Politika

66 feliratkozó

2 perce
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 488
Nálink ma volt kint talpalni két érdekes dialkektusú fiatal gyerek (ketten együtt nem hozták a koromat, pedig az én méretem is XL és L között mozog), hogyaszondja irjak már alá a jelöltnek (Bp 01, valami fideszes picsa). Komolyan kinn a placcon nem gyűlik össze a kellő számú aláírás?

Mondjuk őket csak elhajtottam, legalább nem vasárnap reggel nyolckor jöttek, mint anno az a fasz Elő(d)ember Novák.

De a placcon már nem mernek az emberek aláírni az állampártnak? Akkor itt tényleg nagy gebasz lehet...
slowmotion
Vagy kurva nagy gebasz van vagy ők rejtőzködnek.
1 órája
slowmotion Dallas Cowboys 27 200 — Cowboys fan
Nálink ma volt kint talpalni két érdekes dialkektusú fiatal gyerek (ketten együtt nem hozták a koromat, pedig az én méretem is XL és L között mozog), hogyaszondja irjak már alá a jelöltnek (Bp 01, valami fideszes picsa). Komolyan kinn a placcon nem gyűlik össze a kellő számú aláírás?

Mondjuk őket csak elhajtottam, legalább nem vasárnap reggel nyolckor jöttek, mint anno az a fasz Elő(d)ember Novák.

De a placcon már nem mernek az emberek aláírni az állampártnak? Akkor itt tényleg nagy gebasz lehet...
1 órája
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 640
 index.hu/belfold/2026/02/21/alapjogokert-kozpont-alairasgyujtes-valasztas-2026-tisza-part-magyar-peter-fidesz/

🤷
dande2
Szánalmas vergődés. Senki nem mondta, hogy 250 000 ajánlás lett leadva, abban benne vannak a támogatói aláírások is. Semmi értelme a kötelelező 500 ajánlás többszörösét leadni, ugyanis azok nem használhatók fel később a mozgósításhoz. 750-1000 között szokás leadni, hogy a hibákkal együtt is bőven meglegyen a jellő mennyiség. A verseny a gyorsaságról szól, hogy ki tudja hamarabb leadni, abban meg bőven nyert a TISZA. Ez kb olyan, hogy a 100 méteres síkfutást én nyertem, mert én 200-at futottam.
Shilkor
Régebben volt értelme a sokszorosát leadni, amikor még élt az 1 ember csak 1 jelöltnek írhat alá szabály.
Kampman
Ja hogy ez már nem így van? Akkor teljesen röhögsèges ès èrtelmetlen az egèsz...
dande2
2010-ben volt így utoljára

1 órája
 index.hu/belfold/2026/02/21/alapjogokert-kozpont-alairasgyujtes-valasztas-2026-tisza-part-magyar-peter-fidesz/

🤷
dande2
Szánalmas vergődés. Senki nem mondta, hogy 250 000 ajánlás lett leadva, abban benne vannak a támogatói aláírások is. Semmi értelme a kötelelező 500 ajánlás többszörösét leadni, ugyanis azok nem használhatók fel később a mozgósításhoz. 750-1000 között szokás leadni, hogy a hibákkal együtt is bőven meglegyen a jellő mennyiség. A verseny a gyorsaságról szól, hogy ki tudja hamarabb leadni, abban meg bőven nyert a TISZA. Ez kb olyan, hogy a 100 méteres síkfutást én nyertem, mert én 200-at futottam.
Shilkor
Ha eddig lett volna olyan hülye, akinek nem esett le, hogy a Zalapjogokért Közröhejpont tulajdonképpen mi is, az most tudja. Ha akarja, és ha meg akarja érteni.
1 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 241 — Így remélem megfelelek nektek.....

🤷
dande2
Shilkor
Régebben volt értelme a sokszorosát leadni, amikor még élt az 1 ember csak 1 jelöltnek írhat alá szabály.
Kampman
Ja hogy ez már nem így van? Akkor teljesen röhögsèges ès èrtelmetlen az egèsz...
1 órája
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 640

🤷
dande2
Shilkor

2 órája
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 141 — Falcons GM, 2021 Div1 winner

🤷
dande2
Szánalmas vergődés. Senki nem mondta, hogy 250 000 ajánlás lett leadva, abban benne vannak a támogatói aláírások is. Semmi értelme a kötelelező 500 ajánlás többszörösét leadni, ugyanis azok nem használhatók fel később a mozgósításhoz. 750-1000 között szokás leadni, hogy a hibákkal együtt is bőven meglegyen a kellő mennyiség. A verseny a gyorsaságról szól, hogy ki tudja hamarabb leadni, abban meg bőven nyert a TISZA. Ez kb olyan, hogy a 100 méteres síkfutást én nyertem, mert én 200-at futottam.

