Politika
64 feliratkozó
10 hónapja
444.hu/2025/09/11/mit-miert-tesz-a-kormany-miert-maganrepulozik-orbannincs itt semmi látnivaló, köszönjük h ránk szavaztak
10 hónapja
Rettenetesen hasonlít a nagylányomra, szóval nálam eleve plusz sokról indul. 😊Helm, nem biztos, hogy ez neked örvendetes információ, de szeretném mindenképp a tudomásodra hozni, hogy hiszem azt, hogy egy alternatív univerzumban, te az apósom vagy 😀
Helmut Zimmer
10 hónapja
444.hu/2025/09/11/az-orban-viktor-jelentette-fenyegetes-miatt-katonai-kikepzest-vezetne-be-a-fico-kormany-minisztereén azonnal bekéretném a nagykövetet, ez nem is kérdés. szerintem Petiminiszter is be fogja, még azonnalabb.
Barátságtalan lépés
Amadeus az áttelelt poloska
oh wait...
10 hónapja
444.hu/2025/09/11/az-orban-viktor-jelentette-fenyegetes-miatt-katonai-kikepzest-vezetne-be-a-fico-kormany-minisztereBarátságtalan lépés
10 hónapja
Az a típusú politologiával foglalkozó média- véleményformáló, politika csináló, akinek az ehhez szükséges képzési háttere, olvasottsága, tapasztalata is megvan. Általában sebességbe teszi az agyát, mielőtt elindítja a száját, vagy a tollát. Mondjuk nem ismerem a magyar viszonyokat nagyon mélyen, és sokszor nem értek vele egyet, de ettől még elismerem, kedvelem.Néha úgy érzem, egy kő alatt élek, még soha nem hallottam róla, de megnézem.Shultz Nóra a jóvanezígybenHát ő nagyon penge, szerintem- majd megnézem.
www.youtube.com/watch?v=0F-7hIQs7Hw
Negritis, a vajda
Köszi hogy mondtad
Helmut Zimmer
Dzsokijuing
Rettenetesen hasonlít a nagylányomra, szóval nálam eleve plusz sokról indul. 😊
10 hónapja
Partizánba szokott csinálni cuccokat, valéamint Gyurma hozta sűrűnNéha úgy érzem, egy kő alatt élek, még soha nem hallottam róla, de megnézem.Shultz Nóra a jóvanezígybenHát ő nagyon penge, szerintem- majd megnézem.
Negritis, a vajda
Köszi hogy mondtad
Helmut Zimmer
Dzsokijuing
pl a Szikra miatt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Néha úgy érzem, egy kő alatt élek, még soha nem hallottam róla, de megnézem.Shultz Nóra a jóvanezígybenHát ő nagyon penge, szerintem- majd megnézem.
Negritis, a vajda
Köszi hogy mondtad
Helmut Zimmer
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
Shultz Nóra a jóvanezígybenHát ő nagyon penge, szerintem- majd megnézem.
Negritis, a vajda
Köszi hogy mondtad
10 hónapja
Amit még Kádár is megtűrt, a NER kinyírta.A szentesi drámatagozat végnapjai: telex.hu/belfold/2025/09/10/szentes-horvath-mihaly-gimnazium-drama-tagozat
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
10 hónapja
www.facebook.com/share/v/16zBrKi6XT/?mibextid=wwXIfrtegnapi jóvanezígybe volt idézve még jópár "okosság" 😀
ozibozi
10 hónapja
Megvan Bese atya ellenpólusa 😀Most elképzeltem Mari nénit Sárbakepesztegen, ahogy kikiabál a férjének, te Józsi, új pap van a faluban?Én leszarom, hogy kicsoda és hányan vannak, maga a tény abszurd. 😊M1 híradóban Tibi atya, mint téma, zseniális 😊az a vicc, hogy a Tibi atya mögött valójában két személy van, és az egyik fideszes. csak ő nem szokott szerepelni névvel, arccal.
somoskovig
deyell
somoskovig
Dzsokijuing
10 hónapja
Shultz Nóra a jóvanezígybenwww.youtube.com/watch?v=0F-7hIQs7Hw
10 hónapja
Most elképzeltem Mari nénit Sárbakepesztegen, ahogy kikiabál a férjének, te Józsi, új pap van a faluban?Én leszarom, hogy kicsoda és hányan vannak, maga a tény abszurd. 😊M1 híradóban Tibi atya, mint téma, zseniális 😊az a vicc, hogy a Tibi atya mögött valójában két személy van, és az egyik fideszes. csak ő nem szokott szerepelni névvel, arccal.
somoskovig
deyell
somoskovig
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
10 hónapja
Én leszarom, hogy kicsoda és hányan vannak, maga a tény abszurd. 😊M1 híradóban Tibi atya, mint téma, zseniális 😊az a vicc, hogy a Tibi atya mögött valójában két személy van, és az egyik fideszes. csak ő nem szokott szerepelni névvel, arccal.
somoskovig
deyell
10 hónapja
M1 híradóban Tibi atya, mint téma, zseniális 😊az a vicc, hogy a Tibi atya mögött valójában két személy van, és az egyik fideszes. csak ő nem szokott szerepelni névvel, arccal.
somoskovig
built for this shit
10 hónapja
túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.Ha ez lesz
hvg.hu/360/20250910_hvg-Mandatumbecsles-toka-gabor-tisza-fidesz
deyell
a leggyorsabban nekem PM-et író 10 ember vendégem egy Jack Danielsre 0,2-es kivitelben
Nem vagyok egy Rotschild😁😁😁😁
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Én meg doja cat-et fogadnám szívesen - eszmét cserélni a kapitalizmus kizsákmányoló voltáról, nyilván - dehát az élet nem kívánságműsor.a szerinte a fidesznek legkedvezőbb forgatókönyvet is elfogadnám...túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.Így van. És nem is az. Tóka is csak becsülget, és egyébként sincs ennek semmi jelentősége T-8 hónapnál
deyell
Gyurma Pappa
deyell
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
10 hónapja
a szerinte a fidesznek legkedvezőbb forgatókönyvet is elfogadnám...túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.Így van. És nem is az. Tóka is csak becsülget, és egyébként sincs ennek semmi jelentősége T-8 hónapnál
deyell
Gyurma Pappa
built for this shit
10 hónapja
túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.Így van. És nem is az. Tóka is csak becsülget, és egyébként sincs ennek semmi jelentősége T-8 hónapnál
deyell

10 hónapja
túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.hvg.hu/360/20250910_hvg-Mandatumbecsles-toka-gabor-tisza-fidesz
built for this shit
10 hónapja
Gyakorlat teszi a mestert. Belejött.Petike már nyugodságra int, nincs itt semmi látnivaló.Természetesen lehet kritizálni Szíjjártó Pétert, az viszont abszolút nem egy korrekt hozzáállás, hogy mindig csak a negatívumok vannak kiemelve.
Következő posztban majd elnézést kér a ruszkiktól, hogy a lengyelek lelőtték a drónokat és indul is lavrovhoz kezelésre.
cartman023
Nem tudom például, hogy a sok hörögve kommentelő fotelhuszár közül, hányan tudnának ilyen szépen artikulálva beszélni, miközben tele van a szájuk Lavrov elvtárs péniszével.
akdestroyer

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)