NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
506
38
2:15, ARENA4
PC és Konzol
27 feliratkozó
több mint 10 éve
one-on kipróbáltam amikor ingyenes volt az ea access és le lehetett tölteni, alapvetően sztem nem rossz játék, nekem tetszett, csak nincsen sajnos túl sok játékos, sok a robot...Meg kicsit olyan "túl nagyot akartak fingani, és beszartak" feelingje lett. Egyszerűen nem egy jó játékHanniKinek mi a véleménye a Titanfallról? Megéri megvenni? Ugyanis a konzolvilágon most van leakciózva és gondolkozok a megvételén.Tejesembernem lenne rossz csak nincs játékos bázisaNegritis

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Meg kicsit olyan "túl nagyot akartak fingani, és beszartak" feelingje lett. Egyszerűen nem egy jó játék.Kinek mi a véleménye a Titanfallról? Megéri megvenni? Ugyanis a konzolvilágon most van leakciózva és gondolkozok a megvételén.Tejesembernem lenne rossz csak nincs játékos bázisaNegritis
Nálam a WoT viszont még mindig pörög, elég durva szinteken :cool:
több mint 10 éve
Kinek mi a véleménye a Titanfallról? Megéri megvenni? Ugyanis a konzolvilágon most van leakciózva és gondolkozok a megvételén.Tejesembernem lenne rossz csak nincs játékos bázisa
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
tényleg emberek annó volt ugye itt egy nagy WOT hullám, a rivális War Thunderrel tolja valaki?
több mint 10 éve
Kinek mi a véleménye a Titanfallról? Megéri megvenni? Ugyanis a konzolvilágon most van leakciózva és gondolkozok a megvételén.Tejesemberszar
több mint 10 éve
Tejesember
256
Kinek mi a véleménye a Titanfallról? Megéri megvenni? Ugyanis a konzolvilágon most van leakciózva és gondolkozok a megvételén.
több mint 10 éve
van itt olyan marha aki asphalt 8 on játszik?
több mint 10 éve
már akinek, ismerőseimnél a dark souls 3 robbantott bankot 😀
több mint 10 éve
Jimi Hendrixszel és Alföldi Róberttel jön az új Mafia:További infók itt: www.gamespot.com/articles/mafia-3-tackles-racism-and-the-vietnam-war-in-1960/1100-6429489/
Meg itt: www.ign.com/articles/2015/08/05/mafia-3-exposes-the-dirty-new-face-of-organized-crime
Eddigi Gamescomról pedig a Tomb Raider és a Battlefront gameplayeket érdemes előkotorni.
több mint 10 éve
Mafia 3 bejelentve, 5-én bemutatkozás. 😉most olvastam én is!
Idén is jobb lesz a Gamescon, mint az E3 ?süti
Az első mai napig élmény, a hangulata zseniális. 2.nál volt egy kis minusz a lehúzós része miatt. Vajon mi sül ki ebből a 3-ból?😊
több mint 10 éve
Mafia 3 bejelentve, 5-én bemutatkozás. 😉Idén is jobb lesz a Gamescon, mint az E3 ?
több mint 10 éve
Sziasztok olyanokat keresek akiknek lenne kedve Xbox one-n madden 15-t játszani gamertagem Sebibengal83
Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
Kösz, azóta megoldódott, de szerintem inkább megveszem lemezen innentől. Valamivel még olcsóbb is.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Drága ps4-es sorstársak, a ti segítségeteket kérem.Ket lepesben tolti le a jatekokat. Az elso resz, ami a Downloads-ban latszik ahhoz kell, hogy feltelepitse es el tudjon indulni. Utana ha a jatek inditasa helyett a start gombot megnyomod es megnezed a jatek infojat, akkor latszik, hogy meg konkretan mennyi adatot kell letoltnie a PSN-bol a PS4-nek a teljes jatekhoz.
Megérkezett ma végre ez a drágaság, csak van egy olyan gubanc, hogy az online store-ból vett Madden NFL 15 azóta is töltődik, így meg elég demo jellege van a dolognak, azért pedig sokkalom a lét, amit kiadtam...
