Politika
68 feliratkozó
1 hónapja
Dagobert bácsi
332
+1Nem vagy te egyedül ebben a fanclubban én is bírom.Ezért nem vagy te a fanclub tagja, én meg egymagamban igen, mert én a noaroskodasát, hiperaktivitását, lelkesültségét, pörgését, energikusságát, stílusát, vagyis az egész csávót csípem, a színészi munkáitól teljesen függetlenül. De ezt, illetve őt már pár éve kiveséztük itt.Tudom, hogy én vagyok az egyetlen tagja a Molnár Áron fan clubnak, de ezt a mai Magyarország Kedvenc Reggeli Műsora részt ajánlom mindenkinek Árontól függetlenül is. Tulajdonképpen egy interjú egy NKTK-s sráccal, aki az egész NKA 17 milliárdos pénzszórást droppolta, szépen végigvesznek egy csomó sort, keni a szart mindenhova, tolja a neveket felelősségekkel, dokukkal, tanulságos látlelet a NER-maffia működési metodikájáról, betekintést enged a mindennapok szintjén az "ezek mindent is ellponak" gyakorlatába a teljes "biznisz" egy alapvetően periférikus területéről.én szeretem mint színész, de a közéleti "teljesítménye" nem az én világom
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Toca
Meg nem beszélve arról hogy az egyik legtöbbet tette a redszerváltásért
1 hónapja
Sztem jol csinalja.Bármit is mond, kb onnantól elveszti a komolyságát?😕Tudom, hogy én vagyok az egyetlen tagja a Molnár Áron fan clubnak, de ezt a mai Magyarország Kedvenc Reggeli Műsora részt ajánlom mindenkinek Árontól függetlenül is. Tulajdonképpen egy interjú egy NKTK-s sráccal, aki az egész NKA 17 milliárdos pénzszórást droppolta, szépen végigvesznek egy csomó sort, keni a szart mindenhova, tolja a neveket felelősségekkel, dokukkal, tanulságos látlelet a NER-maffia működési metodikájáról, betekintést enged a mindennapok szintjén az "ezek mindent is ellponak" gyakorlatába a teljes "biznisz" egy alapvetően periférikus területéről.én szeretem mint színész, de a közéleti "teljesítménye" nem az én világom
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
ozibozi
Fog egy temat es azt viccesen/szarkasztikusan, de kozerthetoen es nem szajbaragosan “feldolgozza”.
A reeleket nagyon jol kihasznaljak erre, a tobbire meg ott van a hosszabb anyag.
1 hónapja
Bármit is mond, kb onnantól elveszti a komolyságát?😕Tudom, hogy én vagyok az egyetlen tagja a Molnár Áron fan clubnak, de ezt a mai Magyarország Kedvenc Reggeli Műsora részt ajánlom mindenkinek Árontól függetlenül is. Tulajdonképpen egy interjú egy NKTK-s sráccal, aki az egész NKA 17 milliárdos pénzszórást droppolta, szépen végigvesznek egy csomó sort, keni a szart mindenhova, tolja a neveket felelősségekkel, dokukkal, tanulságos látlelet a NER-maffia működési metodikájáról, betekintést enged a mindennapok szintjén az "ezek mindent is ellponak" gyakorlatába a teljes "biznisz" egy alapvetően periférikus területéről.én szeretem mint színész, de a közéleti "teljesítménye" nem az én világom
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
1 hónapja
Úgy , hogy most minek okoskodik és keveri a szart ezzel a témával. Arról az élsportról, ami nagyon sokadrangú egy ilyen lepusztult országban.És honnan tudod, hogy nem éppen Csipes Tamara véleménye miatt gondolják át és esetleg teszik a belügyminisztériumnál jobb helyre a sport felügyeletét?
