Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
azért nem csak nálunk van vívás blamaaz olaszok is alulteljesítenek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Mondjuk a sportolók erről pont nem tehetnek. Valahol értem a miértjét, de alapvetően én nem büntetném a sportolókat.Szerintem a szomszédodat porigbombázni az undorító, de kinek mi ugye.Ez undorító. SZERINTEM!mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben.Az orosz/belarusz sportolók megkülönböztető jelzése, aranyos kis billog,
shagi0206modern sárga csillag.
Nyitóünnepségen nem vehetnek részt, éremtáblázatba nem számítanak az eredményeit
Ennyi erővel ki is zárhatták volna őket.
Kampman
shagi0206
Hanni
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
szerintem simán lemegyEzért is kérdezem van e remény arra, hogy ezt ma megállítsák fényviszonyok miatt.Salak tenisz meccseken van világítás? Lejátszák ma teljesbe a magyar párost?sztem nagyon sima lesz ez így, absz félgőzzel játszanak Fucsovicsék, nem lehet egy-két óra alatt regenerálódni egy ilyen meccs után..
KeyG
Szesze
KeyG
több mint 1 éve
Szerintem a szomszédodat porigbombázni az undorító, de kinek mi ugye.Ez undorító. SZERINTEM!mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben.Az orosz/belarusz sportolók megkülönböztető jelzése, aranyos kis billog,
Nyitóünnepségen nem vehetnek részt, éremtáblázatba nem számítanak az eredményeit
Kampman
shagi0206
több mint 1 éve
Ez undorító. SZERINTEM!mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben.Az orosz/belarusz sportolók megkülönböztető jelzése, aranyos kis billog,
Kampman
több mint 1 éve
Ebből is látszik, hogy ha ébren lettél volna egész nap a hétvégén, már minimum 4 érmünk lenne. Valaki vegyen Löflinek egy csomó energiaital vagy egy hordó Pruki kávét. 😀de minek?! nem maradtam le egy éremről se ahogy látom 😕FELÉBREDT !!!21:20kor jön a vivó bronz meccse elvileg?ja
csebi
Löfli
Sixo
Löfli
több mint 1 éve
lett egy 5. hely isMár te is kezded, hogy csak az érem számít? Volt egy 10. helyünk meg, egy 8. is. Meg nyert a női vagy férfi vízilabda csapat is tonga vagy ki ellen cinkesen.de minek?! nem maradtam le egy éremről se ahogy látom 😕FELÉBREDT !!!21:20kor jön a vivó bronz meccse elvileg?ja
csebi
Löfli
Sixo
Löfli
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ezért is kérdezem van e remény arra, hogy ezt ma megállítsák fényviszonyok miatt.Salak tenisz meccseken van világítás? Lejátszák ma teljesbe a magyar párost?sztem nagyon sima lesz ez így, absz félgőzzel játszanak Fucsovicsék, nem lehet egy-két óra alatt regenerálódni egy ilyen meccs után..
KeyG
Szesze
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Hát a mai nap után nem ez jutott volna eszembe. Női a női 100 hát után.Jaja, felfelé lóg ki.Amúgy ő még nem is szarAmúgy mi a neve az úszás kommentátorának?Vásárhelyi Tamás
Sixo
empty taxi
zacknorb
empty taxi
több mint 1 éve
mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben.Az orosz/belarusz sportolók megkülönböztető jelzése, aranyos kis billog,
shagi0206
Nyitóünnepségen nem vehetnek részt, éremtáblázatba nem számítanak az eredményeik
Szerkesztette: Kampman
több mint 1 éve
mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben. Igazából az is fura nekem, hogy indulhat."Nem szabadna kimondani, de Fehéroroszországból" 😁
shagi0206
AIN: független sportolók vagy mi, ország nélkül

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Már te is kezded, hogy csak az érem számít? Volt egy 10. helyünk meg, egy 8. is. Meg nyert a női vagy férfi vízilabda csapat is tonga vagy ki ellen cinkesen.de minek?! nem maradtam le egy éremről se ahogy látom 😕FELÉBREDT !!!21:20kor jön a vivó bronz meccse elvileg?ja
csebi
Löfli
Sixo
Löfli
több mint 1 éve
Salak tenisz meccseken van világítás? Lejátszák ma teljesbe a magyar párost?sztem nagyon sima lesz ez így, absz félgőzzel játszanak Fucsovicsék, nem lehet egy-két óra alatt regenerálódni egy ilyen meccs után..
KeyG
több mint 1 éve
mi az az AIN? Valami semlegesnek titulált ország? Fehérorosz a nő, de nem indulhat saját színeiben. Igazából az is fura nekem, hogy indulhat.Individual Neutral Athletes
shagi0206
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Jaja, felfelé lóg ki.Amúgy ő még nem is szarAmúgy mi a neve az úszás kommentátorának?Vásárhelyi Tamás
Sixo
empty taxi
zacknorb

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Amúgy ő még nem is szarAmúgy mi a neve az úszás kommentátorának?Vásárhelyi Tamás
Sixo
empty taxi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
de minek?! nem maradtam le egy éremről se ahogy látom 😕FELÉBREDT !!!21:20kor jön a vivó bronz meccse elvileg?ja
csebi
Löfli
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Amúgy mi a neve az úszás kommentátorának?Vásárhelyi Tamás
Sixo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Salak tenisz meccseken van világítás? Lejátszák ma teljesbe a magyar párost?
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
FELÉBREDT !!!21:20kor jön a vivó bronz meccse elvileg?ja
csebi
Löfli
több mint 1 éve
Nekem ne mondd... 🙄összességében amúgy szar az egész. Már az hbo:go se volt jó, sokszor baszakodott, azóta meg csak romlik.Teljesen meghülyült a max, eltűnt minden élő közvetítésPróbáltad már újraindítani? 😉
Kampman
warr_b
shagi0206

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
21:20kor jön a vivó bronz meccse elvileg?ja
csebi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
21:20kor jön a vivó bronz meccse elvileg?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.