OFF topik
31 feliratkozó
több mint 11 éve
Ejj, macskák... Az enyém két hete sántán jött haza és nem evett/ivott, másnap doki, kiderült hogy megverték és tályog van a lábán. Amennyi időt én azóta a kezelésével töltöttem, rémálom. Napi kétszeri kenés (de azt is csak úgy lopva lehet, amikor alszik, különben nem hagyja), utána 1 órás macskamegfigyelés és figyelemelterelés hogy ne nyalja le a lábáról, kétszer gyógyszerbeadás, (ami 3 emberes program, és természetesen mindhárman szét lettünk karmolva), ráadásul az évi kétszer két hetes bükfürdői sziesztámból egy hetet is itthon kellett maradnom miatta.a mérnem kérdezted meg a dokid, hogy kell kipeckelni a macsek száját? Nyugoggy meg a csecsemők jóval értelmesebbek, mint a macskák 😀 sőt a felnőtt populációt is verik
Gyerekvállalás előtt mindenki fogadjon be két hétre egy beteg macskát, jó próbának tűnik a csecsemőgondozáshoz. Asszem addig nem lesz utódom amíg nincs meg a kellő egzisztenciám egy bébiszitter megfizetéséhez 😀Rataxes

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Ejj, macskák... Az enyém két hete sántán jött haza és nem evett/ivott, másnap doki, kiderült hogy megverték és tályog van a lábán. Amennyi időt én azóta a kezelésével töltöttem, rémálom. Napi kétszeri kenés (de azt is csak úgy lopva lehet, amikor alszik, különben nem hagyja), utána 1 órás macskamegfigyelés és figyelemelterelés hogy ne nyalja le a lábáról, kétszer gyógyszerbeadás, (ami 3 emberes program, és természetesen mindhárman szét lettünk karmolva), ráadásul az évi kétszer két hetes bükfürdői sziesztámból egy hetet is itthon kellett maradnom miatta.Gyerekvállalás előtt mindenki fogadjon be két hétre egy beteg macskát, jó próbának tűnik a csecsemőgondozáshoz. Asszem addig nem lesz utódom amíg nincs meg a kellő egzisztenciám egy bébiszitter megfizetéséhez 😀
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 11 éve
Ha nem kefélte magát halálra az éjjel, akkor igen!😛Azért az ajtóban még odaszúrta:😛 macskád él még?😊NB2
Amúgy én a Packersnek szurkolok.😊laccoo74
több mint 11 éve
Azért az ajtóban még odaszúrta:😛 macskád él még?😊
Amúgy én a Packersnek szurkolok.😊laccoo74
több mint 11 éve
Tegnap délután a Bears sapkám segítségével nyitottam ki egy kisállat-kereskedést!A sztori:
Mivel a környékünkön lévő erdőben rengeteg a kullancs/gondolom ez most országszerte így van/, a család macskája meg szívesen kóborol benne.
Gondoltam, hogy jobb megelőzni a bajt, így délután elindultam spéci kullancs, és bolha-riasztó cuccot vásárolni.
Az a bolt amit megcéloztam sajnos egy hete profilt váltott, és turiként funkcionál.
Sebaj!
Indultam a következő bolthoz.
Ez pedig fél5-kor bezárt.Fantasztikus üzleti érzékre vall.
A harmadik bolthoz 17:05-kor értem oda.Természetesen 17:00-kor bezárt.
Sürgős volt a macska-cucc, ezért bekopogtam az ajtón.
Harminc körüli srác jött, rám nézett, ajtót nyitott, és rögtön kérdezte:
-Szintén NFL rajongó?
Kiszolgálás közben jót dumáltunk a sportról, a friss hírekről, majd elégedetten elindultam haza.
