NBA
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Siralmas a Heat, mint ha szarnanak az egeszre. Mondjuk nem tudom, hogy Spoelstra mit csinal, amikor tuzelni es.motivalni kene a csapatat...
több mint 11 éve
No akkor küldjük haza a 4. negyed derekán a hálás miami közönséget, hogy örüljön a Bulls mezes srác Van Gundyék mögött 😀
több mint 11 éve
eddig két meccset tudtam élőben nézni, az elsőt és a harmadikat, mindkettőn sima Spurs siker született, szóval ma inkább alszom, hogy 2-2-ről folytassák hétvégén 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Tisztán látszik, hogy évek óta egy csapatnak van reális esélye hogy megcsapja a Heatet. Remélem most már összejön. De ha ennek az árán visszavonulna Duncan, akkor inkább kapjunk ki 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
sztem meg az a baj hogy felületesen olvastad a hsz-em !netán olvass vissza majd egy kicsit... unalmasnak a Heat játékát neveztem már elsőre is , nem a Spurst !😉 no mindegy,ezzel jelentősen túltárgyaltuk már ezt a dolgot !Az a baj, ha idézőjelbe rakom, vagy szmájlit használok, nagyon direkt az irónia. Viszont ha nem rakok semmit, akkor meg egyesek komolyan veszik.szabaSzerintem itt az unalmast épp idézőjelbe kell érteni vagy smile-val a hangsúly azon van, hogy már régóta ezt csinálják. Szerintem 😛 De majd Szaba elmagyarázza mit akart mondani 😀dandeAz unalmas Spurs már évek óta a liga egyik legdurvább extrapasszon alapuló offense-ét tolja.szabaés az mitől unalmas? o_o inkább látványos! szemben a Heat állandó James vagy Wade 1-1 majd tempó vagy betörés játékával...yooker
de legalább felpörgettük kicsit a topicot..... 😀
több mint 11 éve
Az a baj, ha idézőjelbe rakom, vagy szmájlit használok, nagyon direkt az irónia. Viszont ha nem rakok semmit, akkor meg egyesek komolyan veszik.Szerintem itt az unalmast épp idézőjelbe kell érteni vagy smile-val a hangsúly azon van, hogy már régóta ezt csinálják. Szerintem 😛 De majd Szaba elmagyarázza mit akart mondani 😀dandeAz unalmas Spurs már évek óta a liga egyik legdurvább extrapasszon alapuló offense-ét tolja.szabaés az mitől unalmas? o_o inkább látványos! szemben a Heat állandó James vagy Wade 1-1 majd tempó vagy betörés játékával...yooker
több mint 11 éve
espn.go.com/nba/playoffs/2014/story/_/id/11068709/miami-heat-discussing-options-target-carmelo-anthony-free-agencyInkább 2015-ben New Yorkban, bár ha ez a Melo + James összejön akkor el is lehetne felejteni Jamest mint all-time bestezést. Aki csak ilyen összeállt csapatokban tud gondolkozni az nehezen említhető szvsz a legnagyobbakkal. Azt meg már csak úgy mellékesen, hogy az évek óta acélos keleti-konfban alkot.
mi lenne ott, te jóisten.lol
több mint 11 éve
Szerintem itt az unalmast épp idézőjelbe kell érteni vagy smile-val a hangsúly azon van, hogy már régóta ezt csinálják. Szerintem 😛 De majd Szaba elmagyarázza mit akart mondani 😀Az unalmas Spurs már évek óta a liga egyik legdurvább extrapasszon alapuló offense-ét tolja.szabaés az mitől unalmas? o_o inkább látványos! szemben a Heat állandó James vagy Wade 1-1 majd tempó vagy betörés játékával...yooker
több mint 11 éve
Az unalmas Spurs már évek óta a liga egyik legdurvább extrapasszon alapuló offense-ét tolja.szabaés az mitől unalmas? o_o inkább látványos! szemben a Heat állandó James vagy Wade 1-1 majd tempó vagy betörés játékával...
több mint 11 éve
espn.go.com/nba/playoffs/2014/story/_/id/11068709/miami-heat-discussing-options-target-carmelo-anthony-free-agencymi lenne ott, te jóisten.
több mint 11 éve
Az unalmas Spurs már évek óta a liga egyik legdurvább extrapasszon alapuló offense-ét tolja.szabatiki-taka kosaras módra 😛
amúgy itt a döntőben nekik drukkolok
több mint 11 éve
Az unalmas Spurs már évek óta a liga egyik legdurvább extrapasszon alapuló offense-ét tolja.
több mint 11 éve
nézve ezt a döntőt (összes meccset) , laikus szemmel elképesztő mennyivel kreatívabb , látványosabb játékot játszik a Spurs,gyönyörűen jár a labda , színesebbek a befejezések , szemben a Heat dögunalmas kb kizárólag 1-1-re kihegyezett játékával...ezzel nem is nagyon fogják megnyerni....
több mint 11 éve
jesszus, mit művelt a Spurs az 1. negyedben 😀 csak bírják szusszal és ne romoljon el a légkondi :p

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Chalmers-t tüntesse már el valaki a pályáról...
több mint 11 éve
Podcast a Sport TV kommentárjaival:nba1.hu/index.php?lap=blogroll2&uin=510
you don't even know what you like and you don't like
több mint 11 éve
Ha jól tudom idén újra 2-2-1-1-1 a The Final meccs beosztása?danylyIgen
több mint 11 éve
Ha jól tudom idén újra 2-2-1-1-1 a The Final meccs beosztása?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
A sporttv direkt rakja nézhetetlen időpontokra az ismétlést? :[]
több mint 11 éve
Új blogom: LeBron-kritizáló zsebútmutatówww.nba1.hu/index.php?lap=blogroll2&uin=506
you don't even know what you like and you don't like
több mint 11 éve
Nem maradt volna ki sot valoszinuleg el se dobodnak, mert az egy teljesen mas meccs.na a LeBron-görcs el is döntötte az első meccset.gondolod ha Lebron bennt van akkor az a 4 tripla kimarad a végén?braxa88
hihetetlen mennyit számít a csávó, funkcionális analfbéta a Heat nélküle.
na de tavaly is a Spurs vitte az első meccset, leccgó.lol
Mindegy tavaly otthon buktuk az elso iden idegenben, a masodikat be kell huzni es nincs gond 😊
több mint 11 éve
hát nem kaptak volna ki 15 ponttal az biztos. összeomlottak mentálisan.na a LeBron-görcs el is döntötte az első meccset.gondolod ha Lebron bennt van akkor az a 4 tripla kimarad a végén?braxa88
több mint 11 éve
na a LeBron-görcs el is döntötte az első meccset.gondolod ha Lebron bennt van akkor az a 4 tripla kimarad a végén?
több mint 11 éve
na a LeBron-görcs el is döntötte az első meccset.hihetetlen mennyit számít a csávó, funkcionális analfbéta a Heat nélküle.
na de tavaly is a Spurs vitte az első meccset, leccgó.
több mint 11 éve
Csak a harmadik negyedben eladott labdák árából kiugrott volna a csarnok légkondijánkak cseréje...