NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
108
15
22:05
RedZone week 16
82
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
40
13
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
5
3
22:25
NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
Most olvastam, hogy állítólag továbbra is áruljuk Lavinet és Vucevicet is. Hát nagyon kíváncsi vagyok, hogy lesz -e partner, ha igen akkor kicsoda és mit tudunk kapni értük egyáltalán.Semmit és még rá is kéne fizetni
Gergőke
több mint 1 éve
Most olvastam, hogy állítólag továbbra is áruljuk Lavinet és Vucevicet is. Hát nagyon kíváncsi vagyok, hogy lesz -e partner, ha igen akkor kicsoda és mit tudunk kapni értük egyáltalán.
több mint 1 éve
gobert problemja. de amikor palyan van Gobert akkor a Wolves 75%ban leszedi a vedo lepattanot. mikor nincs akkor meg 66.4% csupan.
youtu.be/koOlBepk-C4?si=_4aQsoIjVnBanBLy
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
gobert problem youtu.be/koOlBepk-C4?si=_4aQsoIjVnBanBLy
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Szerintem ahhoz is lehet ennek köze, hogy egyedül Derrick White helyett fért volna be, de Kerrnek jobban kellett egy olyan ember, akinek egyáltalán nincs szüksége a labdára.
több mint 1 éve
Feltételezem ahhoz van köze, hogy Brown saját cipőmárkát csinál, a nagy márkák ezért ott tesznek alá, ahol csak tudnak, ez már régi sztori. Amit az olimpiát illeti, a Nike az olimpiai kosárcsapat főtámogatója.Nem tudom az okát, szóval tök szívesen meghallgatom ha tudsz valamit.A Nike nem hívta meg, kár erről többet beszélni.Gondolod azert nem hivta be mert Bostoni? Úgy hogy volt 3 bostoni a keretben?Bocs Steve Kerre gondoltam természetesen 🙈 csak ahogy láttam megint Brownt játszani megint eszembe jutott hogy mennyire igazságtalnnak tartottam az ő negligálasát az olimpiáról, ès hát Tatumot se játszatta agyon, mèg ha nem is volt annyira szükség rá.Soha nem felejtem el Kiddnek hogy megfosztotta Brownt egy olimpiai bajnoki címtől csak azért mert bostoni, mèg mindig dühít....szèp tripla a vègen is 🙋?
dande2
Toca
dande2
Toca
ZERO_L
Én csak a bostoni utálatot nem éreztem mikor a 15 fő 20%-a Celtics játékos volt.
Toca
Cowboys 4ever.
több mint 1 éve
Vereczkei Lajos tök jól lehozta mint szaki a meccset Ádámmal, pedig fáztam tőle előre kicsit.
több mint 1 éve
Nem tudom az okát, szóval tök szívesen meghallgatom ha tudsz valamit.A Nike nem hívta meg, kár erről többet beszélni.Gondolod azert nem hivta be mert Bostoni? Úgy hogy volt 3 bostoni a keretben?Bocs Steve Kerre gondoltam természetesen 🙈 csak ahogy láttam megint Brownt játszani megint eszembe jutott hogy mennyire igazságtalnnak tartottam az ő negligálasát az olimpiáról, ès hát Tatumot se játszatta agyon, mèg ha nem is volt annyira szükség rá.Soha nem felejtem el Kiddnek hogy megfosztotta Brownt egy olimpiai bajnoki címtől csak azért mert bostoni, mèg mindig dühít....szèp tripla a vègen is 🙋?
dande2
Toca
dande2
Toca
ZERO_L
Én csak a bostoni utálatot nem éreztem mikor a 15 fő 20%-a Celtics játékos volt.
több mint 1 éve
Idei szezon is nehezen indul. De nyilván ez az ára annak ha alapjaiban forgatós fel a keretet.Wolves a végén nem volt omos többször sem -2-nélCeltics sem, utolsó két támadásukban nem volt labdajáratás és üres ember kijátszása még missmatchet sem kerestek csak az iso.
Toca
ZERO_L
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Akkor bocs èn csak Tatumot láttam/rá emlèkeztem de mindegy mièrt a lènyeg hogy nem èrtettem. A Nike? Ez most komoly vagy ironikus. Ezen múlna egy olimpiai csapattagság???Gondolod azert nem hivta be mert Bostoni? Úgy hogy volt 3 bostoni a keretben?Bocs Steve Kerre gondoltam természetesen 🙈 csak ahogy láttam megint Brownt játszani megint eszembe jutott hogy mennyire igazságtalnnak tartottam az ő negligálasát az olimpiáról, ès hát Tatumot se játszatta agyon, mèg ha nem is volt annyira szükség rá.Soha nem felejtem el Kiddnek hogy megfosztotta Brownt egy olimpiai bajnoki címtől csak azért mert bostoni, mèg mindig dühít....szèp tripla a vègen is 🙋?
dande2
Toca
dande2
Toca
több mint 1 éve
A Nike nem hívta meg, kár erről többet beszélni.Gondolod azert nem hivta be mert Bostoni? Úgy hogy volt 3 bostoni a keretben?Bocs Steve Kerre gondoltam természetesen 🙈 csak ahogy láttam megint Brownt játszani megint eszembe jutott hogy mennyire igazságtalnnak tartottam az ő negligálasát az olimpiáról, ès hát Tatumot se játszatta agyon, mèg ha nem is volt annyira szükség rá.Soha nem felejtem el Kiddnek hogy megfosztotta Brownt egy olimpiai bajnoki címtől csak azért mert bostoni, mèg mindig dühít....szèp tripla a vègen is 🙋?
dande2
Toca
dande2
Toca

