmotion
több mint 6 éve
2020.06.17. SoaD az arénában! 😊jaja, úgy látszik, elévült a baltás gyilkos ügye
somoskovig
több mint 6 éve
Egyik legjobb RaTM cover amit hallottam (egy rappertől!):Annak idején pofán csűrt rendesen, főleg azután amit előtte toltak
www.youtube.com/watch?v=ZY4ywyFXdik
tenorx
több mint 6 éve
Egyik legjobb RaTM cover amit hallottam (egy rappertől!):www.youtube.com/watch?v=ZY4ywyFXdik
több mint 6 éve
www.shockmagazin.hu/hirek/megjelent-es-vegighallgathato-a-tool-uj-albumaAkit komolyabban érdekel a zene, azoknak ajánlom Rick Beato csatornáját.
r.baggio
és persze, hogy elővette a Toolt is
www.youtube.com/watch?v=ScRG40_7zb0&list=PLW0NGgv1qnfzb1klL6Vw9B0aiM7ryfXV_
több mint 6 éve
Nem tudom belinkeltem mar...es ha mar par hete feljott a reppes multam.Akkoriban mennyit nyomattam a zeneteket!!!aztaaa.
Itt egy kis izelito az elozenes, jazzes koncertunkrol. 2007, ekkor meg nem nagyon volt reppes-elozeneles.
A helyszin, a szinpad, kb mindent sajaterobol hoztunk ossze, 5 probaval a hatunk mogott.
DVD-n is elerheto volt.
(a tobbi resz is megtalalhato a youtube-on)
www.youtube.com/watch?v=3k1iEQX9XcM
ez meg egy 2003-as felvetel, az elso igazi fellepesunk
www.youtube.com/watch?v=qVUvQhNGOes
ZoliMP
" Mert ha szűkül a pást,savazz mást... " ❤
több mint 7 éve
www.shockmagazin.hu/hirek/megjelent-es-vegighallgathato-a-tool-uj-albuma

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 989
www.youtube.com/watch?v=ININ5NGo6GoAz ilyen muzsikok (Future Garage) siman lemennek...igaz nem a legjobb mix, de a trackkek elegge jo kis szallosak.
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 7 éve
Ilyenkor tudom nagyon szeretni a tyúbot. Autómatikus lejátszásban először berakott egy negyed órás videót egy dobos sráctól akinek a témája az volt, miért olyan nehéz a Black Page-t dobolni. Hagytam menni tovább és rájöttem rohadt jó jazz duettje van:www.youtube.com/watch?v=0BRxDp2u02U
Aztán jött a ráadás, először találkoztam James Collier nevével. 25 éves kis zseni, a számát hallgatva többször felkaptam a fejem, remek Zappát idéző témái vannak.
www.youtube.com/watch?v=IlFD298wTOM
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 989
Nem tudom belinkeltem mar...es ha mar par hete feljott a reppes multam.Itt egy kis izelito az elozenes, jazzes koncertunkrol. 2007, ekkor meg nem nagyon volt reppes-elozeneles.
A helyszin, a szinpad, kb mindent sajaterobol hoztunk ossze, 5 probaval a hatunk mogott.
DVD-n is elerheto volt.
(a tobbi resz is megtalalhato a youtube-on)
www.youtube.com/watch?v=3k1iEQX9XcM
ez meg egy 2003-as felvetel, az elso igazi fellepesunk
www.youtube.com/watch?v=qVUvQhNGOes
Szerkesztette: YoungZeeZee