PC és Konzol
27 feliratkozó
több mint 12 éve
...ez sem rossz 😀 . Mondjuk én kapásból kikapcsolnám a frissítéseket és csak ha nagyon nyöszörög vmiért telepítenék.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Remélem ide befér:format c:
Szombat óta kb 7x frissítette magát az MS keretrendszer 4-hez valami, ami gond, hogy utána kb egy óra míg telepíti magát, találkoztatok már ilyennel? És mi a megoldás?
Köszi!NB2
enter
több mint 12 éve
Remélem ide befér:Szombat óta kb 7x frissítette magát az MS keretrendszer 4-hez valami, ami gond, hogy utána kb egy óra míg telepíti magát, találkoztatok már ilyennel? És mi a megoldás?
Köszi!
több mint 12 éve
A csatlakozó megvan, de a kábel nincs. Nem volt a csomagban. De akkor majd ilyet is keresek pénteken.A PSen nincs scart csatlakozó csak HDMI. Így ez a lehetőség kiesett. Mindenképp olyan kell aminek az egyik fele HDMI.visi_b18 éve vannak PS gépeim, hidd el, hogy van rajta 😉 Keresek mindjárt egy képet neked, hogy mit keress.
Ha Slimed van, akkor: muszakishop.hu/images/9/900000083_2.jpg (jobbról a 2. kimenet - multi AV out a neve, a másik vége Scart, adják a géphez.)
Ha Super Slimed van: psxshop.hu/media/catalog/product/cache/1/image/800x600/040ec09b1e35df139433887a97daa66f/s/o/sony_ps3_super_slim_2.jpg (szintén jobbról a 2. és ugyanaz minden, mint fentebb).
A kábel így néz ki: www.youtube.com/watch?v=taCxNgkTxtQ (0:42-nél a videón).gdavid
több mint 12 éve
A PSen nincs scart csatlakozó csak HDMI. Így ez a lehetőség kiesett. Mindenképp olyan kell aminek az egyik fele HDMI.visi_b18 éve vannak PS gépeim, hidd el, hogy van rajta 😉 Keresek mindjárt egy képet neked, hogy mit keress.
Ha Slimed van, akkor: muszakishop.hu/images/9/900000083_2.jpg (jobbról a 2. kimenet - multi AV out a neve, a másik vége Scart, adják a géphez.)
Ha Super Slimed van: psxshop.hu/media/catalog/product/cache/1/image/800x600/040ec09b1e35df139433887a97daa66f/s/o/sony_ps3_super_slim_2.jpg (szintén jobbról a 2. és ugyanaz minden, mint fentebb).
A kábel így néz ki: www.youtube.com/watch?v=taCxNgkTxtQ (0:42-nél a videón).
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
A PSen nincs scart csatlakozó csak HDMI. Így ez a lehetőség kiesett. Mindenképp olyan kell aminek az egyik fele HDMI.Nagyon tudod már a kábelezés mikéntjét! 😉 😛Kellene nekem egy kis segítség valakitől aki ért a PS3hoz. Megérkezett a konzolom, PS3 slim 500GB, HDMI kábellel. Egy régebbi projektoros TVm van, amin nincs HDMI csatlakozó még (utólag derült ki mikor megjött a PS) Van rá valami mód, hogy össze tudjam kötni őket?HDMI-Scart vagy HDMI-DVI
Azóta vettem egy kábelt, aminek egyik vége HDMI a másik RGB, de azzal se működik. Minden ötletet nagyon szívesen várok.visi_b
nekem utóbbi van, azzal nagyon fasza.shawnka
De, hogy ne csak Shawnkát basztassam: Sima Scart-Scart madzag is jó, csak nem lesz HD a kép. Elvileg van is a dobozban.gdavid
több mint 12 éve
Nagyon tudod már a kábelezés mikéntjét! 😉 😛Kellene nekem egy kis segítség valakitől aki ért a PS3hoz. Megérkezett a konzolom, PS3 slim 500GB, HDMI kábellel. Egy régebbi projektoros TVm van, amin nincs HDMI csatlakozó még (utólag derült ki mikor megjött a PS) Van rá valami mód, hogy össze tudjam kötni őket?HDMI-Scart vagy HDMI-DVI
Azóta vettem egy kábelt, aminek egyik vége HDMI a másik RGB, de azzal se működik. Minden ötletet nagyon szívesen várok.visi_b
De, hogy ne csak Shawnkát basztassam: Sima Scart-Scart madzag is jó, csak nem lesz HD a kép. Elvileg van is a dobozban.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Pénteken megpróbálkozom szerezni valamit. Elég idegesítő, mert egy 22"os tvn tudtam kipróbálni 😕Kellene nekem egy kis segítség valakitől aki ért a PS3hoz. Megérkezett a konzolom, PS3 slim 500GB, HDMI kábellel. Egy régebbi projektoros TVm van, amin nincs HDMI csatlakozó még (utólag derült ki mikor megjött a PS) Van rá valami mód, hogy össze tudjam kötni őket?HDMI-Scart vagy HDMI-DVI
több mint 12 éve
Kellene nekem egy kis segítség valakitől aki ért a PS3hoz. Megérkezett a konzolom, PS3 slim 500GB, HDMI kábellel. Egy régebbi projektoros TVm van, amin nincs HDMI csatlakozó még (utólag derült ki mikor megjött a PS) Van rá valami mód, hogy össze tudjam kötni őket?HDMI-Scart vagy HDMI-DVI
nekem utóbbi van, azzal nagyon fasza.
