OFF topik

31 feliratkozó

több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 659 — Poloska confirmed
Mekkora oltás? xD

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 986 — no es importante
Budapest Cityscape
 vimeo.com/93199353

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Lecsó Denver Broncos 3 375
 index.hu/tech/hoax/2014/05/07/kamu_a_maganakpasszolos_video/

Az indexen milyen jól elmatekoznak egy hoaxon.
Tele a net hasonló vicces Fantasy Football videókkal. Olyan videó viszont egy sincs, ahol nagytotálban több szögből is látszik, hogy valaki tényleg a saját passzát kapná el. De lehet hogy van, csak én nem futottam még bele...
több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Szupercella vihar

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Surreal Ayrton Senna tribute from Corinthians last night

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve

---
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Szép, de uncsi.
Nyaralónak fasza, de egész évre nem túl pörgős.Sobri Jóska
Azoknak jó, akik utálják az emberek nagy részét. 😀
Én komálnám.
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 446 — #NoStress
Nem lenne rossz egy ilyen helyen lakni😊

toochee.postr.hu/sziget-kastellyal-es-agyuval-elado?utm_source=origo-nyito&utm_medium=cimlapi_box&utm_campaign=secNB2
Szép, de uncsi.
Nyaralónak fasza, de egész évre nem túl pörgős.

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 324 — nabege2@yahoo.com
Nem lenne rossz egy ilyen helyen lakni😊

toochee.postr.hu/sziget-kastellyal-es-agyuval-elado?utm_source=origo-nyito&utm_medium=cimlapi_box&utm_campaign=sec
több mint 11 éve
Janek
Tegnap felhívott valami egészségügyi centrumtól valami ügynök, hogy örömmel értesít, hogy a sorsolásukon szerencsésen nyertem 20 000,- forintot. Mondom, hurrá. Folytatja az örömhírt, hogy a napokban lesz a cégüknek valami bemutatója és amennyiben viszek még egy embert, neki is jár a nyeremény, sőt ha férj-feleségként megyünk, akkor +10 eFt, tehát összesen 50 eFt szerencsés tulajdonosai lehetünk.
- "Számíthatunk a megjelenésére?" - kérdezi.
Mondom: "Valószínűleg, nem."
Erre sajnálkozva letette. A címemet sem kérdezte meg. Már tudta? Kicsit izgulok, hogy hogyan fogom megkapni a nyereményemet. 😉

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 923 — Apu ökölbeszorított keze
Nem is tudom ,hová tartozik...
Van céges előfizetés kb 8 számmal...
Telefon :
Telenor xxxyy vagyok igen kedvező ajánlattal hangfelvétel stb...
Hallgatom
xx számokra tudna kedvező készüléket venni érdekli?
igen egy iphone
az nincs sajnos
akkor viszont kedvező 15 percet tudunk adni xxx,xxx számokhoz
az jó de nem tudom melyik számot ki és hogy használja lehet nem is kell nekem perckedvezmény
Akkor visszahívom holnap
Gondolja,hogy én a Telenor számlával sétálgatok?
Akkor mikor hívjam?
Semmikor küldjön emailt a pontos ajánlatról
Sajnos azt nem lehet...
Akkor bontom a vonalat kedves
Akkor nem tetszik kérni?
Nem ba..+!

több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Tegnap este miközben a kerkettőn ment a lottósorsolás /skandináv, vagy valami hasonló/, arra lettünk figyelmesek a párommal, hogy a gyerkőc miközben a műsorvezető mondta a nyerő számokat, ő kapásból hozzámondta az adott számmal induló Nascar-pilóták nevét.
Lehet, hogy igazi fanatikus lesz belőle?
több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 534
Tavaly már tapasztaltam, de most először kaptam ilyen "dózist" belőle. Nem tudom, hogy egész spanyolban ez-e a divat, de itt Andalúziában igen.
Befosatós mikor gyanútlanul kilépsz az ajtódon este és ilyen emberek fogadnak

Van ám több színben is ilyen.
több mint 11 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 578 — Steelers fan
a sajnálatos lavina kapcsán írják hogy Klein Dávid már megint az Everesten van!?
hányadik próbálkozás ez már?
nem ismerek pontos statisztikát, de ennyi kísérletből már simán ott kellett volna hagyni a fogát...
de az orosz rulettnél már gondolom mindenképp nagyobb ez esély a halálra
persze, az ő dolga, de komolyan nem értem ezt a teljesen felesleges őrült fanatizmust,..yooker
Ennyi kisérletből már valahova illett volna felérnie.

Olyan persze előfordul, hogy egy mászó korrekten felkészül, mégsem éri el a csúcsot, tőle független körülmények miatt. Pl Erőss sem tudott feljutni a Cho Oyu-ra, pedig az egyik legkönnyebben mászható 8000-es, de amikor ő próbálkozott, pont olyan időjárás volt, hogy nem lehetett felmenni.

