OFF topik

31 feliratkozó

több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 534
csak parat olvastam toled.
ez tenyleg jo lett.
A tobbiben mindig volt egy-egy olyan szo ami sztem nem illett oda nagyon.ez egyben van.
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Új novellám: MIkor a szerencse rádmosolyog

monkeytruth.blog.hu/2014/07/02/mikor_a_szerencse_radmosolyog

Legalább fele akkora örömöt kívánok olvasásához, mint amekkora megírása volt.Maka
Jó lett, grat.
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
 cink.hu/pont-30-eve-vittek-el-katonanak-szovjet-katonanak-hog-1598446735

Gazda Albert kivételesen jól sikerült visszaemlékezése a szovjet seregről, kellemes olvasmány.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

ilyet találtam itthon, ez jó lehet?Borbinho
Inkább nem. A kép alapján ez motorokra jó. Agresszívabb lehet benne a tisztító folyadék. Nyákot, műanyagot, lakk-bevonatot roncsolhatja.
A "Chip"-féle preciziós való a finomabb elektronikára.
 www.toparuk.hu/Chip-MK-T600-Precizios-kontakt-tisztito-300-mlAtari
köszi még1x 😊
csak azért gondoltam, h jó lehet, mert azt írja, h elektronikus berendezésekre is. de gondolom ez inkább vonatkozik pl mosógép,hűtő, ilyesmire, mint 1 laptopra

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan

Legalább fele akkora örömöt kívánok olvasásához, mint amekkora megírása volt.Maka
ez is tetszik, szeretem az írásaidat 😊
több mint 11 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan

ilyet találtam itthon, ez jó lehet?Borbinho
Inkább nem. A kép alapján ez motorokra jó. Agresszívabb lehet benne a tisztító folyadék. Nyákot, műanyagot, lakk-bevonatot roncsolhatja.
A "Chip"-féle preciziós való a finomabb elektronikára.
 www.toparuk.hu/Chip-MK-T600-Precizios-kontakt-tisztito-300-ml

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Vizes kézzel laptopoztam (kézmosás után nem töröltem meg, mert mi baj történhetne), és azóta nem működik a lefele nyíl. Hajszárítóztam, kiszedtem, ki is takarítottam azt a billt.Borbinho
Kisebb dolgok esetén (teló, mp3 player ...) azt ajánlják, hogy tedd rizs közé pár napra. Nedvszívó.
Helyedben még azt próbálnám, hogy amennyire lehet szétszedném és befújkálnám kontakt tisztítóval. (pl. Chip precíziós kontakt tisztító-val.)Atari
köszi a választ!

ilyet találtam itthon, ez jó lehet?

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
Vizes kézzel laptopoztam (kézmosás után nem töröltem meg, mert mi baj történhetne), és azóta nem működik a lefele nyíl. Hajszárítóztam, kiszedtem, ki is takarítottam azt a billt.Borbinho
Kisebb dolgok esetén (teló, mp3 player ...) azt ajánlják, hogy tedd rizs közé pár napra. Nedvszívó.
Helyedben még azt próbálnám, hogy amennyire lehet szétszedném és befújkálnám kontakt tisztítóval. (pl. Chip precíziós kontakt tisztító-val.)

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 789

Legalább fele akkora örömöt kívánok olvasásához, mint amekkora megírása volt.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 11 éve
Egy kis segítség kellene.
Vizes kézzel laptopoztam (kézmosás után nem töröltem meg, mert mi baj történhetne), és azóta nem működik a lefele nyíl. Hajszárítóztam, kiszedtem, ki is takarítottam azt a billt. Egy ideig még csinált olyat, hogy elkezdte lefelé görgetni az oldalt, amit épp néztem, mintha beragadt volna, most már azt sem. Minden más bill működik, csak a lefele nyíl nem. 10-15k egy új laposbill, annyit egy gombért nem akarok fizetni. (Netezés során is azt használtam ,de azt még megoldom touchpaddal, majd megszokom. De sajna játékhoz, vagy akár csak egy szöveg aljára való görgetés során is kellene a gomb...Miért nem a kurva scroll lock vagy tököm tudja romlott el...)
Lehet vele valamit csinálni? azt olvastam, hogy várjak, amíg megszárad, de az esetek többségében nagyobb mennyiségű vizet juttattak a klaviatúrára. Nem hittem volna, hogy attól, hogy az ujjaim vizesek, elbaszódhat...
Most konkrétan olyan, mintha semmi funkciója nem lenne a gombnak...(ja meg ugye halkítani se tudok ezáltal az fn + lefele gomb miatt)
Acer aspire v3-531g laposról van szó.

több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Ice-T unokáját letartóztatták gondatlanságból elkövetett emberölés vádjával.
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Hello! Nem rég jelent meg egy cikkem és kíváncsi vagyok a véleményetekre.doka
"Vagy szétfejelsz mindenkit, aki szembe jön veled, akkor te vagy az állat falember, majd eltelik pár másodperc, látod a fejed felett elsuhanó labdát, szerencsés esetben a bírók kézmozdulatát."

