Politika
68 feliratkozó
1 hónapja
Magyarországon a sport nem fog működni állami pénz nélkül. Ha kiveszünk mindet, kártyavárként omlik össze.Ez a fórum elsődlegesen amerikai, piaci alapon működő sportról szól.
Ha már ez a b...i Fidesz fölhúzott edzőközpontokat, stadionokat, akkor azokat könnyebben megóvhatjuk, ha lesz pénz a fenntartásukra, nem pedig hagyjuk lerohadni, hogy majd 20 év múlva 5x ennyit kelljen rákölteni.
A kulcs az elszámolhatóság, ész nélkül ne öntsünk már bele pénzeket, hanem tudatosan használjuk fel. Azért ez a fórum is elsődlegesen a sportról szól, mind örülünk 1-1 magyar sikernek, azért ahhoz igenis kellett pénz
NB2
Szívesen áldozom a piacon megtermelt bevételemből tömegsportra, független médiára (Szia Bálint) vagy épp a vallásra (muszáj, de akkor legalább menjen oda, ahova én szeretném)
Azt viszont nem gondolom, hogy a Fradi tartalékot Solymáron vagy a Diósgyőr másodosztálybeli szereplését nekem kell finanszíroznom. Ettől még persze örülök egy sportsikernek, de nem ettől fogom magamat jobban érezni ebben az országban.
1 hónapja
Magyarországon a sport nem fog működni állami pénz nélkül. Ha kiveszünk mindet, kártyavárként omlik össze.Ha már ez a b...i Fidesz fölhúzott edzőközpontokat, stadionokat, akkor azokat könnyebben megóvhatjuk, ha lesz pénz a fenntartásukra, nem pedig hagyjuk lerohadni, hogy majd 20 év múlva 5x ennyit kelljen rákölteni.
A kulcs az elszámolhatóság, ész nélkül ne öntsünk már bele pénzeket, hanem tudatosan használjuk fel. Azért ez a fórum is elsődlegesen a sportról szól, mind örülünk 1-1 magyar sikernek, azért ahhoz igenis kellett pénz
1 hónapja
Tavaly amikor behozta ezt a támogatást és x×y + z×u ~3.000.000 ft kezdésnek, nekem az ugrott be h ő is csak a saját zsebét tömi.Persze nem kötelez arra, hogy támogassam. Csak nekem az elején nagyon szimpatikus volt azokkal a „reakcióvideókkal”, amelyekben viccesen és szarkasztikusan reagált a magyar közélet egyes dolgaira.A fickó baromi sokat tett a rendszerváltásért. Gyakorlatilag egy csomó helyen capelte a lehetőségeit a kiállásával. A munkaidejét fordította arra, hogy a rendszer megbukjon. Hogy ezért cserébe lehetőség ad támogatásra az miért kelt rossz érzést valakiben, az érthetetlen.
..és akkor ő is beemelte ezt a támogatási rendszer.
Értem, hogy mindenki a saját zsebét tömi.
Csak nekem a kevesebb néha több. Valahogy amíg nem ment ennyire a támogatáskérés, szimpatikusabb volt a szememben.
Az undorítót pedig a ,tarifára' értettem.
Kb 1 éve 2-3-5000 ft volt, most 5-8-20000 ft.
steelwolf
De a százados kiáll és összedobnak neki több 100 milliót, mert elvesztette az állását, de el tud menni mást dolgozni, az rendben van. Áron kiállt, évek óta nyeli a savat, gründolja a váltást, az emberekre bízza hogy ezért támogatják-e vagy sem, a bevételből újabb műsorokat gyárt, amik hatékonyan segítik a társadalmi gondolkodást, de ez valamiért rossz.
Nem hiszem, hogy Áronnal van a baj ebben az esetben. Ha azt írod nem bírod a stílusát, az érthető. Ha ellenszenvesnek tartod a faszit az is. De hogy egy tartalomgyártót, aki értéket teremt, meg hatalmas szerepe volt a rendszerváltásban, azért elutasítani mert nem koldusként futja be ezt az utat, az elég fura.
Amúgy üdv 2026-ban, amikor az online világ átveszi a teret és mindenből is pénzt lehet csinálni. Akkor is szart tol az illető, meg akkor is ha értékes tartalmat.
Támogatási értéket (árat) meg ne merjen emelni senki inflációs helyzetben, mert még a végén megkiabálják 😊
Ráadásul azok, akik ingyen kedvelik amíg ezt nem teszi meg és utána se kötelezi őket fizetésre.
topin
Utána már nem is nézegettem, akkoriban fb-re max napi 5 reakcióvideó jött ki, 15 percnél nem több.
