PC és Konzol
27 feliratkozó
több mint 9 éve
a Horizon viszont tényleg egy új Witcher?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Torment - egy újabb pillars of eternity 😕 😕 😕ez mondjuk inkább pozitív mint negatív
TGA
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Torment - egy újabb pillars of eternity 😕 😕 😕
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Van áthallás a pillars és az általam is ismert D&D4-el, de nem sok. Nyílván nincs új a nap alatt, de a Pillars rendszere annyira nem jött be még a communitynak sem, hogy a Tyrannyban újragondolták. Jól tették.D&Dnemtom, még addig nem jutottam el
Kijött az új Torment... valaki tudja, hogy ez esetleg D&D alapú e még?!
Azért is kezdtem neki a souls sorozatnak, mert meguntam, hogy ahány új szerepjáték jön ki, mindegyiknek más a stat, fejlődés, és harcrendszere. Szerintem egyik bénább, mint a másik, és nincs kedvem megtanulni ezeket.
Biztos sokan szeretik a Pillars of Ethernityt. Én egy percét sem élveztem. Most ugyanaz a brigád kihozta az amúgy szerintem elég gyenge Tyrannyt, ismét új rendszerrel.
A Divinitynek szintén tök más a rendszere, igaz a Divinity legalább vicces volt, azt szerettem.
Nem tudom miért nincsenek D&D alapú játékok (valahol a NWN2 nél tűntek el). Mindenki nyomatja a saját -biztosjó-rendszerét. 😕 😕 😕
Faszom, antipaladint akarok indítani, és unholy avengerrel zúzni.
Azt sem értem, hogy miért nem csinálja meg valaki a classik Gyrax modulokat. Értem én, hogy ma már kicsit porosak, meg mai szemmel laposak az NPC-k, de fel lehetne újítani ezeket. Szerintem egy Tombs of Horror ütne.
Na abban van kihívás, nem kicsi. Én 43 vagyok, ezek az AD&D Player 1 modulok szamizdatként terjedtek a 90 táján, és az volt a mesélő, aki tudott angolul. Mai 20 évesek lehet nem is hallottak ezekről, pedig a maguk "primitívségében" kegyetlenek voltak.
Még mindig emléxem, hogyan hullt el egy fél év alatt dédelgetve összerakott party Acererak sírjában.
A modul után 4 hétig nem volt senkinek kedve játszani.
Greyhawk világát nagyon elfeledtük 😕 kár érte.
Volt egy "gyenge" próbálkozás a Temple of elemental evil c. legendás modullal. Bugware volt, de az sem volt amúgy könnyű játék.
TGA
viszont a pillars of eternity dnd alapú crpg
Negritis
Szerkesztette: Cancel Culture
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
- mert a rendkívül ígéretes chapter 1 után döbbenetes sebességgel zuhan a történet színvonala;D&Dkíváncsi vagyok én is rá, biztos kipróbálom majd ha lesz időm 😊 De amúgy mindenhol dicsérik.
TGA
A Tyranny itt van a gépen de még abba se kezdtem bele. Neked miért nem jött be ?
Drip
- mert bugyuta...
- ...de legalább jó rövid,
- mert nincs befejezve-gondolom lesz folytatás
- unalmas NPC-k, pedig a kapcsolati rendszer ügyes,
- nincs csavar a történetben.
- mert 0 alkalommal haltam meg benne, na ekkora a kihívás.Gyenge az AI.
- az egész Pillarsban az adra dragon fightot szerettem egyedül- ilyet itt nem kapsz;
- a játéktörténelemben az én személyes kedvenc ütközetem a Firkraag elleni volt a BGII-ben;
- ehhez csatlakozott most a Dark Souls 3-4 undorító bossa,
- mert korszerűtlen ahogy van.
- értem én a nagy infinity returns dolgot, én is betérdelek a planescape, és a BG előtt, de nem az inf miatt.
Az infinity engine már 2000-ben sem volt túl szép.
- Szöveg, szöveg, szöveg. Semennyi gondot nem okoz a szöveg értelmezése, egyszerűen uncsi!!
- Átvezető videó az nincs, csak rajzos narratíva.
- Lehetett volna Elektron engine korszerű verziója, esetleg Havoc engine.
