OFF topik
31 feliratkozó
több mint 12 éve
Egyes amerikai államok GDPje összehasonlítva más országokéval. Mi Kentuckyval és Oklahomával vagyunk egy szinten...Naaa, Oklahomával egy szinten, yeaah. 😀
www.businessinsider.com/map-of-of-us-states-gdp-and-other-countries-2014-2
![]()
Az a Kalifornia - Kanada párhuzam nem gyenge...iktriad
több mint 12 éve
Egyes amerikai államok GDPje összehasonlítva más országokéval. Mi Kentuckyval és Oklahomával vagyunk egy szinten...www.businessinsider.com/map-of-of-us-states-gdp-and-other-countries-2014-2
Az a Kalifornia - Kanada párhuzam nem gyenge...
több mint 12 éve
toochee.postr.hu/alomyacht?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-p&utm_campaign=seckéne😊
több mint 12 éve
A tobbit gondold oda.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
A devla szó mióta nagymagyar? 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Hogy ne a viccek topikot offoljuk:Mint pl ez a derék úriember:A Darwin-díj egy olyan „kitüntetés”, amelyet azoknak az elhunyt embereknek ítélhetnek meg, akik valami különösen buta, ügyetlen módszerrel próbáltak egy számukra érdekes célt elérni, és ez az életükbe került.EazzyÖrülök, hogy tetszett. A CanadaHun honlap pedig biztosan pironkodik, hogy megjelenhetett náluk egy ilyen durva csúsztatás!HúsrágóDarwin díj 2013vicces sztorik, de tízből kilencnek köze nincs a Darwin-díjhoz...slowmotion
canadahun.com/temak/az-%C3%A9v-10-legh%C3%BCly%C3%A9bb-tette-2013-ban-is-kiosztott%C3%A1k-a-darwin-d%C3%ADjat.53780/?fb_action_ids=704124139608466&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B1411370502443596%5D&action_type_map=%5B%22og.recommends%22%5D&action_ref_mapHúsrágó
ritkanlathatotortenelem.blog.hu/2014/02/03/a_repulo_szabo
több mint 12 éve
egy újabb cikk magyarország egyik településéről a new york times-ban 😊A Weekend in Hungary, Chosen at Random
www.nytimes.com/2014/02/05/travel/a-weekend-in-hungary-chosen-at-random.html?_r=3
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
catattack
3 520
Lájkoljátok már a komámat!www.facebook.com/TrecNutritionKecskemet/photos/ms.731239760221153.731345116877284.731419083536554.731419426869853.bps.a.731211900223939.1073741851.614560888555708/731419083536554/?type=1&theater
több mint 12 éve
Mire időm lett volna, a hó javarésze elololvadt, így igazi télies képek sajnos nem készültek, de ha már kértétek... 😊Felétek inkább hófúvás fotók készülhetnének, nem? 😊csi77Katasztrófaturista! búúúú.. 😀 😀
De ha lesz jól sikerült kép, megoszthatnád 😉vandeminek
több mint 12 éve
Vótmá' 😊 (csak a TD magazin most kapta fel, mer akkor még Ők nme voltak 😊 )
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
www.rsvlts.com/2014/02/03/nfl-helmets-in-the-star-wars-universe-32-photos/#1Nagyon jók!
több mint 12 éve
Katasztrófaturista! búúúú.. 😀 😀De-de 😊 A héten itthon leszek, tervben is van, hogy szétnézek a környéken.dcsicsakFelétek inkább hófúvás fotók készülhetnének, nem? 😊csi77Eközben Keszthely közelében....Azért hobbifotósként ilyenkor irigylem az ott lévőket 😀 (nyilván minden más szempontból a hátam közepére se kéne)dcsicsak
csi77
De ha lesz jól sikerült kép, megoszthatnád 😉
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
De-de 😊 A héten itthon leszek, tervben is van, hogy szétnézek a környéken.Felétek inkább hófúvás fotók készülhetnének, nem? 😊csi77Eközben Keszthely közelében....Azért hobbifotósként ilyenkor irigylem az ott lévőket 😀 (nyilván minden más szempontból a hátam közepére se kéne)dcsicsak
csi77
több mint 12 éve
Felétek inkább hófúvás fotók készülhetnének, nem? 😊Eközben Keszthely közelében....Azért hobbifotósként ilyenkor irigylem az ott lévőket 😀 (nyilván minden más szempontból a hátam közepére se kéne)dcsicsak
csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Eközben Keszthely közelében....Azért hobbifotósként ilyenkor irigylem az ott lévőket 😀 (nyilván minden más szempontból a hátam közepére se kéne)
csi77
több mint 12 éve
Eközben Keszthely közelében....Már az utak is így le vannak fagyva Keszthely közelében. Holnap szerintem ki sem lehet majd mozdulni csak korival.
csi77
több mint 12 éve
Eközben Keszthely közelében....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Ha Aprajafalván lenne Playboy, vajon ki lenne a címlapon?Csak nem Ő?
több mint 12 éve
Ja amúgy baszki gondolkoztam már rajta😀 Csak a fénykép nélküli CV-t alapból visszadobják😀Ez nem teljesen igaz. Az en e-mailcimem normalis, az oneletrajzomert minden tanacsado, es meg (nyiltnapokon) munkaltatok is odavoltak es 170 jelentkezesbol 3 szor hivtak be...FearTomiVedd ki a fényképet 😛Rataxes
több mint 12 éve
És akaratlanul is kialakult egy véleményed az illetőről.Az alaptémában sem azt írtam, hogy megfelelő mailcím = sikeres állásinterjú, hanem azt, hogy növeli az esélyét annak, hogy esetleg behívják egy személyes találkozóra.
több mint 12 éve
Egy nem túl előnyösen megválasztott e-mail címmel, szerintem némiképp csökkenteni lehet a személyes interjú esélyét, ha állást keresel.Szállodában dolgozok, jön az ajánlatkérés emailcím: branermaister24@bvvv., 😀 😀 mondom oké ha máshol is ezt használja 😀 😀
Ez úgy jutott az eszembe,hogy tegnap került a kezembe, egy amúgy tökéletes önéletrajz, a következő mail címmel: maffiozoxy@xyzzyx.comlaccoo74
több mint 12 éve
Önkormányzati választáskor jobbikos képviselőjelölt szóróanyagán volt ilyesmi szöveg: kérdéseiket, észrevételeiket a joci79@xy.com e-mail címre küldjék el.mégis mi a francot vártál el tőle?
Ha arra sem veszi a fáradságot, hogy valami normális e-mail címe legyen akkor mi a francot várjon tőle az ember?kittli