Azért az ajtóban még odaszúrta:
Amúgy én a Packersnek szurkolok.😊
több mint 11 éve
Ha volnátok szívesek kitölteni páran a szakdolgozatom előrehaladásához azt nagyon megköszönném. Nem hosszú kb 2 perc alatt kitölthető. O_Omegtörtént, sok sikert.
kwiksurveys.com/s.asp?sid=tfk2xqz51qbfpg2339915Hanni
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
valóban 😀mustaine most tudta meg, hogy Belichickkel egy nap van a születésnapja. boldogat a mesternek! 😀mustainenekem vickkel, én nyertem 😀eaglesmcnabb
több mint 11 éve
mustaine most tudta meg, hogy Belichickkel egy nap van a születésnapja. boldogat a mesternek! 😀mustainenekem vickkel, én nyertem 😀
szerk.: ja nem mégse, most jut eszembe konquerornak Toddal van egy napon. Ő a győztes!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
mustaine most tudta meg, hogy Belichickkel egy nap van a születésnapja. boldogat a mesternek! 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Dettó.Ha volnátok szívesek kitölteni páran a szakdolgozatom előrehaladásához azt nagyon megköszönném. Nem hosszú kb 2 perc alatt kitölthető. O_OKitöltve, beküldve. Sok sikert a szakdolgozathoz.Tony
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ha volnátok szívesek kitölteni páran a szakdolgozatom előrehaladásához azt nagyon megköszönném. Nem hosszú kb 2 perc alatt kitölthető. O_OKitöltve, beküldve. Sok sikert a szakdolgozathoz.
több mint 11 éve
Ha volnátok szívesek kitölteni páran a szakdolgozatom előrehaladásához azt nagyon megköszönném. Nem hosszú kb 2 perc alatt kitölthető. O_O kwiksurveys.com/s.asp?sid=tfk2xqz51qbfpg2339915
több mint 11 éve
langologitarok.blog.hu/2014/04/15/a_kowalsky_meg_a_vega_is_a_benzinkutra_megy_meg_palinkat_iszik#more6039579Azért, remélem, még benzint is fognak tartani...😛
több mint 11 éve
JC6 ha még nincs zenekar, én tudok egyet :dNo 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Magyarország jobban teljesít! 😀😀ebbe már lehet nem kéne beleütnie az orrát 😀
www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20140410-jude-law-lesmarolta-zimany-lindat.html
Vajon mit fog ehhez szólni Dzsudzsi (már ha még együtt vannak)? 😀iktriad
több mint 11 éve
Magyarország jobban teljesít! 😀😀mit? semmit! 😀 a nagy hal mindig megeszi a kis halat....
www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20140410-jude-law-lesmarolta-zimany-lindat.html
Vajon mit fog ehhez szólni Dzsudzsi (már ha még együtt vannak)? 😀iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Ugyan mit szólna?Elküldi néhány orosz "üzletemberrel" a sírköves elérhetőségeit.
több mint 11 éve
Magyarország jobban teljesít! 😀😀 www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20140410-jude-law-lesmarolta-zimany-lindat.html
Vajon mit fog ehhez szólni Dzsudzsi (már ha még együtt vannak)? 😀
több mint 12 éve
Tekintve, hogy egy sorozat megadott n darab eleme soha nem határozza meg magát a sorozatot, ezért az 1 1 1 4 9 11 1 1 1 simán elfogadható válasz.Schleckha ezt tudtam volna, akkor valami ilyesmit írtam volna 13 éven át az összes ilyenre.
több mint 12 éve
Ugyanez lenne a javaslatom ahhoz is, vagyis nem teljesen mert kettővel kevesebb egyes kell és a már beírt számokat sem kellene megváltoztatni. 😊Tekintve, hogy egy sorozat megadott n darab eleme soha nem határozza meg magát a sorozatot, ezért az 1 1 1 4 9 11 1 1 1 simán elfogadható válasz.SchleckEz eddig kurvajó.... a másodikra is van valami megoldás? 😀
| Nem, a negatív számokat nem ismerik.... | catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
Tekintve, hogy egy sorozat megadott n darab eleme soha nem határozza meg magát a sorozatot, ezért az 1 1 1 4 9 11 1 1 1 simán elfogadható válasz.SchleckEz eddig kurvajó.... a másodikra is van valami megoldás? 😀
| Nem, a negatív számokat nem ismerik.... |
több mint 12 éve
Tekintve, hogy egy sorozat megadott n darab eleme soha nem határozza meg magát a sorozatot, ezért az 1 1 1 4 9 11 1 1 1 simán elfogadható válasz.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Hátha így könnyebb! Azért remélem látjátok, hogy általános iskola 1. osztályáról van szó.... 😀
több mint 12 éve
catattack
3 520
Matekosok figyelem! 😀_ _ _ 4 9 11 _ _ _
És ennyi van odaírva hogy számolj! 13-ig