Politika
64 feliratkozó
1 hónapja
Emlékeim szerint nem először cáfolja már a rendőrség ezeknek a kreténeknek az állításait elmúlt hónapokban. Mindenesetre nagyon örülök h nem maradnak csendben.nahát Lázárjani hazudott.. mik vannak... a rendőrség cáfolata: https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/kozrendvedelem/kozlemeny-50Ami nagyon durva, hogy a rendőrség ahelyett, hogy csendben maradt volna, kiadta ezt a közleményt. Ezzel, az amúgy is agyaglábakon álló érvrendszert zúzták porrá, ami szerint jogszerűen jutottak a tüntetők bűnügyi adataihoz. Nyilvánvalóan nem, de legalább úgy hangzott, mint ha.
Josszi
Repedezik a vazallus rendszer.
SBL
1 hónapja
Románia alkotmánybírósága (CCR) történelmi döntést hozott: érvénytelenítette az elnökválasztás első fordulóját, és elrendelte a teljes választási folyamat újraindítását. A döntést a kilenc alkotmánybíró egyhangúlag hozta meg egy ötórás tanácskozást követően. Az ítélet azonnali hatályú, és kötelezi a kormányt egy új választási dátum kitűzésére, valamint a szükséges kampányidőszak és előkészületek újrakezdésére.56 után nem voltak szabad, demokratikus valasztások.És ott a kgst országokhoz vagy a nyugati blokkhoz tartoztunk?
Őszentsége Sobri Jóska
Az EU az egyetlen dolog, ami miatt hinni tudok a választások tisztaságában, ha nem lennénk a tagja teljesen más lenne a leányzó fekvése, de azért mindent nem lehet megtenni. És bár sajnos továbbra is rettenetesen sok vadbarom van, aki előbb követné ov-t akár a halálba, mint hogy beismerje mekkora tévút a ner, azt nem vagyok hajlandó elhinni, hogy komolyabb demonstráció nélkül a huxitot meg lehetne csinálni.
r.baggio
Magyarország alkotmánybírósága történelmi döntést hozott: érvénytelenítette a parlamenti választások eredményét, és elrendelte a teljes választási folyamat újraindítását. A döntést az alkotmánybíróság egyhangúlag hozta meg egy ötórás tanácskozást követően. Az ítélet azonnali hatályú, és kötelezi a kormányt egy új választási dátum kitűzésére, valamint a szükséges kampányidőszak és előkészületek újrakezdésére.
Románia az EU része ?
1 hónapja
nahát Lázárjani hazudott.. mik vannak... a rendőrség cáfolata: https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/kozrendvedelem/kozlemeny-50Ami nagyon durva, hogy a rendőrség ahelyett, hogy csendben maradt volna, kiadta ezt a közleményt. Ezzel, az amúgy is agyaglábakon álló érvrendszert zúzták porrá, ami szerint jogszerűen jutottak a tüntetők bűnügyi adataihoz. Nyilvánvalóan nem, de legalább úgy hangzott, mint ha.
Josszi
Repedezik a vazallus rendszer.
1 hónapja
nahát Lázárjani hazudott.. mik vannak... a rendőrség cáfolata: https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/kozrendvedelem/kozlemeny-50
¯\_(ツ)_/¯
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/02/04/pocs-janos-veres-tarnazsadany-tisza?fbclid=IwVERDUAPwV4NleHRuA2FlbQIxMABzcnRjBmFwcF9pZAwzNTA2ODU1MzE3MjgAAR4Y6hvU3H03i64trwBUpcovk4gp0sVuaVUgjikUXnH5Qw263im7KBKr7gME1g_aem_QON6VymP3b-BmvtFUu-zpAFebruár elejére eljutottunk oda, hogy a cigányok egymást verik, és ebből próbál mindenki politikai hasznot húzni.
Poloska vagyok.
1 hónapja
56 után nem voltak szabad, demokratikus valasztások.És ott a kgst országokhoz vagy a nyugati blokkhoz tartoztunk?
