PC és Konzol
27 feliratkozó
több mint 10 éve
meg néztem az új CoD trailertha már a dice elkezdett beszólni, és volt egy nem enyhe ME utóhatás érzésem 😀
főleg mikor Anderson rángat fel a földről 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Novemberben az új cod mellé kiadják a MW1-t (Cod4) remastered editiont.Az új Infiniti Warrior vagy mi, már a trailerje is egy gagyi..Nem gondoltam volna hogy van még lentebb..Szánalmas, remélem a MW1 Remastered nem fog ilyen vonalban eltorzulni..
Az úgy régen nagyon adta, rengeteget játszottam vele multiban. Viszont 30 dollárral lesz több az az edition. Meglásssssuk.
Habi
több mint 10 éve
Novemberben az új cod mellé kiadják a MW1-t (Cod4) remastered editiont.Az úgy régen nagyon adta, rengeteget játszottam vele multiban. Viszont 30 dollárral lesz több az az edition. Meglásssssuk.

JT Daniels fan
több mint 10 éve
kint van ugye az Old Gods HS-benelső körös mókám vele
www.twitch.tv/negritis/v/63150384
több mint 10 éve
nekem speciel teljes mértékben bejön. Megkapod a 3 legjobb értékét, combine statokból helyére tudod rakni a strength, speed, acceleration, agility, jumping tulajdonságokat. Legalább mindent nem raknak alád. Ami meg gyengébb, azt még mindig fel tudod javítani xp-vel később. Remélem vmi hasonló rendszer marad jövőre is, több draft témával esetleg.Nekem ez a 3 valahogy kevés, én ezt mindenképp bővíteném, vagy esetleg lehetne 2-3 gyengepontot is scoutolni, az is segítene. Bár a 15-ös verziónál összességében még így is jobb, az tény. Amúgy combine statok alapján draftolok többnyire, egy Strength fejlesztése 8000 xp, Speed/acceleration az 15000 felett, a többi érték meg kb párszáz, max 1-2 ezer XP. Csak így meg combine statok nélkül mit ér a többi év közben? Pl. mire mész egy B+ MCV cornerrel, ha a draft előtt kijön neki valami 4.65-ös 40 yard, 84 speeddel, aztán utána mindenki agyonveri fly route-okon?
Habi
több mint 10 éve
nekem speciel teljes mértékben bejön. Megkapod a 3 legjobb értékét, combine statokból helyére tudod rakni a strength, speed, acceleration, agility, jumping tulajdonságokat. Legalább mindent nem raknak alád. Ami meg gyengébb, azt még mindig fel tudod javítani xp-vel később. Remélem vmi hasonló rendszer marad jövőre is, több draft témával esetleg.Elég gagyi egyébként, hogy a mindenkiből max. 3 értéket tudsz scoutolni. Jó, a fizikai tulajdonságokat le tudod szűrni combine eredményekből, de pl. van egy CB, B+ MCV, B+ ZVC, B press, de honnan tudod, hogy pl szerelni tud-e, vagy milyen elkapásban? Nyilván ezeknél az értékeknél gyengébb, de fogalmad nincs, hogy most C+ vagy D-.Fontos kérdésem lenne. Xbox360, MaddenNfl16: amikor a draftra készülő fősulisokat nézem, akkor van három szűrő opció: scouted, unscouted, watchedkvázi akik érdekelnek. Van egy opció scoutoláson belül, hogy put on watchlist vagy vmi ilyesmi. (este megnézem pontosan)
Mi az a watched? Hol tudom őket megnézni? El van dugva valahol egy combine csak még nem találtam hol?
Válaszokat előre is köszi 😊
Roll
Aki tudod, hogy érdekel ráteszed a listádra és akkor nem kell kikeresni 500 prospect között, hanem csak a saját listádról.
Habi
Ebben a madden scoutingban ha az egyik évben megcsinálnak valamit jól, akkor biztos, hogy egy másik részéből elvesznek, nehogy valaha is tökéletes legyen.
helmet

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Elég gagyi egyébként, hogy a mindenkiből max. 3 értéket tudsz scoutolni. Jó, a fizikai tulajdonságokat le tudod szűrni combine eredményekből, de pl. van egy CB, B+ MCV, B+ ZVC, B press, de honnan tudod, hogy pl szerelni tud-e, vagy milyen elkapásban? Nyilván ezeknél az értékeknél gyengébb, de fogalmad nincs, hogy most C+ vagy D-.Fontos kérdésem lenne. Xbox360, MaddenNfl16: amikor a draftra készülő fősulisokat nézem, akkor van három szűrő opció: scouted, unscouted, watchedkvázi akik érdekelnek. Van egy opció scoutoláson belül, hogy put on watchlist vagy vmi ilyesmi. (este megnézem pontosan)
Mi az a watched? Hol tudom őket megnézni? El van dugva valahol egy combine csak még nem találtam hol?
Roll
Aki tudod, hogy érdekel ráteszed a listádra és akkor nem kell kikeresni 500 prospect között, hanem csak a saját listádról.
Habi
Ebben a madden scoutingban ha az egyik évben megcsinálnak valamit jól, akkor biztos, hogy egy másik részéből elvesznek, nehogy valaha is tökéletes legyen.
több mint 10 éve
mondjuk én Bossokhoz szoktam behívni segítőket 3-4 fail után így annyira engem nem zavardark souls 3at nyúzza valaki rajtam kívül? (vagy őt a játék 😀)engem a játék 😀
Negritis
Drip
bár most ocelotnál elakadtam 😀
több mint 10 éve
dark souls 3at nyúzza valaki rajtam kívül? (vagy őt a játék 😀)engem a játék 😀
Negritis
több mint 10 éve
dark souls 3at nyúzza valaki rajtam kívül? (vagy őt a játék 😀)
több mint 10 éve
Fontos kérdésem lenne. Xbox360, MaddenNfl16: amikor a draftra készülő fősulisokat nézem, akkor van három szűrő opció: scouted, unscouted, watchedkvázi akik érdekelnek. Van egy opció scoutoláson belül, hogy put on watchlist vagy vmi ilyesmi. (este megnézem pontosan)
Roll