De Klein már kb vicc kategória.
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
a sajnálatos lavina kapcsán írják hogy Klein Dávid már megint az Everesten van!?
nem ismerek pontos statisztikát, de ennyi kísérletből már simán ott kellett volna hagyni a fogát...
persze, az ő dolga, de komolyan nem értem ezt a teljesen felesleges őrült fanatizmust,..yooker
Egy nagyon jó blogbejegyzést olvastam erről a jelenségről két éve az egyik hegymászós tumblr-ön. Ajánlom mindenkinek:  pokmajom.tumblr.com/post/870770746/az-akarat-diadala

több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
persze, az ő dolga, de komolyan nem értem ezt a teljesen felesleges őrült fanatizmust,..
több mint 11 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Isten veled Gabriel! Legyen nèked könnyű....

La ultima estación esperanza...sutianap
"A rajtunk most átvonuló zivatar annak előjele, hogy egünk nemsokára kiderül, s jobb napokat fogunk látni, mert lehetetlen, hogy akár a baj, akár a jó örökké tartson, s ebből az következik, hogy mivel a baj már soká tart, a jónak közel kell lennie."
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 742 — capitaine du château de Vienne 1487
Isten veled Gabriel! Legyen nèked könnyű....

La ultima estación esperanza...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 742 — capitaine du château de Vienne 1487
A doki kb. négyféle módszert is felvázolt, egyik sem jött be 😀 Most már gyakorlatilag ott tartunk hogy a macska előre érzi hogy ha bárminemű gyógyszer beleerőszakolásának szándékával közelítek és menekül 😊 + éhségsztrájkol is, ha basztatjuk nem eszik/nem iszik, tegnap nem kapott semmit, ma már ivott is 😊Rataxes
mer érzi a faxnit, smivel mindenki ideges ő is az lesz
megfogod a nyakát hátulról felcsúsztatod és a hüvelyk és mutató ujjaddal kinyitod a száját a másik kezeddel a nyelve tövére rakod a bogyót, azt egyből nyeli és acc neki egy darab csirkét.....
vagy szerezz neki gallért, a macskák bármire hajlandóak, hogy ne legyen rajtuk ijen szarsutianap
Gallérral kezdtük, de nagyon nem szerette úgyhogy egy nap után lekerült róla. Most odáig jutottam hogy meleg tejbe tettem neki a porított étvágyjavítót meg a hidratáló port, úgy tűnik azt megissza. A gyógyszerbeleerőszakolás meg a legnagyobb rémálma 😊 Szerintem már nem is a lába miatt nem eszik, az már gyógyultnak tűnik, hanem lelki problémái vannak a sok basztatástól... Most azon vagyok hogy a "régi" napirendjére visszaszoktatom, kiteszem kicsit a kertbe meg ilyenek.
Durva amúgy, az egész kezelés 30.000 forintba kerül, ennyiből már kijött volna egy új márkás macska ahelyett hogy ráköltjük a használt házicicára 😊Rataxes
nalássa, de ha azt mutadod neki, koma vagy beveszed vagy gyön a gallér, egyből tudna választani jól
😀😀😀

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 235 — Eagles fan
A doki kb. négyféle módszert is felvázolt, egyik sem jött be 😀 Most már gyakorlatilag ott tartunk hogy a macska előre érzi hogy ha bárminemű gyógyszer beleerőszakolásának szándékával közelítek és menekül 😊 + éhségsztrájkol is, ha basztatjuk nem eszik/nem iszik, tegnap nem kapott semmit, ma már ivott is 😊Rataxes
megfogod a nyakát hátulról felcsúsztatod és a hüvelyk és mutató ujjaddal kinyitod a száját a másik kezeddel a nyelve tövére rakod a bogyót, azt egyből nyeli és acc neki egy darab csirkét.....
vagy szerezz neki gallért, a macskák bármire hajlandóak, hogy ne legyen rajtuk ijen szarsutianap
Gallérral kezdtük, de nagyon nem szerette úgyhogy egy nap után lekerült róla. Most odáig jutottam hogy meleg tejbe tettem neki a porított étvágyjavítót meg a hidratáló port, úgy tűnik azt megissza. A gyógyszerbeleerőszakolás meg a legnagyobb rémálma 😊 Szerintem már nem is a lába miatt nem eszik, az már gyógyultnak tűnik, hanem lelki problémái vannak a sok basztatástól... Most azon vagyok hogy a "régi" napirendjére visszaszoktatom, kiteszem kicsit a kertbe meg ilyenek.
Durva amúgy, az egész kezelés 30.000 forintba kerül, ennyiből már kijött volna egy új márkás macska ahelyett hogy ráköltjük a használt házicicára 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 11 éve
vagy szerezz neki gallért, a macskák bármire hajlandóak, hogy ne legyen rajtuk ijen szar

több mint 11 éve
... és még iszik is. 😉

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 235 — Eagles fan
A doki kb. négyféle módszert is felvázolt, egyik sem jött be 😀 Most már gyakorlatilag ott tartunk hogy a macska előre érzi hogy ha bárminemű gyógyszer beleerőszakolásának szándékával közelítek és menekül 😊 + éhségsztrájkol is, ha basztatjuk nem eszik/nem iszik, tegnap nem kapott semmit, ma már ivott is 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)