OFF topik
31 feliratkozó
több mint 2 éve
Kollégám sültkrumlival vagy paprikával mártogatja a dobozos fagyit 😁Kolléganőmmel mi is sültkrumplit eszünk a fagyi mellé, amikor kirándulásaink közben megállunk enni. 😀
kapitnono
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Kollégám sültkrumlival vagy paprikával mártogatja a dobozos fagyit 😁a kollégád egy pszichopata tartsd rajta a szemed és ha azt mondja h holnap menj betegszabira hallgass rá
kapitnono
több mint 2 éve
mondjuk ez minden csak nem kultúra 😀Kezd gusztustalanba átmenni ez a topic 😀arról nem beszélve, hogy van Gasztrokultúra topic 😊
Nomac
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Kezd gusztustalanba átmenni ez a topic 😀arról nem beszélve, hogy van Gasztrokultúra topic 😊
Nomac
több mint 2 éve
Kezd gusztustalanba átmenni ez a topic 😀
több mint 2 éve
Kollégám sültkrumlival vagy paprikával mártogatja a dobozos fagyit 😁

több mint 2 éve
van aki majonézzel eszi a bundás kenyeret 😀fiam pl.
Fontos_Vidra
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
van aki majonézzel eszi a bundás kenyeret 😀Komám a pacalt eszi majonézzel 😀
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Persze. Mert nekem a túrós tészta édes, viszont a sült szalonnát meg ki nem hagynám. Aki meg kitalálta, hogy lehet sósan is meg édesen is enni az magára vessen 😀Mármint egyszerre? 😀 A szalonnás fajtát most fogom nyomni ebédre. Azt nagyon bírom.Mondjuk a túrós tésztát meg sült szalonnával ÉS porcukorral eszem, ettől valahogy a legtöbben hidegrázást kapnak 😀A legjobb, mondjuk én is kapom hogy nem vagyok normális.
warr_b
Matthew99
dugo93

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Én Tabasco szószt javaslok a lekváros palacsintához, az helyre tudja hozni.nincs jobb minta mákoslecsó
gyeek

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Én Tabasco szószt javaslok a lekváros palacsintához, az helyre tudja hozni.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
van aki majonézzel eszi a bundás kenyeret 😀meg porcukorral.
Fontos_Vidra
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
van aki majonézzel eszi a bundás kenyeret 😀
több mint 2 éve
Így...szinte bármilyen nyers zöldség jó ha kicsit meg van fűszerezve.A nyers paradicsom csodálatos dolog, viszont aki megsózza annak egy különleges helye van a pokolban szerintem. Meg úgy általában a nyers zöldség sózást sosem értettem (kivéve salátában, öntettel, egyebekkel együtt).Én egy picit megsózom néha, sőt van hogy még borsot is őrölök rá 😊
Sebii
Mondjuk a túrós tésztát meg sült szalonnával ÉS porcukorral eszem, ettől valahogy a legtöbben hidegrázást kapnak 😀
warr_b
Szalonnás túrós tésztát nem nagyon ettem még porcukorral csak rendessel, dehát ízlések és pofonok.
Van aki lekvárral eszi a kolbászt...
több mint 2 éve
Mármint egyszerre? 😀 A szalonnás fajtát most fogom nyomni ebédre. Azt nagyon bírom.Mondjuk a túrós tésztát meg sült szalonnával ÉS porcukorral eszem, ettől valahogy a legtöbben hidegrázást kapnak 😀A legjobb, mondjuk én is kapom hogy nem vagyok normális.
warr_b
Matthew99
több mint 2 éve
A nyers paradicsom csodálatos dolog, viszont aki megsózza annak egy különleges helye van a pokolban szerintem.Van még hely bőven! 😊
Sebii
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Mondjuk a túrós tésztát meg sült szalonnával ÉS porcukorral eszem, ettől valahogy a legtöbben hidegrázást kapnak 😀A legjobb, mondjuk én is kapom hogy nem vagyok normális.
warr_b

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
A nyers paradicsom csodálatos dolog, viszont aki megsózza annak egy különleges helye van a pokolban szerintem. Meg úgy általában a nyers zöldség sózást sosem értettem (kivéve salátában, öntettel, egyebekkel együtt).Én egy picit megsózom néha, sőt van hogy még borsot is őrölök rá 😊
Sebii
Mondjuk a túrós tésztát meg sült szalonnával ÉS porcukorral eszem, ettől valahogy a legtöbben hidegrázást kapnak 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
A nyers paradicsom csodálatos dolog, viszont aki megsózza annak egy különleges helye van a pokolban szerintem. Meg úgy általában a nyers zöldség sózást sosem értettem (kivéve salátában, öntettel, egyebekkel együtt).Akkor készülök a pokolba 😁
Sebii
Én a nyers paradicsomot jobban szeretem sózva, viszont uborkát vagy paprikát pl nem szoktam.

több mint 2 éve
A nyers paradicsom csodálatos dolog, viszont aki megsózza annak egy különleges helye van a pokolban szerintem. Meg úgy általában a nyers zöldség sózást sosem értettem (kivéve salátában, öntettel, egyebekkel együtt).
több mint 2 éve
én is különleges hülye vagyok. nekem a sajtok okoztak sokáig ilyen problémát.nyers paradicsom. halálos ellenségem kb születésem óta. a paradicsom leves meg a paradicsomos húsgombóc viszont a kedven kajáim között vannak. szoktak rám emiatt furán nézni, de nem értem mit nem értenek. teljesen más íze van ezeknek a kajáknak mint a sima paradicsomnak.teljesen olyan vagy, mint a kislanyom. kiszalad barhonnan, ha nyers paradicsomot akarunk adni neki, de imad bmien paradicsomos alapu kajat ...
peach
csebi
nyersen le nem nyomták volna a torkomon, de pizzán, hamburgeren, rántva stb bárhogy nagyon jó volt. mostmár megeszem őket, sőt megszerettem a nagyrészüket. de lever a víz ha meg kell fogni bármelyiket 😀
Szerkesztette: Fontos_Vidra
több mint 2 éve
nálunk még a macska is megette a nyers paradicsomot 😀nyers paradicsom. halálos ellenségem kb születésem óta. a paradicsom leves meg a paradicsomos húsgombóc viszont a kedven kajáim között vannak. szoktak rám emiatt furán nézni, de nem értem mit nem értenek. teljesen más íze van ezeknek a kajáknak mint a sima paradicsomnak.teljesen olyan vagy, mint a kislanyom. kiszalad barhonnan, ha nyers paradicsomot akarunk adni neki, de imad bmien paradicsomos alapu kajat ...
peach
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
nyers paradicsom. halálos ellenségem kb születésem óta. a paradicsom leves meg a paradicsomos húsgombóc viszont a kedven kajáim között vannak. szoktak rám emiatt furán nézni, de nem értem mit nem értenek. teljesen más íze van ezeknek a kajáknak mint a sima paradicsomnak.teljesen olyan vagy, mint a kislanyom. kiszalad barhonnan, ha nyers paradicsomot akarunk adni neki, de imad bmien paradicsomos alapu kajat ...
peach
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
24.hu/tudomany/2023/07/20/kokain-csempeszet-florida-capak-drog-discovery-sorozat/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
szerinted ha szar is lenne, meg a neve is ezt reflektálná, akkor vajon mennyi gyerek kóstolna bele?finomfőzelékNem értem hogy kaphatta ezt a nevet ez a förmedvény.
csi77
Henderson