Őszentsége Sobri Jóska
Az EU az egyetlen dolog, ami miatt hinni tudok a választások tisztaságában, ha nem lennénk a tagja teljesen más lenne a leányzó fekvése, de azért mindent nem lehet megtenni. És bár sajnos továbbra is rettenetesen sok vadbarom van, aki előbb követné ov-t akár a halálba, mint hogy beismerje mekkora tévút a ner, azt nem vagyok hajlandó elhinni, hogy komolyabb demonstráció nélkül a huxitot meg lehetne csinálni.
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Szerinted? A rendőrség vagy az ügyészség egy perc alatt megsemmisíti a feljelentést.És így ellenkező oldalról nem?Mert akkor azonnal mehet a feljelentés, hogy manipulálni akarja a választást és rossz színben mutatja be a fonitAzt nem értem, MP-ék miért nem csinálnak ilyen kamu MI-képeket meg videókat vityáról meg a fideszről. Hiszen akkor a mellékelt ábra szerint ez teljesen belefér a kampányba.www.facebook.com/reel/1228621125386152Azt a büdös k... anyát. Lesz itt még MI videó arról hogy MP felkoncol valakit a Kossuth téren.
James Ellroy féle noir hangulat elkapott.
Sjoelleer van de Vrij
KB23
warr_b
KB23
warr_b
1 hónapja
És így ellenkező oldalról nem?Mert akkor azonnal mehet a feljelentés, hogy manipulálni akarja a választást és rossz színben mutatja be a fonitAzt nem értem, MP-ék miért nem csinálnak ilyen kamu MI-képeket meg videókat vityáról meg a fideszről. Hiszen akkor a mellékelt ábra szerint ez teljesen belefér a kampányba.www.facebook.com/reel/1228621125386152Azt a büdös k... anyát. Lesz itt még MI videó arról hogy MP felkoncol valakit a Kossuth téren.
Sjoelleer van de Vrij
KB23
warr_b
KB23

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Mert akkor azonnal mehet a feljelentés, hogy manipulálni akarja a választást és rossz színben mutatja be a fonitAzt nem értem, MP-ék miért nem csinálnak ilyen kamu MI-képeket meg videókat vityáról meg a fideszről. Hiszen akkor a mellékelt ábra szerint ez teljesen belefér a kampányba.www.facebook.com/reel/1228621125386152Azt a büdös k... anyát. Lesz itt még MI videó arról hogy MP felkoncol valakit a Kossuth téren.
Sjoelleer van de Vrij
KB23
warr_b
1 hónapja
Tologathatják, de napról napra kevesebb fidesz szavazó van, és napról napra több fiatal ellenzéki lesz szavazó képes, ezzel csak az olló nyílik szét.56 után nem voltak szabad, demokratikus valasztások. Napról napra kevesebb Kádár-szavazó volt, napról napra több fiatal lett ellenzéki szavazóképes, az olló csak nyílt és nyílt és nyílt. És mégis, 34 év telt el, mire újra szabad, demokratikus választások lehettek. Abban a korszakban nem eltolták, hanem elbábozták, de ez csak technikai különbség, nem lényegi.
Továbbá. Soha nem voltam tüntetésen, de ha ilyet lépnek kimegyek, és nem konszolidált módon. Gondolom vannak még hozzám hasonló egyének akiknek szintén ez lenne az első áldozásuk☺️
esanders10
Továbbá. Mehetsz te akárhány akármekkora tüntetésre, majd "megunod és hazamész". Vár a család, a meló, a kifizetett nyaralás, kezdődik az előszezon, majd a bajnokság, ilyenek.
Ráadásul az EU sosem ismerne el egy demokratikusan választott kormányzat elleni fegyveres/véres/nem konszolidált puccsot. Márpedig a jelenlegi kormányzat, az EU szerint a demokratikusan választott kormányzat. Morbid, de ez van.
