NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
101
14
22:05
RedZone week 16
82
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
38
13
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
5
3
22:25
NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
Zion sérülés elemzés youtu.be/Qj8PjzAbXRs?si=RDnuIhorLbdDYK_V
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ez már az új Ja aki felhagyott a zsákolással? 😊JA INSANE REVERSE DUNK 😱😱😱 pic.twitter.com/3FphYTZBTD
— Bleacher Report (@BleacherReport) December 8, 2024
Matthew99
több mint 1 éve
JA INSANE REVERSE DUNK 😱😱😱 pic.twitter.com/3FphYTZBTD
— Bleacher Report (@BleacherReport) December 8, 2024

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Prayers: Former ESPN NBA Insider Adrian Wojnarowski has revealed he has been diagnosed with prostate cancer.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
kiváncsi vagyok Giannis meddig bírjaMi ez a hatmeccses W?Beérett Rivers munkája.
Mintha nem is a Bucksot látnám.
Dzsokijuing
csebi
talán middleton visszatérése segít levenni valamennyi terhet róla
több mint 1 éve
www.sport1tv.hu/sztori/118995/megvan-mely-nyolc-csapat-lehet-meg-kupagyoztes-az-nba-ben/Milwaukee Bucks – Orlando Magic: december 11., szerda 1:00, Sport1 (élő)
New York Knicks – Atlanta Hawks: december 12., csütörtök 1:00, Sport1 (élő); 21:45, Sport2 (felv.)
Oklahoma City Thunder – Dallas Mavericks: december 11., szerda 3:30, Sport1 (élő); 10:00, Sport1 (felv.)
Houston Rockets – Golden State Warriors: december 12., csütörtök 3:30, Sport1 (élő); 17:00, Sport2 (felv.)
NBA-kupa, 1. elődöntő: december 14., szombat 22:30, Sport1 (élő)
NBA-kupa, 2. elődöntő: december 15., vasárnap 2:30, Sport1 (élő); 13:15, Sport2 (felv.)
NBA-kupa-döntő: december 18., szerda 2:30, Sport1 (élő); 16:45, Sport1 (felv.); 18:45, Sport2 (felv.)
A négyesdöntőt előre ajánljuk, hiszen Méhes Gábor és Tőrös Balázs a helyszínről, Las Vegasból közvetíti majd a mérkőzéseket, és a Sport TV felületein számtalan érdekes tartalommal jelentkeznek majd.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 1 éve
Pritchard úgy néz ki nem csak a legjobb 6. ember díjért jelentkezik be hanem az MIP-re is ráhajt.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
Mi ez a hatmeccses W?Beérett Rivers munkája.
Mintha nem is a Bucksot látnám.
Dzsokijuing
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Mi ez a hatmeccses W?Mintha nem is a Bucksot látnám.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Jól meg is kezdtük tankolás...megvertük a Netset. 😃 Kretének. Pedig állítólag van kérő Voochra és Lavinere is, csak túl magas árat kérünk értük. A nagy tisztogatás közepette Karnisovast is kirúgnám.Napi pozitívum: Buzelis 20 pontot dobott az éjjel.
több mint 1 éve
Nekem nincs kifogásom ellene , csak akkor lássam, hogy valami elindul...Szerintem a Bullsba 1 év tankolás kevés, ide legalább 2-3 kell egy olyan GM-mel aki belenyúl a játékosokba, mint a Thundernél pl.Most nyilatkozták, hogy mehet mindenki kb. Tankolás lesz idén. Kivéve Buzelist mondták, hogy nem igazán mozdítható.Most olvastam, hogy ahhoz, hogy Lavinet és Voochot el tudjuk boltolni Dalen Terryt és Julian Phillipset is be kéne dobni. Utóbbi kettőt azért nem szeretném.Vuchot felesleges eladni plusszért jövőre lejáró lesz.
Gergőke
Lavine érdekes kérdés, amíg nincs meg a mag akire a jövőben épiteni akar addig én nem babrálnám feleslegesen.
Toca
Gergőke
KeyG
több mint 1 éve
Szerintem a Bullsba 1 év tankolás kevés, ide legalább 2-3 kell egy olyan GM-mel aki belenyúl a játékosokba, mint a Thundernél pl.Most nyilatkozták, hogy mehet mindenki kb. Tankolás lesz idén. Kivéve Buzelist mondták, hogy nem igazán mozdítható.Most olvastam, hogy ahhoz, hogy Lavinet és Voochot el tudjuk boltolni Dalen Terryt és Julian Phillipset is be kéne dobni. Utóbbi kettőt azért nem szeretném.Vuchot felesleges eladni plusszért jövőre lejáró lesz.
Gergőke
Lavine érdekes kérdés, amíg nincs meg a mag akire a jövőben épiteni akar addig én nem babrálnám feleslegesen.