Szerkesztette: Shilkor
2 órája
gyeek LSU Tigers 8 637 — Grady Judd fan
Elsősorban szögediek figyelmébe. Másodsorban mindenkinek:
 www.facebook.com/photo/?fbid=1825156262107061&set=a.810292113593486

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
3 órája
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 077 — Saturday Night Lights
Like a virgin.
 444.hu/2026/02/21/madonna-szoborral-erkezett-sulyok-tamas-a-papahoz-akivel-a-bekerol-beszelgetett

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 241 — Így remélem megfelelek nektek.....

🤷
4 órája
warr_b Washington Commanders 28 918 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.portfolio.hu/unios-forrasok/20260220/megjott-a-valasz-brusszelbol-a-magyar-kormanynak-a-baratsag-olajvezetek-leallasa-miatti-vitaban-819372#

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
5 órája
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 335
Azért komolyak azok a képek ahol egymás mellett a Tisza és a fidess aláírás gyűjt. Fidesz kb konvergal a nullához 😄😍
KB23
Ne indulj ki ebből. Az aláírás gyűjtés olyan mint a focimeccs. Marha látványos 100 ezer ember egy stadionban, de egy nagyváros méretéhez képest semmi. A Miépnek is volt 150 ezres tüntetése aztán pár hónapra rá nem jutottak parlamentbe.

Persze jó látni a lelkesedést.
peterk2005 udvari bolond
Bp-n és a nagyvárosokban ezek az arányok.
Engem vidéki kisvárosok, falvak érdekelnének inkább ebből a szempontból, ott hogy néztek ki ezek vizualizálva.
atapapa
szerintem kisvárosokban és falvakban nem gyűjt aláírásokat a Tisza, én legalább is nem találtam az oldalukon ilyen címet ahol kint lettek volna ma, minden körzetben 3-4 pont a nagyvárosokban és kész, pl Bács megyében Kiskunhalason (talán 30ezres lélekszám) egy sem
Josszi
Nálunk egy 12 ezres kisvárosban kint voltak ès álltak is a sátruknál pedig nálunk elenyèszőnek tűnt eddig az aktivitásuk.
dande2
Szintén zenész. 14 ezres város, folyamatos sor, gyorsan össze is jött a kellő számú aláírás.
Bálesz
akkor csak a weboldalukon nem volt kint az összes helyszín, hurrá

¯\_(ツ)_/¯
5 órája
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 117 — Illegális gyakorló
Azért komolyak azok a képek ahol egymás mellett a Tisza és a fidess aláírás gyűjt. Fidesz kb konvergal a nullához 😄😍
KB23
Ne indulj ki ebből. Az aláírás gyűjtés olyan mint a focimeccs. Marha látványos 100 ezer ember egy stadionban, de egy nagyváros méretéhez képest semmi. A Miépnek is volt 150 ezres tüntetése aztán pár hónapra rá nem jutottak parlamentbe.

peterk2005 udvari bolond
Engem vidéki kisvárosok, falvak érdekelnének inkább ebből a szempontból, ott hogy néztek ki ezek vizualizálva.
atapapa
szerintem kisvárosokban és falvakban nem gyűjt aláírásokat a Tisza, én legalább is nem találtam az oldalukon ilyen címet ahol kint lettek volna ma, minden körzetben 3-4 pont a nagyvárosokban és kész, pl Bács megyében Kiskunhalason (talán 30ezres lélekszám) egy sem
Josszi
Nálunk egy 12 ezres kisvárosban kint voltak ès álltak is a sátruknál pedig nálunk elenyèszőnek tűnt eddig az aktivitásuk.
dande2
Szintén zenész. 14 ezres város, folyamatos sor, gyorsan össze is jött a kellő számú aláírás.

6 órája
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 077 — Saturday Night Lights
Nálunk Csepelen érdekes volt a piaci nap: Tisza-tömeg, korcsoporttól függetlenül. Fidesz-számosan, csak öregek. MH-néhàny idős. MKKP-néhány fiatal. DK-senki. Szabó Szabolcs független balos-senki.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 órája
bogjosi New England Patriots 2 014

Negritis, a vajda
a fehér sapkás hölgy nagy meglepi volt.

