OFF topik
31 feliratkozó
több mint 12 éve
Adjátok le lájk formátumú szavazataitokat a Sig Battle döntőjére. Az alany Trent Williams 'Skins LT, a résztvevők pedig Lol és jómagam.bowl.hu/forum/alairasok/sig_battle
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Közérdekű közlemény!Hogy jövedelmez az ilyen? Jöhet PM-ben is 😀
Aki jönne statisztálkodni 2014-ben és leginkább normális produkciókban szeretne közreműködni, akkor annak mondom, hogy lesz casting. 03.09-10 10-17 óráig, Főtaxi épület. Most leginkább Jason Statham új filmjéhez keresik az embereket.shawnka
.png)
több mint 12 éve
Közérdekű közlemény!Aki jönne statisztálkodni 2014-ben és leginkább normális produkciókban szeretne közreműködni, akkor annak mondom, hogy lesz casting. 03.09-10 10-17 óráig, Főtaxi épület. Most leginkább Jason Statham új filmjéhez keresik az embereket.
több mint 12 éve
Igen, ez az az oldal. 😀Most tanulok 3 labdával ún. kaszkádot csinálni.Nem tudtam mi az a kaszkád labdával, rágugliztam.
Már 1-2 kör végigmegy, de utána mindig szétesik az egész. 😀 :/
Esetleg még valaki elvetemült, aki éppen ezt gyakorolja?😀
Gondolom minél többet gyakorlom, majd megy hosszabban is...Vrijbloed
zsonglor.csokavar.hu/trukkok/labda/elso-lepesek/kaszkad-lepesrol-lepesre/
Gyerekkoromban láttam, hogy nagybátyám csinálja.
Megpróbáltam olykor-olykor és egyszer bekattant, azóta tudom. Mint a biciklizés.
Egy kézzel 2 labda megy? Más, de talán segít. Olyasmi a fílingje.Atari
Igen, azt is gyakorlom, nagyjából megy. 😀
több mint 12 éve
Nah, egész sokan írtatok rá, ez tök jó. 😀Nekem is úgy jött az ihlet, mert anno nagybátyám 3 teniszlabdával tolta, és nekem meg kis pöcsösnek leesett az állam. 😀
Aztán éppen a minap bekattant, hogy baszki, én ezt megakarom tanulni. 😀
Azóta amúgy már 3-4 kör is megy 3-al, szóval egyre jobb. 😀
Innen kezdtem el tanulni: zsonglor.csokavar.hu/
Tervben van, hogy egyszer 4 labdával is menjen. 😀
több mint 12 éve
nálam is dettó!Most tanulok 3 labdával ún. kaszkádot csinálni.Nem tudtam mi az a kaszkád labdával, rágugliztam.
Megpróbáltam olykor-olykor és egyszer bekattant, azóta tudom. Mint a biciklizés.
Egy kézzel 2 labda megy? Más, de talán segít. Olyasmi a fílingje.Atari
néha szórakoztatom vele a gyereket... 😊
a 4 az viszont már egész más tészta , az kb teljesen esélytelen...
több mint 12 éve
Most tanulok 3 labdával ún. kaszkádot csinálni.Én már nem gyakorlom, de még 14 évesen ráment vagy fél évem, mire megtanultam.
Szóval kb. annyit tudok tanácsolni, mint amit az egyszeri ember mondott annak a vidékinek, aki az Oktogonon azt kérdezte tőle, hogy hogy jut el a Zeneakadémiára:
- Gyakorlással, sok gyakorlással.
több mint 12 éve
Most tanulok 3 labdával ún. kaszkádot csinálni.Nem tudtam mi az a kaszkád labdával, rágugliztam.
Egy kézzel 2 labda megy? Más, de talán segít. Olyasmi a fílingje.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Most tanulok 3 labdával ún. kaszkádot csinálni.Már 1-2 kör végigmegy, de utána mindig szétesik az egész. 😀 :/
Gondolom minél többet gyakorlom, majd megy hosszabban is...
több mint 12 éve
Ja valamelyiknek fel kéne vennie egy középső betűt a nevébe, hogy tudjuk mikor kiről van szó. Mondjuk a spemásnak egy St.
Én őt sajnálom a legjobban.laccoo74
több mint 12 éve
És szégyene az országnak! Bár ezekkel Dunát lehet rekeszteni. | Lehetne is a következő árvíz idején, agyoncsapni mindet szénlapáttal és zsákba velük! |És igen, itt van, megérkezett A HÍR.Büszkesége Ő a férfi nemnek!laccoo74
borsonline.hu/20140227_dobbenet_berki_kivasaltatta_a_hereit__fotovalJayB
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
És igen, itt van, megérkezett A HÍR.Büszkesége Ő a férfi nemnek!
több mint 12 éve
És igen, itt van, megérkezett A HÍR.Reggel még azt hittem, hogy sima átlagos napom lesz... De be kell látnom, hogy tévedtem XD
Szerk. berki krisztián jobban teljesít :#
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
És igen, itt van, megérkezett A HÍR.borsonline.hu/20140227_dobbenet_berki_kivasaltatta_a_hereit__fotoval
több mint 12 éve
index.hu/kulfold/2014/02/25/vatikan_a_legiszakosabb_hely/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=index 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Árvízi védekezés TEK módjára:atlatszo.hu/wp-content/uploads/2014/02/tekkolt.pdf
Hadd ne írjak ehhez most egy pár sort...
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Én keresgéltem tegnap, de szerintem nincs meghívás opció, úgy néz ki minden formában zárt a regisztráció az oldalra sajnos...RataxesAzért köszi, hogy megnézted 😊
több mint 12 éve
Én keresgéltem tegnap, de szerintem nincs meghívás opció, úgy néz ki minden formában zárt a regisztráció az oldalra sajnos...
.png)
több mint 12 éve
Sziasztok! Valaki tudna küldeni ten yardt tracker-re egy meghívót? Ha keresztezzük egymás útját néhány sörre meghívnám.GiowaEléggé elszomorított, hogy a masszív alkoholizmus hazájában nem ér meg néhány sör egy meghívót. :/ DE fel tudok ajánlani baráti alapon más oldalakra meghívót, akit érdekel az írjon egy pm-et.
több mint 12 éve
Egyes amerikai államok GDPje összehasonlítva más országokéval. Mi Kentuckyval és Oklahomával vagyunk egy szinten...+ South Carolina is mi vagyunk ha jól látom
www.businessinsider.com/map-of-of-us-states-gdp-and-other-countries-2014-2
![]()
Az a Kalifornia - Kanada párhuzam nem gyenge...iktriad
több mint 12 éve
Sziasztok! Valaki tudna küldeni ten yardt tracker-re egy meghívót? Ha keresztezzük egymás útját néhány sörre meghívnám.
több mint 12 éve
Ide nekünk a Soonerst és a Thundert. 😀😀Egyes amerikai államok GDPje összehasonlítva más országokéval. Mi Kentuckyval és Oklahomával vagyunk egy szinten...Naaa, Oklahomával egy szinten, yeaah. 😀Vrijbloed
www.businessinsider.com/map-of-of-us-states-gdp-and-other-countries-2014-2
![]()
Az a Kalifornia - Kanada párhuzam nem gyenge...iktriad