Politika

70 feliratkozó

20 napja
NB2 New England Patriots 28 517 — nabege2@yahoo.com
Szerintem bőven elfér ennyi közszolgálati csatorna. Nem 1985-öt írunk. Külföldön is a "közszolgálatnak" is több csatornája van, max a dunaworld lehet amit ha nagyon muszáj ki kell szórni.
M4 alap, hogy legyen, csak ÉN azt mondom, hogy nem 15 milliárdért kell nekünk arra f1-et venni, hanem magyar csapatsportágakat kell közvetíteni.
És igen, nem kell mindenkit kirúgni, csak a politikai részleg megmondóembereit. Egy vágó, egy kameraman, egy világosító csak a munkáját végezte. Már ide is írtam, egyszerűen mindenkit nem lehet kirúgni, mert akkor működésképtelen lenne az egész.
20 napja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 833 — zászló zászló szív
Amúgy vágom, hogy 16 év elnyomás után, most felrobbantottuk a Halálcsillagok és örülünk, de nem lehetne lassítani a contentet? A héten szerintem összesen eddig 6 órát dolgoztam és kezdek kicsit feltorlódni 😀

szerk: warr egy perccel megelőzött pont
Hanni
A gyengék a munkából vesznek el, a kemények az alvásból (én vasárnap este óta összesen nem tartok 12 óra alvásnál) 😀
somoskovig
És mit mondjon, aki mindkettőből?

20 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 678
Ez a Havasi is hajlítja a teret azért, de alapvetően jó volt ez a Telex interjú.
20 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 514 — Lucas Scott
Amúgy én nem bánnám, ha ezt az egészet beszántanák. Nincs szükség semmilyen közmédiára.
szaba
Ezeken a fizetett segghulye majmokon kivul szamos resze es agazata van az mtva-nak, amiben az emberek az agyukat is hasznaljak, raadasul megallas nelkul dolgoznak valamit, aminek nincs koze a propaganda foshoz, akkor azert ezt lehet maskent gondolnad. En lattam sok reszt, en benne dolgozom, es tudom, mekkora munka van peldaul az M4 Sportnal, mint csatorna, hogy mindent megprobaljon mindenki a leheto legjobban csinalni. Es itt erosen gondolok a hatterre is, hia musorok egyaltalan letezzenek. De gondolok szamos masik agra is, ahol azert lattam, hogy nem ilyen majmok dolgoznak, sot, meg csak nincs is politizalas, sot, az mtva velhetoen nem kis resze ugy szavazott a valtasta, hogy csak na. Lehet azonositani a kozmediat a nehany babbal, de azert az valojaban sokkal de sokkal tobb ennel. Es nem, nem az allasomat vedem, mert tisztaban vagyok vele, hogy az meg igy sportoskent, mikozben eletemben nem mentem meg csak politikai cikk kozeleben sem, velhetoen veget ert itt. De ez van. Viszont kikerem magamnak sok itteni ember neveben, hogy ezekhez hasonlitsanak, mint ezek a bohocok peldaul az m1-nel.
Stez
Értem amit mondasz, de ha én "megmentenék" valamit a közpénzből fizetett médiából, az pont nem a sport. Az amit az M4 sport csinál, szerintem piaci alapon is működőképes, nincs szükség rá közpénzre. Inkább a kultúra, művészet, közszolgálati jellegű. nem politikai műsorokra lehetne költeni pénzt, amik fontos, hogy legyenek, és piaci alapon nem tudnak életben maradni. Csak, hát az a baj, hogy éppen ezek szintén rohatdul át vannak szőve a politikával, úgyhogy ugyanolyan dagonya lesz elfogadható módon működtetni, mint a hírszolgáltatást.
peterk2005 udvari bolond
A magyar sportnak szerintem maradnia kellene a kozmedian, mert az is koz. Viszont van rengeteg olyan agazat, illetve az otbol szerintem legalabb ket olyan csatorna, amit nem is nez senki sem. Arrol ne beszeljunk, hogy Szollosi miatt kellett az NS portfoliojat is megvenni, mert csodbe vitte nagyjabol egy ev alatt a Sportradiot. Ahogy azt, egy-egy mas radiot is ugyanugy be lehet szantani. Es meg lehetne sorolni. De az M4-hez en nem nyulnek hozza, nyilvan nemileg alakitani kellene a jogokon, hogy hol es mennyit vegyen meg/kapjon meg, musort atalakitani itt-ott, de el nem tuntetnem.
Stez
viszont itt jon a koz jellege. oket az 5 csatorna tenyleg tulzas, de pl azokon mentek olyan projektek, amik kulturalis vagy tortenelmi szempontbol fontos alkotasok voltak. tehat ha be is szantjuk azt a 2 csatornat attol meg a tarsadalmilag elonyos alkotasokat nem kellene kidobni meg ugysem, hogy tudjuk nem lesznek nyeresegesek, nem fognak robbantani bankot nezettsegben.
nyilvan mehet a maradek 3 csatornan, ugyis szabadul fel musorido ha a propaganda jo reszet kinyirbaljak a musorbol, de ne ontsuk ki a gyereket sem.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
20 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 923 — Kinek mit intézett a kormánya
Produktív volt a mai nap: Az MTVA megbukott, és nyugdíj előtt álló kollégának bemutattam MC Istit

