Politika
69 feliratkozó
10 hónapja
írta a hirado.hu. A tudósításból áttételesen látszott, hogy milyen sokan vannak, amikor arról számoltak be, hogy a „menet eleje nem sokkal 17 óra után megérkezett a Műegyetem rakparton felállított nagyszínpadhoz, ekkor a menet vége éppen csak elindult a Városháza Parkból.”Már fikázni sem tudnak rendesen.
zacknorb
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
10 hónapja
írta a hirado.hu. A tudósításból áttételesen látszott, hogy milyen sokan vannak, amikor arról számoltak be, hogy a „menet eleje nem sokkal 17 óra után megérkezett a Műegyetem rakparton felállított nagyszínpadhoz, ekkor a menet vége éppen csak elindult a Városháza Parkból.”
Poloska vagyok.
10 hónapja
Szervezők is 200 ezret mondtak, Index szerint rendőrségi forrás a 400 ezret sem zárja ki.Inkább a duplája.Mennyi ember van kint Budapesten?ez minimum volt 100e
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
NB2
somoskovig
Poloska vagyok.
10 hónapja
én pedig azt mondom, ha a MiHazánk jól kommunikálna, simán leszedhetne 2-3-t a Fidesztől. Továbbra is tartom: iszonyat blama ez a Fidesznek! Legalább próbálták volna megakadályozni, de semmi!Mondjuk kezdesnek Elodke kinyithatott volna egy töri könyvet, de Dorcsi biztos azokat is lefoliazta.
NB2
Mindenesetre végülis szép volt, hogy nyíltan felvallaltak a homoszexualitást nyíltan űző Spárta szellemi örökségét. 😊
10 hónapja
Inkább a duplája.Mennyi ember van kint Budapesten?ez minimum volt 100e
NB2
10 hónapja
én pedig azt mondom, ha a MiHazánk jól kommunikálna, simán leszedhetne 2-3-t a Fidesztől. Továbbra is tartom: iszonyat blama ez a Fidesznek! Legalább próbálták volna megakadályozni, de semmi!Ennyi embert? Hogyan? Ez volt a max, amit ki tudott hozni ebből a fidesz, hogy a balhénak még a lehetőségét is megelőzték...
NB2
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
10 hónapja
én pedig azt mondom, ha a MiHazánk jól kommunikálna, simán leszedhetne 2-3-t a Fidesztől. Továbbra is tartom: iszonyat blama ez a Fidesznek! Legalább próbálták volna megakadályozni, de semmi!Nem tudta volna megpróbálni sem megakadályozni. Ma már egyféleképpen lehet megakadályozni ha orosz mintára szétvered. Azt meg nem vállalhatja be.
NB2
Itt a legnagyobb hiba az volt tőlük, hogy nem éltek azzal a kihátrálási lehetőséggel amit KariGeri adott nekik mikor önkormányzati rendezvénnyé tette.
Ott kellett volna kihátrálni és azt mondani, hogy rendben van, innentől minden felelősség BP-é.
10 hónapja
Mennyi ember van kint Budapesten?ez minimum volt 100e
10 hónapja
én pedig azt mondom, ha a MiHazánk jól kommunikálna, simán leszedhetne 2-3-t a Fidesztől. Továbbra is tartom: iszonyat blama ez a Fidesznek! Legalább próbálták volna megakadályozni, de semmi!
10 hónapja
Mennyi ember van kint Budapesten?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
bárcsak, én csak mezei sétáló voltam ma, de kurvajó buli volt 😊Azért a kutyapártos dj ugyesen beküldte a Szabadság híd lábánál a Nélküled disco verziót a néhány lézengő zsebnáci bosszantására 😊Löfli te vagy az? 😀
somoskovig
iktriad

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Gondolom az is tiltva van ma, h a Make Live topikot használjuk.Jaj, elbasztam!
10 hónapja
Baszod, ez a szöszi drag queen úgy néz ki, mint Szentkirályi Alexandra parókában 😁És vajon melyikük sértődne meg ezen a mondaton leginkább? 😀
Szokol
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
10 hónapja
Baszod, ez a szöszi drag queen úgy néz ki, mint Szentkirályi Alexandra parókában 😁Szentkirályi beszivárgott a Pride-ra, mint az ásványvíz
Szokol
10 hónapja
Baszod, ez a szöszi drag queen úgy néz ki, mint Szentkirályi Alexandra parókában 😁
10 hónapja
“ Eljött Orbán Viktor gyurcsányi pillanata, jelenleg már a kormányzás teljes összeomlását látjuk.Néhány hónappal ezelőtt meg o gyurcsanyozott össze mindenkit aki a rendszer ellen volt. Ma végül o lett begyurcsanyozva. Folyamatosan lábon lövi (lovik) magat (maguk).