Én ezt akkor úgy láttam, h váltsuk le a kormányt, de azért tömjük meg a zsebünket is.
Lehet h ez előítéletes, de én akkor ezt így éreztem.
Tudom azóta még több energiát tesz bele a munkába.
Nem vagyok ellene, de vele sem!
A századost nem én hoztam ide, de egyetértünk abban h vicc mennyi pénzt dobtak össze neki.
Én így látom, Te/Ti pedig úgy.
1 hónapja
+1 jelentkezem!Ezért nem vagy te a fanclub tagja, én meg egymagamban igen, mert én a noaroskodasát, hiperaktivitását, lelkesültségét, pörgését, energikusságát, stílusát, vagyis az egész csávót csípem, a színészi munkáitól teljesen függetlenül. De ezt, illetve őt már pár éve kiveséztük itt.Tudom, hogy én vagyok az egyetlen tagja a Molnár Áron fan clubnak, de ezt a mai Magyarország Kedvenc Reggeli Műsora részt ajánlom mindenkinek Árontól függetlenül is. Tulajdonképpen egy interjú egy NKTK-s sráccal, aki az egész NKA 17 milliárdos pénzszórást droppolta, szépen végigvesznek egy csomó sort, keni a szart mindenhova, tolja a neveket felelősségekkel, dokukkal, tanulságos látlelet a NER-maffia működési metodikájáról, betekintést enged a mindennapok szintjén az "ezek mindent is ellponak" gyakorlatába a teljes "biznisz" egy alapvetően periférikus területéről.én szeretem mint színész, de a közéleti "teljesítménye" nem az én világom
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Eddig messze ő volt a legjobb arc azon hírességek közül akit random az utcán le tudtam szólítani. Igaz Puzsérhoz és Alekoszhoz még nem volt szerencsém sajna.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Rövid helyzetjelentés a szombati fórumtalálkozóról (Tóth Kocsma): a mostani állapot szerint zacknorb, fake.id, vpi biztos, warr_b kétesélyes, én pedig 8 után biztos. Josszi beugrik.Hat helyre foglaltam, szóval feel free to join 😊
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
www.valaszonline.hu/2026/05/08/mellethei-barna-marton-visszalepes-tisza-kormany-magyar-peter-interju/
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Persze nem kötelez arra, hogy támogassam. Csak nekem az elején nagyon szimpatikus volt azokkal a „reakcióvideókkal”, amelyekben viccesen és szarkasztikusan reagált a magyar közélet egyes dolgaira.A fickó baromi sokat tett a rendszerváltásért. Gyakorlatilag egy csomó helyen capelte a lehetőségeit a kiállásával. A munkaidejét fordította arra, hogy a rendszer megbukjon. Hogy ezért cserébe lehetőség ad támogatásra az miért kelt rossz érzést valakiben, az érthetetlen.
Csak nekem a kevesebb néha több. Valahogy amíg nem ment ennyire a támogatáskérés, szimpatikusabb volt a szememben.
steelwolf
De a százados kiáll és összedobnak neki több 100 milliót, mert elvesztette az állását, de el tud menni mást dolgozni, az rendben van. Áron kiállt, évek óta nyeli a savat, gründolja a váltást, az emberekre bízza hogy ezért támogatják-e vagy sem, a bevételből újabb műsorokat gyárt, amik hatékonyan segítik a társadalmi gondolkodást, de ez valamiért rossz.
Nem hiszem, hogy Áronnal van a baj ebben az esetben. Ha azt írod nem bírod a stílusát, az érthető. Ha ellenszenvesnek tartod a faszit az is. De hogy egy tartalomgyártót, aki értéket teremt, meg hatalmas szerepe volt a rendszerváltásban, azért elutasítani mert nem koldusként futja be ezt az utat, az elég fura.
Amúgy üdv 2026-ban, amikor az online világ átveszi a teret és mindenből is pénzt lehet csinálni. Akkor is szart tol az illető, meg akkor is ha értékes tartalmat.
Támogatási értéket (árat) meg ne merjen emelni senki inflációs helyzetben, mert még a végén megkiabálják 😊
Ráadásul azok, akik ingyen kedvelik amíg ezt nem teszi meg és utána se kötelezi őket fizetésre.
