Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
több mint 11 éve
hammerworld.hu/2013/08/08/korn-az-elso-uj-dal-az-oktoberi-albumrol/Életjel a kukoricaföldről.
több mint 11 éve
Én két lemezüket hallottam, nem tudom, volt-e több.Igen, az eredeti első albumos felállásból már csak Ice-T meg a gityós van életben.
A Born Dead szerintem sokkal zeneibb volt, mint az debüt.Bár a legnagyobb slágerük a Cop Killer az elsőn volt rajta.
Ha jók az infóim, akkor az egész csapatból már csak ketten vannak életben.laccoo74
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Én két lemezüket hallottam, nem tudom, volt-e több.A Born Dead szerintem sokkal zeneibb volt, mint az debüt.Bár a legnagyobb slágerük a Cop Killer az elsőn volt rajta.
Ha jók az infóim, akkor az egész csapatból már csak ketten vannak életben.
több mint 11 éve
Régen de szerettem a BC-t. Főleg a Born Dead album forgott sokat, a kazettás magnóban. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 561
igy is van csakis a kopogos az igazi rap😀
több mint 11 éve
Még nem. Szeptember 13-án jelenik meg, de orosz oldalon már letölthető.Az új Carcass nekem nagyon bejön. Igazi adrenalinbomba, pörgős, kemény. Ezt szeretem én. 😊Kijött?catattack
Pedig az gondoltam Amott és Erlandsson hiányozni fog.danyly
több mint 11 éve
huhh rosszul vagyok, amikor meghallom ezeket a tré new érás alapokat...BaltimoreDefenseMeg tudom érteni. Pláne a tavalyi után:
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
William Moore Falcons safety, idén is jelentkezett W.A.R. (WillyMo Always Ready) c. trackkel, bár a tavalyi jobb lett.huhh rosszul vagyok, amikor meghallom ezeket a tré new érás alapokat...
empty taxi
több mint 11 éve
catattack
3 520
Az új Carcass nekem nagyon bejön. Igazi adrenalinbomba, pörgős, kemény. Ezt szeretem én. 😊Kijött?
Pedig az gondoltam Amott és Erlandsson hiányozni fog.danyly
több mint 11 éve
William Moore Falcons safety, idén is jelentkezett W.A.R. (WillyMo Always Ready) c. trackkel, bár a tavalyi jobb lett.Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Red Star
206
Egy kis klasszikus, bár néhány fiatal bizonyára ódivatúnak fogja tartani.Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 11 éve
Egyelőre még nekem se akkor mestermű, mint az előző, ráadásul az uccsó 3 szám elég felesleges mégegyszer. A vendégszereplőkkel is szinte tök ugyanolyan mint előtt pár számmal. Látszik, hogy ki akarták tölteni a lemezt még, hamár így 2 részben adják ki.Basszus mekkora szentségtörés, a Judas Priest torkát kihagytam.Első hallásra még nem ütött annyira az új Five Finger Death Punch, de biztos beérik.Rob Halford említést se érdemel? 😊jjncaa
Érdekessége, hogy sok vendégzenész szerepel az albumon (Jamey Jasta, Max Cavalera, Maria Brink + valami rapper gyerek Tech N9ne).danyly
Igazad van.danyly
több mint 11 éve
/Slow, ha rákattintasz a képre, nagyobb lesz!😊 /laccoo74nem mondod! csak a bitliszesnél az volt a baj, hogy a 309*309 képpontból lett... 300*300?
az Abbey Road-i zebrát felismertem, csak az nem volt meg, hogy miben változtatták meg a képet.
több mint 11 éve
Az új Carcass nekem nagyon bejön. Igazi adrenalinbomba, pörgős, kemény. Ezt szeretem én. 😊Pedig az gondoltam Amott és Erlandsson hiányozni fog.
több mint 11 éve
www.shockmagazin.hu/hirek/lemmy-rosszullete-miatt-hat-dal-utan-felbehagyta-wackeni-koncertjet-a-motorheadSajnálom az öreget. Pont kollégával beszéltük (hatalmas Motörhead rajongó), hogy az öreg milyen jó bírja, a fiatalok sehol sincsenek hozzá képest. Persze ez a beszélgetés még bőven a problémái előtt voltak. Szerencsére még elcsíptem 2010-ben Hegyalján.
Lemmy problémái nem oldódtak meg...sajnos...laccoo74
több mint 11 éve
www.shockmagazin.hu/hirek/lemmy-rosszullete-miatt-hat-dal-utan-felbehagyta-wackeni-koncertjet-a-motorheadLemmy problémái nem oldódtak meg...sajnos...
több mint 11 éve
Amikor én még kissrác voltam...
/Slow, ha rákattintasz a képre, nagyobb lesz!😊 /
több mint 11 éve
www.buzzfeed.com/alexnaidus/16-album-covers-minus-the-dead-band-memberspersze ezek a borítók szubjektív válogatás eredményei, de pl. egy Queen borító simán elfért volna benne, kicsit nagyobb életművet tettek le, mint az ott felsoroltak némelyike
Na itt van amiből ollóztam.laccoo74
több mint 11 éve
jó, de 309x309 képpontból magamat sem ismerem fel, még akkor sem, ha tudom, hogy én vagyok a képen...McCartney és Starr, még élő tagok.xrace77kicsi a kép, kik ezek?slowmotion
Aki érti, érti, aki pedig nem , annak nem pedig minek magyarázzam?laccoo74
több mint 11 éve
Ott a pont!McCartney és Starr, még élő tagok.xrace77kicsi a kép, kik ezek?slowmotion
Aki érti, érti, aki pedig nem , annak nem pedig minek magyarázzam?laccoo74
több mint 11 éve
www.buzzfeed.com/alexnaidus/16-album-covers-minus-the-dead-band-membersNa itt van amiből ollóztam.