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Fontos kérdésem lenne. Xbox360, MaddenNfl16: amikor a draftra készülő fősulisokat nézem, akkor van három szűrő opció: scouted, unscouted, watchedMi az a watched? Hol tudom őket megnézni? El van dugva valahol egy combine csak még nem találtam hol?
Monte Kiffin: "I want 11 guys getting to the ball as quick as we can."
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=4UdSpFXz8Q4

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Xbox one-ra van egy eladó NHL 16-om, ha valakit érdekel pm😊sokat ne remélj érte, EA Access-be bekerült múlt héten ingyen. (Az Access meg 6k 1 évre)
Asbee

JT Daniels fan
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=_gEHZmWn_hgÉrtékelések alapján elég megosztó. Van aki próbálta? Mik a tapasztalatok?
több mint 10 éve
Xbox one-ra van egy eladó NHL 16-om, ha valakit érdekel pm😊
több mint 10 éve
Szevasztok!konzol-jatekszoftver.vatera.hu/kiegeszitok/kabel/vga_atalakito_kabel_xbox_360_hoz_2218259720.html
Szeretnék kérdezni valami, a segítségeteket kérni.
Van nekem egy Xbox360 Elite konzolom. Ez most jelenleg a másik szobában lévő TV-re van kötve, de anyámék is ott nézik a műsorokat általában, és így most zavarjuk egymást. Viszont nekem van 3 monitorom abból kettő fent "rohad" a polcon. Na nekem az lenne a kérdésem hogy összelehet kötni az xboxot, a monitorral? Idetenném a másik monitor mellé, és akkor itt lenne minden egy helyen..😊 Mi kellhet hozzá?
Köszi a válaszokat!
Coolearie
Ilyennel volt nekem is rátéve monitorra, de ez még az első szériás x360-nál használtam.
Ha van az elite-n is hagyományos kimenet, nem csak HDMI, akkor tudod használni.
több mint 10 éve
Szevasztok! Szeretnék kérdezni valami, a segítségeteket kérni.
Van nekem egy Xbox360 Elite konzolom. Ez most jelenleg a másik szobában lévő TV-re van kötve, de anyámék is ott nézik a műsorokat általában, és így most zavarjuk egymást. Viszont nekem van 3 monitorom abból kettő fent "rohad" a polcon. Na nekem az lenne a kérdésem hogy összelehet kötni az xboxot, a monitorral? Idetenném a másik monitor mellé, és akkor itt lenne minden egy helyen..😊 Mi kellhet hozzá?
Köszi a válaszokat!
több mint 10 éve
engem kicsit zavart a kamerakezelésXCOM 2-t más is próbálta? elég erős sztoriban a kezdés, de van 1-2 érdekes dologkitoltam már 2szer, jobban adja mint az 1. mi benne az érdekes számodra?
Negritis
briareos
más nem jut eszembe hirtelen
a sztori végén mondjuk az utolsó képsort ilyen *tableflip* moment volt nekem 😀
több mint 10 éve
XCOM 2-t más is próbálta? elég erős sztoriban a kezdés, de van 1-2 érdekes dologkitoltam már 2szer, jobban adja mint az 1. mi benne az érdekes számodra?
Negritis
több mint 10 éve
Hadászatilag azért eléggé életszerűtlen és lúzer dolog hegyről "lefele" rohamozni.Company of Heroesba nehogy belenézz. 😊
Sobri Jóska
több mint 10 éve
(L)Hadászatilag azért eléggé életszerűtlen és lúzer dolog hegyről "lefele" rohamozni.
www.youtube.com/watch?v=p_AD4gHVrWU
süti
Mondjuk úgy, hogy a játékosok nem igazán támaszkodtak Szun-Ce-re 😊
"Minden hadviselésnek törvénye legyen, hogy magaslaton állókra ne támadjunk (alulról)... ha felülről akarnak harcot kezdeni velünk, mi alulról ne vegyük fel a küzdelmet. Ez a hadsereg megfelelő elhelyezése a hegyvidéken... Általában a hadsereg szeresse a magaslatokat és gyűlölje a mélyen fekvő helyeket..."