NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
506
38
2:15, ARENA4
PC és Konzol
27 feliratkozó
több mint 10 éve
tegyük hozzá hogy humble-n most épp total war bundle van 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Sok lesz már a jóból.www.youtube.com/watch?t=1&v=kKqaX3NNR28
Egy hét múlva meg Blood Bowl II megjelenés. ^^
Szerkesztette: süti
több mint 10 éve
aki szereti a HS-t annak javaslom az Archon Team League Championshipetamaz twitchén lehet nézni, elég jó
több mint 10 éve
szezonkezdéshez 😀www.youtube.com/watch?v=0Oem60yvtUY
több mint 10 éve
Tejesember
256
Ha ki is jönnek, akkor is butított verzióban (és nem csak a grafikára értve). Lásd NFL, Shadow of Mordor. Új játékok miatt már nem éri meg PS3 v Xbox360-at veni. Feltétlenül új játékokkal akarsz játszani, akkor Ps4-et vagy Xbox One-t vegyél.
több mint 10 éve
ha "csak" one/ps4 akkor jó eséllyel nem fog kijönni 360/ps3-ramost pl az MKX jelentette hogy bocs nem tudjuk backportolni
több mint 10 éve
Új játékok mennyire valószínű, hogy kijönnek xbox 360ra is? Azt vágom, hogy előbb One, és később lehet lesz a korábbi verzióra is. Csak mert lehet vennék "occsón" egy használt 360at, és lenne pár játék amiket eddig csak Onera / PS4re láttam kijönni
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
én 2-4 évente szoktam fifát venni amúgyaz kb elég hogy rácsodálkozzak
több mint 10 éve
Én nem találtam benne sok kivetnivalót XO-n.Sokat változott a 15-höz képest, de azt azért szem előtt kell tartani, hogy vadonatúj Fifa-t egyik évről a másikra, sosem fogunk kapni.

JT Daniels fan
több mint 10 éve
pc.demo.ez a fifa16 elég borzalmasra sikerült 😀na erre kíváncsi vagyok.Konzol ? Mi a baj ?
Kenny
Drip
Nulla fejlesztést vélek felfedezni az arcokon és a védekezésen kívül.A demo baromi nagy csalódás nekem.mintha a 15-tel játszanék 1az1be.
több mint 10 éve
ez a fifa16 elég borzalmasra sikerült 😀na erre kíváncsi vagyok.Konzol ? Mi a baj ?
Kenny
több mint 10 éve
ez a fifa16 elég borzalmasra sikerült 😀na erre kíváncsi vagyok.Konzol ? Mi a baj ?
Kenny
több mint 10 éve
TGT: volt goldom 45 packra, meg vettem 50-et, mert F2P. Minden fontosabb legendary meg van, nyitni 5-öt nyitottam (egy golden Chillmaw), legyártottam még pár dolgot. A toptier deckeket összeraktam, és azóta nem játszom 😀Hex most jobban bejön, alapvetően limited játékokat jobban élvezem, és az HS arénát már unom.

több mint 10 éve
Mad Max nem lett rosszarkham style harc, post apcalyptic világ
egyedül ratbag 2.0 zavar kicsit
több mint 10 éve
Forza Motorsport 6 demó karcol eléggé 😊 Várom már a teljes kiadást 😊Ma elvileg jön a Fifa 16 demó is

JT Daniels fan
több mint 10 éve
én megvettem az 50es packot előre, +16-ra volt goldomebből lett 2 legend (chillmaw és dread scale)
mellé pár epic
azóta kb 4-5 packot nyitottam 1 epic 😀 a többi 40 dust 😀
több mint 10 éve
Milyen a packluck a tgt nyitasokkal nálatok? 20 körül nyitottam, jött mar coldarra drake, két dreadsteed, nexus champ, nem panaszkodok 😀
több mint 10 éve
Az ultimate team pontokat hogy lehet jóváíratni az accounton?Vettem 100 pontot,hogy kipróbáljam,hogy azon a profilomon (USA) amin játszok működik -e,de még a magyaron sem írták jóvá.A pénzt levonta,mert jött az sms,de semmit nem csinált miután lement a payment.
több mint 10 éve
Én is lehet, hogy megveszem majd az új Maddent XO-ra, eddig mindenkinek tetszett akinél olvastam róla. De ha kivárok, decemberben már úgyis lesz rá 30 dolláros ajánlat live-on 😊 Addig meg csak elgépelek a Forza-Fifa-Halo trióval 😊Szept 1. Forza Motorsport 6 demó
Szept 8. Fifa 16 demó

JT Daniels fan
több mint 10 éve
ps4-en szerintem fasza lett. Lehet, hogya csak azért, mert a vertical offense híve vagyok, de pl a tavalyihoz képest is jelentős az előrelépés passzjáték terén. A qb-játék is teljesen új szintre lépett.valami kritika azt írta, hogy a tavalyi madden a védelembuziknak volt a kedvencük, ez a passzjátékbuziké lesz. Eddig ezt csak megerősíteni tudom.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
konkrétan ugyanazTeljesen eltér a PS3, a PS4-es Maddentől. A Ps3-asba csak a nagyon alapok vannak benne, tök ugyanolyan mint a madden25.Kijött a Madden 16.. "nagyon szomorú smiley". És ennyi is volt a játékom vele.Mert? Nem lett valami jó? Azért kérdezem, mert gondolkozok, hogy megveszem PS3-ra.
Coolearie
Tejesember
Coolearie