NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
1
1
02:15, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
7 órája
Sára Botond, te barom állat, fiktív számokat szóvá tenni nagymarcival egy akolban bégetve??? 😊 😊Botit személyesen ismerem, átadom neki 😀
somoskovig
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 órája
Sára Botond, te barom állat, fiktív számokat szóvá tenni nagymarcival egy akolban bégetve??? 😊 😊
8 órája
sztem csak szimplán körbeértünk Gyurcsányhoz. ugye nála volt az, hogy a határontúli magyar az migráncs. pontosan ide jutott el a Fidesz is.
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 órája
A dohányboltosok már jó ideje nem a rendszer kedvezményezettjei. Valamikor jutalom volt, de már jó ideje inkább szopás, mint jó biznisz. Lázár "haverjai" - a gyártók, nagyker(ek) - tövig sz@patják őket, nem csodálom, hogy fújnak.Ja, de ettől még sokuknak ez a fő megélhetése 2033-ig.
peterk2005 udvari bolond
De ennél sokkal komolyabb dolgok is történtek mostanában, de sajnos arról itt és most nem beszélhetek.

8 órája
Amadeus tegnapi esszéjéhez visszacsatolva, ez ugyanazért árt nekik, amiért a gyerekügyek is: a saját politikai terméküket erodálja. A Fidesz, egészen pontosan a NER, a saját eredettörténetének fontos pontjaként kezeli a 3-as népszavazást. És ebben teljesen igaza is van.Nehéz eldönteni, hogy vajon tudatosan engedtek el szinte minden legitimitás-alapkövüket és tettek fel mindent a békeharcra és brüsszelezésre, vagy szaporodnak a hibák. El tudom képzelni mindkettőt. Lehet, hogy ezt találták ki nyáron azon a yachton. Elég nagy gambler a főni, hogy akár tudatosan is meghúzzon egy ilyent. De közben meg a beszédeit, podcastjait hallgatva időnként úgy tűnik, mintha teljesen átcsúszott volna a mátrixba, egy alternatív valóságban hadakozik.
Én már ezért sem értettem teljesen a román elnökválasztásba való belepofázást, ennyire nem fontos a populista internacionálé. Vagy ha mégis, az elég nagy baj, mert azt üzeni másodlagos politikai termékeknek, hogy ők egyre kevésbé fontosak.
Dohányboltosok jelentették ki nekem, hogy nem szavaznak többet a Fideszre... Ezeknek az eredete az ilyen megmozdulásaikban vannak: senki nem bízik benne, hogy megtartja a szavát aNEROrbán, hiszen a neki fontos (szimbolikus) ügyekben felrúgja a bilit, mit fog tenni kevésbé fontos ígéretekkel?Gyurma Pappa
A dohányboltosok már jó ideje nem a rendszer kedvezményezettjei. Valamikor jutalom volt, de már jó ideje inkább szopás, mint jó biznisz. Lázár "haverjai" - a gyártók, nagyker(ek) - tövig sz@patják őket, nem csodálom, hogy fújnak.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
9 órája
Ja, néha megtudják valahogy a számom, és rajtam keresik a táppénzüket. De szerencsére pár éve már nem jellemző ez sem. 😀szted Gyurma szoba allna alkalmazottakkal? 😉Dohányboltosok jelentették ki nekem, hogy nem szavaznak többet a Fideszre... Ezeknek az eredete az ilyen megmozdulásaikban vannak: senki nem bízik benne, hogy megtartja a szavát aa tulajdonosok vagy az eladók/alkalmazottak?NEROrbán, hiszen a neki fontos (szimbolikus) ügyekben felrúgja a bilit, mit fog tenni kevésbé fontos ígéretekkel?
Gyurma Pappa
Josszi
csebi

9 órája
szted Gyurma szoba allna alkalmazottakkal? 😉Dohányboltosok jelentették ki nekem, hogy nem szavaznak többet a Fideszre... Ezeknek az eredete az ilyen megmozdulásaikban vannak: senki nem bízik benne, hogy megtartja a szavát aa tulajdonosok vagy az eladók/alkalmazottak?NEROrbán, hiszen a neki fontos (szimbolikus) ügyekben felrúgja a bilit, mit fog tenni kevésbé fontos ígéretekkel?