1 hónapja
Miért kellene várni 10-20 évet arra, hogy megfelelő rendszerbe kerüljön az élsport? Lehet ezt párhuzamosan is futtatni, természetesen a társadalom teljes egészére nézve fontos dolgokat prioritásként kezelve. Annyit mondott Csipes, hogy nem a belügy a jó hely. Egyet tudok érteni vele, mert én is furcsának találtam, hogy most éppen oda suvasztották.És attól lesz jobb a sport, hogy atteszik a BM-rol máshová ? Nem attól , H hozzáértők foglalkoznak vele, függetlenül attól, H mi alá tartozik?Úgy , hogy most minek okoskodik és keveri a szart ezzel a témával. Arról az élsportról, ami nagyon sokadrangú egy ilyen lepusztult országban.És honnan tudod, hogy nem éppen Csipes Tamara véleménye miatt gondolják át és esetleg teszik a belügyminisztériumnál jobb helyre a sport felügyeletét?
Pep71
Többek között azért is akartunk rendszerváltást, hogy végre mindenkinek lehessen szabadon véleménye. Mert minden vélemény visszajelzés, ez készteti a politikusokat arra, hogy átgondolják a döntéseiket. Ha a "hívő tagozatos" szarkeverőzés határozza meg a közhangulatot, akkor abból nem jobb egészségügy lesz, hanem tovább szektásodás. És ott leszünk ahol a part szakad.
peterk2005 udvari bolond
Nekem nem lehet az a véleményem, hogy a sport nagyon sokadrangú dolog most az országban , főleg az élsport, ezért felesleges ezzel most foglalkozni kb..legyen meg az alap dolgok először amik mindenkire hatással vannak(eü, oktatás, közlekedés, agrarium),aztán ha már azok rendben vannak, akkor jöhetnek az olyan fancy dolgok mint az élsport. Ez is csak egy vélemény.
Pep71
Volt itt már megfuttatott oktatási miniszter kinevezés, meg igazságügyi miniszter visszalépés. Miért ne lehetne ezt is átgondolni, jobb megoldást találni? Ettől még nem kell bele több pénzt önteni, nem erről beszélt Tamara. Jelezte, hogy szerinte nem optimális. Te meg hogy szerinted mik fontosabbak. A kettő nem üti egymást, mindkettővel teljes mértékben egyet lehet érteni.
1 hónapja
Továbbra sem értem.Persze nem kötelez arra, hogy támogassam. Csak nekem az elején nagyon szimpatikus volt azokkal a „reakcióvideókkal”, amelyekben viccesen és szarkasztikusan reagált a magyar közélet egyes dolgaira.+1Ebbe mi az undorító?Nekem akkor lett elegem belőle, mikor elkezdte beszedni a pénzt.+1+1Nem vagy te egyedül ebben a fanclubban én is bírom.Ezért nem vagy te a fanclub tagja, én meg egymagamban igen, mert én a noaroskodasát, hiperaktivitását, lelkesültségét, pörgését, energikusságát, stílusát, vagyis az egész csávót csípem, a színészi munkáitól teljesen függetlenül. De ezt, illetve őt már pár éve kiveséztük itt.Tudom, hogy én vagyok az egyetlen tagja a Molnár Áron fan clubnak, de ezt a mai Magyarország Kedvenc Reggeli Műsora részt ajánlom mindenkinek Árontól függetlenül is. Tulajdonképpen egy interjú egy NKTK-s sráccal, aki az egész NKA 17 milliárdos pénzszórást droppolta, szépen végigvesznek egy csomó sort, keni a szart mindenhova, tolja a neveket felelősségekkel, dokukkal, tanulságos látlelet a NER-maffia működési metodikájáról, betekintést enged a mindennapok szintjén az "ezek mindent is ellponak" gyakorlatába a teljes "biznisz" egy alapvetően periférikus területéről.én szeretem mint színész, de a közéleti "teljesítménye" nem az én világom
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Toca
Meg nem beszélve arról hogy az egyik legtöbbet tette a redszerváltásért
Dagobert bácsi
Lecsó
Így támogas, úgy támogas. Havi, egyszeri alkalom, 3 különböző $$$.
Most ránéztem az oldalára és még undorítóbbnak tartom.
5000,8000,20000 ft, más összeg.
Amikor kezdte vmi 2000 ft volt a legalja.
Amúgy jó videókat is tud csinálni, de sokszor ripacs.
steelwolf
Dagobert bácsi
Nem kötelez senkit a támogatásra, lehetőség. Valaki Molnár Áront támogatja, valaki meg mkkp-nak ad bele a kampányfinanszírozásba, mindenkinek lelke rajta mire költi a pénzét!