Amadeus az áttelelt poloska
Minap meg osszebidenezte magat. 😁
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
10 hónapja
Perverz vagyok bekapcsoltam az m1-et.Én is.
Janek
Volt benne egy borzasztó anya, aki karonülő gyermekével sétált, kiderült, hogy hiába kussol MP a tiszások a melegek mellett állnak ki, néhány közeli kép nőnek öltözött férfiakról, semmi totál kép.
Ja és nagy volt a szervezetlenség.
Ezen kívül egy szakértő Ukrajna csatlakozásával kapcsolatban azt találta mondani, hogy ha Ukrajnában kormányváltás lesz akkor akár egy oroszbarát kormány is bekerülhet az eu- ba. 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
10 hónapja
Nem, ő éppen az unokáit teszi multimilliárdossá.nem csak hogy oda teszi, hanem el sem engediPintér többet tud Orbánról, mint Orbán Pintérről, ill több konkrét adata van róla, mint az oroszoknak. Nem véletlen, h mindig pozícióba rakta.És holnap Döbrögi büszke lesz a magyarokra, "szabadság elvtársak, szabadság"És már ma este kirúgja Pintért... Ja, bocs, nem ide...
gyurczi
StormST
Willie Parker
pedig az öreg már unja mint a szart
Negritis, a vajda
90-es években elmondta, h ez a személyes célja.
Én még pöcsös nyolcéves voltam, amikor apámhoz - aki akkor bűnügyi vezető volt- eljött látogatóba Boross Péterrel, Orbán Péterrel, Takács Tibivel a mostani TEK-től, Molnár Csabával (igen a szír pénzváltóssal) meg Papp Karcsival, aki szintén volt ORFK főkap.
Szerkesztette: Willie Parker
10 hónapja
Alexandra büszke meg rengeteg híve is csatlakozott hozzá.Csaj nehogy elfújja királyunkat a p*csaba 😊
Nemzeti vágta is van zajlik itt ott
Amerikában tilos az LMBTQ tankönyv.
Szélrekord volt tegnap.
Janek
10 hónapja
streamable.com/rkn5tolinkeltem az insta postot korábban
Cruyffista
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
nem csak hogy oda teszi, hanem el sem engediPintér többet tud Orbánról, mint Orbán Pintérről, ill több konkrét adata van róla, mint az oroszoknak. Nem véletlen, h mindig pozícióba rakta.És holnap Döbrögi büszke lesz a magyarokra, "szabadság elvtársak, szabadság"És már ma este kirúgja Pintért... Ja, bocs, nem ide...
gyurczi
StormST
Willie Parker
pedig az öreg már unja mint a szart
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Nem hiszem Kampman, hogy a Fidesz jól járt. Ez nem jelenti azt, hogy rosszul járt, mert ez nem nulla összegű játék (ahogy a politika általában nem az) de jól biztosan nem járt.Mi volt a stratégiai cél? MP-t össze pride-ozni. Minden akció erre irányult, minden irány erre mutatott, még az utolsó fővárosi közgyűlésen a minden mellé csatolt pride-módosító is a Tisza ellen ment, hogy foglaljon végre állást. Ki lehet mondani, hogy ez nem jött össze. Innentől kezdve kármentést látunk a “mire büszke xy fideszes képviselő” posztokban, meg a hàzi média által terjesztett fotó galériákban, ahol innen onnan össze szedett ki tudja mikori képek vannak. Ez már a bázisnak szól, és annak ez elég is lesz. De egy újabb lehetőség elment, ahol MP húzásàt meg lehetett volna állítani. És a szoft-lehetőségek az idő múlásával egyre fogynak, itt pedig érdemes elgondolkodni hogy akkor merre fognak tovább menni?
De egyébént hónapokra vissza tudtak kerülni a címoldalakra, és elvettek helyet és témát a Tiszától, a kevés nekik jó dologból ez az egyik.
Hogy ez lett a legnagyobb pride meg jó vágóképek lettek, ez jó KariGerinek meg úgy általában az ellenzéknek legyen az bármilyen jelzős szerkezetű. Szerintem a Mi Hazánk se nyert ezzel semmit, de a sajátjainak hozta a kötelezőt.
Szóval ha már, akkor a Fidesz inkább kicsit rosszabbul, az ellenzék mindenestül inkább jobban, a mi hazànk meg neutrálisan került ki ebből.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
10 hónapja
Alexandra büszke meg rengeteg híve is csatlakozott hozzá.Nemzeti vágta is van zajlik itt ott
Amerikában tilos az LMBTQ tankönyv.
Szélrekord volt tegnap.
10 hónapja
Perverz vagyok bekapcsoltam az m1-et.Es mi jót lattal? 😊
Janek