Gyurma Pappa
Josszi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 órája
Dohányboltosok jelentették ki nekem, hogy nem szavaznak többet a Fideszre... Ezeknek az eredete az ilyen megmozdulásaikban vannak: senki nem bízik benne, hogy megtartja a szavát aa tulajdonosok vagy az eladók/alkalmazottak?NEROrbán, hiszen a neki fontos (szimbolikus) ügyekben felrúgja a bilit, mit fog tenni kevésbé fontos ígéretekkel?
Gyurma Pappa
¯\_(ツ)_/¯
9 órája
Vicsek Annamária fideszes ep-képviselő szerint felesleges "átpolitizálni" a Benes-dekrétumok ügyét.olyan szempontbol igaza van, hogy ez annyira 100%ig politika, hogy nem lehet mar jobban politikai termekke tenni 😀
Anyád.
resistance is futile
9 órája
Vicsek Annamária fideszes ep-képviselő szerint felesleges "átpolitizálni" a Benes-dekrétumok ügyét.az amelyik úgy néz ki mint egy átmütött Szijjártópeti?
Anyád.
resistance is futile
¯\_(ツ)_/¯
9 órája
Vicsek Annamária fideszes ep-képviselő szerint felesleges "átpolitizálni" a Benes-dekrétumok ügyét.Nem baj, toljanak csak minél több ilyet, az csak jó.
Anyád.
resistance is futile

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 órája
Vicsek Annamária fideszes ep-képviselő szerint felesleges "átpolitizálni" a Benes-dekrétumok ügyét. Anyád.
9 órája
Ezzel párhuzamosan a Fidesz és barátai frakció az EP-ben elkaszálta a Benes-dekrétumos ügyben a kiállást Szlovákiával szemben.Az üzenetértéke nagyon szar ennek.bravó János, jól megmondtadA szlovákiai magyaroknak nincs magyar szavazati joga - illetve elenyésző számúnak van - , ezért sem sietett OV bármit mondani a Benes-dekrétumok újboli felhozása ellen sem. És hát ezért tulajdonképpen nyugodtan szlovákozhat Lázár is a saját szempontjából. Mondjuk mióta egy magyargyűlőlö románt is sikerült a főnöknek támogatnia, kezdem én is elveszteni a fonalat határontúli magyarok-ügyben.
https://telex.hu/belfold/2025/12/18/lazar-janos-tisza-part-jelolt-szlovak-allampolgar
Josszi
MC12
Amadeus tegnapi esszéjéhez visszacsatolva, ez ugyanazért árt nekik, amiért a gyerekügyek is: a saját politikai terméküket erodálja. A Fidesz, egészen pontosan a NER, a saját eredettörténetének fontos pontjaként kezeli a 3-as népszavazást. És ebben teljesen igaza is van.
Én már ezért sem értettem teljesen a román elnökválasztásba való belepofázást, ennyire nem fontos a populista internacionálé. Vagy ha mégis, az elég nagy baj, mert azt üzeni másodlagos politikai termékeknek, hogy ők egyre kevésbé fontosak.
Dohányboltosok jelentették ki nekem, hogy nem szavaznak többet a Fideszre... Ezeknek az eredete az ilyen megmozdulásaikban vannak: senki nem bízik benne, hogy megtartja a szavát aNEROrbán, hiszen a neki fontos (szimbolikus) ügyekben felrúgja a bilit, mit fog tenni kevésbé fontos ígéretekkel?
Röhöghetünk azon, hogy a Nemzeti Sport arról tudósít, hogy OV a magyar foci halálról fantáziál, ha nem nyernek, de de pontosan ezért mondja ezt, mert ki akarja mutatni, hogy ami igazán fontos, azzal ő foglalkozni fog. Csakhogy Magyar most ráérzett erre, és ha Lázár tesz neki egy ilyen szívességet, akkor ő fel fogja azt hangosítani.
Nem a felvidéki magyar szavazók a lényeg. "Hát a statuálás a lényeg, meg hogy ne tessék idegeskedni"
Gyurma Pappa
Ez pl. nem tudom hogyan fog lecsapódni a belföldi, de azért a jobbközép-jobbszél között ingázó szavazók között (ex-Dzsobbikosok, akik osztódnak a MH, Fidesz és a Tisza között jelenleg)
9 órája
Az üzenetértéke nagyon szar ennek.bravó János, jól megmondtadA szlovákiai magyaroknak nincs magyar szavazati joga - illetve elenyésző számúnak van - , ezért sem sietett OV bármit mondani a Benes-dekrétumok újboli felhozása ellen sem. És hát ezért tulajdonképpen nyugodtan szlovákozhat Lázár is a saját szempontjából. Mondjuk mióta egy magyargyűlőlö románt is sikerült a főnöknek támogatnia, kezdem én is elveszteni a fonalat határontúli magyarok-ügyben.