Pro:
-Sokkal jobb a fejlődési, és harcrendszer, mint a pillarsé
-Van kakaó a koncepcióban
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
D&Dnemtom, még addig nem jutottam el
Azért is kezdtem neki a souls sorozatnak, mert meguntam, hogy ahány új szerepjáték jön ki, mindegyiknek más a stat, fejlődés, és harcrendszere. Szerintem egyik bénább, mint a másik, és nincs kedvem megtanulni ezeket.
Biztos sokan szeretik a Pillars of Ethernityt. Én egy percét sem élveztem. Most ugyanaz a brigád kihozta az amúgy szerintem elég gyenge Tyrannyt, ismét új rendszerrel.
A Divinitynek szintén tök más a rendszere, igaz a Divinity legalább vicces volt, azt szerettem.
Nem tudom miért nincsenek D&D alapú játékok (valahol a NWN2 nél tűntek el). Mindenki nyomatja a saját -biztosjó-rendszerét. 😕 😕 😕
Azt sem értem, hogy miért nem csinálja meg valaki a classik Gyrax modulokat. Értem én, hogy ma már kicsit porosak, meg mai szemmel laposak az NPC-k, de fel lehetne újítani ezeket. Szerintem egy Tombs of Horror ütne.
Na abban van kihívás, nem kicsi. Én 43 vagyok, ezek az AD&D Player 1 modulok szamizdatként terjedtek a 90 táján, és az volt a mesélő, aki tudott angolul. Mai 20 évesek lehet nem is hallottak ezekről, pedig a maguk "primitívségében" kegyetlenek voltak.
Még mindig emléxem, hogyan hullt el egy fél év alatt dédelgetve összerakott party Acererak sírjában.
Volt egy "gyenge" próbálkozás a Temple of elemental evil c. legendás modullal. Bugware volt, de az sem volt amúgy könnyű játék.
TGA
viszont a pillars of eternity dnd alapú crpg
több mint 9 éve
D&Dkíváncsi vagyok én is rá, biztos kipróbálom majd ha lesz időm 😊 De amúgy mindenhol dicsérik.
TGA
A Tyranny itt van a gépen de még abba se kezdtem bele. Neked miért nem jött be ?
több mint 9 éve
D&DKijött az új Torment... valaki tudja, hogy ez esetleg D&D alapú e még?!
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Demon Souls...mmmmmmmmmm, höhhhhhhhhh, hááááát....
Ez beteg, ez nagyon beteg. Nem értem hogy mi értelme az élőhalott létnek, sokkal kevesebb a HP-m.
Szintet lépni az első főféreg (főcsiga) után tudtam. Amúgy a főféreg nagyon nem volt kemény.
Sokkal nagyobb kihívás volt egy vörös szemű lándzsás lovag, meg a tény, hogy időnként magától elkezd sétálni a karakterem... a kontrolleremnek nincs baja. Nem kevésszer haltam meg.
Nem nehezebb, mint a Dark Souls, csak idegesítőbb, és hiányzik egy két mozgás (világszínvonalon tudok parryzni 😊 ). A hangulat viszont OK, gyorsan tölt, nincs lag. Végig fogom egyszer tolni, de annyira MÉG nem fogott meg.
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Meg igazából azért is Horizont emeltem ki, mert iszonyat jól elkapták a hangulatát az egésznek. Igaz a fesztivál szerepe egyre jobban esik vissza az első részhez képest, de azért ott van a bulihangulat. Nem olyan steril mint motorsport és azért megpróbál annyira élethű lenni amennyire csak lehet.
több mint 9 éve
NFS Porsche 😊Nekem mondjuk az sem baj ha kicsit arcade, Forza Horizon 3 baromi jó élményt ad. Bár mostanában elővettem sima 6-t is, arra sem panaszkodok.Tök igazad van.
Asbee
Haverokkal steamen csak arcade.
Próbáltunk Assettozni, vagy Burns rallyzni, elmondom mi lett a vége....
-mert neked 50 rongyos kormányod van
-mert folyton ezen lógsz
-mert loptad minden beállításod,
-csalsz
Lóf@szt hot pursuit, ott nincs sértődés.
Amúgy nekünk voltak titkos multi meg time attack favoritjaink, amiket imádtunk, és méltatlanul elfeldettek, vagy sosem ismerte a nagyközönség.
Screamer2/rally
Scremer 4x4
Rally masters.
Nfs3 hot pursuit
Nfs porsche challenge
CMR rally
Én mondjuk Starcraftban voltam jó, meg Diabloban.