Én is fogyasztok rengeteg kontentet, legtöbbjét ingyen, akinél meg úgy érzem, hogy szívesen támogatnám a munkáját, akkor megteszem valamilyen formában!
(ugyanitt eladó jólvanezígyes Csokinak mindig igaza van bögre 😀 )
Arról nem is beszélve, hogy az összes! kontentgyártó ezt csinálja 😊
bogjosi
steelwolf
Csinál contenteket amire nem kevés ideje megy rá. És egyre több ment rá.
Nem teszi payroll mögé, hanem ingyenes.
Heti 2x 1-1.5-2 órás reggeli műsora is ingyenes, aminek azért van költsége és stábja is.
Emellett elindít egy webshopot, ahol vásárolhatsz terméket, amivel támogatod. Volt benne áremelés.
Mi benne az undorító? Értem én szebb, ha mindenki mindent ingyen csinál, de kb. a támogatás legkevésbé erős változatát választotta.
1 hónapja
Persze nem kötelez arra, hogy támogassam. Csak nekem az elején nagyon szimpatikus volt azokkal a „reakcióvideókkal”, amelyekben viccesen és szarkasztikusan reagált a magyar közélet egyes dolgaira.+1Ebbe mi az undorító?Nekem akkor lett elegem belőle, mikor elkezdte beszedni a pénzt.+1+1Nem vagy te egyedül ebben a fanclubban én is bírom.Ezért nem vagy te a fanclub tagja, én meg egymagamban igen, mert én a noaroskodasát, hiperaktivitását, lelkesültségét, pörgését, energikusságát, stílusát, vagyis az egész csávót csípem, a színészi munkáitól teljesen függetlenül. De ezt, illetve őt már pár éve kiveséztük itt.Tudom, hogy én vagyok az egyetlen tagja a Molnár Áron fan clubnak, de ezt a mai Magyarország Kedvenc Reggeli Műsora részt ajánlom mindenkinek Árontól függetlenül is. Tulajdonképpen egy interjú egy NKTK-s sráccal, aki az egész NKA 17 milliárdos pénzszórást droppolta, szépen végigvesznek egy csomó sort, keni a szart mindenhova, tolja a neveket felelősségekkel, dokukkal, tanulságos látlelet a NER-maffia működési metodikájáról, betekintést enged a mindennapok szintjén az "ezek mindent is ellponak" gyakorlatába a teljes "biznisz" egy alapvetően periférikus területéről.én szeretem mint színész, de a közéleti "teljesítménye" nem az én világom
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Toca
Dagobert bácsi
Lecsó
steelwolf
Dagobert bácsi
Nem kötelez senkit a támogatásra, lehetőség. Valaki Molnár Áront támogatja, valaki meg mkkp-nak ad bele a kampányfinanszírozásba, mindenkinek lelke rajta mire költi a pénzét!
Én is fogyasztok rengeteg kontentet, legtöbbjét ingyen, akinél meg úgy érzem, hogy szívesen támogatnám a munkáját, akkor megteszem valamilyen formában!
bogjosi
1 hónapja
+1+1+1Nem vagy te egyedül ebben a fanclubban én is bírom.Ezért nem vagy te a fanclub tagja, én meg egymagamban igen, mert én a noaroskodasát, hiperaktivitását, lelkesültségét, pörgését, energikusságát, stílusát, vagyis az egész csávót csípem, a színészi munkáitól teljesen függetlenül. De ezt, illetve őt már pár éve kiveséztük itt.Tudom, hogy én vagyok az egyetlen tagja a Molnár Áron fan clubnak, de ezt a mai Magyarország Kedvenc Reggeli Műsora részt ajánlom mindenkinek Árontól függetlenül is. Tulajdonképpen egy interjú egy NKTK-s sráccal, aki az egész NKA 17 milliárdos pénzszórást droppolta, szépen végigvesznek egy csomó sort, keni a szart mindenhova, tolja a neveket felelősségekkel, dokukkal, tanulságos látlelet a NER-maffia működési metodikájáról, betekintést enged a mindennapok szintjén az "ezek mindent is ellponak" gyakorlatába a teljes "biznisz" egy alapvetően periférikus területéről.én szeretem mint színész, de a közéleti "teljesítménye" nem az én világom
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Toca
Dagobert bácsi
Lecsó
1 hónapja
És attól lesz jobb a sport, hogy atteszik a BM-rol máshová ? Nem attól , H hozzáértők foglalkoznak vele, függetlenül attól, H mi alá tartozik?Úgy , hogy most minek okoskodik és keveri a szart ezzel a témával. Arról az élsportról, ami nagyon sokadrangú egy ilyen lepusztult országban.És honnan tudod, hogy nem éppen Csipes Tamara véleménye miatt gondolják át és esetleg teszik a belügyminisztériumnál jobb helyre a sport felügyeletét?
