OFF topik
31 feliratkozó
több mint 12 éve
Esetleg földhivatal?Bár szerintem ez már a veszett fejsze nyele, az elbirtoklás miatt.
több mint 12 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Utána kell érdeklődni, de szerintem a Tsz-ek megszűnése után, aki nem jelentkezett kártérítésért vagy a tulajdonért, az bukta a dolgot. Érdekelne mit mond egy hivatalos szerv erről.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
több mint 12 éve
15 év után elbirtoklás van, asszemsutianapEsetleg ebbe lehetne belekapaszkodni:
"Ha ugyanis a tulajdonos menthető okból nincs abban a helyzetben, hogy tulajdonosi jogait gyakorolhassa, az akadály megszűnésétől számított egy évig az elbirtoklás akkor sem következik be, ha egyébként az elbirtoklási idő már eltelt, vagy abból egy évnél kevesebb volna hátra."
Bár a rendszerváltás után már több, mint egy év telt el.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Egyébként nem lehet hogy mama azóta simán eladta? Gondolom ha a tulajdonában állna/állt volna akkor eszébe jutna, ilyesmit nem felejt csak úgy el az ember.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
15 év után elbirtoklás van, asszem

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Nekem olyan problémám lenne, amit nem tudok hova írni, így itt próbálkozom az offban.És mi volt a földterülettel az elmúlt 70 évben? Elfelejtődött, és most hirtelen beugrott? Egyébként menj be a földhivatalba és kérdezd meg ott 😊
Mamámnak 1945-ből van egy eredeti, hivatalos, lepecsételt birtoklevele, ami az ő édesapját hatalmazza fel 15 hektárnyi földre, nem messze a várostól.
Mikor kimentünk megnézni el volt kerítve s az ott lakó emberke fenyegetőzve kérdezte, hogy mit keresünk mi az ő területén? A levelet meg sem lehetett mutatni, kinevetett, majd elhajtott.
Ilyenkor lehet valamit csinálni? Mert az a 15 hektár nagyon jól jönne mamámnak, pénzügyileg természetesen, a mai nehéz időkben.JC6
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nekem olyan problémám lenne, amit nem tudok hova írni, így itt próbálkozom az offban.Mamámnak 1945-ből van egy eredeti, hivatalos, lepecsételt birtoklevele, ami az ő édesapját hatalmazza fel 15 hektárnyi földre, nem messze a várostól.
Mikor kimentünk megnézni el volt kerítve s az ott lakó emberke fenyegetőzve kérdezte, hogy mit keresünk mi az ő területén? A levelet meg sem lehetett mutatni, kinevetett, majd elhajtott.
Ilyenkor lehet valamit csinálni? Mert az a 15 hektár nagyon jól jönne mamámnak, pénzügyileg természetesen, a mai nehéz időkben.
több mint 12 éve
dekooder.blog.hu/2014/03/03/rajzolt_kulonbsegek
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
Svédország, kicsit másképp: www.theverge.com/2013/8/27/4664842/sweden-reimagined-what-if-sci-fi-tech-were-real
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hát ez...gyönyörű.
több mint 12 éve
Sziasztok.Tudom nem hirdetési oldal a fórum de itt hátha megtalálja a gazdáját😊
Redskins fanoknak:
Eladnám gyönyörű Redskins Collage Jacketemet M-es méretben, gyönyörű állapotban.
Fehér műbőr karok gyönyörű,egyedi,minőségi.
Eredeti ára 190€ volt nem hordom .
Magyarországon nem lehet kapni
Képek:http://aprod.hu/i/hirdetes/elado-nfl-washington-redskins-collage-jacket-tavaszi-ferfi-kabat-ID1Vn7p.html?code=762139b4c3
több mint 12 éve
Alkotott bizony!Petőfi Sándor: Barguzin
Ülök itt a hóban,
elmondom pár szóban.
Messze a hazámtól,
messze, nagyon távol.
Lelkemben ideg van,
s kibaszott hideg van.
Alig van mit ennem,
majd be fagy a seggem.