Van-e bármilyen módja a store-ból vett letöltés meggyorsításának? Ha ennek vége, isten az atyám, csak lemezt veszek.berger90
A sebesseg olyan mint az idojaras, en egyszer beallitottam, hogy a netes beallitasoknal ne a default DNS szervereket hasznalja, hanem a Google-eit (8.8.8.8 es 8.8.4.4), de lehet, hogy ezzel csak a lelkemnek tettem jot es egyebkent nem valtozott a sebesseg. www.reddit.com/r/PS4/comments/308fcr/psa_ps4_network_options_for_better_speeds_google/
Egy full jatek leszedesere en most mar raszanok egy ejszakat (rest mode-ban hagyva folytatja a letoltest).
több mint 10 éve
Október 2. 😍
Csak hazavinni nem fogom tudni, mert hamarabb lekapcsolnak a rendőrök.
Mint ahogy a Rush for Berlines pólóról is nehéz bebizonyítani nekik, hogy az egy PC játék. 😊
több mint 10 éve
Nagyobb sávszélesség?
több mint 10 éve
Drága ps4-es sorstársak, a ti segítségeteket kérem.Megérkezett ma végre ez a drágaság, csak van egy olyan gubanc, hogy az online store-ból vett Madden NFL 15 azóta is töltődik, így meg elég demo jellege van a dolognak, azért pedig sokkalom a lét, amit kiadtam...
Van-e bármilyen módja a store-ból vett letöltés meggyorsításának? Ha ennek vége, isten az atyám, csak lemezt veszek.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Megérte kipróbálni GoT Telltalet, a 3. rész valóban jó lett, de a 4. a kedvenc főleg a | Miras részek miatt. Ő változott a legtöbbet, az elején még csak egy szimpla szolgálólány most meg kb. a legnagyobb szarkavaró. 😀 Imádtam minden jelenetét.Meg úgy az egész rész tök pozitív volt, végre azt éreztem, hogy haladunk előre pozitívan, Asheréknél sikerült Daenerys kivánságait betartani, Garedes storyban is mindenki él és haladunk a North Grove felé, Rodrik kivételesen nem csak szopóágon volt, az egyik Whitehillt is agyon lehetett végre ütni, dehát ez a Game of Thrones úgy, hogy muszáj volt a végén betenni Ramsayt, hogy elrontsa az örömöm. 😊 (nehéz eldönteni, hogy kit utálok jobban Őt vagy Cerseit 😀 ) Meg elnézve a kövi rész beharangozóját van egy olyan érzésem, hogy az évad végén Gareden kívül mindenki elbukik, Rodrik meghal, Miranak elkell menekülnie Királyvárból, Asher meg sereg nélkül tér vissza... |
több mint 10 éve
Telltalest leszedtem. Első két rész kivégezve. Első rész után még húztam a szám (bár a vége azért ütős volt), de a második már beszippantott. Jobbak a szereplők meg story is kezd beindulni. Az meg külön tetszik, hogy itt szinte mindenki szerepel sorozatból is, nem úgy, mint Walking Deadbe.Raven17a harmadik rész volt eddig a legjobb, a negyedik meg ügyesen nekiállt felvezetni a végét. az ötödik kedden jön végre.
több mint 10 éve
Telltalest leszedtem. Első két rész kivégezve. Első rész után még húztam a szám (bár a vége azért ütős volt), de a második már beszippantott. Jobbak a szereplők meg story is kezd beindulni. Az meg külön tetszik, hogy itt szinte mindenki szerepel sorozatból is, nem úgy, mint Walking Deadbe.
több mint 10 éve
nekiestem a Skyforge-nak, háát beszopódtam 😀
több mint 10 éve
a telltales sablon de nem rosszvan 2 másik játék, de a másik rpg az fos bugos unalmas és ronda is
a stratégiától pedig az isten mentsen meg 😀
több mint 10 éve
Mostanában eléggé ráfüggtem Game of Thronesra úgy, hogy gondoltam meglesem van-e valami játék verzió. Találtam egy RPGt meg a Telltale féle verziót ami gondolom hasonlít a Walking Deades Telltalere. (amit speciel imádok) Valamelyikkel játszott valaki, megéri őket kipróbálni?Raven17csajom tolta a telltales-es első két részét, azt mondta egyszer elmegy. szóval ha van rá mód akkor virágbolti verzió
több mint 10 éve
Mostanában eléggé ráfüggtem Game of Thronesra úgy, hogy gondoltam meglesem van-e valami játék verzió. Találtam egy RPGt meg a Telltale féle verziót ami gondolom hasonlít a Walking Deades Telltalere. (amit speciel imádok) Valamelyikkel játszott valaki, megéri őket kipróbálni?