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/02/03/oktatas-2010-2025-fidesz-kormany-oktataspolitika-kutatas-educatioTaps-taps

1 hónapja
Tologathatják, de napról napra kevesebb fidesz szavazó van, és napról napra több fiatal ellenzéki lesz szavazó képes, ezzel csak az olló nyílik szét.Továbbá. Soha nem voltam tüntetésen, de ha ilyet lépnek kimegyek, és nem konszolidált módon. Gondolom vannak még hozzám hasonló egyének akiknek szintén ez lenne az első áldozásuk☺️
Szerkesztette: esanders10
1 hónapja
Azt tudjuk, hogy a belföldi pálya az már lófütty neki (mármint OV-nak), ő már nagypályás európai megmondóként és szereplőként pozicionálja magát, aki a nagyok asztalánál ül. Namármost, ha meglép egy ilyet, akkor ezen a téren teljesen elvágná magát, Nyugat-Európában/az EU-ban biztos, de szerintem ez Donald barátjánál is kiverné a biztosítékot, nem kellene nekik még egy Belarusz. Ezt meg nem kockáztatná meg a dagi szerintem.Jó, de akkor mi lesz? Mi a ti elképzelésetek?Én leírtam mi lesz, mi az én elképzelésem.
warr_b
Nem lesz szabad, demokratikus választás.
Hogy technikailag miként, az irreleváns. Háborúba keveredünk valakivel, vészhelyzet, veszélyhelyzet, lehet bármi, és eltolják fél évvel, majd megint fél évvel. Vagy Philip számolja a szavazatokat. Vagy bármi aminek a végén a lehető legkevésbbé kombatáns módon májusban is Orbán a vezető. Meg júniusban. És így tovább.
Nem kell senkit letartóztatni, semmit betiltani, egyszerűen nem kell olyan választást kreálni, amit nem Orbán nyer meg.
És pont azt kérdeztem, hogy ugyan miért lenne szabad és demokratikus választás áprilisban, ha Orbán nem akarja elveszteni és meg is tudja akadályozni?
Tehát egyrészt nem érdeke, másrészt módjában áll, hogy meg se történjen, ami nem érdeke.
Ilyen alapvetésből miért lenne szabad demokratikus választás áprilisban?
Őszentsége Sobri Jóska
Aztán persze tudja a fene, lehet csak wishful thinking részemről 😕

1 hónapja
De minek belenyúlni? Bemondják utána, hogy brüsszeli befolyás volt a választáson (román példa), mutatnak valami faragott bizonyítékot, megsemmisítik az eredményt, Szatyor meg eltolja az ismételt választást "amíg a szavazás biztonsága nem lesz garantálható"...Alapkérdés, hogy rajtvonalra állhat-e a Tisza.Jó, de akkor mi lesz? Mi a ti elképzelésetek?Én leírtam mi lesz, mi az én elképzelésem.
warr_b
Hogy technikailag miként, az irreleváns. Háborúba keveredünk valakivel, vészhelyzet, veszélyhelyzet, lehet bármi, és eltolják fél évvel, majd megint fél évvel. Vagy Philip számolja a szavazatokat. Vagy bármi aminek a végén a lehető legkevésbbé kombatáns módon májusban is Orbán a vezető. Meg júniusban. És így tovább.
Nem kell senkit letartóztatni, semmit betiltani, egyszerűen nem kell olyan választást kreálni, amit nem Orbán nyer meg.
És pont azt kérdeztem, hogy ugyan miért lenne szabad és demokratikus választás áprilisban, ha Orbán nem akarja elveszteni és meg is tudja akadályozni?
Tehát egyrészt nem érdeke, másrészt módjában áll, hogy meg se történjen, ami nem érdeke.
Őszentsége Sobri Jóska
Ha engedik indulni, ott már nehéz lesz trükközni. Komoly ellenzéki mozgósításnál nem tudnak belenyúlni az eredménybe.