Pep71
Többek között azért is akartunk rendszerváltást, hogy végre mindenkinek lehessen szabadon véleménye. Mert minden vélemény visszajelzés, ez készteti a politikusokat arra, hogy átgondolják a döntéseiket. Ha a "hívő tagozatos" szarkeverőzés határozza meg a közhangulatot, akkor abból nem jobb egészségügy lesz, hanem tovább szektásodás. És ott leszünk ahol a part szakad.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
1 hónapja
Nem vagy te egyedül ebben a fanclubban én is bírom.Ezért nem vagy te a fanclub tagja, én meg egymagamban igen, mert én a noaroskodasát, hiperaktivitását, lelkesültségét, pörgését, energikusságát, stílusát, vagyis az egész csávót csípem, a színészi munkáitól teljesen függetlenül. De ezt, illetve őt már pár éve kiveséztük itt.Tudom, hogy én vagyok az egyetlen tagja a Molnár Áron fan clubnak, de ezt a mai Magyarország Kedvenc Reggeli Műsora részt ajánlom mindenkinek Árontól függetlenül is. Tulajdonképpen egy interjú egy NKTK-s sráccal, aki az egész NKA 17 milliárdos pénzszórást droppolta, szépen végigvesznek egy csomó sort, keni a szart mindenhova, tolja a neveket felelősségekkel, dokukkal, tanulságos látlelet a NER-maffia működési metodikájáról, betekintést enged a mindennapok szintjén az "ezek mindent is ellponak" gyakorlatába a teljes "biznisz" egy alapvetően periférikus területéről.én szeretem mint színész, de a közéleti "teljesítménye" nem az én világom
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Ezért nem vagy te a fanclub tagja, én meg egymagamban igen, mert én a noaroskodasát, hiperaktivitását, lelkesültségét, pörgését, energikusságát, stílusát, vagyis az egész csávót csípem, a színészi munkáitól teljesen függetlenül. De ezt, illetve őt már pár éve kiveséztük itt.Tudom, hogy én vagyok az egyetlen tagja a Molnár Áron fan clubnak, de ezt a mai Magyarország Kedvenc Reggeli Műsora részt ajánlom mindenkinek Árontól függetlenül is. Tulajdonképpen egy interjú egy NKTK-s sráccal, aki az egész NKA 17 milliárdos pénzszórást droppolta, szépen végigvesznek egy csomó sort, keni a szart mindenhova, tolja a neveket felelősségekkel, dokukkal, tanulságos látlelet a NER-maffia működési metodikájáról, betekintést enged a mindennapok szintjén az "ezek mindent is ellponak" gyakorlatába a teljes "biznisz" egy alapvetően periférikus területéről.én szeretem mint színész, de a közéleti "teljesítménye" nem az én világom
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
1 hónapja
Tudom, hogy én vagyok az egyetlen tagja a Molnár Áron fan clubnak, de ezt a mai Magyarország Kedvenc Reggeli Műsora részt ajánlom mindenkinek Árontól függetlenül is. Tulajdonképpen egy interjú egy NKTK-s sráccal, aki az egész NKA 17 milliárdos pénzszórást droppolta, szépen végigvesznek egy csomó sort, keni a szart mindenhova, tolja a neveket felelősségekkel, dokukkal, tanulságos látlelet a NER-maffia működési metodikájáról, betekintést enged a mindennapok szintjén az "ezek mindent is ellponak" gyakorlatába a teljes "biznisz" egy alapvetően periférikus területéről.én szeretem mint színész, de a közéleti "teljesítménye" nem az én világom
Őszentsége Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Tudom, hogy én vagyok az egyetlen tagja a Molnár Áron fan clubnak, de ezt a mai Magyarország Kedvenc Reggeli Műsora részt ajánlom mindenkinek Árontól függetlenül is. Tulajdonképpen egy interjú egy NKTK-s sráccal, aki az egész NKA 17 milliárdos pénzszórást droppolta, szépen végigvesznek egy csomó sort, keni a szart mindenhova, tolja a neveket felelősségekkel, dokukkal, tanulságos látlelet a NER-maffia működési metodikájáról, betekintést enged a mindennapok szintjén az "ezek mindent is ellponak" gyakorlatába a teljes "biznisz" egy alapvetően periférikus területéről.
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/05/07/lemondott-az-orszagos-korhazi-foigazgato"2023. júniusban Révész azzal keltett országos feltűnést, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház főigazgatójaként írásban utasította arra az intézmény dolgozóit, hogy a reggeli értekezleteken felállva kell köszönteniük őt. A főigazgató levelében ez volt olvasható: „Az orvosok 7.50-ig megérkeznek, az intézetvezetőt megérkezéskor az orvosi kar felállással köszönti. Az intézetvezető a tanácskozó ajtaját bezárja, jelezve ezzel, hogy további belépés nincs, annak érdekében, hogy az elkésők az értekezletet ne zavarják.”
annyira ezért se kár..
1 hónapja
Habár zsigeri alapon egyetértenék azzal amit írsz, mert az ilyen rohadékoknak bűnhődniük kell, viszont itt (és amúgy minden esetben) kell egy komolyabb bizonyíték, mert ez visszafelé is elsülhet, főleg ha magas pozícióban van az illető.Az nem lesz, se börtön, se letöltendő, de azért mondjuk a közvéleményt is tájékoztathatnak arról hogy ki az a geci, de tudom a személyiség védelme, és az ártatlanság vélelme.Most akkor ki fog derülni hogy kicsoda Zsolti bácsi vagy akkor ezt a történetet elengedik?Már kiderült, többen állítják, hogy tudják.
nepszava.hu/3321516_juhasz-peter-zsolt-bacsi-szolo-utca-budapesti-javitointezet
KB23
Azt kérdezed hogy lesz e ítelet, letöltendő, börtön?