Pep71
Többek között azért is akartunk rendszerváltást, hogy végre mindenkinek lehessen szabadon véleménye. Mert minden vélemény visszajelzés, ez készteti a politikusokat arra, hogy átgondolják a döntéseiket. Ha a "hívő tagozatos" szarkeverőzés határozza meg a közhangulatot, akkor abból nem jobb egészségügy lesz, hanem tovább szektásodás. És ott leszünk ahol a part szakad.
peterk2005 udvari bolond
Nekem nem lehet az a véleményem, hogy a sport nagyon sokadrangú dolog most az országban , főleg az élsport, ezért felesleges ezzel most foglalkozni kb..legyen meg az alap dolgok először amik mindenkire hatással vannak(eü, oktatás, közlekedés, agrarium),aztán ha már azok rendben vannak, akkor jöhetnek az olyan fancy dolgok mint az élsport. Ez is csak egy vélemény.
1 hónapja
+1Ebbe mi az undorító?Nekem akkor lett elegem belőle, mikor elkezdte beszedni a pénzt.+1+1Nem vagy te egyedül ebben a fanclubban én is bírom.Ezért nem vagy te a fanclub tagja, én meg egymagamban igen, mert én a noaroskodasát, hiperaktivitását, lelkesültségét, pörgését, energikusságát, stílusát, vagyis az egész csávót csípem, a színészi munkáitól teljesen függetlenül. De ezt, illetve őt már pár éve kiveséztük itt.Tudom, hogy én vagyok az egyetlen tagja a Molnár Áron fan clubnak, de ezt a mai Magyarország Kedvenc Reggeli Műsora részt ajánlom mindenkinek Árontól függetlenül is. Tulajdonképpen egy interjú egy NKTK-s sráccal, aki az egész NKA 17 milliárdos pénzszórást droppolta, szépen végigvesznek egy csomó sort, keni a szart mindenhova, tolja a neveket felelősségekkel, dokukkal, tanulságos látlelet a NER-maffia működési metodikájáról, betekintést enged a mindennapok szintjén az "ezek mindent is ellponak" gyakorlatába a teljes "biznisz" egy alapvetően periférikus területéről.én szeretem mint színész, de a közéleti "teljesítménye" nem az én világom
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Toca
Dagobert bácsi
Lecsó
steelwolf
Dagobert bácsi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Dagobert bácsi
332
Ebbe mi az undorító?Nekem akkor lett elegem belőle, mikor elkezdte beszedni a pénzt.+1+1Nem vagy te egyedül ebben a fanclubban én is bírom.Ezért nem vagy te a fanclub tagja, én meg egymagamban igen, mert én a noaroskodasát, hiperaktivitását, lelkesültségét, pörgését, energikusságát, stílusát, vagyis az egész csávót csípem, a színészi munkáitól teljesen függetlenül. De ezt, illetve őt már pár éve kiveséztük itt.Tudom, hogy én vagyok az egyetlen tagja a Molnár Áron fan clubnak, de ezt a mai Magyarország Kedvenc Reggeli Műsora részt ajánlom mindenkinek Árontól függetlenül is. Tulajdonképpen egy interjú egy NKTK-s sráccal, aki az egész NKA 17 milliárdos pénzszórást droppolta, szépen végigvesznek egy csomó sort, keni a szart mindenhova, tolja a neveket felelősségekkel, dokukkal, tanulságos látlelet a NER-maffia működési metodikájáról, betekintést enged a mindennapok szintjén az "ezek mindent is ellponak" gyakorlatába a teljes "biznisz" egy alapvetően periférikus területéről.én szeretem mint színész, de a közéleti "teljesítménye" nem az én világom
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Toca
Dagobert bácsi
Lecsó
steelwolf
1 hónapja
Nekem akkor lett elegem belőle, mikor elkezdte beszedni a pénzt.+1+1Nem vagy te egyedül ebben a fanclubban én is bírom.Ezért nem vagy te a fanclub tagja, én meg egymagamban igen, mert én a noaroskodasát, hiperaktivitását, lelkesültségét, pörgését, energikusságát, stílusát, vagyis az egész csávót csípem, a színészi munkáitól teljesen függetlenül. De ezt, illetve őt már pár éve kiveséztük itt.Tudom, hogy én vagyok az egyetlen tagja a Molnár Áron fan clubnak, de ezt a mai Magyarország Kedvenc Reggeli Műsora részt ajánlom mindenkinek Árontól függetlenül is. Tulajdonképpen egy interjú egy NKTK-s sráccal, aki az egész NKA 17 milliárdos pénzszórást droppolta, szépen végigvesznek egy csomó sort, keni a szart mindenhova, tolja a neveket felelősségekkel, dokukkal, tanulságos látlelet a NER-maffia működési metodikájáról, betekintést enged a mindennapok szintjén az "ezek mindent is ellponak" gyakorlatába a teljes "biznisz" egy alapvetően periférikus területéről.én szeretem mint színész, de a közéleti "teljesítménye" nem az én világom
