OFF topik

31 feliratkozó

több mint 11 éve
Cowboykarcsi90 3 530 — …not me…Im in my prime!
Biztos van itt aki tud románul,tudna segíteni?Fontos lenne 😊
"Diminetile nu-o sa fie aceleasi fara tine...
Sa nu ma uiti te-rog!!!
Da-mi un pupici cand ai inteles textul!!
Jmi pare bine ca te-am
cunoscut,esti un baiat
simpatic,mai mult...Osa-mi
lipsesti in fiecare zi cand nu-o safii langa,mine in lucru..."
ezeket a buzi román vesszőket nem tudom hogy kell beírni de gondolom aki ismeri a nyelvet így is ki tudja bogozni,vagy legalábbis az ilyen googleös fordítónál gondolom jobb 😊

pl. az egyik ilyen internetes fordító a "Da-mi un pupici" sorra azt dobjaki hogy ölelj meg! a másik meg hogy csókolj meg!. nem mindegy 😀

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 582
több mint 11 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 860 — Steelers fan
Robin Williams is itt hagyta a földi létet. RIP.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
ilyen volt a szigetfesztivál, - '96. 😊
még csak 5 voltam, te jó ég. football szempontból feltűnik egy oakland raiders baseballsapkás csaj, illetve egy notre dame fighting irish pólós srác.
 film.indavideo.hu/video/f_szigetfilm_96Ventura
4:30-tól:
"- Mi az, 30 méter hosszú és 1 az IQ-ja?
...
- Parlament első sora!

Haverja meg mutogat rá: Szabó Imre Veszprém... vagy nem, Budapest"

Ha-tal-mas 😀

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 667 — 🏈🐬🐂🤘🏽
ilyen volt a szigetfesztivál, - '96. 😊
még csak 5 voltam, te jó ég. football szempontból feltűnik egy oakland raiders baseballsapkás csaj, illetve egy notre dame fighting irish pólós srác.
 film.indavideo.hu/video/f_szigetfilm_96

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 324 — nabege2@yahoo.com
 ilikethis.postr.hu/szekreny-8-66-milliard-forintert?utm_source=origo-nyito&utm_medium=cimlapi_box&utm_campaign=sec
több mint 11 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Ajánlott olvasmány sci-fi témában:
 smart.blog.hu/2014/08/06/donthet-e_mesterseges_intelligencia_egy_ember_eleterol_es_halalarol

Érdemes átböngészni az oldalt, több érdekes olvasmány is megtalálható még.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 742 — capitaine du château de Vienne 1487
túl élesek a magasok, a hangszínt kellene piszkálni puhábbra, mer vinnyog, a dob az elején furcsa nagyon valami csilingel lehetne húzni az elejét, mer mintha visszahúzná vagy néha beletekerni még a cinekkel. Mer igaz, hogy van dob de mintha öngyilkos akarna lenni. - ennyi jött le egyébként hejes meg minden, egy kicsit megkapartam az elején, hogy mért van benne dob, mer lehet elvinné simán a basszus valami csingilinggel, de ez legyen az én hibám.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Engem a dob-hangzás, főleg lábcsin, pergő zavart.de nem nagyon.
Jó kis Belmondo filmzene lehetne!Gratula!
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Egyelőre még hobbiként foglalkozok zenével (különösen az utómunkálatokkal nem is magával a zeneírással), új rendszerem van itthon, csináltam vele egy demo/referencia számot. Ha van rá 5 percetek, tekerjétek fel a hangerőt és hallgassátok meg, elsősorban nem arra lennék kíváncsi, hogy maga a zene tetszik-e (ugye ízlésről nem érdemes vitázni), hanem hogy hogyan szól. Sztereo tér, dinamika, összhangzás. Különösen aki rendelkezik egy jobb minőségű hangfallal és/vagy fejhallgatóval azoknak megköszönném a véleményét, a jövőre nézve sokat segítene (hozzáteszem, hogy a dolog az itthon rendelkezésre álló technikával készült, nem sok tízmilliós professzionális környezetben, de azért sztem vállalható).
 soundcloud.com/laszloszokis/sound-checkDub
lehet otthoni rendszerem baja, de nálam a magasak kicsit kilógnak az összképből. nem tudnám hirtelen megmondani, h egy hangyafasznyit torzak-e, v csakc simán túl dominánsak.