Őszentsége Sobri Jóska
KB23
Nameg ilyet rámondani bárkire csak úgy nem lehet, mert annak vannak következményei, nem csak arra nézve aki hamisan állítja, hanem arra nézve is akit megvádoltak, mert ezt a vádat nem mossa le magáról, függetlenül attól, hogy bebizonyosodik az ártatlansága.
Jó 25 éve "ismertem" olyan embert akit a faluban megvádoltak azzal pusmogás meg pletyka szintjén, hogy kisgyerekeket szeret. Ezt is úgy tudtam meg, hogy üres volt a céges buszon a helye, rákérdeztem, aztán mondták h ez volt és a faszi nem tudta ezt elviselni és felkötötte magát.
Aztán h ez igaz volt-e vagy sem, ki tudja már ilyen távlatból, csak épp az ilyen megvádolások emberi életeket tehetnek tönkre.
1 hónapja
De a közvélemény mit tud tenni?Az nem lesz, se börtön, se letöltendő, de azért mondjuk a közvéleményt is tájékoztathatnak arról hogy ki az a geci, de tudom a személyiség védelme, és az ártatlanság vélelme.Most akkor ki fog derülni hogy kicsoda Zsolti bácsi vagy akkor ezt a történetet elengedik?Már kiderült, többen állítják, hogy tudják.
KB23
Őszentsége Sobri Jóska
KB23
Ha most akárki azt mondja fennhangon, hogy XY az, mi alapján tudod elfogadni ténynek, és nem lehet azzal lesöpörni, hogy vádaskodás, hiszen nem volt ott, nem látta, tárgyi bizonyíték nincs, mire oda jut az ügy, még az épületet is lebontják, még egy évekkel ezelőtti hajszáldarabot se lehet abból a szobából elővadászni, mert már szoba se lesz.
Ezert jó ha van vizsgálat, és annak van eredménye, ami tényként kezelhető.
De bizonyíték nélkül ugye ugyanott leszünk ahol most vagyunk.
1 hónapja
youtube.com/shorts/kmKgJf-UzcM?is=7411Z6wcBoD5Pnh-Most akkor ki fog derülni hogy kicsoda Zsolti bácsi vagy akkor ezt a történetet elengedik?Már kiderült, többen állítják, hogy tudják.
KB23
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Az nem lesz, se börtön, se letöltendő, de azért mondjuk a közvéleményt is tájékoztathatnak arról hogy ki az a geci, de tudom a személyiség védelme, és az ártatlanság vélelme.Most akkor ki fog derülni hogy kicsoda Zsolti bácsi vagy akkor ezt a történetet elengedik?Már kiderült, többen állítják, hogy tudják.
KB23
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Most akkor ki fog derülni hogy kicsoda Zsolti bácsi vagy akkor ezt a történetet elengedik?Már kiderült, többen állítják, hogy tudják.
KB23
1 hónapja
Most akkor ki fog derülni hogy kicsoda Zsolti bácsi vagy akkor ezt a történetet elengedik?nepszava.hu/3321516_juhasz-peter-zsolt-bacsi-szolo-utca-budapesti-javitointezet
1 hónapja
Aztán hogy meglepődik mindenki majd mikor bejelenti, hogy akkor a húga, mint korábbi bíró lesz az igazságügyi miniszter.sleeper pickem VargaJudit 😀
Jughead
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Aztán hogy meglepődik mindenki majd mikor bejelenti, hogy akkor a húga, mint korábbi bíró lesz az igazságügyi miniszter.Volt felesége xdd
Jughead
Poloska vagyok.
1 hónapja
Aztán hogy meglepődik mindenki majd mikor bejelenti, hogy akkor a húga, mint korábbi bíró lesz az igazságügyi miniszter.
1 hónapja
najó Hont Bandi kussolhatnaMiután a heti ÖT-ben rantelt egyet a csoport miatt, a szorgos követői elérték, hogy tiltsák a csoportot.
Negritis, a vajda
1 hónapja
itt is mindenki tud mindent mégse mondjuk hogy kussoljon senkiPankotai Lili megint győzöttAz kis mindent is tudó picsa néha igazán befoghatná a pofáját
atapapa
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
najó Hont Bandi kussolhatna
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Annyira remélem, hogy ez volt a terv végig 🥰az 5D lenne mondjuk 😀
Gyurma Pappa
1 hónapja
Pankotai Lili megint győzöttAz kis mindent is tudó picsa néha igazán befoghatná a pofáját
atapapa
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Pankotai Lili megint győzöttHamar mindenbe bele kell ugatnia.. egyébként a Pankotai Lili nev betuibol kirakhato hogy Politika.. nem véletlenül szól bele mindenbe..😆
atapapa

Just Win Baby!