NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
2 020
53
01:35 CFB ELŐDÖNTŐ - Ole Miss vs Miami (tv: ARENA4)
NBA
33 feliratkozó
1 napja
Sam Amick: “Every team in the East believes they’re an Anthony Davis away from making the Finals.”Ekkora egy rigged cseret, mint volt az a Doncic-trade…
Anthony Davis is expected to be traded by the Mavericks, per @ChrisBHaynes
Cruyffista
Mondjuk azert csak megkerdeznem, hogy amikor Davis 11 honapja meg franchise jatekosnak, meg egy csapat alapkovenek volt mondva, akkor most miert nem? Oke, serult volt, de azt eddig is tudtuk rola, hogy nem egy eletbiztositas a teste.
1 napja
Sam Amick: “Every team in the East believes they’re an Anthony Davis away from making the Finals.”Anthony Davis is expected to be traded by the Mavericks, per @ChrisBHaynes
2 napja
NBA alapszakaszt én covid óta teljesen elengedtem. Megfigyeléseim alapjan nagyjából a csapatok is.
2 napja
dawyd728
4 052
Imádom az nba-ben, ahogy egyik másik csapat a saját játékát képes a szembejövő legszutykosabb csapat szintjére, vagy akár még az alá is süllyeszteni. Most éppen a denver top9 játékosából 2, úgy a 7-8. lépett csak pályára és csupa-csupa g-ligás valamint PO rotáción kívüli veterán késztette OT-re, majd vereségre azt a Sixers, amiből egyedül Oubre hiányzott.. Ez a pályát látott banda kb 10 győzelmet érne el 82-ből. Vicc. 😀
4 napja
Atyaeg, de jol jatszik Maxey. Vedekezesben is egyre tobbet ad hozza, kezd komplexebbe valni. Nala jobban csak Cunninghamre tudok nyalazni mostansag, utobbinak nagyon tetszik az old school stilusa, hogy nem csak kintrol dobal, hanem betor. Baromi jo fiatalok vannak az NBA-ben, akik szep lassan meghatarozo jatekosokka novik ki maguk, jo nezni a fejlodesuket.
5 napja
Én jelenleg nem látom h mondjuk az OKC spurs Denver triobol vmeiket megverje a minny egy párharcban. Rockets meg lakers talán.Nekem ezért ők a +1, de a Lakers védekezése és mélysége se playoff képes.Minny majd akkor ha tdlnel jön a robbantás. Randle védekezésben tarthatlan a pályánOKC + Spurs / Denver /Minny / Rockets / Lakers kb egy szinten szerintem.Szerintem Nyugaton tök mindegy hanyadik helyen mész be, úgyis erős ellenfél jön szembe majd már az első körben.Nálam van 4+1 csapat aki kiemelkedok
FLZOLI
Toca
FLZOLI
csebi
Toca
Btw clutchban 17% turnover sem sokat segít a minny-n.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 napja
Igazi Brooklyn Nets igazolás leszTrè Jáng piaconAkinek van esze, a kozelebe sem megy. 😀
dande2
Amugy sem, de a fizetesevel meg foleg.
Stez
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 napja
Trè Jáng piaconAkinek van esze, a kozelebe sem megy. 😀
dande2
Amugy sem, de a fizetesevel meg foleg.
5 napja
Nekem ezért ők a +1, de a Lakers védekezése és mélysége se playoff képes.Minny majd akkor ha tdlnel jön a robbantás. Randle védekezésben tarthatlan a pályánOKC + Spurs / Denver /Minny / Rockets / Lakers kb egy szinten szerintem.Szerintem Nyugaton tök mindegy hanyadik helyen mész be, úgyis erős ellenfél jön szembe majd már az első körben.Nálam van 4+1 csapat aki kiemelkedok
FLZOLI
Toca
FLZOLI
csebi
5 napja
Minny majd akkor ha tdlnel jön a robbantás. Randle védekezésben tarthatlan a pályánOKC + Spurs / Denver /Minny / Rockets / Lakers kb egy szinten szerintem.Szerintem Nyugaton tök mindegy hanyadik helyen mész be, úgyis erős ellenfél jön szembe majd már az első körben.Nálam van 4+1 csapat aki kiemelkedok
FLZOLI
Toca
FLZOLI
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 napja
OKC + Spurs / Denver /Minny / Rockets / Lakers kb egy szinten szerintem.Szerintem Nyugaton tök mindegy hanyadik helyen mész be, úgyis erős ellenfél jön szembe majd már az első körben.Nálam van 4+1 csapat aki kiemelkedok
FLZOLI
Toca
6 napja
Szerintem Nyugaton tök mindegy hanyadik helyen mész be, úgyis erős ellenfél jön szembe majd már az első körben.Nálam van 4+1 csapat aki kiemelkedok
FLZOLI
6 napja
Szerintem Nyugaton tök mindegy hanyadik helyen mész be, úgyis erős ellenfél jön szembe majd már az első körben.
