NBA
33 feliratkozó
1 napja
Mert komoly veszélyben a po indulás.Ezt nem lehetett megúszni. Bajnok csapatot, top10 all time játékosod számára leépíted(Booth). Örülök, mert azt jelzi fentebb is látják a gondokat és többet várnak el.oké, csak ha tényleg ez a gond akkor miért most?
esanders10
Negritis, a vajda
1 napja
Ezt nem lehetett megúszni. Bajnok csapatot, top10 all time játékosod számára leépíted(Booth). Örülök, mert azt jelzi fentebb is látják a gondokat és többet várnak el.oké, csak ha tényleg ez a gond akkor miért most?
esanders10
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
Ezt nem lehetett megúszni. Bajnok csapatot, top10 all time játékosod számára leépíted(Booth). Örülök, mert azt jelzi fentebb is látják a gondokat és többet várnak el.
1 napja
őtThe Denver Nuggets are also firing general manager Calvin Booth, sources tell ESPN. Michael Malone and Booth both out today.Összeverekedtek a tulaj irodájában, vagy ketten egyszerre raktak partiba a lányát, anyját, csajat???
KeyG
somoskovig
1 napja
The Denver Nuggets are also firing general manager Calvin Booth, sources tell ESPN. Michael Malone and Booth both out today.Összeverekedtek a tulaj irodájában, vagy ketten egyszerre raktak partiba a lányát, anyját, csajat???
KeyG

1 napja
The Denver Nuggets are also firing general manager Calvin Booth, sources tell ESPN. Michael Malone and Booth both out today.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 napja
Jenkins jöhet is gyorsan.Adelman lesz az interim
JustoVillar
1 napja
Booth is repült
1 napja
Jenkins jöhet is gyorsan.
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
1 napja
mi a faszom
1 napja
The Denver Nuggets have fired coach Michael Malone, sources tell ESPN.x.com/ShamsCharania/status/1909659154756841864
KeyG
ha ez így igaz, az brutál wtf
@TheQuestionsKid
·
3m
This came straight from the owners office. Not basketball related
1 napja
The Denver Nuggets have fired coach Michael Malone, sources tell ESPN.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 napja
brutál mi mészárlás lesz nyugaton csak azért hogy ki lesz a 4-8és a lakers se biztos még a 3.on
3 napja
Minny sem igazan tanult ebbol ...Mondjuk jo ideje mar minden csapatnal ez az oriasi offense taktika, ahol van valami sztar. Ezert is nezhetetlen szamomra jo par meccs a mai a ligaban. En imadom Doncicot is, a Dallanak is drukkoltam, de nekem nem adott tul nagy elvezetet, amikor a Mavs is arrol szolt, hogy basszuk Doncicnak a labdat, aztan majd o csinal valamit. Meg meg lehetne sorolni egy-ket csapatot.. Az OKC-nal idenre teljesen beutott az SGA-kor, mar csak azert is nyomjak a kezebe a labdat, hogy dobalgassa a pluszpontokat, leszarja mar mindenki, milyen szazalekkal lesz meg, mindent az MVP-cimeert.Az In Season Tournament döntőben is ez volt egyébként.Nem értem ezt az OKC-t hogy tud így leolvadni időnként...Ezen mit kell érteni?
FLZOLI
Lakers szarba nyúlt. 1.5 negyednél mikor néztem minden beesett nekik 80%-os tripla pl.
Okc onnan meg lepihente, nekik amugyis rohadt mindegy volt a meccs ellenfélnek minden összejött.
Toca
Nyilván nekik kb tök mindegy volt, de az add a labdát SGA-nak taktikánál talán kicsit szofisztikáltabb támadó repertoárt is nyomhatnának ilyenkor mert a talent meglenne hozzá.
FLZOLI
Stez
Edwards inbound passz +2nel 12 mp-n belul, es a nagy taktika az volt, hogy Gobert visszaadja egybol, aztan nyilvan maradt a duplazas a vonal mellett teljesen kiszoritott helyzetben, ahonnan nem lehet elpasszolni sem, es jott vegul egy olyan harmas, ami ezerbol egy megy be. azert Finch mester ennel jobbat is kitalalhatna a playinre-POra...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 napja
Mondjuk jo ideje mar minden csapatnal ez az oriasi offense taktika, ahol van valami sztar. Ezert is nezhetetlen szamomra jo par meccs a mai a ligaban. En imadom Doncicot is, a Dallanak is drukkoltam, de nekem nem adott tul nagy elvezetet, amikor a Mavs is arrol szolt, hogy basszuk Doncicnak a labdat, aztan majd o csinal valamit. Meg meg lehetne sorolni egy-ket csapatot.. Az OKC-nal idenre teljesen beutott az SGA-kor, mar csak azert is nyomjak a kezebe a labdat, hogy dobalgassa a pluszpontokat, leszarja mar mindenki, milyen szazalekkal lesz meg, mindent az MVP-cimeert.Az In Season Tournament döntőben is ez volt egyébként.Nem értem ezt az OKC-t hogy tud így leolvadni időnként...Ezen mit kell érteni?
FLZOLI
Lakers szarba nyúlt. 1.5 negyednél mikor néztem minden beesett nekik 80%-os tripla pl.
Okc onnan meg lepihente, nekik amugyis rohadt mindegy volt a meccs ellenfélnek minden összejött.
Toca
Nyilván nekik kb tök mindegy volt, de az add a labdát SGA-nak taktikánál talán kicsit szofisztikáltabb támadó repertoárt is nyomhatnának ilyenkor mert a talent meglenne hozzá.
FLZOLI

