OFF topik

31 feliratkozó

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Na, gyerekes apukák harcra fel!
A Sparban mától ismét "mánia" van!
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
 www.youtube.com/watch?v=FqJdzYY_Fas aki esetleg nem találkozott még vele a facebookon,érdemes megnézni

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 235 — Eagles fan
Tudtommal igazi, a 47 ronin című filmben is szerepelt.

de szép lesz öregen.Amadeus91

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 614 — Dolphins fan
Lehet meg sem akar öregedni. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 582
Nem semmi tetkók ha igazi:
danyly
de szép lesz öregen.
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 614 — Dolphins fan
Nem semmi tetkók ha igazi:

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan

"Apa kocsit hajt" avagy,😊 vállald a fejed. 😊

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
soo last week, elég egyszer rájönni a nyitjára és ha figyel az ember onnantól nem nehéz elrontani.
nekem 20.088 a rekordom (és én itt a minél kisebb pontú 2048-at értem, mert ugye abban van a legkevesebb felesleges lépés)
több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Kifejezetten tetszik.. 😊
 index.hu/tech/2014/03/22/2048_a_kovetkezo_flappy_bird/

Mondjuk a politikusos verzióval megszenvedtem, mert mindig elfelejtettem a sorrendet 😀 ott nem jutottam el a 11. emberig.. viszont a sima számosnál meglett.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve

Kezdődik a szezon!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Volt már?
 vs.hu/valasztas-2014-kerdoiv/kitoltes
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 987 — no es importante
Ha már volt forradalmáros, legyen egy ilyen is (ezen az oldalon elég sok van)

www.weta.org/fm/community/composers

Csajkovszkij, not bad. (Beethovennek talán jobban örültem volna 😀 de hát ezt dobta a gép.)Igor
Eötvös és Csajkovszkij lett nekem is 😊 (telitalálat mindkettő)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Ha már volt forradalmáros, legyen egy ilyen is (ezen az oldalon elég sok van)

www.weta.org/fm/community/composers

Csajkovszkij, not bad. (Beethovennek talán jobban örültem volna 😀 de hát ezt dobta a gép.)

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve

Nem tudom eldönteni:
a, nevessek
b, sírjak
c, sírva nevesseklaccoo74
Laccoo, tudom, hogy Borsodban laksz (én is), de hogy lehet ennyire lagos a neted?! Ping mennyi? ^ ^

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve

Nem tudom eldönteni:
a, nevessek
b, sírjak
c, sírva nevessek
több mint 12 éve
Oh boy, most kicsit megkerdojelezett hitem eme orakulumnak hitt tesztsor tokeletessegeben... 😕

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 380
Eötvös József:
Korod talán legműveltebb, legokosabb embere vagy, irodalmárként és oktatáspolitikusként is fantasztikus, de a te világod a könyvtár és az íróasztal, ezért vészhelyzet esetén inkább visszavonulsz, a hőbörgésből nem akarod kivenni a részed.

(Y)Igor
Fistbump, bro! Rokonlelkek vagyunk.
több mint 12 éve
Eötvös József:
Korod talán legműveltebb, legokosabb embere vagy, irodalmárként és oktatáspolitikusként is fantasztikus, de a te világod a könyvtár és az íróasztal, ezért vészhelyzet esetén inkább visszavonulsz, a hőbörgésből nem akarod kivenni a részed.

(Y)

több mint 12 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 117
 www.origo.hu/itthon/20140314-melyik-48-as-forradalmar-vagy.html

Kossuth Lajos:

Egy igazi sztár vagy, aki mindenkit levesz a lábáról, az isten is arra teremtett, hogy rajongjanak érted és kövessenek. Ez viszont azt is eredményezi, hogy túlságosan bízol a saját ötleteidben, pedig mindenható azért még te sem vagy.

seems legit.😀

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 12 éve

Ebből, mifelénk lehetnek félreértések!😛 😀
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 380
Ez a Kossuth téri program azért eléggé nevetséges...
több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 193 — Steelers fan
 lockerdome.com/menshumor/6169672236142657/6435077324281876

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve

Négy eagle, egy duck és egy raven.

Eladok, eladok, mindent eladok. ...
Az eszemet nem, nem.
Azt nem adóóom.

Eliszom inkáább!
😊

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
catattack 3 520
A Paula hűtőmágnes puzzle-t gyűjti valaki? 😀catattack