NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

NBA

33 feliratkozó

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez a Rockets win jól esett ideje volt 🥳 | hej egy Boston Houston Final de szèp lenne majd[ 😊....tudom nagyon messze van ès nem is reális 🥴/spoiler] |

Ja ès Green meg Kerr megint hozta a formáját.....

Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 410
ebbe futottam bele
 www.youtube.com/watch?v=3hTh9m5R58w
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 049 — The Mathematician
Zion sérülés elemzés

youtu.be/Qj8PjzAbXRs?si=RDnuIhorLbdDYK_V

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan

Matthew99
Ez már az új Ja aki felhagyott a zsákolással? 😊
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 098 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 972
Prayers: Former ESPN NBA Insider Adrian Wojnarowski has revealed he has been diagnosed with prostate cancer.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Mi ez a hatmeccses W?
Mintha nem is a Bucksot látnám.
Dzsokijuing
Beérett Rivers munkája.
csebi
kiváncsi vagyok Giannis meddig bírja
talán middleton visszatérése segít levenni valamennyi terhet róla

több mint 1 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 812 — Patriots és Kaposvári KK fan
 www.sport1tv.hu/sztori/118995/megvan-mely-nyolc-csapat-lehet-meg-kupagyoztes-az-nba-ben/
Milwaukee Bucks – Orlando Magic: december 11., szerda 1:00, Sport1 (élő)
New York Knicks – Atlanta Hawks: december 12., csütörtök 1:00, Sport1 (élő); 21:45, Sport2 (felv.)
Oklahoma City Thunder – Dallas Mavericks: december 11., szerda 3:30, Sport1 (élő); 10:00, Sport1 (felv.)
Houston Rockets – Golden State Warriors: december 12., csütörtök 3:30, Sport1 (élő); 17:00, Sport2 (felv.)
NBA-kupa, 1. elődöntő: december 14., szombat 22:30, Sport1 (élő)
NBA-kupa, 2. elődöntő: december 15., vasárnap 2:30, Sport1 (élő); 13:15, Sport2 (felv.)
NBA-kupa-döntő: december 18., szerda 2:30, Sport1 (élő); 16:45, Sport1 (felv.); 18:45, Sport2 (felv.)
A négyesdöntőt előre ajánljuk, hiszen Méhes Gábor és Tőrös Balázs a helyszínről, Las Vegasból közvetíti majd a mérkőzéseket, és a Sport TV felületein számtalan érdekes tartalommal jelentkeznek majd.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 1 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 979 — situational football
Pritchard úgy néz ki nem csak a legjobb 6. ember díjért jelentkezik be hanem az MIP-re is ráhajt.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 941 — Lucas Scott
Mi ez a hatmeccses W?
Dzsokijuing
Beérett Rivers munkája.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 541 — Saturday Night Lights
Mi ez a hatmeccses W?

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Jól meg is kezdtük tankolás...megvertük a Netset. 😃 Kretének. Pedig állítólag van kérő Voochra és Lavinere is, csak túl magas árat kérünk értük. A nagy tisztogatás közepette Karnisovast is kirúgnám.

Napi pozitívum: Buzelis 20 pontot dobott az éjjel.

több mint 1 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Most olvastam, hogy ahhoz, hogy Lavinet és Voochot el tudjuk boltolni Dalen Terryt és Julian Phillipset is be kéne dobni. Utóbbi kettőt azért nem szeretném.
Gergőke
Vuchot felesleges eladni plusszért jövőre lejáró lesz.
Lavine érdekes kérdés, amíg nincs meg a mag akire a jövőben épiteni akar addig én nem babrálnám feleslegesen.
Toca
Most nyilatkozták, hogy mehet mindenki kb. Tankolás lesz idén. Kivéve Buzelist mondták, hogy nem igazán mozdítható.
Gergőke
Szerintem a Bullsba 1 év tankolás kevés, ide legalább 2-3 kell egy olyan GM-mel aki belenyúl a játékosokba, mint a Thundernél pl.
KeyG
Nekem nincs kifogásom ellene , csak akkor lássam, hogy valami elindul...

több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 972
Most olvastam, hogy ahhoz, hogy Lavinet és Voochot el tudjuk boltolni Dalen Terryt és Julian Phillipset is be kéne dobni. Utóbbi kettőt azért nem szeretném.
Gergőke
Lavine érdekes kérdés, amíg nincs meg a mag akire a jövőben épiteni akar addig én nem babrálnám feleslegesen.
Toca
Most nyilatkozták, hogy mehet mindenki kb. Tankolás lesz idén. Kivéve Buzelist mondták, hogy nem igazán mozdítható.
Gergőke
Szerintem a Bullsba 1 év tankolás kevés, ide legalább 2-3 kell egy olyan GM-mel aki belenyúl a játékosokba, mint a Thundernél pl.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Gergőke
Toca

több mint 1 éve
Gergőke
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Gergőke
Pont ezt írtam én is korábban, hogy önmagában tök felesleges őket árulni, mert nem érnek semmit.

több mint 1 éve
Kár ezért a meccsét, közel voltunk a Bostonhoz...
Gergőke
Én azt hittem csak a vezetés ilyen ökör, hogy nyerni akar de akkor nem csak ők.
Toca
Pontosan tisztában vagyok azzal, hogy mi a célravezető. Nem ezen az egy meccsen múlt volna, hogy eléjük, hogy normális draft pozíciónk legyen. Szóval én is azt remélem, hogy odafigyelnek arra, hogy a kellő számú L meglegyen.🙂
Gergőke
Én bottom 3-at céloznám egy ilyen drafton. Erre a Bulls lesz kb 7-10 kozott valami. Mi értelme?
Toca
Teljesen igazad van, alapvetően én is erre mennék rá, de ebből úgy is 7-10 draft lesz szerintem. Másrészt nálunk a top pick sem biztos, hogy túl sok jót jelent, lásd Patrick Williams.
Gergőke
Erről beszélek hogy full kretén a vezetőség.
Az, hogy a múltban volt szar draft és az alapján kerüli egy csapat az early picket az meg már ne is mondjam, hogy milyen rossz beidegződés.
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Gergőke
Toca
Pontosan tisztában vagyok azzal, hogy mi a célravezető. Nem ezen az egy meccsen múlt volna, hogy eléjük, hogy normális draft pozíciónk legyen. Szóval én is azt remélem, hogy odafigyelnek arra, hogy a kellő számú L meglegyen.🙂
Gergőke
Én bottom 3-at céloznám egy ilyen drafton. Erre a Bulls lesz kb 7-10 kozott valami. Mi értelme?
Toca
Teljesen igazad van, alapvetően én is erre mennék rá, de ebből úgy is 7-10 draft lesz szerintem. Másrészt nálunk a top pick sem biztos, hogy túl sok jót jelent, lásd Patrick Williams.

Szerkesztette: Gergőke

több mint 1 éve
Gergőke
Toca
Gergőke
több mint 1 éve
Gergőke
Toca

Szerkesztette: Gergőke

több mint 1 éve
Gergőke
több mint 1 éve

több mint 1 éve