ettől eltekintve fasza

több mint 11 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Egyelőre még hobbiként foglalkozok zenével (különösen az utómunkálatokkal nem is magával a zeneírással), új rendszerem van itthon, csináltam vele egy demo/referencia számot. Ha van rá 5 percetek, tekerjétek fel a hangerőt és hallgassátok meg, elsősorban nem arra lennék kíváncsi, hogy maga a zene tetszik-e (ugye ízlésről nem érdemes vitázni), hanem hogy hogyan szól. Sztereo tér, dinamika, összhangzás. Különösen aki rendelkezik egy jobb minőségű hangfallal és/vagy fejhallgatóval azoknak megköszönném a véleményét, a jövőre nézve sokat segítene (hozzáteszem, hogy a dolog az itthon rendelkezésre álló technikával készült, nem sok tízmilliós professzionális környezetben, de azért sztem vállalható).
 soundcloud.com/laszloszokis/sound-check
több mint 11 éve
 www.youtube.com/watch?v=oyAfDVl9JBw
Sírva röhögök!
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

A Hungaroringen az árak is Forma-1-esek.laccoo74
valami amerikában van egy ilyen éttermi jelenet, hogy spagetti - őszi; 27 ezer... (nem pontosan így, de valami ilyesmi)Amadeus91
DTM-en ehhez képest full normál árak voltak.
figures...

több mint 11 éve
doka San Francisco 49ers 111
 infoboom.hu/szorakozas/sport/539-amerikai-focis-posztok-iv
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 582

valami amerikában van egy ilyen éttermi jelenet, hogy spagetti - őszi; 27 ezer... (nem pontosan így, de valami ilyesmi)
több mint 11 éve
cartman023 Indianapolis Colts 1 005
Halványlilagőzömsincs hogy hol kellene feltenni ezt a kérdést, ezért felteszem ide:

Az ESPN, illetve NFL.com fantasyjaiban hol találom meg a keeper/dynasty ligákat?
A szűrőknél nem találtam ilyen opciót, egyáltalán lehet itt ilyet?
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Gondolom a "helypénz" is az, na meg a Bernienek kifizetett licence díj meg még inkább az.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 981 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Igen, mindenki valami kamionversenyen volt, amin 100000en voltak kint.iktriad
Nálunk meg kezdődik MB1😀Asbee
Meg vízilabda Eb is van.
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Igen, mindenki valami kamionversenyen volt, amin 100000en voltak kint.iktriad
Nálunk meg kezdődik MB1😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 981 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
as usualempty taxi
És akkor csodálkoznak hogy miért kong az ürességtől a száguldó szánalom hazai futama.Hanni
Ha ez megnyugat, múlt héten a német nagydíjon is siralmas volt a helyzet. 😀iktriad
Igen olvastam hogy alig voltak 52ezren(!!!), de ott legalább volt "indoklás" is 😀Hanni
Igen, mindenki valami kamionversenyen volt, amin 100000en voltak kint.
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 659 — Poloska confirmed
as usualempty taxi
És akkor csodálkoznak hogy miért kong az ürességtől a száguldó szánalom hazai futama.Hanni
Ha ez megnyugat, múlt héten a német nagydíjon is siralmas volt a helyzet. 😀iktriad
Igen olvastam hogy alig voltak 52ezren(!!!), de ott legalább volt "indoklás" is 😀
több mint 11 éve
as usualempty taxi
Ha ez megnyugat, múlt héten a német nagydíjon is siralmas volt a helyzet. 😀
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 659 — Poloska confirmed
as usualempty taxi
És akkor csodálkoznak hogy miért kong az ürességtől a száguldó szánalom hazai futama.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 267 — NFL bracket champion '26
as usual

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve

A Hungaroringen az árak is Forma-1-esek.