Kvék arénában, unreslban, doomban, CS-ben, háború esetén túsz voltam mindig is. 😊
TGA
az nem volt rossz játék...
több mint 9 éve
Nekem mondjuk az sem baj ha kicsit arcade, Forza Horizon 3 baromi jó élményt ad. Bár mostanában elővettem sima 6-t is, arra sem panaszkodok.Tök igazad van.
Asbee
Haverokkal steamen csak arcade.
Próbáltunk Assettozni, vagy Burns rallyzni, elmondom mi lett a vége....
-mert neked 50 rongyos kormányod van
-mert folyton ezen lógsz
-mert loptad minden beállításod,
-csalsz
Lóf@szt hot pursuit, ott nincs sértődés.
Amúgy nekünk voltak titkos multi meg time attack favoritjaink, amiket imádtunk, és méltatlanul elfeldettek, vagy sosem ismerte a nagyközönség.
Screamer2/rally
Scremer 4x4
Rally masters.
Nfs3 hot pursuit
Nfs porsche challenge
CMR rally
Én mondjuk Starcraftban voltam jó, meg Diabloban.
Kvék arénában, unreslban, doomban, CS-ben, háború esetén túsz voltam mindig is. 😊
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Nekem mondjuk az sem baj ha kicsit arcade, Forza Horizon 3 baromi jó élményt ad. Bár mostanában elővettem sima 6-t is, arra sem panaszkodok.
több mint 9 éve
ja, már aszittem a pözsóbokszert kell nézni a háttérben 😊Egészen elképesztően jó szerintem is. Egy jobb szimulátor van:Assetto Corsa szerintem nehezebb játék GT 6 Nordschleife 24 is nagyobb challange.😊Szerintem az a legjobb szimulátor. Kikapcsolsz minden segítséget mindjárt másabb lesz a dinamika.
TGA
😀
Coolearie
Baromi vicces, hogy az egyik haverom speciális ülésszettel kormányszettel 3 monitorral nyomja.
Én pár 1000 euroért vettem egy régi Clio Ragnottit - szerintem lehet, hogy lassan neki többe van az élmény. Jó az enyém nem olyan szép, mint az illusztráció, főleg, hogy egy kanyart nem jól vettem...
😊
TGA
több mint 9 éve
hahh :p de ha már kérded:Robi, figyi!Baromi vicces, hogy az egyik haverom speciális ülésszettel kormányszettel 3 monitorral nyomja.TGAha nem is ennyire durva technikával, de hasonlón én is régóta gondolkozok már (a witcher3 és a gta5 mellett ez ösztökél még igen arra, hogy beszerezzek egy konzolt végre), igazából nem is tudom, hogy mire várok még 😊
baggio
Kuplungpedál milyen kombót zörget a Witcher 3-ban? 😊 😊 😊
TGA
images.seeklogo.net/2011/05/ferrari-logo-vector-400x400.png

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Robi, figyi!Baromi vicces, hogy az egyik haverom speciális ülésszettel kormányszettel 3 monitorral nyomja.TGAha nem is ennyire durva technikával, de hasonlón én is régóta gondolkozok már (a witcher3 és a gta5 mellett ez ösztökél még igen arra, hogy beszerezzek egy konzolt végre), igazából nem is tudom, hogy mire várok még 😊
baggio
Kuplungpedál milyen kombót zörget a Witcher 3-ban? 😊 😊 😊
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Baromi vicces, hogy az egyik haverom speciális ülésszettel kormányszettel 3 monitorral nyomja.TGAha nem is ennyire durva technikával, de hasonlón én is régóta gondolkozok már (a witcher3 és a gta5 mellett ez ösztökél még igen arra, hogy beszerezzek egy konzolt végre), igazából nem is tudom, hogy mire várok még 😊

---
több mint 9 éve
Egészen elképesztően jó szerintem is. Egy jobb szimulátor van:Assetto Corsa szerintem nehezebb játék GT 6 Nordschleife 24 is nagyobb challange.😊Szerintem az a legjobb szimulátor. Kikapcsolsz minden segítséget mindjárt másabb lesz a dinamika.
TGA
😀
Coolearie
Baromi vicces, hogy az egyik haverom speciális ülésszettel kormányszettel 3 monitorral nyomja.
Én pár 1000 euroért vettem egy régi Clio Ragnottit - szerintem lehet, hogy lassan neki többe van az élmény. Jó az enyém nem olyan szép, mint az illusztráció, főleg, hogy egy kanyart nem jól vettem...