Sohasem röhögök,
örökké köhögök.
Nincsenek jogaim,
vacognak fogaim.
Nem gondoltam volna,
ily mesze lesz Tolna.
Ezt biz' jól elszúrtam,
erre jól rákúrtam.
Szabadság, szerelem… (lófaszt! csak)
egy kis kvász kell nekem.
több mint 12 éve
Ahogy ezt a cikket olvastam, és még néhány másikat is, azt szűrtem le, hogy valahogy nem érdeke az a döntéshozó embereknek, hogy kiderüljön az igazság.
több mint 12 éve
Én azért szeretném tudni, hogy az egyik legnagyobb hatású magyar költővel mi lett. Van egy gyanú, amit egy DNS vizsgálattal el lehetne dönteni. Ha nem az övé a csontváz, akkor szépen mindenki megnyugodhat. Ha meg igen, akkor beindulhatna a kutatás. Nem tudom miért nem érné meg megcsinálni.Hétvégén olvastam valahol egy riportot, azzal az emberrel, aki anno Barguzinban a Morvai -féle expedíció tagja volt.Semmi.Schleck
És ő beszélt arról, hogy milyen falakba ütköznek mind a mai napig.
Mondjuk szebben hangzik a hősi halál, de mi van, ha Morvainak van igaza?
Na, meg is van a cikk:
www.szabadfold.hu/aktualis/petofi_sandor_titkok_a_barguzini_csontvaz_korullaccoo74
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Azért irodalmi--történelmi szempontból lenne némi változás!Ha valóban Szibériában kötött ki, akkor valószínű, hogy ott is alkotott.
A cikkben utalnak is rá.
Tehát a portfóliója mindenképpen vastagodna.
több mint 12 éve
Hétvégén olvastam valahol egy riportot, azzal az emberrel, aki anno Barguzinban a Morvai -féle expedíció tagja volt.Semmi.
És ő beszélt arról, hogy milyen falakba ütköznek mind a mai napig.
Na, meg is van a cikk:
www.szabadfold.hu/aktualis/petofi_sandor_titkok_a_barguzini_csontvaz_korullaccoo74
több mint 12 éve
Hétvégén olvastam valahol egy riportot, azzal az emberrel, aki anno Barguzinban a Morvai -féle expedíció tagja volt.És ő beszélt arról, hogy milyen falakba ütköznek mind a mai napig.
Na, meg is van a cikk:
www.szabadfold.hu/aktualis/petofi_sandor_titkok_a_barguzini_csontvaz_korul
több mint 12 éve
Szerintem kérdezzük meg Dombi Tibit
több mint 12 éve
tekintve hogy Petőfi kartali származású volt, szerintem a 2. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Vajon Petőfi Sándor tényleg a segesvári csata után halt meg menekülés közben, vagy sok-sok évvel később Szibériában?
több mint 12 éve
braingames.nationalgeographic.com/episode/8/s3wimgc3/?utm_source=Facebook_NGC&utm_medium=Social&utm_content=link_fbc20140301war&utm_campaign=BG#wimgc3Lehet próbálkozni, hajrá 😀
több mint 12 éve
Közérdekű közlemény!hogy működik az ilyen?
Aki jönne statisztálkodni 2014-ben és leginkább normális produkciókban szeretne közreműködni, akkor annak mondom, hogy lesz casting. 03.09-10 10-17 óráig, Főtaxi épület. Most leginkább Jason Statham új filmjéhez keresik az embereket.shawnka
több mint 12 éve
én is kíváncsi lennék!Közérdekű közlemény!Hogy jövedelmez az ilyen? Jöhet PM-ben is 😀Rataxes
Aki jönne statisztálkodni 2014-ben és leginkább normális produkciókban szeretne közreműködni, akkor annak mondom, hogy lesz casting. 03.09-10 10-17 óráig, Főtaxi épület. Most leginkább Jason Statham új filmjéhez keresik az embereket.shawnka
anno a Napfény íze elég jól fizetett!diákként meg pláne!
és ráadásul még Oscar díjasnak is mondhatom magam.... 😉