3 napja
Az In Season Tournament döntőben is ez volt egyébként.Nem értem ezt az OKC-t hogy tud így leolvadni időnként...Ezen mit kell érteni?
FLZOLI
Toca

3 napja
Nem értem ezt az OKC-t hogy tud így leolvadni időnként...Ezen mit kell érteni?
FLZOLI
3 napja
Mikor kijött a hír, h Murray játéka kérdéses a PO kezdetén, már tudtam ez a meccs is kuka lesz. De jobb is ez így, talán lesznek tökei a vezetésnek valamit kezdeni ezzel a sehova nem tartó iránnyal.Nem lesz PO kezdete. Megyünk playinezni a grizzlikkel meg a mavericksszel és még ott is kiszopunk 2x.
dawyd728
3 napja
dawyd728
3 906
Mikor kijött a hír, h Murray játéka kérdéses a PO kezdetén, már tudtam ez a meccs is kuka lesz. De jobb is ez így, talán lesznek tökei a vezetésnek valamit kezdeni ezzel a sehova nem tartó iránnyal.
3 napja
Nem értem ezt az OKC-t hogy tud így leolvadni időnként...

3 napja
még nem láttam ilyen jó negyedet a Lakerstől idén, de "csak" +10-re elég az okc ellen, más csapat esetében már +20 lenne
4 napja
O és D net rating összesítése, open shotok kialakításának, illetve engedésének aránya. Utóbbi 15 meccsen pedig a Clippers vezeti is a ligát az OKC előtt net ratingben, de az utóbbi 10 meccset emeltem ki, mert ott már leszakadt a mezőny ettől a 2 csapattól. (Persze csalóka, mert a Clippersnek muszáj nyernie és az emberanyag nem lesz elég PO-ra, de Lue amiből főzni lehet, abból jót főz továbbra is.)Az utóbbi 10 meccsen egyetlen csapat hoz az OKC számaival közeli szintet a teljes ligából. A Clippers. Többiek még csak látóhatáron se.Mire gondolsz?
Cruyffista
Toca
Az OKC-nek amúgy valami 6 formációja van benne a liga legjobb net ratingeit hozó ötöseiben teljes szezonban.
4 napja
Az utóbbi 10 meccsen egyetlen csapat hoz az OKC számaival közeli szintet a teljes ligából. A Clippers. Többiek még csak látóhatáron se.Mire gondolsz?
Cruyffista
4 napja
Az utóbbi 10 meccsen egyetlen csapat hoz az OKC számaival közeli szintet a teljes ligából. A Clippers. Többiek még csak látóhatáron se.
5 napja
Lehet Draymondnak szednie kellene a.gyógyszereit, tutira bipoláris, mint anno Charles Haleycsak mondjuk buddy hield a 7.-8.-9. játékosa a warriorsnak, morant meg franchise játékos, akit mellesleg csak kétszer tiltottak el ilyen miatt és mellette számold össze mennyi pénzébe került ez a pisztolykázási mánia, amikor majd az összes szponzora kifarolt mögüle. tényleg zseni az ember és igaza van xd (amellett, hogy nyilván senkinek sem kéne ott ezzel majomkodni, ahol népszokás az iskolai lövöldözés) draymond legalább észhez tért az eltiltástól, ez a gyerek meg egy megjátszós kis gyökér maradt ugyanúgyNyilván a korábbi eseteit nem menti fel. Draymond és morant között van 10 éve korkülönbség. És Draymond pl ma hajnalban is odabaszott egy csúnya flagrantet Lebron nyakára. Meg pályán tarthatatlan lenne a kosárlabda szabályok betartása mentén, nem dpoy favorit.
fake.id
mondjuk őt elmeszelhetik egy évreDehogy. Ligaszerte megy most ez a lövöldözős szarság mint ünneplő formula. Egész twitter threadek vannak kik csinálták az elmúlt hetekben. Nem tehetik meg hogy eltiltják.
úgy hogy a többiek kapnak egy ejnye bejnyét
Negritis, a vajda
Cruyffista