😊
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Assetto Corsa szerintem nehezebb játék GT 6 Nordschleife 24 is nagyobb challange.😊Szerintem az a legjobb szimulátor. Kikapcsolsz minden segítséget mindjárt másabb lesz a dinamika.
TGA
😀
több mint 9 éve
Nice! 😊 Nem lesz rossz az se , de igazából a Dark Souls után már tudod mire számíts, úgyhogy lelkileg csak nem lesz olyan megterhelő 😀Nem figyelsz! Még nem, de készülök. 😛Végig nyomtam a Dark Soulst, majd kikapcsoltam a PS3-at, mint kiderült örökre,.i.ytimg.com/vi/JYcz5AlOVRA/hqdefault.jpg
Hívtak haverok Steamen játszani, de mindannyian éreztük, hogy valami gáz van velem. Szóval összecsomagoltam a PS-t.
Azt hiszem a Dark Soulssal véget is ért egy korszak, értelmét vesztette a számítógép/konzol játékkal való időtöltés. Ennél felkavaróbb játékélmény szerintem nincs. Végre beláttam túl öreg vagyok a korszerű játékokhoz.
Kb. olyan volt, mint amikor a Seasons in the Abyss gitártémáit tanultam egy nyáron, és őszön, és télen át.
Tétel kihúzva a bakancslistáról, jobb embernek érzem magam, de nem játszom többet.
Prepare to die😊
TGA
😊 😛
Drip
Csak a haláljeleneteim 2 órát tesznek ki a teljes játékidőből!
Szerintem nem is férfi, aki nem nyomja végig 😀 😀 😀
Annyi update van, hogy a feleségem (még egyszer a feleségem) csempészett egy Demon Souls c. játékot az asztalomra, annyi megjegyzéssel, hogy ehhez úgyis kevés vagyok. Nem dőlök be a provokációnak.
TGA
több mint 9 éve
ahhoz tényleg kevés vagy 😀Még Youtube videókat sem mertem megnyitni. 😊 Majd beszámolok, de lehet, hogy kiteszem Youtube-ra
Negritis
Azért érdekes, mert sosem vonzott a műfaj, szóval én a 0 alól indultam neki.
Amúgy a Dark Souls eleje volt kegyetlen, és a Dragonslayer+Executioner Bed of Chaos okozott némi törést... a kontrollerben. A többi nem volt annyira gáz.
Assetto Corsa szerintem nehezebb játék GT 6 Nordschleife 24 is nagyobb challange.😊
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Egy gyűjtői Shadow of Wart valaki? 😊www.gamespot.com/articles/theres-a-300-version-of-middle-earth-shadow-of-war/1100-6448252/
több mint 9 éve
ahhoz tényleg kevés vagy 😀
több mint 9 éve
Nem figyelsz! Még nem, de készülök. 😛Végig nyomtam a Dark Soulst, majd kikapcsoltam a PS3-at, mint kiderült örökre,.i.ytimg.com/vi/JYcz5AlOVRA/hqdefault.jpg
Hívtak haverok Steamen játszani, de mindannyian éreztük, hogy valami gáz van velem. Szóval összecsomagoltam a PS-t.
Azt hiszem a Dark Soulssal véget is ért egy korszak, értelmét vesztette a számítógép/konzol játékkal való időtöltés. Ennél felkavaróbb játékélmény szerintem nincs. Végre beláttam túl öreg vagyok a korszerű játékokhoz.
Kb. olyan volt, mint amikor a Seasons in the Abyss gitártémáit tanultam egy nyáron, és őszön, és télen át.
Tétel kihúzva a bakancslistáról, jobb embernek érzem magam, de nem játszom többet.
Prepare to die😊
TGA
😊 😛
Drip
Csak a haláljeleneteim 2 órát tesznek ki a teljes játékidőből!
Szerintem nem is férfi, aki nem nyomja végig 😀 😀 😀
Annyi update van, hogy a feleségem (még egyszer a feleségem) csempészett egy Demon Souls c. játékot az asztalomra, annyi megjegyzéssel, hogy ehhez úgyis kevés vagyok. Nem dőlök be a provokációnak.
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Végig nyomtam a Dark Soulst, majd kikapcsoltam a PS3-at, mint kiderült örökre,.
Prepare to die😊
TGA
😊 😛