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Toca
Dagobert bácsi
Lecsó
1 hónapja
Én pedig egyetértek azzal, hogy a politikai felelősség a megválasztott politikusé. De ezt nem is vitattam. Annyit mondtam, hogy ha a politika nem kizárólag a jogállam hackelésével és propaganda eszközökkel akarja a a saját sikerét bebiztosítani - márpedig nagyon reméljük, hogy mostantól nem -, akkor a sikerhez jó teljesítményre lesz szüksége, A jó teljesítményhez meg nélkülözhetetlen a társadalmi visszajelzések érzékelése és beépítése. A posztmodernben megváltoztak a kommunikációs terek. Ma nem elég leülni az iskola igazgatókkal - az is kell, de nem elég -, hanem meg kell hallani a social media hangját is. Akár egy influenszerét is. És egy ismert élsportolóét is. Aztán ha hülyeséget beszél, akkor kell tudni rá helyesen reagálni. El kell tudni küldeni a fenébe a hülyeségével úgy, hogy az ne legyen pökhendi. Ha meg netán nem is hülyeség, akkor pedig meg kell tudni hallani és be kell tudni építeni a visszajelzést.Egyetértek azzal, hogy nem a BM alatt van a sport helye.Úgy , hogy most minek okoskodik és keveri a szart ezzel a témával. Arról az élsportról, ami nagyon sokadrangú egy ilyen lepusztult országban.És honnan tudod, hogy nem éppen Csipes Tamara véleménye miatt gondolják át és esetleg teszik a belügyminisztériumnál jobb helyre a sport felügyeletét?
Pep71
peterk2005 udvari bolond
De: itt lenne az ideje elfogadni azt a tényt, hogy sokan szavaztak a tiszára, még annál is többen állítják, hogy így tettek, de nem lehet mindenkinek tetszeni, nem lehet mindenki ízlése szerint kormányozni.
És perceken belül nem csak ízlésbeli különbségek lesznek, hanem ideológiaiak, és rögtön utána érdeksérelmek is.
MP-nek nagyon hamar rá kell jönnie arra, hogy szép dolog hogy lassan 80%-a van a mediánnál, de a legjobb kormányzás is polarizál, és aki mindenkinek tetszeni akar, az valójában szart se fog elérni.
És legkésőbb négy év múlva nem Pankotai Lili és nem Puzsér Róbert vagy nem Szakács István fogja a választók előtt a politikai felelősséget viselni, hanem ő.
atapapa

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Valószínűleg sok mindent nem látunk. A fickó nem tűnik egy igazán éles késnek, pont ez az a típusú "vállalkozó", aki ha éveken keresztül kivételezett helyzetben működhet, akkor elkövethet olyan hibákat amikre még te is azt mondod majd utólag, hogy ekkora fasz hogy lehetett? Nem állítom, hogy volt ilyen, csak azt, hogy éppen az ilyenekből nézem ki leginkább, hogy igen.Nem a túlszámlázás az okosság, hanem az, hogy közbe van iktatva a folyamatba. A teljes összeg, az ügynökségi díj, a kreatívok, stb. ezek mind piaci árak, összegek, csak az államnak nem ez lenne az optimális működési modell.Ha Rogánnal mint magánszeméllyel szerződik le, akkor valszeg ez így is lenne. De mivel állami pénzek kiszivattyúzása céljából beszélik meg, hogy jelentősen túlszámláz a keret terhére, akkor bűnsegéd lesz az üzletszerűen és különösen nagy értékre elkövetett hűtlen kezelésben. Vagy sikkasztásban. Majd a jogvégzettek aláhúzhatják a helyes megoldást.Dehát semmivel sincs megvádolva.Nemcsak a cégekről beszéltOh. Visszaadja az államnak az elsíbolt pénzt? Akkor ez valóban vádalku-keresés.
több tízmilliárdos magántőkealap-befektetéseit is felajánlja.
ozibozi
slowmotion
És nem is igazán van opció.