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
7 órája
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 255 — Bears & Illinois fan
A másik a fiatalok (elsőbálozók) kérdése. Az egy dolog, hogy mit gondolnak a politikáról, az egy másik, hogy a szüleik mit sulykolnak beléjük.
csi77
* A harmadik pedig, hogy ők ezt a választást nem a szülők elleni protestként élik-e meg (elborult, elnyomó szülő ellenében csakazértis a másik oldalra szavaz)
slowmotion
Ezért írtam, hogy nem mindegy mi alapján szavaznak.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
7 órája
Azt gondolom, ezt a választást a bizonytalan nők fogják eldönteni. Ők a napi szintű politikával nem foglalkoznak, kevésbé rezonálnak az ideológiai kérdésekre, de annál inkább a biztonságra (anyagi, közbiztonság, környezeti ártalmak stb.), illetve a közerkölcsbe ütköző dolgokra. Ezekre fog most ráfordulni a kampány, hiába mérnek most bármit a közvéleménykutatók, ők egy széles réteg, akik csak az utolsó pillanatban, az urnánál fognak dönteni.
A másik a fiatalok (elsőbálozók) kérdése. Az egy dolog, hogy mit gondolnak a politikáról, az egy másik, hogy a szüleik mit sulykolnak beléjük. Kérdés, mi alapján fognak szavazni.
csi77
Simán lehet igazad van, de basszus, egy ilyen nőt nem ismerek a környezetemben. Pedig viszonylag sok nő van körülöttem. Kiváncsi lennék rájuk 😂
Klaci79
Pedig sokan vannak, de ők pl nem igazán beszélnek politikáról, ezért lehet hogy észre sem veszed őket.

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
7 órája
A másik a fiatalok (elsőbálozók) kérdése. Az egy dolog, hogy mit gondolnak a politikáról, az egy másik, hogy a szüleik mit sulykolnak beléjük.
csi77
* A harmadik pedig, hogy ők ezt a választást nem a szülők elleni protestként élik-e meg (elborult, elnyomó szülő ellenében csakazértis a másik oldalra szavaz)
8 órája
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 141 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
KB23

peterk2005 udvari bolond
atapapa
Josszi
Nálunk, Pest 07-ben mind a 16 településen volt ma gyűjtés és mindenhol meglett egy órán belül a szükséges mennyiség. Pedig itt is van elég (egykor) narancs kistelepülés.

www.facebook.com/share/p/1GUx2Z6tiz/

Szerkesztette: Shilkor
8 órája
KB23

peterk2005 udvari bolond
atapapa
Josszi
8 órája
KB23

peterk2005 udvari bolond
atapapa

Szerkesztette: Josszi

¯\_(ツ)_/¯
8 órája
KB23

peterk2005 udvari bolond
500db kell 1 jelöltnek az egész körzetben, sajnos ez nem árul el semmit, de jó volt látni a sorokat az tény, nálunk is már 11:00kor nem tudtunk aláírni mert beteltek az ívek (Bp.13.ker)

¯\_(ツ)_/¯
8 órája
Nálunk Sződligeten 10-12-ig volt Tiszás gyűjtés, kilométeres sor, 10:22-kor már nem tudtunk aláírni az asszonnyal, mert betelt a 120 fős slot.
Fideszes stand nem is volt a faluban, de a közelben a váciak hát majdnemhogy kongtak az ürességtől.

Tudom-tudom ez nem jelent semmit, de amiért tudok lelkesedni mégis:
- az például a nyugdíjasok kirívóan magas száma a sorban, majdnem fele-fele arányban álltak mögöttünk
- a sor hossza, ami össze sem hasonlítható 2022-vel, most kígyók kígyóztak.

Ui: A rend éber őrei azért gyorsan megjelentek abban a 15 percben, amíg zajlott az aláírás, és sikeresen igazoltatták a tiszás aktivistákat. Bohócok.
Remélem a Tisza Péter nevű kamujelöltes standokat is nagyítóval figyelik majd, meg az ájanlóíveit is.
akdestroyer
és mi volt az igazoltatás miértje?

¯\_(ツ)_/¯
9 órája
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
Azt gondolom, ezt a választást a bizonytalan nők fogják eldönteni. Ők a napi szintű politikával nem foglalkoznak, kevésbé rezonálnak az ideológiai kérdésekre, de annál inkább a biztonságra (anyagi, közbiztonság, környezeti ártalmak stb.), illetve a közerkölcsbe ütköző dolgokra. Ezekre fog most ráfordulni a kampány, hiába mérnek most bármit a közvéleménykutatók, ők egy széles réteg, akik csak az utolsó pillanatban, az urnánál fognak dönteni.
A másik a fiatalok (elsőbálozók) kérdése. Az egy dolog, hogy mit gondolnak a politikáról, az egy másik, hogy a szüleik mit sulykolnak beléjük. Kérdés, mi alapján fognak szavazni.
csi77
Simán lehet igazad van, de basszus, egy ilyen nőt nem ismerek a környezetemben. Pedig viszonylag sok nő van körülöttem. Kiváncsi lennék rájuk 😂
9 órája

Hajrá Bad Bones!