Politika
46 feliratkozó
28 másodperce
Ezt az emberek el is hiszik, működik.Kérdezem én, ezzel a lépéssel OV-nak az a célja, hogy a gyermekvédelemben dolgozó emberek majd rá szavaznak, abban reményben, hogy 2026-ban talán kapnak béremelést? Ami nagy eséllyel el is inflálódni addigra. Nem látja ez a dagadt disznó, hogy ezzel csak még jobban szétbassza a rendszert és muníciót ad MP-nek?Szokásos, beígérjük a választás utánra.
nepszava.hu/3261973_gyermekvedelem-fizetesemeles-2026-orban-viktor-berrendezes-halogatas
KB23
Amadeus the Young
9 perce
Amadeus the Young
32 984
Kérdezem én, ezzel a lépéssel OV-nak az a célja, hogy a gyermekvédelemben dolgozó emberek majd rá szavaznak, abban reményben, hogy 2026-ban talán kapnak béremelést? Ami nagy eséllyel el is inflálódni addigra. Nem látja ez a dagadt disznó, hogy ezzel csak még jobban szétbassza a rendszert és muníciót ad MP-nek?Szokásos, beígérjük a választás utánra.
nepszava.hu/3261973_gyermekvedelem-fizetesemeles-2026-orban-viktor-berrendezes-halogatas
KB23
criminal lawyer or criminal lawyer?
11 perce
KB23
957
Kérdezem én, ezzel a lépéssel OV-nak az a célja, hogy a gyermekvédelemben dolgozó emberek majd rá szavaznak, abban reményben, hogy 2026-ban talán kapnak béremelést? Ami nagy eséllyel el is inflálódni addigra. Nem látja ez a dagadt disznó, hogy ezzel csak még jobban szétbassza a rendszert és muníciót ad MP-nek?nepszava.hu/3261973_gyermekvedelem-fizetesemeles-2026-orban-viktor-berrendezes-halogatas
1 órája
www.valaszonline.hu/2024/12/18/gaz-firtas-goczi-emfesz-oroszorszag-ukrajna-gazprom-cetl-vadkelet/
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
12 órája
milyen jó lenne ugye ha az OGY képviselője kisegítené?444.hu/2024/12/17/rozsa-andras-zugloi-polgarmester-hutlen-kezelesert-es-korrupcioert-feljelentest-tettcsórikám. Az egész ciklusát feljelentésekkel fogja tölteni.
Negritis, a vajda
Amadeus the Young
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
12 órája
Amadeus the Young
32 984
444.hu/2024/12/17/rozsa-andras-zugloi-polgarmester-hutlen-kezelesert-es-korrupcioert-feljelentest-tettcsórikám. Az egész ciklusát feljelentésekkel fogja tölteni.
Negritis, a vajda
12 órája
Kampman
28 447
pestisracok.hu/mire-kell-vigyaznia-a-fidesznekHelyenként csipeget valóban az 1952-es Szabad Népből / Népszavából, de ez a mondata mindent visz:
DJ Jeszy meghozta azt 50-es évek vibeot.
Amadeus the Young
A Fideszben és holdudvarában számos további Magyar Péter „bújik meg”. Nem túl tehetséges, semmifajta morális iránytűvel, vízióval, nemzeti elkötelezettséggel nem rendelkező, de a pozíciókat és az ezekkel járó anyagi előnyöket nagyon élvező ficsúrok.
Szegény Jeszy, ilyen öndiagnosztikára nagyon kevesen képesek.
12 órája
444.hu/2024/12/17/rozsa-andras-zugloi-polgarmester-hutlen-kezelesert-es-korrupcioert-feljelentest-tett
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
13 órája
Amadeus the Young
32 984
pestisracok.hu/mire-kell-vigyaznia-a-fidesznekDJ Jeszy meghozta azt 50-es évek vibeot.