Toca
Gergőke
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Most nyilatkozták, hogy mehet mindenki kb. Tankolás lesz idén. Kivéve Buzelist mondták, hogy nem igazán mozdítható.Most olvastam, hogy ahhoz, hogy Lavinet és Voochot el tudjuk boltolni Dalen Terryt és Julian Phillipset is be kéne dobni. Utóbbi kettőt azért nem szeretném.Vuchot felesleges eladni plusszért jövőre lejáró lesz.
Gergőke
Toca
több mint 1 éve
Most olvastam, hogy ahhoz, hogy Lavinet és Voochot el tudjuk boltolni Dalen Terryt és Julian Phillipset is be kéne dobni. Utóbbi kettőt azért nem szeretném.Vuchot felesleges eladni plusszért jövőre lejáró lesz.
Gergőke
több mint 1 éve
Most olvastam, hogy ahhoz, hogy Lavinet és Voochot el tudjuk boltolni Dalen Terryt és Julian Phillipset is be kéne dobni. Utóbbi kettőt azért nem szeretném.Pont ezt írtam én is korábban, hogy önmagában tök felesleges őket árulni, mert nem érnek semmit.
Gergőke
több mint 1 éve
Erről beszélek hogy full kretén a vezetőség.Teljesen igazad van, alapvetően én is erre mennék rá, de ebből úgy is 7-10 draft lesz szerintem. Másrészt nálunk a top pick sem biztos, hogy túl sok jót jelent, lásd Patrick Williams.Én bottom 3-at céloznám egy ilyen drafton. Erre a Bulls lesz kb 7-10 kozott valami. Mi értelme?Pontosan tisztában vagyok azzal, hogy mi a célravezető. Nem ezen az egy meccsen múlt volna, hogy eléjük, hogy normális draft pozíciónk legyen. Szóval én is azt remélem, hogy odafigyelnek arra, hogy a kellő számú L meglegyen.🙂Kár ezért a meccsét, közel voltunk a Bostonhoz...Én azt hittem csak a vezetés ilyen ökör, hogy nyerni akar de akkor nem csak ők.
Gergőke
Toca
Gergőke
Toca
Gergőke
Az, hogy a múltban volt szar draft és az alapján kerüli egy csapat az early picket az meg már ne is mondjam, hogy milyen rossz beidegződés.
több mint 1 éve
Most olvastam, hogy ahhoz, hogy Lavinet és Voochot el tudjuk boltolni Dalen Terryt és Julian Phillipset is be kéne dobni. Utóbbi kettőt azért nem szeretném.
több mint 1 éve
Teljesen igazad van, alapvetően én is erre mennék rá, de ebből úgy is 7-10 draft lesz szerintem. Másrészt nálunk a top pick sem biztos, hogy túl sok jót jelent, lásd Patrick Williams.Én bottom 3-at céloznám egy ilyen drafton. Erre a Bulls lesz kb 7-10 kozott valami. Mi értelme?Pontosan tisztában vagyok azzal, hogy mi a célravezető. Nem ezen az egy meccsen múlt volna, hogy eléjük, hogy normális draft pozíciónk legyen. Szóval én is azt remélem, hogy odafigyelnek arra, hogy a kellő számú L meglegyen.🙂Kár ezért a meccsét, közel voltunk a Bostonhoz...Én azt hittem csak a vezetés ilyen ökör, hogy nyerni akar de akkor nem csak ők.
Gergőke
Toca
Gergőke
Toca
Szerkesztette: Gergőke
több mint 1 éve
Én bottom 3-at céloznám egy ilyen drafton. Erre a Bulls lesz kb 7-10 kozott valami. Mi értelme?Pontosan tisztában vagyok azzal, hogy mi a célravezető. Nem ezen az egy meccsen múlt volna, hogy eléjük, hogy normális draft pozíciónk legyen. Szóval én is azt remélem, hogy odafigyelnek arra, hogy a kellő számú L meglegyen.🙂Kár ezért a meccsét, közel voltunk a Bostonhoz...Én azt hittem csak a vezetés ilyen ökör, hogy nyerni akar de akkor nem csak ők.
Gergőke
Toca
Gergőke
több mint 1 éve
Pontosan tisztában vagyok azzal, hogy mi a célravezető. Nem ezen az egy meccsen múlt volna, hogy eléjük, hogy normális draft pozíciónk legyen. Szóval én is azt remélem, hogy odafigyelnek arra, hogy a kellő számú L meglegyen.🙂Kár ezért a meccsét, közel voltunk a Bostonhoz...Én azt hittem csak a vezetés ilyen ökör, hogy nyerni akar de akkor nem csak ők.
Gergőke
Toca
Szerkesztette: Gergőke
több mint 1 éve
Kár ezért a meccsét, közel voltunk a Bostonhoz...Én azt hittem csak a vezetés ilyen ökör, hogy nyerni akar de akkor nem csak ők.
Gergőke
több mint 1 éve
Kár ezért a meccsét, közel voltunk a Bostonhoz...
több mint 1 éve