OFF topik
31 feliratkozó
több mint 11 éve
Kapcsolgatok délután a tv-n és mit látok? Az első játékkonzolról volt szó, USA-ben találták fel 60-as években. A tv-re fóliát ragasztottak és úgy "javítottak" az élményen. Amúgy ilyen tenisz-pingpong fajta volt az is, csak rátettek egy jéghoki pályát és így más sportág is lett belőle😊. Nem volt még igazán szerencsém kipróbálni xbox/ps4 játékokat, de iszonyat milyen fejlődésen mentek keresztül.
Ismerős valakinek? 😊csi77
több mint 11 éve
Nekem egy másik fajta volt, de jó kis tv-s játék volt😊
több mint 11 éve

Ismerős valakinek? 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Igen, valamint a megannyi zseniális válasz mellette a kérdésekre, vagy mikor a szemét is alig bírja nyitva tartani. 😀index.indavideo.hu/video/2014_0722_velvet_beach_club_02-Milyen az ideális?
Talán itt lesz a legjobb helyen, röhej.Beki
-Nem tudom...Jó a segge, érted?
Annyi szimpatikus arc atyaég😀 Ha félévente elráncigálnak haverok diszkóba akkor is csak azért megyek, hogy másokon röhöghessek. Ez a videót alá is támasztja ezt...😀Asbee
több mint 11 éve
index.indavideo.hu/video/2014_0722_velvet_beach_club_02-Milyen az ideális?
Talán itt lesz a legjobb helyen, röhej.Beki
-Nem tudom...Jó a segge, érted?
Annyi szimpatikus arc atyaég😀 Ha félévente elráncigálnak haverok diszkóba akkor is csak azért megyek, hogy másokon röhöghessek. Ez a videót alá is támasztja ezt...😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
index.indavideo.hu/video/2014_0722_velvet_beach_club_02Talán itt lesz a legjobb helyen, röhej.
több mint 11 éve
Innen jön valaki?😊nem bírom a hosszú hajózást, tengeribeteg leszek 😊
startutazas.hu/luxus/utazas/hajout/elofoglalasi-akcios-vilagkoruli-luxus-hajout-113837NB2
az nem semmi, hogy az akciós ár kemény 1500 petákkal veri a rendes árat 😀😀😀 😀😀😀
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Innen jön valaki?😊startutazas.hu/luxus/utazas/hajout/elofoglalasi-akcios-vilagkoruli-luxus-hajout-113837
több mint 11 éve
csak egy kicsit frusztráltak a fradi fanok?briareosKÉTMILLIÓ!KennyKodály-köröndön mi a jó isten van?Amadeus91tűzbriareos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
?KÉTMILLIÓ!KennyKodály-köröndön mi a jó isten van?Amadeus91tűzbriareos
több mint 11 éve
KÉTMILLIÓ!Kodály-köröndön mi a jó isten van?Amadeus91tűzbriareos
több mint 11 éve
Kodály-köröndön mi a jó isten van?Amadeus91tűz
több mint 11 éve
Kodály-köröndön mi a jó isten van?
több mint 11 éve
Hát ugye, manapság ezt leginkább az határozza meg, hogy idény van-e ill. hogy melyik időzónában lakik az illető az USÁ-hoz képest.baggio
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Irigylem, hogy ennyi idejük volt alvásra 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 11 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Van valaki aki reggeli csúcsban csapat zuglóból blaha irányába a 7-es busz vonalán? A menetrendszerint kiírt menetidő mennyivel hosszabb olyankor? 😀
több mint 11 éve
itt is van amit irtam korabban."testidegenek" ebben a szovegkornyezetben a kioszk sixpacl szavak.😀
Tudom merre tart a vilag es ha vki sokat hasznalja az angolt..de banto nagyon.sorry.ZoliMP
több mint 11 éve
A fél világ Angliára figyel: Tour de France, Wimbledon és Forma-1.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
YoungZeeZee
9 534
itt is van amit irtam korabban."testidegenek" ebben a szovegkornyezetben a kioszk sixpacl szavak.Tudom merre tart a vilag es ha vki sokat hasznalja az angolt..de banto nagyon.sorry.
több mint 11 éve
Új, egyperces írásom komoly tanulsággal és sok sztereotípiával, mert azokat mindenki szereti. Már nem a tanulságot, meg a sztereotípiát, hanem az egypercest.monkeytruth.blog.hu/2014/07/05/erme_508
you don't even know what you like and you don't like
több mint 11 éve
Új novellám.Hát megérdemelted! Te kis kéjenc! 😀
monkeytruth.blog.hu/2014/06/29/az_egyejszakas_gyilkosMaka
nekem hangulatában Eric Bogosian : Pláza és
Boris Vian :Köpök a sírotokra jutott eszembe erről!
Jó lett!!
több mint 11 éve
Köszöntöm magamat 500. hozzászólásom alkalmából! 😊