13 órája
Pep71
2 618
444.hu/2024/12/17/kulfoldi-munkavallalok-harmadik-orszagbeliek-korlatozas-tiltas-vietnam-fulop-szigetek-gruzia-indoneziaEz ám a 4D sakk..😀 behozzák jó pénzért őket, nyernek egy rajt egy csomó pénzt, a közvetitőcég által is, plusz a munkásszállók is mind az övüké(amikre gondolom még támogatást is kapnak az államtól v a helyi önkormányzattól 😀).
Erre most kezdik észrevenni a nyugdíjasok, hogy hát nem aztat mondtaa aminiszterúr, hogy no migrante és nem vehetik el a magyarok munkáját? 😀 😀
most meg majd még azt fogják mondogatni, hogy na a Viktor nem engedi be a migránsokat 😀 arra már nem emlékszik, h konkrétan ők hozták be jó pénzért, óriási 😀
a 90 éves papám ennek a tipikus esete..ma azt mondta, h azért drága minden, mert háború van 😀 😀 sehogy nem lehet megmagyarázni, h ez kamu, pedig azt is tudja, h mennyit lopnak..de legalább nincs háború, mondja mindig .. amúgy van laptopja, amihez nem igen ért, én szoktam telepíteni, megcsinálni, ha valami baja van stb. A könyvjelzőkből töröltem az origot és azt mondtam neki, h megszűnt 😀 az a baj, h az m1-et még így is látja. Másik mondása, h amit a híradóban bemondanak az igaz, mert ez régen is így volt..
Nem látom, h ne jönne a következő 2/3ad..elképesztő
21 órája
Amadeus the Young
32 984
Tovább a Lenini úton.én infarktus stroke kombóban bizok, persze ne legyen nagy baja csak menjen nyugdijbaNem nagyon lehet őt kitenni, nincs is nagyon, aki ki tudná vagy ki akarná. OV monopolizálta a tökfogást, nem véletlen volt a hepaj az IH-nál, mikor elvették Lázártól. Nem gondolom, hogy most lenne olyan, OV-tól független hatalmi centrum, ami képes lenne arra, hogy kitegye őt.rekedt, vérágas szemek, teljesen lepusztult arc. háthaMintha be lenne rekedve.www.youtube.com/watch?v=HsePAW3eXEw&t=268s Vidi miatt majdnem átütöttem a monitort.ez tök jó videó, nagy bölcs vezér elég szar formában van
Porsan
Kúrfürst briareos
De egyébként még csak 61.
Kádárt 76 évesen rakták ki az elvtársak.
Horthyt szintén ennyi idősen a nyilasok.
Lehet, hogy Viktornak ennyi ideje már nem lesz.
Kampman
Kúrfürst briareos
Ez a buli addig megy, amíg OV van vagy ameddig akarja.
Amadeus the Young
Kúrfürst briareos
21 órája
én infarktus stroke kombóban bizok, persze ne legyen nagy baja csak menjen nyugdijbaNem nagyon lehet őt kitenni, nincs is nagyon, aki ki tudná vagy ki akarná. OV monopolizálta a tökfogást, nem véletlen volt a hepaj az IH-nál, mikor elvették Lázártól. Nem gondolom, hogy most lenne olyan, OV-tól független hatalmi centrum, ami képes lenne arra, hogy kitegye őt.rekedt, vérágas szemek, teljesen lepusztult arc. háthaMintha be lenne rekedve.www.youtube.com/watch?v=HsePAW3eXEw&t=268s Vidi miatt majdnem átütöttem a monitort.ez tök jó videó, nagy bölcs vezér elég szar formában van
Porsan
Kúrfürst briareos
Kampman
Kúrfürst briareos
Amadeus the Young
21 órája
Amadeus the Young
32 984
Nem nagyon lehet őt kitenni, nincs is nagyon, aki ki tudná vagy ki akarná. OV monopolizálta a tökfogást, nem véletlen volt a hepaj az IH-nál, mikor elvették Lázártól. Nem gondolom, hogy most lenne olyan, OV-tól független hatalmi centrum, ami képes lenne arra, hogy kitegye őt.rekedt, vérágas szemek, teljesen lepusztult arc. háthaMintha be lenne rekedve.www.youtube.com/watch?v=HsePAW3eXEw&t=268s Vidi miatt majdnem átütöttem a monitort.ez tök jó videó, nagy bölcs vezér elég szar formában van
Porsan
Kúrfürst briareos
Kampman
Kúrfürst briareos
22 órája
Dübörög a Mikulásgyár, munkában a manócskák.telex.hu/belfold/2024/12/17/parlament-torvenyjavaslatok-alaptorveny-valasztasi-torveny
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 napja
Vitézlő Titoknok tomz
1 406
rekedt, vérágas szemek, teljesen lepusztult arc. háthaDubaji csoki kicsinál.