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
Gondolod azert nem hivta be mert Bostoni? Úgy hogy volt 3 bostoni a keretben?Bocs Steve Kerre gondoltam természetesen 🙈 csak ahogy láttam megint Brownt játszani megint eszembe jutott hogy mennyire igazságtalnnak tartottam az ő negligálasát az olimpiáról, ès hát Tatumot se játszatta agyon, mèg ha nem is volt annyira szükség rá.Soha nem felejtem el Kiddnek hogy megfosztotta Brownt egy olimpiai bajnoki címtől csak azért mert bostoni, mèg mindig dühít....szèp tripla a vègen is 🙋?
dande2
Toca
dande2
több mint 1 éve
Wolves a végén nem volt omos többször sem -2-nélCeltics sem, utolsó két támadásukban nem volt labdajáratás és üres ember kijátszása még missmatchet sem kerestek csak az iso.
Toca

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
Bocs Steve Kerre gondoltam természetesen 🙈 csak ahogy láttam megint Brownt játszani megint eszembe jutott hogy mennyire igazságtalnnak tartottam az ő negligálasát az olimpiáról, ès hát Tatumot se játszatta agyon, mèg ha nem is volt annyira szükség rá.Soha nem felejtem el Kiddnek hogy megfosztotta Brownt egy olimpiai bajnoki címtől csak azért mert bostoni, mèg mindig dühít....szèp tripla a vègen is 🙋?
dande2
Toca
több mint 1 éve
Wolves a végén nem volt omos többször sem -2-nél
több mint 1 éve
Soha nem felejtem el Kiddnek hogy megfosztotta Brownt egy olimpiai bajnoki címtől csak azért mert bostoni, mèg mindig dühít....szèp tripla a vègen is 🙋?
dande2
több mint 1 éve
Soha nem felejtem el Kiddnek hogy megfosztotta Brownt egy olimpiai bajnoki címtől csak azért mert bostoni, mèg mindig dühít....szèp tripla a vègen is 🙋
több mint 1 éve
Majd ha sikerül összekapcsolnod az évszámokat helyesen akkor érdemes lehet vitatkozni veled.fejben nem bírta azután az élsportot, míg alá nem karistolt egy garantált 200 milliós szerződést. utána mit ad isten egyből minden baja lett. tényleg egy rejtély az összefüggés ezek között 😀Hatalmas szívességet tenne a jövő generációjának az a valaki, aki pontos tanulmányt készítene arról mégis hogyan lett Simmonsból ennyire rossz játékos, akit konkrétan taszít a gyűrű.Simmons tipikus esete aki fejben nem bírta az élsportot.
"Lebron light", meg a seggem
ZERO_L
Zion meg csupán leszarja, beleszarik.
Toca
fake.id
Contractja első évében mvp szavazáson volt a 10-ben / környékén.
Aztán az utolsó Sixers playoff elég sok mindent megváltoztatott.
Persze onnan valószínínűleg csökkent a motiváxiója is, de ha Zion csak annyira szarna bele mint azota Simmons akkor már nem itt járna.
több mint 1 éve
Szép emlékeket idéz, amikor egy Pippen 30 pontot dob a United Centerben...kár, hogy ezt most a rossz csapat mezében tette.
több mint 1 éve
Az aláírást követő évben 16.4/7.8/8.0 volt az átlaga, emellett All-Star, All-NBA csapattag és Defensive 1st team tag lett, valamint a DPoY szavazáson 4. helyezést ért el.fejben nem bírta azután az élsportot, míg alá nem karistolt egy garantált 200 milliós szerződést. utána mit ad isten egyből minden baja lett. tényleg egy rejtély az összefüggés ezek között 😀Hatalmas szívességet tenne a jövő generációjának az a valaki, aki pontos tanulmányt készítene arról mégis hogyan lett Simmonsból ennyire rossz játékos, akit konkrétan taszít a gyűrű.Simmons tipikus esete aki fejben nem bírta az élsportot.
ZERO_L
Toca
fake.id
Az azt követő évben 14.3/7.3/6.9 volt az átlaga, emellett All-Star és Defensive 1st team tag lett, valamint a DPoY szavazáson 2. helyezést ért el.
Szóval vagy 2 évig még nem esett le neki, hogy aláírt egy szerződést vagy nincs összefüggés a 2 között.
több mint 1 éve
Mesél a Pálya - Joel Embiid: november 24., 21:15, Sport2
Mesél a Pálya - Giannis Antetokounmpo: december 1., vasárnap 21:15, Sport1
Mesél a Pálya - LeBron James: december 8., vasárnap 18:45, Sport1
Mesél a Pálya - Jimmy Butler: december 15., vasárnap 21:15, Sport2

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 1 éve
fejben nem bírta azután az élsportot, míg alá nem karistolt egy garantált 200 milliós szerződést. utána mit ad isten egyből minden baja lett. tényleg egy rejtély az összefüggés ezek között 😀Hatalmas szívességet tenne a jövő generációjának az a valaki, aki pontos tanulmányt készítene arról mégis hogyan lett Simmonsból ennyire rossz játékos, akit konkrétan taszít a gyűrű.Simmons tipikus esete aki fejben nem bírta az élsportot.
ZERO_L
Toca
több mint 1 éve
Fultznak már nincs is csapata... woow

több mint 1 éve
Hatalmas szívességet tenne a jövő generációjának az a valaki, aki pontos tanulmányt készítene arról mégis hogyan lett Simmonsból ennyire rossz játékos, akit konkrétan taszít a gyűrű.Philly special, Fultz és ő is későn menekült el onnan.
ZERO_L