Politika
68 feliratkozó
1 hónapja
van. sok sikert bebizonyítaniha nem jön meg a pénz, szépen elő lehet venni OV-t és ráhúzni, hogy kárt okozott, térítse megam erre van bármilyen törvény, amivel meg lehetne fingatni a dagadékot h szándékosan kárt okozott az országnak a sleppjével együtt?
NB2
Beki
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
1 hónapja
Ha TAOból jött, akkor nemmennyire kell senkiházinak lenni ehhez?! 😊Jó esetben szerződésszegés is... 😀
bogjosi
Mikey
www.facebook.com/share/p/14X6y8wCCTG/
Poloska vagyok.
1 hónapja
Úristen, hallottam egy részletet a Balásy interjúból, mikor elsírta magát.Hát én ott felröhögtem 😀
Mekkora színészóriás, NKA biztos nem küldött neki egy kis pénzt?
1 hónapja
ha nem jön meg a pénz, szépen elő lehet venni OV-t és ráhúzni, hogy kárt okozott, térítse megam erre van bármilyen törvény, amivel meg lehetne fingatni a dagadékot h szándékosan kárt okozott az országnak a sleppjével együtt?
NB2
1 hónapja
mennyire kell senkiházinak lenni ehhez?! 😊Jó esetben szerződésszegés is... 😀
bogjosi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Megéltük azt hogy Huth Gergely lett a jogállam védője. Hatalmas.@Gyurma?Igen? Bencsikhez meg Huth Gergelyhez fűzzek hozzá valamit?
444.hu/2026/05/07/huth-gergely-azt-hogy-a-tiszasok-nemzeti-oldalnak-nevezhessek-magukat-azt-meg-ki-kell-erdemelni
csebi
„Felkerültünk a világtérképbe. Személyesen Orbán Viktor is az elmúlt száz év egyik legfontosabb államférfiaként és filozófusaként ehhez nagyon nagy mértékben hozzátette a magáét. Ezt a tudást miért is dobnánk el? Ez a jövő tudása. Lehet, hogy kicsit túl hamar kezdtünk mi ebbe bele, a világ még nem volt teljesen érett rá.”Huth GergelyEhhez mit fűzzek hozzá? Ez úgy tökéletes, ahogy van.
(Ez a beszélgetés gyakorlatilag pontos lenyomata annak, hogy mennyire nem lesz képes megújulni a Fidesz.)
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
és mivel a lengyeleknél eléggé megégtek a biankó csekkel, ezért érthető, hogy a magyarokkal már nem óhajtják ugyanezt eljátszaniA lengyelekkel is kivételeztek.Méltányosság. De nyilván nem elvárható, főleg a világ legbürokratikusabban működő szervezetétől.Ha az EU valóban olyan sötét, hogy 3-4-6-12 hónapos határidőcsúszást nem enged meg egy ilyen helyzetben, akkor gratulálok, hozzá. Tényleg az a cél, hogy megerősítse a HUXIT hívők számát?Ezért nevezik határidőnek..
Egy ország állt oda, hogy az orosz medve öleléséből kitépje magát, erre ezek elkezdenek határidőkön lovagolni és jogászkodni?
Mondjon le a f@szom a vétójogról bazdmg. A végén megint O.Viktornak igaza LESZ.
telex.hu/gazdasag/2026/05/07/eu-helyreallitasi-alap-hitel-politico-nepszava
vpi
Lett volna lehetőség 4 éve is kibontakozni a népnek a medve öleléséből
Nem értem miért várja el bárki, hogy vele kivételezzenek? Azt meg végképp nem értem, hogy van egy szabálykeret és határidő, amit mi nem tudunk tartani, akkor vétózgassunk...
topin
szaba
Gyurma Pappa
mellesleg az eu sztem még mindig vmi shinkansen az unicefhez vagy az enszhez képest
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
1 hónapja
Ez miért hangulatkeltés? 15%-a szerintem elég masszív összeg | (halkan kérdem, hogy mi fogja kihúzni az országot a szarból rövid távon, ha nem ez?) | , de akkor bocsánat, hogy a szuper optimista világképedre, (ami 3 hete van, mert előtte ugye minden szar volt), szóval ha erre árnyékot vetek.Picit összekevered a dolgokat és egy mixből szeretnél érvelni.