Kúrfürst briareos
Szerkesztette: Vitézlő Titoknok tomz
1 napja
Beki
891
Amíg egy gumicsonton megy a rágódás addig a pályaudvarokat a héten úgy néz ki gyorsított ütemben elkótyavetyélik.Rendeleti kormanyzas van es a dagadt elismerte h nincs penz erre, igy fixen minden feltetel nelkul palyaudvarokat is kijatsszak haveroknak.
ozibozi
1 napja
Másfél év a nyugdíjig.rekedt, vérágas szemek, teljesen lepusztult arc. háthaMintha be lenne rekedve.www.youtube.com/watch?v=HsePAW3eXEw&t=268s Vidi miatt majdnem átütöttem a monitort.ez tök jó videó, nagy bölcs vezér elég szar formában van
Porsan
Kúrfürst briareos
Kampman
Kúrfürst briareos
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 napja
rekedt, vérágas szemek, teljesen lepusztult arc. háthaMintha be lenne rekedve.www.youtube.com/watch?v=HsePAW3eXEw&t=268s Vidi miatt majdnem átütöttem a monitort.ez tök jó videó, nagy bölcs vezér elég szar formában van
Porsan
Kúrfürst briareos
Kampman
1 napja
Kampman
28 447
Mintha be lenne rekedve.www.youtube.com/watch?v=HsePAW3eXEw&t=268s Vidi miatt majdnem átütöttem a monitort.ez tök jó videó, nagy bölcs vezér elég szar formában van
Porsan
Kúrfürst briareos
1 napja
MC12
6 460
Ez jó, ezt eladom.Rizsa...Sehogy nem érint, ez államvezetési kérdés. Te hogy vezetnéd az államot, sok területnek lenne sok kicsi minisztériuma, kevés területnek, de nagyok, vagy valami átmenet? Mindegyik vezetési modellnek van előnye, hátránya.telex.hu/belfold/2024/12/16/varga-mihaly-penzugyminiszterium-magyar-nemzeti-bank-torvenyjavaslatvalaki okosabb elmagyarázza nekem, hogy ez nekik miért jó? vagy hogy ez engem hogy érint?
warr_b
Fontos_Vidra
OV nem szereti, ha sok kisebb minisztérium van, ha nem lenne szükség technikai, jogi vagy politikai okokból bizonyos minisztériumokra - agrár, vagy igazságügyi - akkor szerintem lenne kb. 5-6 összesen. Egyébként ez látszik is, mert a valódi döntések, előterjesztések, beszélgetések nem kormányülésen vannak, ahol mindenki jelen van, hanem a kabinet-üléseken, ami egyfajta árnyékkormányülés és láss csodát, ezekben a kabinetekben általában 5-6 miniszter van benne, pl. Gazdasági Kabinet.
