OFF topik

31 feliratkozó

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 984 — The Mathematician
Alkoholmentes Gin, wtf
 youtube.com/shorts/fIrVsBGdUyg?feature=share

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 566
 24.hu/belfold/2022/06/26/veszprem-kapitanysag-orizet-fogda-ongyilkossag/

….
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 857 — Whoops, looks like something went wrong.
Sírok az új neveiteken😂
Peterk - udvari bolond 😃😃😃
jobbágy#JC6
Ezt amugy direkt kezdtetek el atirogatni csomoan, vagy szimplan valami gikszer a gepezetben?
Stez
Szerinted? 😀 🤪🤪🤪 ha úgy nèzed komoly gikszer van a gèpezetben 😏 az a baj, hogy Viktorèkèban mèg inkább...
dandeAhercegPrímás
Hat nem tudom, kicsit meg is zavart, hogy nem lettel Dande hercegno. 😀
Egyebkent komolyan kerdeztem, mert fogalmam sincs ezeknek a neveknek a hattererol, es hogy mit miert.
Stez
Te úgy látszik a messzi messzi galaxisban èlhetsz ès lemaradtál az itthoni politikai történésekről (szerencsèdre)😉

Arról van szó, hogy nagyrabecsült pártunk ès kormányunk megint bedobott egy gumicsintot, hogy márpedig a kormánymeghízottak (pardon megbízottakat) ispánoknak hívják ès ismèt legyenek vármegyèk.

Erre a fantasztikus ötletre mi kis közösségünk így hiperventillál. Ezèrt előre is bocsánatát kèrjük minden normális fórumtagnak 😏🙂🥴🎉🥳
dandeAhercegPrímás
Valakinek irtam mar itt korabban, hogy en semmifele politikaval sem vagyok hajlando foglalkozni, a portaloknak csak sportrovatait olvasom, kerulom messzirol a mindennemu politikai cikkeket es temakat, igy a fb es tarsai sem ajanljak be hala az egnek.

Ugyhogy nekem ez tenyleg annyira uj, hogyha nem mondod, ra nem jovok.

Nem zavarnak a nicknevek, igy mar tudom, mi miert olyan, amilyen. Koszi.

Most pedig visszabujok a kis odumba, elszigetelve a vilagtol. 😀

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 501 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sírok az új neveiteken😂
jobbágy#JC6
Ezt amugy direkt kezdtetek el atirogatni csomoan, vagy szimplan valami gikszer a gepezetben?
Stez
Szerinted? 😀 🤪🤪🤪 ha úgy nèzed komoly gikszer van a gèpezetben 😏 az a baj, hogy Viktorèkèban mèg inkább...
dandeAhercegPrímás
Egyebkent komolyan kerdeztem, mert fogalmam sincs ezeknek a neveknek a hattererol, es hogy mit miert.
Stez
Te úgy látszik a messzi messzi galaxisban èlhetsz ès lemaradtál az itthoni politikai történésekről (szerencsèdre)😉

Arról van szó, hogy nagyrabecsült pártunk ès kormányunk megint bedobott egy gumicsintot, hogy márpedig a kormánymeghízottak (pardon megbízottakat) ispánoknak hívják ès ismèt legyenek vármegyèk.

Erre a fantasztikus ötletre mi kis közösségünk így hiperventillál. Ezèrt előre is bocsánatát kèrjük minden normális fórumtagnak 😏🙂🥴🎉🥳

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Sírok az új neveiteken😂
jobbágy#JC6
Stez
dandeAhercegPrímás
Stez
Földesúr Stez
jobbágy#JC6
Meg jo, hogy JJ meg nehany eve letiltotta nalam a nevvaltoztatast, most nem tudom kielni magam.
De egy „Stez, a varmegye PIMP-je” titulus egesz talalo lenne.

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 011
Sírok az új neveiteken😂
jobbágy#JC6
Stez
dandeAhercegPrímás
Stez
Földesúr Stez
több mint 3 éve
Sírok az új neveiteken😂
jobbágy#JC6
Stez
dandeAhercegPrímás

Szerkesztette: Stez

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 205
Mi vagyunk a gikszer

mek.oszk.hu/00800/00844/html/jokai55.htm
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 501 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sírok az új neveiteken😂
jobbágy#JC6
Stez
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 421 — Cowboys fan
Sírok az új neveiteken😂
jobbágy#JC6
Stez
arról volt szó, hogy a nickneveknek idomulnia kellene az eljövendő változásokhoz
több mint 3 éve
Sírok az új neveiteken😂
jobbágy#JC6

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 011
Sírok az új neveiteken😂
több mint 3 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 315 — Eagles fan
Nem tudtam hirtelen hova belinkelni, de ha valakinek problémája van a (vodafone) netszolgáltatással az itt tud válaszokat/megoldásokat találni:  itcafe.hu/tema/upc_magyarorszag_kft/friss.html

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 959 — no es importante
11. kerületi három szobás, 75+25 nm2-es lakás bútorozatlanul kiadó

Érdeklődni pm-ben

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 295 — nabege2@yahoo.com
 svabhegyicsillagvizsgalo.hu/hirek/blog/az-osszes-bolygo-egyuttall-a-juniusi-hajnali-egen-evezredenkent-egyszer
több mint 3 éve
gyeek LSU Tigers 8 666 — Grady Judd fan
A nehezen teljesíthető rendelői kívánság: "Ha itt van, 5 perccel előtte hívjon fel!"