több mint 12 éve
Kellene nekem egy kis segítség valakitől aki ért a PS3hoz. Megérkezett a konzolom, PS3 slim 500GB, HDMI kábellel. Egy régebbi projektoros TVm van, amin nincs HDMI csatlakozó még (utólag derült ki mikor megjött a PS) Van rá valami mód, hogy össze tudjam kötni őket?Azóta vettem egy kábelt, aminek egyik vége HDMI a másik RGB, de azzal se működik. Minden ötletet nagyon szívesen várok.
több mint 12 éve
Most játszottam végig a 400 days Walking Dead DLC-t. Próbáltam rákeresni, de nem találtam választ, hogy a következő évadban csak azokkal játszhatunk, akik | elmennek a táborból Taviával? Nálam mindenki ment, csak Shel és Becca nem. | Van valami info erről?MattMillerén úgy tudom, hogy csak enyhe hatással lesz a season 2-ra.
több mint 12 éve
Most játszottam végig a 400 days Walking Dead DLC-t. Próbáltam rákeresni, de nem találtam választ, hogy a következő évadban csak azokkal játszhatunk, akik | elmennek a táborból Taviával? Nálam mindenki ment, csak Shel és Becca nem. | Van valami info erről?
több mint 12 éve
remélem érthetően leírtam pm-ben 😀 amúgy 7,5k-s csomagot szoktam nyitni, pc-n az van meg 5k. Néha néha van jumbo pack, ami 15k. Ps-n máshogy van? 😮
több mint 12 éve
Így húztam ki nemrég Ibrahimovic-ot 😀Ez mi?
Asbee
Nem értem a cuccot annyira, hogy mit csinál. 😀
Nekem alapból nincs mindegyik pakk, amit a csóka nyit.
Asszem 5-7,5-15-30K-s pakkok vannak, már a jobbak közül.
De még csak 80-as játékos sem jött egyszer sem.
több mint 12 éve
nekem se jött be annyira az SA, számomra a legbesztebb a VC volt, de amúgy mindegyiket imádtam!nanananaKenny😂 annál csak jobb lehet bármelyik.shawnkaFogjátok és vigyétek a pénzemet!SA-nál egy GTA se lehet jobb.Kenny
shawnka
|
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Így húztam ki nemrég Ibrahimovic-ot 😀több mint 12 éve
legjobb gta lesz az tuti...bár ez az aktuális legújabbról mindig elmondható 😀
több mint 12 éve
nananana😂 annál csak jobb lehet bármelyik.shawnkaFogjátok és vigyétek a pénzemet!SA-nál egy GTA se lehet jobb.Kenny
shawnka
több mint 12 éve
😂 annál csak jobb lehet bármelyik.Fogjátok és vigyétek a pénzemet!SA-nál egy GTA se lehet jobb.Kenny
shawnka
több mint 12 éve
Fogjátok és vigyétek a pénzemet!SA-nál egy GTA se lehet jobb.
shawnka
több mint 12 éve
ja ez nagyon szép kis opció... amúgy nekem bejövős az MK, kipróbáltam a storyt is a towert is meg az egyszemélyes harcot is... nagyon jó!csebiVan benne bőven pár órányi tartalom, főleg ha a 300 kihívásos tornyon is végigmegy az ember. Úgyhogy még ha nem is lett igazi komplete edition, mert hiányoznak belőle tartalmak így is jól jártunk. Ráadásul csak 6k lesz a dobozos verzió.
Holnap 4-kor pedig tessenek gépközelben lenni:
több mint 12 éve
Nagyon szépen köszönöm a MK portolását végző csapatnak, hogy gondoltak azokra is, akiknek nem xbox kontrolleljük van. Options menüben a gamepad beállításnál csak kérte, hogy üssem le az egyik gombot, és automatikusan bekalibrálta a Logiteches vezérlőmet. (Amit mostanság gyakorlatilag az összes játék magasról lesz*r.) Úgyhogy így kényelmesen hátradőlve év után újra kényelmesen hátradőlve élvezhetem a vérengzést.sütija ez nagyon szép kis opció... amúgy nekem bejövős az MK, kipróbáltam a storyt is a towert is meg az egyszemélyes harcot is... nagyon jó!
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.