Azt mondanom sem kell, hogy az átmeneti megoldás (közepes számú minisztérium) mellett nem nagyon van példa állandó kabinet-jellegű működésre, merthogy politikai-elméleti szinten, tankönyvileg ez felesleges duplikáció. Kabinet-működésnek ott van értelme kormány mellett, ahol sok a minisztérium, nagy Britannia kormánya pl. Elméletileg 11-2-3 minisztériumnál elég kellene lennie a kormányülésnek, mint döntéshozatali fórum. Dehát ebben is unikálisak vagyunk 😊
MC12
Maszlag-minisztériumok vannak, a nagyrésze ijen gazdasági faszság nevű - ami egyérteműen tükrözi is, hogy Mia lényeg, a pénz osztása
Remélem majd a jogásztarsadalom se roppant össze mikor a Joggazdasagi IgazságPénzműveleti Minisztérium feláll
Unikálisak vagyunk, hogy egy ijen teljes balfaszságot képesek vagyunk végignézni. A irodalmindigmagánakdolgozik, csakmagának....
sutianap
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
1 napja
Rizsa...Sehogy nem érint, ez államvezetési kérdés. Te hogy vezetnéd az államot, sok területnek lenne sok kicsi minisztériuma, kevés területnek, de nagyok, vagy valami átmenet? Mindegyik vezetési modellnek van előnye, hátránya.telex.hu/belfold/2024/12/16/varga-mihaly-penzugyminiszterium-magyar-nemzeti-bank-torvenyjavaslatvalaki okosabb elmagyarázza nekem, hogy ez nekik miért jó? vagy hogy ez engem hogy érint?
warr_b
Fontos_Vidra
OV nem szereti, ha sok kisebb minisztérium van, ha nem lenne szükség technikai, jogi vagy politikai okokból bizonyos minisztériumokra - agrár, vagy igazságügyi - akkor szerintem lenne kb. 5-6 összesen. Egyébként ez látszik is, mert a valódi döntések, előterjesztések, beszélgetések nem kormányülésen vannak, ahol mindenki jelen van, hanem a kabinet-üléseken, ami egyfajta árnyékkormányülés és láss csodát, ezekben a kabinetekben általában 5-6 miniszter van benne, pl. Gazdasági Kabinet.
Azt mondanom sem kell, hogy az átmeneti megoldás (közepes számú minisztérium) mellett nem nagyon van példa állandó kabinet-jellegű működésre, merthogy politikai-elméleti szinten, tankönyvileg ez felesleges duplikáció. Kabinet-működésnek ott van értelme kormány mellett, ahol sok a minisztérium, nagy Britannia kormánya pl. Elméletileg 11-2-3 minisztériumnál elég kellene lennie a kormányülésnek, mint döntéshozatali fórum. Dehát ebben is unikálisak vagyunk 😊
MC12
Maszlag-minisztériumok vannak, a nagyrésze ijen gazdasági faszság nevű - ami egyérteműen tükrözi is, hogy Mia lényeg, a pénz osztása
Remélem majd a jogásztarsadalom se roppant össze mikor a Joggazdasagi IgazságPénzműveleti Minisztérium feláll
Unikálisak vagyunk, hogy egy ijen teljes balfaszságot képesek vagyunk végignézni. A irodalmindigmagánakdolgozik, csakmagának....
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
1 napja
ozibozi
17 414
Amíg egy gumicsonton megy a rágódás addig a pályaudvarokat a héten úgy néz ki gyorsított ütemben elkótyavetyélik.
1 napja
www.youtube.com/watch?v=HsePAW3eXEw&t=268s Vidi miatt majdnem átütöttem a monitort.ez tök jó videó, nagy bölcs vezér elég szar formában van
Porsan
1 napja
MC12
6 460
Sehogy nem érint, ez államvezetési kérdés. Te hogy vezetnéd az államot, sok területnek lenne sok kicsi minisztériuma, kevés területnek, de nagyok, vagy valami átmenet? Mindegyik vezetési modellnek van előnye, hátránya.telex.hu/belfold/2024/12/16/varga-mihaly-penzugyminiszterium-magyar-nemzeti-bank-torvenyjavaslatvalaki okosabb elmagyarázza nekem, hogy ez nekik miért jó? vagy hogy ez engem hogy érint?
warr_b
Fontos_Vidra
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
1 napja
Porsan
196
www.youtube.com/watch?v=HsePAW3eXEw&t=268s Vidi miatt majdnem átütöttem a monitort.