Az első bekezdésig bírtam kb, már maga a "tördelés" is rossz. Továbbá az a 9 mondat (ameddig el bírtam olvasni) is tele van a fentihez hasonló, "aki nem tud úszni, ne másszon fára, mert elüti a villamos" logikájú mondatokkal. Nem kezdek el nyelvtannáciskodni, de ha "vaggyal" kezdesz mondatot, akkor illene a másik "lehetőséget" is leírni. Pl.: "Vagy szétfejelsz mindenkit, aki szembe jön veled (akkor te vagy az állat falember) VAGY ...". Ahogy te leírtad úgy kb. semmi értelme, nincs meg az összefüggés.

Én ha hivatalos helyre írok, vagy közzéteszek valamit (a fórum kivétel), akkor azt általában átnézetem egy nyelvtanban járatos emberrel. Neked is csak ezt tudom javasolni. Továbbá jól gondold át, hogy miről és mit akarsz írni.
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 446 — #NoStress
Hello! Nem rég jelent meg egy cikkem és kíváncsi vagyok a véleményetekre.
 infoboom.hu/szorakozas/sport/479-amerikai-focis-posztok-idoka
Röviden: szörnyű.
Hosszabban: valaki átolvashatta volna kikerülés elött.
Képzavarral kezdeni sosem szerencsés. ("Szorosan gyűrűző kapcsolat"?!?)
Sok a rossz általánosítás, a maníros, eröltetett poénkodás. (pl. “velük kezd el üvölteni, ha van elég mersze beszólni a nála kétszer olyan nehéz maciknak. Elég bátor fickónak kell lennie az irányítónak, hogy ötükkel szemben erélyesen fellépjen.” vagy “Vagy szétfejelsz mindenkit, aki szembe jön veled, akkor te vagy az állat falember, majd eltelik pár másodperc, látod a fejed felett elsuhanó labdát, szerencsés esetben a bírók kézmozdulatát. TD. Ez a falember sikere, a meg nem énekelt hősöké.”)
És még ezek a jobb részek.
Utána már csak idétlen és eröltetett jópofizás.
Mintha egy 14 éves írta volna kínjában házifeladatnak.
Ki kényszerített, hogy ezt megírd?

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 324 — nabege2@yahoo.com
Holnap bezár az iwiw. Ha még fent vagy időkapszulával elmentheted ismerőseidet. Mivel az internet-történelem egy része én megtettem.
több mint 11 éve
gdavid New England Patriots 3 929 — Patriots fan
Van valaki Nyír1házáról? Keddtől ott leszek tréningen 4 napot, ajánlhatnátok egy jó és olcsó pubot ahol lehet meccset nézni... Nem hátrány ha kiülős.Rataxes
Hol lesz a szállásotok? Mert annak függvényében tudok mondani helyeket. Mit takar az olcsó pub? Mennyi legyen kb. a sör?gdavid
Szállást nem tudom, majd ott derül ki 😀 Olcsó sör? Néccá'... 😀 Alatt 😊Rataxes
A belvárosban mindenhol van TV és 400 körül van a sör. A Kossuth-téren van egy hatalmas sörsátor is most. Ha kintebb van a szállás, akkor írj, majd kitalálok vmit 😊

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 789
Új novellám.

monkeytruth.blog.hu/2014/06/29/az_egyejszakas_gyilkos

you don't even know what you like and you don't like
több mint 11 éve
doka San Francisco 49ers 111
Hello! Nem rég jelent meg egy cikkem és kíváncsi vagyok a véleményetekre.
 infoboom.hu/szorakozas/sport/479-amerikai-focis-posztok-i
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Az már olcsó? 😮 Szeretnéd Gyulát, Rata 😀

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 235 — Eagles fan
Van valaki Nyír1házáról? Keddtől ott leszek tréningen 4 napot, ajánlhatnátok egy jó és olcsó pubot ahol lehet meccset nézni... Nem hátrány ha kiülős.Rataxes
Hol lesz a szállásotok? Mert annak függvényében tudok mondani helyeket. Mit takar az olcsó pub? Mennyi legyen kb. a sör?gdavid
Szállást nem tudom, majd ott derül ki 😀 Olcsó sör? Néccá'... 😀 Alatt 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 11 éve
gdavid New England Patriots 3 929 — Patriots fan
Hol lesz a szállásotok? Mert annak függvényében tudok mondani helyeket. Mit takar az olcsó pub? Mennyi legyen kb. a sör?

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 235 — Eagles fan
Van valaki Nyír1házáról? Keddtől ott leszek tréningen 4 napot, ajánlhatnátok egy jó és olcsó pubot ahol lehet meccset nézni... Nem hátrány ha kiülős.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 199 — je suis poloska
 rt.com/news/167408-japan-fans-cleaning-stadium/
kurva nagy a különbség kultúra és kultúra között

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 193 — Steelers fan
Tegnap mondta tesóm, nem nagyon tudtam elhinni...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Meghalt Szőllősy Csák Gergely, 36 éves volt. Nyugodjon békében!Amare
RIP 😕

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Cowboykarcsi90 3 530 — …not me…Im in my prime!
Meghalt Szőllősy Csák Gergely, 36 éves volt. Nyugodjon békében!

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!