OFF topik
31 feliratkozó
több mint 12 éve
Mi a brének kapargatjátok az oldalát? A tetején kell kinyitni! 😊
Ejnye Tesó!laccoo74
Amúgy röhej......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
google hangout, a podcastet is ott csináljukjjncaa
Teamviewer?JakehomerKöszönöm! Kipróbálom mindkettőt.

több mint 12 éve
Nem tud véletlenül valaki egy olyan programot/felületet, ahol két fél (két számítógépen) aktívan tud információt cserélni, hogy a másik egyből lássa? A cél, hogy cégek felkeresésénél semmiképp ne legyen keresztezés, az olcsó spamhangulatot elkerülve. Nyilván folyamatos excel küldözgetéssel is meg lehetne oldani, de egyszerűbb lehetne egy ilyen, főleg ha több résztvevő is becsatlakozna.EscaladeTeamviewer?
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Nem tud véletlenül valaki egy olyan programot/felületet, ahol két fél (két számítógépen) aktívan tud információt cserélni, hogy a másik egyből lássa? A cél, hogy cégek felkeresésénél semmiképp ne legyen keresztezés, az olcsó spamhangulatot elkerülve. Nyilván folyamatos excel küldözgetéssel is meg lehetne oldani, de egyszerűbb lehetne egy ilyen, főleg ha több résztvevő is becsatlakozna.Escaladegoogle hangout, a podcastet is ott csináljuk

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nem tud véletlenül valaki egy olyan programot/felületet, ahol két fél (két számítógépen) aktívan tud információt cserélni, hogy a másik egyből lássa? A cél, hogy cégek felkeresésénél semmiképp ne legyen keresztezés, az olcsó spamhangulatot elkerülve. Nyilván folyamatos excel küldözgetéssel is meg lehetne oldani, de egyszerűbb lehetne egy ilyen, főleg ha több résztvevő is becsatlakozna.