Poloska vagyok.
20 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 472 — Chiefs GM
Amúgy vágom, hogy 16 év elnyomás után, most felrobbantottuk a Halálcsillagok és örülünk, de nem lehetne lassítani a contentet? A héten szerintem összesen eddig 6 órát dolgoztam és kezdek kicsit feltorlódni 😀

Hanni
A gyengék a munkából vesznek el, a kemények az alvásból (én vasárnap este óta összesen nem tartok 12 óra alvásnál) 😀

20 napja
A világ kibillent egy rövid pillanatra, 100%-ban egyetértünk valamiben
Gyurma Pappa
Mi ez, ha nem rendszerváltás!?
20 napja
Hát, ezek az egymást beszkuráló interjúk nem az én stílusom. Értem, tudom az okát és jómagam is úgy gondolom, hogy simán megérdemli az egész banda, hogy úgy legyenek kirúgva a p@csába azért amit KÖZSZOLGÁLATI tájékoztatás címén, közpénzből műveltek évek óta, hogy a lábuk nem éri a földet. De nekem akkor is sok.
peterk2005 udvari bolond
Peterk, te olyan embernek tunsz akit ha arcon csapnak es labszaron rugnak rablas kozben, meg joindulatbol meghivnad az elkovetot egy teara, hogy megprobald jobb utra teriteni es a vegen meg megkerdezned, hogy tudsz-e ebben segiteni.

Szukseg van az ilyen mentalitasra is, de nem akkor, amikor egy kleptokrata rezsim bukasat kovetoen van szo a szembesitesrol (meg csak nem is az elszamoltatasrol). Igen is, legyen kimondva, hogy ki vett reszt az orszag szandekos lezulleszteseben mikozben sajat maguk csak gazdagodtak es legyen minel tobb harsany szo az iranyukba hajitva.

Itt nem arrol van szo, hogy ugyanazt kell csinalni, mint a fidezs csinalt, vagy esetleg fizikailag bantani ezeket az embereket, azzal szerintem itt senki sem ertene egyet. Meg a legnagyobb troger tolvajok iranyaba is demokratikus modon kell "benyujtai a szamlat". Valasztopolgarkent leadtuk a szavazatot, innentol a mi munkank relativ veget ert, de pont azert lett most a Tisza oda kuldve egy ilyen nagykoalicios taborral, hogy elintezze amit kertunk toluk: ilyen rendszerszintu zullesztes es kifosztas ne tortenhessen a mi eletunkben. Ehhez viszont nem ugy vezet az ut, hogy a valasztas masnapjan megbekelsz, hogy akkor oke, meg is tortent a rendszerbontas.

Beszelni kell szabadon arrol, hogy kik es hogyan szolgaltak ki a rezsim vezetesenek azt az onos celjat -mert ez nem a magyarok erdekeben tortent-, hogy kiszakitsanak minket az europai kulturcsaladunkbol es odadobjanak az oroszoknak meg kinanak, hogy hova lettek azok a szaz es ezermilliardok amibol korhazakat kellett volna finanszirozni, utakat, oktatast, stb. Emberek haltak meg, mert yachtokra es 30 millios aranyvecekre ment a penz.

Par kemeny szo a minimum.
undisputedly
A világ kibillent egy rövid pillanatra, 100%-ban egyetértünk valamiben

20 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 444 — LIGHTS OUT!
"- Nem lombkorona nélküli sétányokat fogunk építeni.
- Akkor mit? "
xD

Szerkesztette: Sixo

20 napja

Hanni
+1, nem akarok májusban túlórázni 😊
a hétfővel számoltam, de azért tegnap, meg ma is picit már dolgoznék 😊
20 napja
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 909 — Salus populi suprema lex esto
Én is úgy vagyok vele, hogy örülök hogy behívták, de ennek sok értelme nem volt. Sértett, sértődött felek ültek szemben egymással, így nem volt élvezetes, bár azért néha felröhögtem rajta.
Reméljük később konszolidálódik a helyzet.
20 napja
Hanni
Olyan sokat sikerült?