6 napja
dawyd728
4 052
Valanciunas is out 4 hétre. Kell még mondanom valamit Ildikó?A 100 pont alig jött össze és rengeteg izzadságszagú támadás volt a Raptors ellen még Jonasszal a pályán is. 32 perc alatt 75 pont, majd nélküle a meccs utolsó 16 percében 31 pont..
esanders10
Murray pl Jokic nélkül mindennek nézett ki csak all-starnak nem..
Ez a január nagyon nagy földbeállásnak látszik. Talán Gordon és Braun 1 hét múlva már játszhat..
6 napja
Valanciunas is out 4 hétre. Kell még mondanom valamit Ildikó?
8 napja
Trè Jáng piacon
8 napja
Megint nagy verést kapott a Lakers egy top csapattól otthon.A 4. negyedben már tényleg olyan volt, mintha lassított felvételben mozogtak volna.
8 napja
Davisért bedobta a Hawks a tavalyi 1/1-est. Volt szó a GSW-ről is, de szerintem ezzel előnyben az Atlanta.Az idén semmit nem fejlődött ( sőt ) 1/1-est.
Cruyffista
Hát, mondjuk timelineba jó csak mire.
9 napja
Davisért bedobta a Hawks a tavalyi 1/1-est. Volt szó a GSW-ről is, de szerintem ezzel előnyben az Atlanta.
9 napja
Hát a Knicks ha tavaly nem ment szerintem idén se fog.JB idén nem kicsit rácáfol erre a "nem első opció" stigmáraHa Tatum vissza tudja nyerni a formáját simán vihetik Keletet.
Most 30+ games in a row in Celtics history:
— Playoff BOS (@PlayoffBOS) December 29, 2025
1. Larry Bird (9)
1. JAYLEN BROWN (9)
HISTORY👑 pic.twitter.com/c4CT8hXDRq
ZERO_L
Igazából csak egy Giannis trade szólhatna ebbe komolyabban bele, ha mondjuk a Knicks, Heat, Pistons-ba kerülne és nem Nyugatra
FLZOLI
Mondjuk nagyon más nincs.
9 napja
azért ez a "sima" erős túlzás, szerintem PO-ban ez a csapat még Tatummal sem jobb a tavalyinál, sőőőőtJB idén nem kicsit rácáfol erre a "nem első opció" stigmáraHa Tatum vissza tudja nyerni a formáját simán vihetik Keletet.
Most 30+ games in a row in Celtics history:
— Playoff BOS (@PlayoffBOS) December 29, 2025
1. Larry Bird (9)
1. JAYLEN BROWN (9)
HISTORY👑 pic.twitter.com/c4CT8hXDRq
ZERO_L
Igazából csak egy Giannis trade szólhatna ebbe komolyabban bele, ha mondjuk a Knicks, Heat, Pistons-ba kerülne és nem Nyugatra
FLZOLI

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
9 napja
Kar lett volna ezért a denveri évért amúgyszerb nemzeti sport jokichoz közeli forrásra hivatkozva acl-t kizárta 🙏🏼🙏🏼🙏🏼bone bruise, 4 hetet hagy ki
Cruyffista
Cruyffista
9 napja
szerb nemzeti sport jokichoz közeli forrásra hivatkozva acl-t kizárta 🙏🏼🙏🏼🙏🏼bone bruise, 4 hetet hagy ki
Cruyffista
9 napja
szerb nemzeti sport jokichoz közeli forrásra hivatkozva acl-t kizárta 🙏🏼🙏🏼🙏🏼