több mint 12 éve
Szeretkezz, ne háborúzz!
velvet.hu/sztori/2013/07/06/allatbordelyokat_nyitottak_nemetorszagban/
Az állatbordélyokat természetesen nem állatbordélynak hívják, hanem erotikus állatkertnek. Itt a látogatók nem csak megnézhetik a lámákat és kecskéket, hanem akár közösülhetnek is velük. Sobri JóskaAsbee
több mint 12 éve
Kérem, ne sértegessük az állatokat. Az embernél rosszabb rákos sejt nincs ezen a világon. Néha nagyon elfog a szégyen, hogy embernek születtem.
több mint 12 éve
Szeretkezz, ne háborúzz!
Az állatbordélyokat természetesen nem állatbordélynak hívják, hanem erotikus állatkertnek. Itt a látogatók nem csak megnézhetik a lámákat és kecskéket, hanem akár közösülhetnek is velük. Sobri Jóska
több mint 12 éve
Igen.Tárgykínzás van a törvényben? Nincs. Növénykínzás van? Nincs. Állatkínzás van? Persze.Ahogy egy kalácsnak vagy muskátlinak se kell beleegyeznie, hiszen nem jogi személyek, csak tárgyak, tulajdonok.Beteg világ. :/Szeretkezz, ne háborúzz!fúj, a beteg faszok! 😕berger90
Az állatbordélyokat természetesen nem állatbordélynak hívják, hanem erotikus állatkertnek. Itt a látogatók nem csak megnézhetik a lámákat és kecskéket, hanem akár közösülhetnek is velük. Sobri Jóska
De ezt nem is értem, hogy törvényesen hogy mehet át. Nem nagyon hiszem, hogy ebbe szerencsétlen állatok beleegyeztek.Schleck
[/i]Sobri Jóska
Azt hiszem ezek után nincs miről beszélni.Schleck
De azért azt még be is kell bizonyítani, hogy ez kínzás.
Hisz szigorúan véve nem fájdalmas, vagy egészségtelen mondjuk egy szamárra nézve, ha megdugja egy erotikusállatkertlátogató, csakhát kissé gusztustalan.
Gondolom nem az állat haláláig tart a közösülés.
Bár az lenne az igazán morbid, ha étterem is lenne egy ilyen létesítményben, és azt a tyúkot kérnéd vacsorára, amit saját farkaddal dugtál halálra.
Egyébként ha veszek egy élő tyúkot, azt megölhetem, megehetem.
Tulajdonképpen egy kutyát is, hiszen tulajdonolhatom.
Sőt, egy homárt nemcsak megfőzhetek, de élve tehetem vele mindezt.
Akkor az éttermeket büntetni kellene homárkínzásért?
Eléggé érdekes területe ez a jognak, lássuk be.
több mint 12 éve
Vonuljanak fel azok is akik ezt szeretik......... mert joguk van hozzá....
több mint 12 éve
Tárgykínzás van a törvényben? Nincs. Növénykínzás van? Nincs. Állatkínzás van? Persze.Ahogy egy kalácsnak vagy muskátlinak se kell beleegyeznie, hiszen nem jogi személyek, csak tárgyak, tulajdonok.Beteg világ. :/Szeretkezz, ne háborúzz!fúj, a beteg faszok! 😕berger90
De ezt nem is értem, hogy törvényesen hogy mehet át. Nem nagyon hiszem, hogy ebbe szerencsétlen állatok beleegyeztek.Schleck
[/i]Sobri Jóska
Azt hiszem ezek után nincs miről beszélni.
több mint 12 éve
Ahogy egy kalácsnak vagy muskátlinak se kell beleegyeznie, hiszen nem jogi személyek, csak tárgyak, tulajdonok.Beteg világ. :/Szeretkezz, ne háborúzz!fúj, a beteg faszok! 😕berger90
És a durva, hogy ennek egyfajta soft változata a Budapesti Állatkertben is van Állatsimogató fantázianéven.
www.zoobudapest.com/jatssz-velunk/allatsimogato
Kérjük, hogy az állatok hátsó elkerített férőhelyére ne mássz be! Ez az állatok pihenőhelye, itt fújják ki magukat, ha sok volt a simogatásból. Ha ide bemászol, nem tudnak pihenni és hamarabb megbetegszenek.
több mint 12 éve
Beteg világ. :/Szeretkezz, ne háborúzz!fúj, a beteg faszok! 😕berger90
De ezt nem is értem, hogy törvényesen hogy mehet át. Nem nagyon hiszem, hogy ebbe szerencsétlen állatok beleegyeztek.
több mint 12 éve
Szeretkezz, ne háborúzz!fúj, a beteg faszok! 😕
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Szeretkezz, ne háborúzz!velvet.hu/sztori/2013/07/06/allatbordelyokat_nyitottak_nemetorszagban/
Az állatbordélyokat természetesen nem állatbordélynak hívják, hanem erotikus állatkertnek. Itt a látogatók nem csak megnézhetik a lámákat és kecskéket, hanem akár közösülhetnek is velük.
több mint 12 éve
Nyugalom megzavarására alkalmas:www.samsungsport.hu/kulfoldi-labdarugas/20130706/verfurdo-a-brazil-biro-leszurt-egy-jatekost-ezert-felnegyeltek-foto/
Halkan jelzem: itt rendeznek egy év múlva focivébét, három év múlva pedig olimpiát.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/sportszelep/az-nba-jatekos-konyhajaban-csilingel-a-bankjegykiado-automata-foto-2259239Így könnyű!
több mint 12 éve
www.boon.hu/fotok-16-ev-alatt-epult-meg-vilag-legnagyobb-modellvasutja/2306928Na, nekem tuti nem lett volna türelmem hozzá.
Érdemes a cikk végén a fotógalériát is megnézni!
több mint 12 éve
Twitteren írogatnak. Költözködnek, vagy mi, meg update hegyek. Hamarosan jelentkeznek. Kb. minden szezon előtt van ilyen időszak. Be is baszna, ha az ESPN is megszűnik itt, meg TYT se lenne.
több mint 12 éve
Hello. Tudja valaki mi lett tenyardtorrents(TYT) nevű honlappal? Átmeneti ez az állapot vagy végleg megszűnt?
Steelers fan
több mint 12 éve
Hónap végén az ország jó részén TV (földfelszíni sugárzás) digitális átállás van. Bármi nem világos, nekem írhatsz PMben. Ha tudom ki vagy, válaszolok. 😀
Akinek MPEG4-es a TVje (PC TV kártyája (gyakorlatilag az is egy tuner)), akkor az jó az ingyenes részéhez (M1, M2, RTL Klutty, TV2, Duna, Duna World, Euronews és a két idióta infó csatorna).
Nagyjából az elmúlt két évben vett új TVk azért inkább MPEG4esek, a régebbiek MPEG 2, de meg kell nézni. Annyi a lényeg, hogy egész Európában jó az MPEG2, csak itt mi okosan magyarok csakazértis MPEG4et használunk, mert előzzük a nyugatot. Így a máshol vett TVd lehet nem fogja ismerni (onnan tudod, hogy lehangolja a csatornákat de adás nincs). Márpedig akkor set top box=két távirányító (+ elvesznek a TV funkciói, mint kép a képben stb.)
Ha van kártyafogadóhely is a TVben, akkor veszel bele CONAXos kártyafogadót (Cas 7), és megyen a fizetős része (olcsóbb mint bármelyik kábelszolgáltató. Csak ~40 adás a max, jó a csomagjuk). Ugyanannyiba kerül, mint egy set top box (~ 10k forint), de használni sokkal praktikusabb (lásd fentebb).
((((((Akit érdekel és érti, Pöstön a 38as csatornát és a 62öt most az ingyeneshez elég lehangolni. Fizetőshöz az 55öt is. Azért mondom, mert lehet betalálja neked akár Kékest is (42), meg anyámkínját, ott kockázni fog, mikor valahol a sokadik programcsatornára hátrateszi a jót. Legjobb autohangolni aki ezt nem érti!!
Másrészt a 62t le fogják venni. Még a fő műszakis digitális messiás se tudja mikor, hiába kérdeztem múlt héten Karcsit. Majd ja, ezt tudta mondani. 😀 De le fogják nyilván, szvsz 52re átlökik, vagy hasonló.
Gondolom mikor a második országos lépcső is átáll. Elsőre lekapcsolják a Széchenyi-hegy, Kabbe-hegy, Győr, Szentes, Szeged vonalat.))))))
Vészesetben elérhető műholdról is. Ekkor egy DVB-S (s=sat) deksivel megoldható. Csak akkor érdemes erőltetni szvsz, ha katlanban laksz, minden adó árnyékolt. De beszarni nem kell.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
www.hir24.hu/szines/2013/07/01/zambo-krisztian-nem-dolgozik-tobbe/Aztán majd jól rádöbbensz...