De, ha az EU itt mindenki szerint jogosan tartatja be a határidőt és szarik magasan arra, hogy orosz érdekből fogva volt az egyik tagállama, akkor ti milyen alapon gondoljátok, hogy szatyorfingnak, Poltnak meg a többieknek menniük kéne? Az nem teremthet precedenst? Arra nem lett volna 4 év kibontakozni? Vagy legyen mindenhol tabula rasa vagy sehol.
vpi
Van egy a magyarokat érintő 2/3-os többség mellett alkotmányt módosítható belügy. Ennek semmi köze az uniós csomaghoz, nem is értem miért merül fel a kettő egy kontextusban.
Az EU csomaglehívása független attól hogy nálunk választások voltak, tetszettek volna 4 éve elegen szavazni ez ellen, akkor most nem lenne gond. Mivel a korábbi kormán, így az ország is szart ebbe bele, nem látom miért kellene az EU-nak bármiféle mentességet, határidőt vagy engedményt adni, hogy odaadhassák azt, ami szabályokhoz kötött.
Az új kormány majd menti amit tud. Vélhetően tisztában voltak vele, hogy nem fognak tudni mindent lehívni, és valszeg a 85% is bőven egy (nem nyilvános) engedményekkel elérhető lehetőség. Aztán meglátjuk hogy mennyi marad belőle.
Ráadásul MP sem akar mindenben egy húron pendülni, így pláne nem értem miért hajolgatna nagy kegyesen előttünk az EU. Amúgy sem kell ezt megtenni, mi egy tagállam vagyunk ugyanazokkal a szabályokkal. Az hogy nem kapunk 100%-ot és ettől valaki kisgyerekként duzzog és akkor vétózgatna az konkrétan nevetséges viselkedés, ovis szint. Ennél OV jobb volt, aki legalább akkor nyereségvágyból tette.
Nem értem miért esik ez ennyire szarul neked, amikor a 85% is ajándék lesz kb.
1 hónapja
de mondjuk MP-vel szemben nem kell félnie, nem a zsánere, úgyhogy nem fogja őt is felhúzniő ilyen. a dagadékkal is így ült szemben, az meg majd beleesett az ölébeNői miniszterelnök vagy és fehérneműs képet posztoltál magadról be likeKicsit érdekes ez a kép. Lehetne erről egy testbeszéd videó elemzés. Nagyon tartozkodónak tűnik Meloni.
Sanna Marin X Magyar Péter mit menne
zacknorb
KB23
petey
1 hónapja
Meg igazából pont a lengyel példa mutatta meg, hogy mennyire megszívhatják az ilyen elhamarkodott kivételezésekkel.A lengyelekkel is kivételeztek.Méltányosság. De nyilván nem elvárható, főleg a világ legbürokratikusabban működő szervezetétől.Ha az EU valóban olyan sötét, hogy 3-4-6-12 hónapos határidőcsúszást nem enged meg egy ilyen helyzetben, akkor gratulálok, hozzá. Tényleg az a cél, hogy megerősítse a HUXIT hívők számát?Ezért nevezik határidőnek..
Egy ország állt oda, hogy az orosz medve öleléséből kitépje magát, erre ezek elkezdenek határidőkön lovagolni és jogászkodni?
vpi
Nem értem miért várja el bárki, hogy vele kivételezzenek? Azt meg végképp nem értem, hogy van egy szabálykeret és határidő, amit mi nem tudunk tartani, akkor vétózgassunk...
topin
szaba
De egyébként üdvözlünk mindenkit a normálisan működő világban.
Én éltem (lelki) bántalmazó kapcsolatban, másfél évtized telt el, mire képes voltam szembenézni és feldolgozni azt az 5 évet. 16 évnyi bántalmazó kapcsolatból még nehezebb lesz kimozdulni.
Gyurma Pappa
Ha az elkövetkezendő X hónapban a Tisza kormány valóban megteszi azokat a lépéseket és elköteleződéseket amiket kell és nem táncolnak ki belőle, akkor látok rá esélyt, hogy kivételezni fognak, de addig nem.
1 hónapja
Bassza meg lebuktam 🤣🤣szakácsistván, te vagy az? 😀Női miniszterelnök vagy és fehérneműs képet posztoltál magadról be likeKicsit érdekes ez a kép. Lehetne erről egy testbeszéd videó elemzés. Nagyon tartozkodónak tűnik Meloni.
zacknorb
KB23
bogjosi
Mondjuk ha ilyen fejem lenne és ennyi eszem mint szakácsnak (direkt a kis betű) önként és dalolva mennek szembe a IC-nek.