https://telex.hu/belfold/2025/12/18/lazar-janos-tisza-part-jelolt-szlovak-allampolgar
Josszi
MC12
Amadeus tegnapi esszéjéhez visszacsatolva, ez ugyanazért árt nekik, amiért a gyerekügyek is: a saját politikai terméküket erodálja. A Fidesz, egészen pontosan a NER, a saját eredettörténetének fontos pontjaként kezeli a 3-as népszavazást. És ebben teljesen igaza is van.
Dohányboltosok jelentették ki nekem, hogy nem szavaznak többet a Fideszre... Ezeknek az eredete az ilyen megmozdulásaikban vannak: senki nem bízik benne, hogy megtartja a szavát a
Röhöghetünk azon, hogy a Nemzeti Sport arról tudósít, hogy OV a magyar foci halálról fantáziál, ha nem nyernek, de de pontosan ezért mondja ezt, mert ki akarja mutatni, hogy ami igazán fontos, azzal ő foglalkozni fog. Csakhogy Magyar most ráérzett erre, és ha Lázár tesz neki egy ilyen szívességet, akkor ő fel fogja azt hangosítani.
Nem a felvidéki magyar szavazók a lényeg. "Hát a statuálás a lényeg, meg hogy ne tessék idegeskedni"

10 órája
Szerintem egyértelmű az a fonál..bravó János, jól megmondtadA szlovákiai magyaroknak nincs magyar szavazati joga - illetve elenyésző számúnak van - , ezért sem sietett OV bármit mondani a Benes-dekrétumok újboli felhozása ellen sem. És hát ezért tulajdonképpen nyugodtan szlovákozhat Lázár is a saját szempontjából. Mondjuk mióta egy magyargyűlőlö románt is sikerült a főnöknek támogatnia, kezdem én is elveszteni a fonalat határontúli magyarok-ügyben.
Josszi
MC12
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
10 órája
bravó János, jól megmondtadA szlovákiai magyaroknak nincs magyar szavazati joga - illetve elenyésző számúnak van - , ezért sem sietett OV bármit mondani a Benes-dekrétumok újboli felhozása ellen sem. És hát ezért tulajdonképpen nyugodtan szlovákozhat Lázár is a saját szempontjából. Mondjuk mióta egy magyargyűlőlö románt is sikerült a főnöknek támogatnia, kezdem én is elveszteni a fonalat határontúli magyarok-ügyben.
Josszi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
10 órája
bravó János, jól megmondtadEzek a dolgok hogy nem kapcsolják fel a villanyt a határon túl élők körében, hihetetlen.
Josszi
Tehát, ha határon túl születtél, akkor ha ellenzéki beállítottságú vagy, akkor szlokvák, román stb vagy, ha fidesznyik, akkor viszont tiszta magyar....értem.
Mondjuk tekintve, hogy határon belüli társairól is hasonlóan vélekednek, nem is értem, miért lepődök meg ezen 😊
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
10 órája
bravó János, jól megmondtadhttps://telex.hu/belfold/2025/12/18/lazar-janos-tisza-part-jelolt-szlovak-allampolgar
¯\_(ツ)_/¯
11 órája
444.hu/2025/12/17/nick-janos-a-szolo-utcai-javitointezet-uj-igazgatoja-rovid-idon-belul-o-mar-a-negyedikŐ is csak álnéven merte vállalni.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
12 órája
Lassan már a soccer topikban érzem magam a sok matekolástól.Gyerekverő videókat nézni politikusabb? 😊
Matthew99

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
12 órája
Lassan már a soccer topikban érzem magam a sok matekolástól.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
13 órája
Ha a Tisza listán 5%al nyer - tehát ez a végeredmény, határontúliakkal mindennel - akkor 95%+, hogy megnyeri a választást. Nagyon kevés olyan eset van amikor ez nem igaz, olyat kell elképzelni, hogy Budapesten meg Pest megyében nyer 70-80%al (Tisza 70%Ne szedjük szét Török posztjait, mert annyi nem ér, de az magában egy ellentmondás, hogy egy 5%os Tisza előny, az még inkább Fidesz abszolút többség, de 8%….hát az megfordíthatatlan, nehezen behozható. Ez ugyanis egyszerűen nem igaz, nem adja ki a matek. 5%-os országos Tisza előny, de bizonyos körülmények és vk-k megnyerése esetén 3% is elég - 102-110 mandátumos Tisza többség. 8 % az meg bőven 110 körül/felett. Szóval 5% Tisza előny az nem döntetlen, hanem Tisza győzelem. Csak ez egy állítás, azt meg Török nem tesz, mert még a végén nem lesz igaza, és akkor mit szólnak a szalonok.MC12Ezt választási listás végeredményre írod ugye? Ha a Tisza 5%-al többet (ideális esetben 3% is elég) kap listán, akkor ez lesz, ugye?