Leszerződött vele Rogán (az állam), minden ment tovabb alvállalkozókhoz, a profitot leadózta, befektett, papíron minden tiszta.
Nem az kezel hűtlenül akitől megvesznek mondjuk egy kiló almát 6000 forintért, hanem aki megveszi más (mondjuk a köz) pénzéből.
Minden szépen le van papírozva, hiába tudjuk, hogy csak egy stróman, de mi a bűncselekmény amiert neki börtön járna? Ha befizette az áfát, nem vallanak rá sokan, hogy zsebbe kaptak fizut, nem ő Zsolti bácsi akkor mivel lehet bebörtönözni?
A páréves videóban még full magabiztos, én nem gondolom, hogy MP-éktől szarta így össze magát, lehet olyan pénzhez nyúlt, amit így, hogy kormányváltás volt már nem tud év végén visszapótolni, de ez is ködszurkálás, mert nincs olyan probléma amire az a megoldás amit ő mondott.
Őszentsége Sobri Jóska
slowmotion
Sőt, valójaban mondjuk egy országos plakátkampányt még kevesebből is lehozhat egy ekkora cég, mint egy random piaci szereplő az óriási piaci túlsúlya miatt.
Itt nem az az okosság, hogy félméteres kilátó 20 millióért, vagy szappanelhelyezés 70 ezerért, hanem a monopolhelyzet, hogy minden rajtuk ment keresztül, illetve a nem megfogható, de nyilván elfogadott teljesítések a teljesen szükségtelen feladatokban.
Mintha lenne egy céged, ahol az ügyvezetőd korrekt áron rendel egy továbbképzést a dolgozóknak, de valójában leszarja annak hatékonyságát,.
A legtöbb ilyen milliárdos lopás valójában csak annak a gyakorlatba átültetése, hogy az állam nem gondos gazda, és az emberek nem a saját pénzüket költik.
Vagy húsz éve tartottam egy cégnél kommunikációs tréningeket, amire semmi szükség nem volt, csak a megrendelő srác a haverom volt. A tréningek lementek korrektül, a piaci ár alatt, szakmailag kurva jók voltak, csak valójában senkinek nem volt rá semmi szüksége a cég profitnövelése szempontjából, jobban jártak volna ha abból a pénzből vesznek pár laptopot. Vagy önkormányzatnál csináltam fasza ingyenes rendezvényt korrekt áron, voltak pár ezren, mindenki élvezte, csak valójában mi a haszna egy random sörnapnak augusztusban? Abból a pénzből száz gyereket be lehetett volna iskolázni.
A Balásy féle költések nagyrésze is ilyen. Nem a túlárazás a gógyi, hanem az, hogy irgalmatlan pénzt költöttek Rogánék marketing/propagandafaszságra. De ez önmagában nem a vállalkozó hibája, felelőssége.
Én ennek nem látom büntetőjogi következményét, de majd a jogvégzettek megszakérthetik, hogy melyik aspektus az, ami mégis az lehet.
Őszentsége Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Na de a sógira meg semmi reakció.Megvolt hogy Lili nyert
Toca
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Na de a sógira meg semmi reakció.
1 hónapja
Jobban megértette hogy működik a social media mint az egesz Fidesz. Mondjuk ez nem nehéz jobban belegondolva. 😀Tudom, hogy én vagyok az egyetlen tagja a Molnár Áron fan clubnak, de ezt a mai Magyarország Kedvenc Reggeli Műsora részt ajánlom mindenkinek Árontól függetlenül is. Tulajdonképpen egy interjú egy NKTK-s sráccal, aki az egész NKA 17 milliárdos pénzszórást droppolta, szépen végigvesznek egy csomó sort, keni a szart mindenhova, tolja a neveket felelősségekkel, dokukkal, tanulságos látlelet a NER-maffia működési metodikájáról, betekintést enged a mindennapok szintjén az "ezek mindent is ellponak" gyakorlatába a teljes "biznisz" egy alapvetően periférikus területéről.A hatamon felallt a szor tole par eve, aztan lattam par darabban plusz atertekeltem a szelmalomharcat szoval mostanra ketten vagyunk a klubban.