1 hónapja
A lengyelekkel is kivételeztek.Méltányosság. De nyilván nem elvárható, főleg a világ legbürokratikusabban működő szervezetétől.Ha az EU valóban olyan sötét, hogy 3-4-6-12 hónapos határidőcsúszást nem enged meg egy ilyen helyzetben, akkor gratulálok, hozzá. Tényleg az a cél, hogy megerősítse a HUXIT hívők számát?Ezért nevezik határidőnek..
vpi
topin
szaba
De egyébként üdvözlünk mindenkit a normálisan működő világban.
Én éltem (lelki) bántalmazó kapcsolatban, másfél évtized telt el, mire képes voltam szembenézni és feldolgozni azt az 5 évet. 16 évnyi bántalmazó kapcsolatból még nehezebb lesz kimozdulni.

1 hónapja
Méltányosság. De nyilván nem elvárható, főleg a világ legbürokratikusabban működő szervezetétől.Ha az EU valóban olyan sötét, hogy 3-4-6-12 hónapos határidőcsúszást nem enged meg egy ilyen helyzetben, akkor gratulálok, hozzá. Tényleg az a cél, hogy megerősítse a HUXIT hívők számát?Ezért nevezik határidőnek..
vpi
topin
1 hónapja
@Gyurma?Igen? Bencsikhez meg Huth Gergelyhez fűzzek hozzá valamit?
444.hu/2026/05/07/huth-gergely-azt-hogy-a-tiszasok-nemzeti-oldalnak-nevezhessek-magukat-azt-meg-ki-kell-erdemelni
csebi
„Felkerültünk a világtérképbe. Személyesen Orbán Viktor is az elmúlt száz év egyik legfontosabb államférfiaként és filozófusaként ehhez nagyon nagy mértékben hozzátette a magáét. Ezt a tudást miért is dobnánk el? Ez a jövő tudása. Lehet, hogy kicsit túl hamar kezdtünk mi ebbe bele, a világ még nem volt teljesen érett rá.”Huth GergelyEhhez mit fűzzek hozzá? Ez úgy tökéletes, ahogy van.
(Ez a beszélgetés gyakorlatilag pontos lenyomata annak, hogy mennyire nem lesz képes megújulni a Fidesz.)

1 hónapja
Juhász Péter szerint Rogán Amerikánál kilincsel befogadásért Orosz kéminformációkért cserébe.Persze ezt illik fenntartásokkal kezelni, mert Juhi eléggé szereti az ilyen ordas pletykákat tényként kezelni.
Meg ha ennek lenne valóságalapja, akkor már Rogán nem biztos hogy nem esett volna ki a tizedik emeletről véletlenül.
1 hónapja
Valóban, a választások előtt minden szar volt és minden úgy is tűnt, hogy szar lesz, ha nem nyer nagyon a Tisza.Ez miért hangulatkeltés? 15%-a szerintem elég masszív összeg | (halkan kérdem, hogy mi fogja kihúzni az országot a szarból rövid távon, ha nem ez?) | , de akkor bocsánat, hogy a szuper optimista világképedre, (ami 3 hete van, mert előtte ugye minden szar volt), szóval ha erre árnyékot vetek.Plusz, ez precedenst teremthet és akkor borulhat a költségvetés is.Ha az EU valóban olyan sötét, hogy 3-4-6-12 hónapos határidőcsúszást nem enged meg egy ilyen helyzetben, akkor gratulálok, hozzá. Tényleg az a cél, hogy megerősítse a HUXIT hívők számát?Ezért nevezik határidőnek..
vpi
topin
Nem kell itt annyira parázni, nem ez húzza ki az országot a szarból, plusz meg lehet oldani másképpen, máskor.
Felesleges ez a hangulatkeltés.
Lúdas Solymi
De, ha az EU itt mindenki szerint jogosan tartatja be a határidőt és szarik magasan arra, hogy orosz érdekből fogva volt az egyik tagállama, akkor ti milyen alapon gondoljátok, hogy szatyorfingnak, Poltnak meg a többieknek menniük kéne? Az nem teremthet precedenst? Arra nem lett volna 4 év kibontakozni? Vagy legyen mindenhol tabula rasa vagy sehol.
vpi
Viszont mivel ez megtörtént, így pozitívan tekintek a jövőbe, nem szuper optimistán.