20 napja
Stez SMU Mustangs 48 344 — Whoops, looks like something went wrong.
Amúgy én nem bánnám, ha ezt az egészet beszántanák. Nincs szükség semmilyen közmédiára.
szaba
Ezeken a fizetett segghulye majmokon kivul szamos resze es agazata van az mtva-nak, amiben az emberek az agyukat is hasznaljak, raadasul megallas nelkul dolgoznak valamit, aminek nincs koze a propaganda foshoz, akkor azert ezt lehet maskent gondolnad. En lattam sok reszt, en benne dolgozom, es tudom, mekkora munka van peldaul az M4 Sportnal, mint csatorna, hogy mindent megprobaljon mindenki a leheto legjobban csinalni. Es itt erosen gondolok a hatterre is, hia musorok egyaltalan letezzenek. De gondolok szamos masik agra is, ahol azert lattam, hogy nem ilyen majmok dolgoznak, sot, meg csak nincs is politizalas, sot, az mtva velhetoen nem kis resze ugy szavazott a valtasta, hogy csak na. Lehet azonositani a kozmediat a nehany babbal, de azert az valojaban sokkal de sokkal tobb ennel. Es nem, nem az allasomat vedem, mert tisztaban vagyok vele, hogy az meg igy sportoskent, mikozben eletemben nem mentem meg csak politikai cikk kozeleben sem, velhetoen veget ert itt. De ez van. Viszont kikerem magamnak sok itteni ember neveben, hogy ezekhez hasonlitsanak, mint ezek a bohocok peldaul az m1-nel.
Stez
Értem amit mondasz, de ha én "megmentenék" valamit a közpénzből fizetett médiából, az pont nem a sport. Az amit az M4 sport csinál, szerintem piaci alapon is működőképes, nincs szükség rá közpénzre. Inkább a kultúra, művészet, közszolgálati jellegű. nem politikai műsorokra lehetne költeni pénzt, amik fontos, hogy legyenek, és piaci alapon nem tudnak életben maradni. Csak, hát az a baj, hogy éppen ezek szintén rohatdul át vannak szőve a politikával, úgyhogy ugyanolyan dagonya lesz elfogadható módon működtetni, mint a hírszolgáltatást.
peterk2005 udvari bolond
A magyar sportnak szerintem maradnia kellene a kozmedian, mert az is koz. Viszont van rengeteg olyan agazat, illetve az otbol szerintem legalabb ket olyan csatorna, amit nem is nez senki sem. Arrol ne beszeljunk, hogy Szollosi miatt kellett az NS portfoliojat is megvenni, mert csodbe vitte nagyjabol egy ev alatt a Sportradiot. Ahogy azt, egy-egy mas radiot is ugyanugy be lehet szantani. Es meg lehetne sorolni. De az M4-hez en nem nyulnek hozza, nyilvan nemileg alakitani kellene a jogokon, hogy hol es mennyit vegyen meg/kapjon meg, musort atalakitani itt-ott, de el nem tuntetnem.

20 napja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 690 — Poloska confirmed

Szerkesztette: Hanni
20 napja
warr_b Washington Commanders 29 844 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Irigylem hogy ennyire ráértek 😀

Én reggel elvittem az egyik gyereket a suliba, utána a másikat az orvoshoz, aztán gyógyszertár, haza, reggeli, felhoztam a nyári gumikat a pincéből, mindjárt indulok a gumishoz, közben szerzek kaját, utána hazahozom a gyereket a suliból és indulok dolgozni 😊 😕

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
20 napja
Most jön a full Havasi a Telexen.
szaba
ő egyébként egy értelmes pali, rendszeresen tök normálisan megállt nyilatkozni bárkinek legyez az Telex vagy Balzac vagy bárki
20 napja
Most jön a full Havasi a Telexen.
20 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 514 — Lucas Scott
Srácok mi volt a közmédiában? Valaki összefoglalná pár szóban? Nem tudtam követni, ma terepen dolgozom.
Jan
a Kossuth radios tag anno talalkozott Antallal, mig az M1-s holgy szerint a jovore kellene koncentralni, es nem nagyon tudja elkepzelni, hogy mit lehetne lombkorona setanyok helyett letrehozni EUs forrasokbol.