Azt is lehet tudni, hogy mik azok a körzetek amiken a 3% vs 5% múlhat?
peterk2005 udvari bolond
Minden más párt 30%), rengeteg nyugat-európai szavazatot behúz, de vidéken meg nagyon kikap. Ekkor lehet, hogy nyer 5%al listán, de a vk-k nem fordulnak át. De ez a teljes lehetséges kimenetelek közül elenyésző számú kimenet. Szintén nem túl sok esélye van, de 3% is elég lehet, ha behúz kulcs-körzeteket. Neki kéne ülnöm, hogy pontosan melyek ezek, de megyére meg tudom mondani, jasz-Nagykun-Szolnokban 2vk, Szabolcsban 2vk, a debreceni városi vk-k biztosan kellenek. Három százalékos _győzelem_ mellett ilyen típusú vk-kkal meglehet a szűk többség. De ez se túl valószínű forgatókönyv.
Ceterum censeo a Fidesz ezt úgysem fogja hagyni.
13 órája
Másról beszélünk 😊 te arról írsz, hogy a kutatók mit mondanak a választás előtt. Én arról írok, hogy mi van a választás után, ha a Tisza nyert 5%al. Ha a Tisza nyert 5%al, akkor megvan teljes Pest és Pest megye, az összes megyei jogú város körzete, és néhány nagyobb város központú vk. ami elég a szűk sima többséghez.Ne szedjük szét Török posztjait, mert annyi nem ér, de az magában egy ellentmondás, hogy egy 5%os Tisza előny, az még inkább Fidesz abszolút többség, de 8%….hát az megfordíthatatlan, nehezen behozható. Ez ugyanis egyszerűen nem igaz, nem adja ki a matek. 5%-os országos Tisza előny, de bizonyos körülmények és vk-k megnyerése esetén 3% is elég - 102-110 mandátumos Tisza többség. 8 % az meg bőven 110 körül/felett. Szóval 5% Tisza előny az nem döntetlen, hanem Tisza győzelem. Csak ez egy állítás, azt meg Török nem tesz, mert még a végén nem lesz igaza, és akkor mit szólnak a szalonok.bocs h mégis szétszedem, de ebben egy vmi miatt nem látok ellentmondást, amit amúgy TG nem tesz hozzá, és alapvetően ez a baj TG-vel, hogy kinyilatkoztat vmit, puffogtat közhelyeket, de a szükséges háttérinfókat nem adja hozzá, vagy nem pontosítja a gondolat-logikai menetet.
MC12
én egy 5% PONT Tisza előnynél azért látok Fidesz győzelmet (beleszámítva azt a patt helyzetet, hogy a Ti Hazátok bemegy 3. erőnek és Duna jegén megválasztják OV-t), mert a hibahatár miatt az már inkább 1-2%pontnyi előny és még ehhez is beleszámolom a Fidesz alulmérését, ami jellemző volt emlékeim szerint kb mkinel 18-ban, 22-ben is (nem ellenőriztem ezt most hirtelen, szóval lehet csak rossz emlék, tudom, hogy 22-ben volt egyetlen kutató, aki közvetlenül a választás előtt telibe találta, de a többiek akkor is messze jártak).
viszont egy 8% PONT Tisza előnynél, már ezek összesen nem adják ki a Fidesz győzelmet sem hanem inkább egy rohadt szűk Tisza előnyt jelentenének (ami amúgy sztem Fidesz győzelem lenne, mert Rogánnak vszeg minimális melóba telne átfordítani 102 Tisza képviselőből 3-t).
csebi
Töröknek, ha már, akkor azt kellett volna írnia amit te is leírtál. De mivel nem írta le a gondolatmenetét - ha volt neki - így többféle értelmezése is lehet.