Az EU jogosan tartatja be a határidőt, legalábbis látszólag, mert ne gondold azt, hogy MP-ék nem próbálnak meg minden kártyát kijátszani azért, hogy megkapják a hitelt és ezzel tisztában van az EU is, nem véletlenül járkálnak ide-oda tárgyalni, idestova másfél-két éve.
Viszont azt nem tehetik meg (legalábbis hivatalosan/látszólag/kommunikációban), hogy odadobják ezt csak azért, mert most a választáson le lett verve a Fidesz, mert az precedens értékű lehet, aminél nehéz megállapítani, hogy mi az a határ aminél még el lehet térni a szabályoktól és mi az ami nem.
Jelenlegi tudásunk alapján (már ha valóban vétett a szabályok ellen), egy jó szemléltető példa a BB-érából: Butler padoztatása.
Szóval lehet, hogy a maradék pár hónapban megpróbálnak valamit kitalálni, de az jelzésértékű, hogy közlik azt, hogy ez nagy valószínűség szerint ebben a formában nem fog menni.
1 hónapja
ha nem jön meg a pénz, szépen elő lehet venni OV-t és ráhúzni, hogy kárt okozott, térítse meg
1 hónapja
szakácsistván, te vagy az? 😀Női miniszterelnök vagy és fehérneműs képet posztoltál magadról be likeKicsit érdekes ez a kép. Lehetne erről egy testbeszéd videó elemzés. Nagyon tartozkodónak tűnik Meloni.
zacknorb
KB23
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
@Gyurma?444.hu/2026/05/07/huth-gergely-azt-hogy-a-tiszasok-nemzeti-oldalnak-nevezhessek-magukat-azt-meg-ki-kell-erdemelni
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
ő ilyen. a dagadékkal is így ült szemben, az meg majd beleesett az ölébeNői miniszterelnök vagy és fehérneműs képet posztoltál magadról be likeKicsit érdekes ez a kép. Lehetne erről egy testbeszéd videó elemzés. Nagyon tartozkodónak tűnik Meloni.
zacknorb
KB23
1 hónapja
Csak Magyarországot akarta fogva tartani az orosz érdek, a többit nem? 😉Ez miért hangulatkeltés? 15%-a szerintem elég masszív összeg | (halkan kérdem, hogy mi fogja kihúzni az országot a szarból rövid távon, ha nem ez?) | , de akkor bocsánat, hogy a szuper optimista világképedre, (ami 3 hete van, mert előtte ugye minden szar volt), szóval ha erre árnyékot vetek.Plusz, ez precedenst teremthet és akkor borulhat a költségvetés is.Ha az EU valóban olyan sötét, hogy 3-4-6-12 hónapos határidőcsúszást nem enged meg egy ilyen helyzetben, akkor gratulálok, hozzá. Tényleg az a cél, hogy megerősítse a HUXIT hívők számát?Ezért nevezik határidőnek..
vpi
topin
Nem kell itt annyira parázni, nem ez húzza ki az országot a szarból, plusz meg lehet oldani másképpen, máskor.
Lúdas Solymi
vpi
1 hónapja
Ez miért hangulatkeltés? 15%-a szerintem elég masszív összeg | (halkan kérdem, hogy mi fogja kihúzni az országot a szarból rövid távon, ha nem ez?) | , de akkor bocsánat, hogy a szuper optimista világképedre, (ami 3 hete van, mert előtte ugye minden szar volt), szóval ha erre árnyékot vetek.Plusz, ez precedenst teremthet és akkor borulhat a költségvetés is.Ha az EU valóban olyan sötét, hogy 3-4-6-12 hónapos határidőcsúszást nem enged meg egy ilyen helyzetben, akkor gratulálok, hozzá. Tényleg az a cél, hogy megerősítse a HUXIT hívők számát?Ezért nevezik határidőnek..
vpi
topin
Lúdas Solymi
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
Mint utovizsgan kettesert sírni mondván megjelentunk és kiöltöztünk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Plusz, ez precedenst teremthet és akkor borulhat a költségvetés is.Ha az EU valóban olyan sötét, hogy 3-4-6-12 hónapos határidőcsúszást nem enged meg egy ilyen helyzetben, akkor gratulálok, hozzá. Tényleg az a cél, hogy megerősítse a HUXIT hívők számát?Ezért nevezik határidőnek..
vpi
topin