tobbi csak maszlag.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
20 napja
undisputedly Seattle Seahawks 12 926 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Hát, ezek az egymást beszkuráló interjúk nem az én stílusom. Értem, tudom az okát és jómagam is úgy gondolom, hogy simán megérdemli az egész banda, hogy úgy legyenek kirúgva a p@csába azért amit KÖZSZOLGÁLATI tájékoztatás címén, közpénzből műveltek évek óta, hogy a lábuk nem éri a földet. De nekem akkor is sok.
peterk2005 udvari bolond
Peterk, te olyan embernek tunsz akit ha arcon csapnak es labszaron rugnak rablas kozben, meg joindulatbol meghivnad az elkovetot egy teara, hogy megprobald jobb utra teriteni es a vegen meg megkerdezned, hogy tudsz-e ebben segiteni.

Szukseg van az ilyen mentalitasra is, de nem akkor, amikor egy kleptokrata rezsim bukasat kovetoen van szo a szembesitesrol (meg csak nem is az elszamoltatasrol). Igen is, legyen kimondva, hogy ki vett reszt az orszag szandekos lezulleszteseben mikozben sajat maguk csak gazdagodtak es legyen minel tobb harsany szo az iranyukba hajitva.

Itt nem arrol van szo, hogy ugyanazt kell csinalni, mint a fidezs csinalt, vagy esetleg fizikailag bantani ezeket az embereket, azzal szerintem itt senki sem ertene egyet. Meg a legnagyobb troger tolvajok iranyaba is demokratikus modon kell "benyujtai a szamlat". Valasztopolgarkent leadtuk a szavazatot, innentol a mi munkank relativ veget ert, de pont azert lett most a Tisza oda kuldve egy ilyen nagykoalicios taborral, hogy elintezze amit kertunk toluk: ilyen rendszerszintu zullesztes es kifosztas ne tortenhessen a mi eletunkben. Ehhez viszont nem ugy vezet az ut, hogy a valasztas masnapjan megbekelsz, hogy akkor oke, meg is tortent a rendszerbontas.

Beszelni kell szabadon arrol, hogy kik es hogyan szolgaltak ki a rezsim vezetesenek azt az onos celjat -mert ez nem a magyarok erdekeben tortent-, hogy kiszakitsanak minket az europai kulturcsaladunkbol es odadobjanak az oroszoknak meg kinanak, hogy hova lettek azok a szaz es ezermilliardok amibol korhazakat kellett volna finanszirozni, utakat, oktatast, stb. Emberek haltak meg, mert yachtokra es 30 millios aranyvecekre ment a penz.

Par kemeny szo a minimum.
20 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 831 — The only discipline that lasts, is self discipline
szaba
Stez

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
20 napja
szaba
Stez
A választókerületemből is több ember dolgozik az mtva-nál, akik nem szolgálják a rendszert, csak dolgozni szeretnének. Ilyen van és nem is szabad mindenkit egy kalap alá venni. Talán nem véletlen, hogy MP is azt nyilatkozta, a hírszolgáltatást függesztik fel ideiglenesen.
Klaci79
Légyszi ne hozzatok érveket az érzelmi megnyilvánulásom tompítására. Köszi.
20 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 444 — LIGHTS OUT!
Mi az isten volt ez a Kossuth Rádió interjú. Meg ez a happy finish a végén. Te jó ég.

20 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
szaba
Stez
A választókerületemből is több ember dolgozik az mtva-nál, akik nem szolgálják a rendszert, csak dolgozni szeretnének. Ilyen van és nem is szabad mindenkit egy kalap alá venni. Talán nem véletlen, hogy MP is azt nyilatkozta, a hírszolgáltatást függesztik fel ideiglenesen.
20 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 643 — Csodabogár
Havasi Berci egy utolsó csinovnyik, de meglepően korrekt módon állt meg interjút adni a Bálnánál meg most is a Telexnek, és nyomott egy bújtatott kritikát. miket tudhat ez az ember is, te jó ég.

amúgy a sajtónak ez tiszta Karácsony, hogy ott lehetnek a Karmelitánál és kérdezhetik a politikusokat, anélkül, hogy kibaszná őket a rendőrség.

Szerkesztette: petey

20 napja
Jughead Dallas Cowboys 6 539
szaba
Stez
Egyébként ezt MP is mondta.