Őszentsége Sobri Jóska
JéBé
1 hónapja
Én merem remélni, hogy ennyire erősen a kormány megalakulásáig tolja ezeket aztán szépen visszább vesz, ahogy jön a munka.Egyetértek azzal, hogy nem a BM alatt van a sport helye.Úgy , hogy most minek okoskodik és keveri a szart ezzel a témával. Arról az élsportról, ami nagyon sokadrangú egy ilyen lepusztult országban.És honnan tudod, hogy nem éppen Csipes Tamara véleménye miatt gondolják át és esetleg teszik a belügyminisztériumnál jobb helyre a sport felügyeletét?
Pep71
peterk2005 udvari bolond
De: itt lenne az ideje elfogadni azt a tényt, hogy sokan szavaztak a tiszára, még annál is többen állítják, hogy így tettek, de nem lehet mindenkinek tetszeni, nem lehet mindenki ízlése szerint kormányozni.
És perceken belül nem csak ízlésbeli különbségek lesznek, hanem ideológiaiak, és rögtön utána érdeksérelmek is.
MP-nek nagyon hamar rá kell jönnie arra, hogy szép dolog hogy lassan 80%-a van a mediánnál, de a legjobb kormányzás is polarizál, és aki mindenkinek tetszeni akar, az valójában szart se fog elérni.
És legkésőbb négy év múlva nem Pankotai Lili és nem Puzsér Róbert vagy nem Szakács István fogja a választók előtt a politikai felelősséget viselni, hanem ő.
atapapa
1 hónapja
+1+1Nem vagy te egyedül ebben a fanclubban én is bírom.Ezért nem vagy te a fanclub tagja, én meg egymagamban igen, mert én a noaroskodasát, hiperaktivitását, lelkesültségét, pörgését, energikusságát, stílusát, vagyis az egész csávót csípem, a színészi munkáitól teljesen függetlenül. De ezt, illetve őt már pár éve kiveséztük itt.Tudom, hogy én vagyok az egyetlen tagja a Molnár Áron fan clubnak, de ezt a mai Magyarország Kedvenc Reggeli Műsora részt ajánlom mindenkinek Árontól függetlenül is. Tulajdonképpen egy interjú egy NKTK-s sráccal, aki az egész NKA 17 milliárdos pénzszórást droppolta, szépen végigvesznek egy csomó sort, keni a szart mindenhova, tolja a neveket felelősségekkel, dokukkal, tanulságos látlelet a NER-maffia működési metodikájáról, betekintést enged a mindennapok szintjén az "ezek mindent is ellponak" gyakorlatába a teljes "biznisz" egy alapvetően periférikus területéről.én szeretem mint színész, de a közéleti "teljesítménye" nem az én világom
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Toca
Dagobert bácsi
1 hónapja
Illetve Csipes miről mondjon véleményt, ha nem a sportról, amiben él?Úgy , hogy most minek okoskodik és keveri a szart ezzel a témával. Arról az élsportról, ami nagyon sokadrangú egy ilyen lepusztult országban.És honnan tudod, hogy nem éppen Csipes Tamara véleménye miatt gondolják át és esetleg teszik a belügyminisztériumnál jobb helyre a sport felügyeletét?
Pep71
peterk2005 udvari bolond
Ráadásul nem magától szállt bele egy döntesbe, hanem egy riportban egy kérdesre elmondta mit gondol arról, amiről úgy gondolja, hogy ért hozzá.
1 hónapja
Egyetértek azzal, hogy nem a BM alatt van a sport helye.Úgy , hogy most minek okoskodik és keveri a szart ezzel a témával. Arról az élsportról, ami nagyon sokadrangú egy ilyen lepusztult országban.És honnan tudod, hogy nem éppen Csipes Tamara véleménye miatt gondolják át és esetleg teszik a belügyminisztériumnál jobb helyre a sport felügyeletét?
Pep71
peterk2005 udvari bolond
1 hónapja
Tudom, hogy én vagyok az egyetlen tagja a Molnár Áron fan clubnak, de ezt a mai Magyarország Kedvenc Reggeli Műsora részt ajánlom mindenkinek Árontól függetlenül is. Tulajdonképpen egy interjú egy NKTK-s sráccal, aki az egész NKA 17 milliárdos pénzszórást droppolta, szépen végigvesznek egy csomó sort, keni a szart mindenhova, tolja a neveket felelősségekkel, dokukkal, tanulságos látlelet a NER-maffia működési metodikájáról, betekintést enged a mindennapok szintjén az "ezek mindent is ellponak" gyakorlatába a teljes "biznisz" egy alapvetően periférikus területéről.A hatamon felallt a szor tole par eve, aztan lattam par darabban plusz atertekeltem a szelmalomharcat szoval mostanra ketten vagyunk a klubban.
Őszentsége Sobri Jóska