NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NBA

33 feliratkozó

1 napja
Stez SMU Mustangs 47 028 — Whoops, looks like something went wrong.
Sam Amick: “Every team in the East believes they’re an Anthony Davis away from making the Finals.”

Anthony Davis is expected to be traded by the Mavericks, per @ChrisBHaynes
Cruyffista
Ekkora egy rigged cseret, mint volt az a Doncic-trade…

Mondjuk azert csak megkerdeznem, hogy amikor Davis 11 honapja meg franchise jatekosnak, meg egy csapat alapkovenek volt mondva, akkor most miert nem? Oke, serult volt, de azt eddig is tudtuk rola, hogy nem egy eletbiztositas a teste.

1 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 595
Sam Amick: “Every team in the East believes they’re an Anthony Davis away from making the Finals.”

Anthony Davis is expected to be traded by the Mavericks, per @ChrisBHaynes
2 napja
esanders10 Denver Broncos 822
NBA alapszakaszt én covid óta teljesen elengedtem. Megfigyeléseim alapjan nagyjából a csapatok is.
2 napja
dawyd728 4 052
Imádom az nba-ben, ahogy egyik másik csapat a saját játékát képes a szembejövő legszutykosabb csapat szintjére, vagy akár még az alá is süllyeszteni. Most éppen a denver top9 játékosából 2, úgy a 7-8. lépett csak pályára és csupa-csupa g-ligás valamint PO rotáción kívüli veterán késztette OT-re, majd vereségre azt a Sixers, amiből egyedül Oubre hiányzott.. Ez a pályát látott banda kb 10 győzelmet érne el 82-ből. Vicc. 😀
4 napja
Atyaeg, de jol jatszik Maxey. Vedekezesben is egyre tobbet ad hozza, kezd komplexebbe valni. Nala jobban csak Cunninghamre tudok nyalazni mostansag, utobbinak nagyon tetszik az old school stilusa, hogy nem csak kintrol dobal, hanem betor. Baromi jo fiatalok vannak az NBA-ben, akik szep lassan meghatarozo jatekosokka novik ki maguk, jo nezni a fejlodesuket.

5 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 035 — Lucas Scott
Szerintem Nyugaton tök mindegy hanyadik helyen mész be, úgyis erős ellenfél jön szembe majd már az első körben.
FLZOLI
Nálam van 4+1 csapat aki kiemelkedok
Toca
OKC + Spurs / Denver /Minny / Rockets / Lakers kb egy szinten szerintem.
FLZOLI
Minny majd akkor ha tdlnel jön a robbantás. Randle védekezésben tarthatlan a pályán
csebi
Nekem ezért ők a +1, de a Lakers védekezése és mélysége se playoff képes.
Toca
Én jelenleg nem látom h mondjuk az OKC spurs Denver triobol vmeiket megverje a minny egy párharcban. Rockets meg lakers talán.
Btw clutchban 17% turnover sem sokat segít a minny-n.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 napja
KeyG Baltimore Ravens 13 358
Trè Jáng piacon
dande2
Akinek van esze, a kozelebe sem megy. 😀
Amugy sem, de a fizetesevel meg foleg.
Stez
Igazi Brooklyn Nets igazolás lesz

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
5 napja
Trè Jáng piacon
dande2
Akinek van esze, a kozelebe sem megy. 😀
Amugy sem, de a fizetesevel meg foleg.

5 napja
Toca Minnesota Vikings 20 168 — Vikings fan
Szerintem Nyugaton tök mindegy hanyadik helyen mész be, úgyis erős ellenfél jön szembe majd már az első körben.
FLZOLI
Toca
FLZOLI
Minny majd akkor ha tdlnel jön a robbantás. Randle védekezésben tarthatlan a pályán
csebi
Nekem ezért ők a +1, de a Lakers védekezése és mélysége se playoff képes.
5 napja
FLZOLI
Toca
FLZOLI

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 napja
FLZOLI Denver Broncos 12 635 — farkas.l.zoltan@gmail.com
FLZOLI
Toca

6 napja
FLZOLI
6 napja
FLZOLI Denver Broncos 12 635 — farkas.l.zoltan@gmail.com

6 napja
dawyd728 4 052
Valanciunas is out 4 hétre. Kell még mondanom valamit Ildikó?
esanders10
A 100 pont alig jött össze és rengeteg izzadságszagú támadás volt a Raptors ellen még Jonasszal a pályán is. 32 perc alatt 75 pont, majd nélküle a meccs utolsó 16 percében 31 pont..
Murray pl Jokic nélkül mindennek nézett ki csak all-starnak nem..
Ez a január nagyon nagy földbeállásnak látszik. Talán Gordon és Braun 1 hét múlva már játszhat..
6 napja
esanders10 Denver Broncos 822
Valanciunas is out 4 hétre. Kell még mondanom valamit Ildikó?
7 napja
dawyd728 4 052
Jokic után Wemby lába is visszahajlott. Vizuálisan a mértéke sokkal nagyobb volt, de valamiért a francia testbeszéde utána nem volt annyira rossz, h akár egy hónapot is ki kelljen majd ezzel hagynia.

Szerkesztette: dawyd728
8 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 469 — Így remélem megfelelek nektek.....
Trè Jáng piacon
8 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 192
Megint nagy verést kapott a Lakers egy top csapattól otthon.
A 4. negyedben már tényleg olyan volt, mintha lassított felvételben mozogtak volna.

8 napja
Davisért bedobta a Hawks a tavalyi 1/1-est. Volt szó a GSW-ről is, de szerintem ezzel előnyben az Atlanta.
Cruyffista
Az idén semmit nem fejlődött ( sőt ) 1/1-est.
Hát, mondjuk timelineba jó csak mire.
9 napja
Davisért bedobta a Hawks a tavalyi 1/1-est. Volt szó a GSW-ről is, de szerintem ezzel előnyben az Atlanta.
9 napja
JB idén nem kicsit rácáfol erre a "nem első opció" stigmára

ZERO_L
Ha Tatum vissza tudja nyerni a formáját simán vihetik Keletet.
Igazából csak egy Giannis trade szólhatna ebbe komolyabban bele, ha mondjuk a Knicks, Heat, Pistons-ba kerülne és nem Nyugatra
FLZOLI
Hát a Knicks ha tavaly nem ment szerintem idén se fog.
Mondjuk nagyon más nincs.
9 napja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 004 — situational football
JB idén nem kicsit rácáfol erre a "nem első opció" stigmára

ZERO_L
Ha Tatum vissza tudja nyerni a formáját simán vihetik Keletet.
Igazából csak egy Giannis trade szólhatna ebbe komolyabban bele, ha mondjuk a Knicks, Heat, Pistons-ba kerülne és nem Nyugatra
FLZOLI
azért ez a "sima" erős túlzás, szerintem PO-ban ez a csapat még Tatummal sem jobb a tavalyinál, sőőőőt

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
9 napja
szerb nemzeti sport jokichoz közeli forrásra hivatkozva acl-t kizárta 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Cruyffista
bone bruise, 4 hetet hagy ki
Cruyffista
Kar lett volna ezért a denveri évért amúgy

9 napja
Cruyffista
bone bruise, 4 hetet hagy ki
9 napja