Marty McFly, ezt a kört te viszed ki!

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
 nypost.com/2022/06/15/double-decker-airplane-seats-could-make-flying-coach-hell/

elbaszottnak tűnik
Negritis
Wow ezen már csomószor gondolkoztam bkvn. Lehet én találtam ki? 😂
Hanni
twitteren már linkelték hogy régebben meg volt valósítva

több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 658 — Poloska confirmed
 nypost.com/2022/06/15/double-decker-airplane-seats-could-make-flying-coach-hell/

elbaszottnak tűnik
Negritis
Wow ezen már csomószor gondolkoztam bkvn. Lehet én találtam ki? 😂
több mint 3 éve

elbaszottnak tűnik

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 910 — Lucas Scott
ez a nagyon kemény, ilyen a vadkapitalizmus
 airportal.hu/ezernel-is-tobb-jaratat-torli-juliusban-a-lufthansa-es-a-eurowings/

beütött a covid, a légitársaságok kirúgtak mindenkit, akit csak lehetett, majd a várakozásokhoz képest olyan gyorsan állt vissza a régi utasforgalom, hogy járatok százait, ezreit kell törölni munkaerőhiány miatt...
r.baggio
a történet folytatása(i)

airportal.hu/napi-szinten-korlatozza-a-kezelheto-utasok-szamat-schiphol/

airportal.hu/munkaerohiany-miatt-korlatozza-a-jaratok-szamat-a-gatwicki-repuloter/
r.baggio
hetvegen megjartam malta-bp-maltat. pentek este maltai repteren kb minden 2. gep keses volt. pesten megerkeztem ott meg szinte mindegyik kesest mutatott.
cserebe vnap kb masfel orat ultunk a gepen mire elindultunk, volt vmi para a geppel, hogy a mernok nem engedi fel.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 959 — no es importante
ez a nagyon kemény, ilyen a vadkapitalizmus
 airportal.hu/ezernel-is-tobb-jaratat-torli-juliusban-a-lufthansa-es-a-eurowings/

beütött a covid, a légitársaságok kirúgtak mindenkit, akit csak lehetett, majd a várakozásokhoz képest olyan gyorsan állt vissza a régi utasforgalom, hogy járatok százait, ezreit kell törölni munkaerőhiány miatt...
r.baggio
a történet folytatása(i)

airportal.hu/napi-szinten-korlatozza-a-kezelheto-utasok-szamat-schiphol/

airportal.hu/munkaerohiany-miatt-korlatozza-a-jaratok-szamat-a-gatwicki-repuloter/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 658 — Poloska confirmed
Nem kell valakinek egy még 7 napig érvényes osztrák autópályamatrica?
Bármelyik este XVI. kerben odaadom, simán lejön még a szélvédőről 😀
több mint 3 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 565 — Big Penix Energy
WTF?

iktriad
Ijesztőnek néz ki, de trópusi magashegységekben viszonylag gyakori jelenség a jégeső, bár nem ilyen intenzitással. Kenyában pl. hetente van, nyilván jóval kisebb volumenűek általában, de Indiában is nagyon gyakori és ott kapják is rendesen a nagyszemű darabokat rendszeresen.
A jégeső általában pár percig hull csak, itt valószínűleg nem volt helye a városi környezetben eloszlani a leesett jégnek és ahogy kezdett olvadni, hószerű állaga lett és feltorlódott az utakon és más videókon látszódik is, hogy aztán komoly áradásokat okozott. Tavaly is volt hasonló ugyanitt Mexikóvárosban:

Ami a probléma, hogy egyre durvábbak az amerikai szakirodalomban "hail swath"-nak nevezett feltorlódások, és abból eredő áradások, de nyilván egyre jobban be is építjük a környezetünket, szóval megint kilyukadunk ugyanoda, hogy a természet bizony utat fog törni magának.
több mint 3 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 623
 m.nemzetisport.hu/okolvivas/video-rossz-biztonsagi-orbe-kotott-bele-kiutotte-az-egykori-nehezsulyu-okolvivo-2897715

Addig jár ugye a korsó a kútra… amíg pofán nem verik 😊
somoskovig
Milyen szépen lépett kettőt hátra a boxoló, tartva az ütőtávot, aztán puff.
Nem szabad belépni egy biztiboy aurájába, ha ugatni akar az ember ugasson kicsit messzebről, ezt illet volna tudnia. Mondjuk már lehet tudja.
Sobri Jóska
Tudná, de szerintem nem emlékszik rá
slowmotion
mázlis csóka, mert van videója róla, hogy kielemezze a hibát 😀
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 421 — Cowboys fan
 m.nemzetisport.hu/okolvivas/video-rossz-biztonsagi-orbe-kotott-bele-kiutotte-az-egykori-nehezsulyu-okolvivo-2897715

Addig jár ugye a korsó a kútra… amíg pofán nem verik 😊
somoskovig
Milyen szépen lépett kettőt hátra a boxoló, tartva az ütőtávot, aztán puff.
Nem szabad belépni egy biztiboy aurájába, ha ugatni akar az ember ugasson kicsit messzebről, ezt illet volna tudnia. Mondjuk már lehet tudja.
Sobri Jóska
Tudná, de szerintem nem emlékszik rá