Dzsokijuing

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
a piros tárcsázós telefon sztem zseniális elemAz hagyján, de Viktor úgy gondolja, hogy akkora sz*rt hagynak maguk után, hogy a következő kormánynak vissza kell térnie a tárcsás piros asztali telefonokhoz? 😀www.facebook.com/reel/1228621125386152egyrészt ez fényévekkel van a DPK faszakodás előtt és mesteri a céljuk érdekében
Sjoelleer van de Vrij
másrészt baromi gáz hogy egy 16 éve regnáló teljhatalmú miniszterelnöknek eddig kell süllyedni, hogy konkrétan csak dezinformálni tud, mert érdemi dolgot képtelen mondani vagy felmutatni a megválasztása érdekében.
Annyira kilátástalan ez az egész ország..
topin
somoskovig
Akikhez szól azok eleve ezt a központosított szart kapták egész életükbe, ezzel tudnak azonosulni
piros, tehát extra fontos, figyelem, vészhelyzet
jobban rezonál egy ilyen, mint egy mobilos appos hívás
A fiatalokra nyilván mással kell lőni majd
1 hónapja
Alapkérdés, hogy rajtvonalra állhat-e a Tisza.Jó, de akkor mi lesz? Mi a ti elképzelésetek?Én leírtam mi lesz, mi az én elképzelésem.
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
Ha engedik indulni, ott már nehéz lesz trükközni. Komoly ellenzéki mozgósításnál nem tudnak belenyúlni az eredménybe.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Az hagyján, de Viktor úgy gondolja, hogy akkora sz*rt hagynak maguk után, hogy a következő kormánynak vissza kell térnie a tárcsás piros asztali telefonokhoz? 😀www.facebook.com/reel/1228621125386152egyrészt ez fényévekkel van a DPK faszakodás előtt és mesteri a céljuk érdekében
Sjoelleer van de Vrij
másrészt baromi gáz hogy egy 16 éve regnáló teljhatalmú miniszterelnöknek eddig kell süllyedni, hogy konkrétan csak dezinformálni tud, mert érdemi dolgot képtelen mondani vagy felmutatni a megválasztása érdekében.
topin
1 hónapja
Jó, de akkor mi lesz? Mi a ti elképzelésetek?Én leírtam mi lesz, mi az én elképzelésem.
warr_b
1 hónapja
Más nyelven a plebs nagy részét elveszítenék...Bazz…VDL beszél magyarul? De komoly 😂www.facebook.com/reel/1228621125386152Azt a büdös k... anyát. Lesz itt még MI videó arról hogy MP felkoncol valakit a Kossuth téren.
Sjoelleer van de Vrij
KB23
Klaci79

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
Bazz…VDL beszél magyarul? De komoly 😂www.facebook.com/reel/1228621125386152Azt a büdös k... anyát. Lesz itt még MI videó arról hogy MP felkoncol valakit a Kossuth téren.
Sjoelleer van de Vrij
KB23
1 hónapja
Azt nem értem, MP-ék miért nem csinálnak ilyen kamu MI-képeket meg videókat vityáról meg a fideszről. Hiszen akkor a mellékelt ábra szerint ez teljesen belefér a kampányba.www.facebook.com/reel/1228621125386152Azt a büdös k... anyát. Lesz itt még MI videó arról hogy MP felkoncol valakit a Kossuth téren.
Sjoelleer van de Vrij
KB23

1 hónapja
ugyan, kb 2,5 millió honfitársunk szerint minden oké, nincsen migráns, nem kell háborúba menni, és nem lesz senki hülyére adóztatva, jusson eszetekbe amikor fideszes nyugdíjas rokonok és barátok szemébe nézbe látjátok visszatükröződni az elbaszott leendő éveinketwww.facebook.com/reel/1228621125386152egyrészt ez fényévekkel van a DPK faszakodás előtt és mesteri a céljuk érdekében
Sjoelleer van de Vrij
topin
¯\_(ツ)_/¯
1 hónapja
www.facebook.com/reel/1228621125386152Azt a büdös k... anyát. Lesz itt még MI videó arról hogy MP felkoncol valakit a Kossuth téren.
Sjoelleer van de Vrij
1 hónapja
www.facebook.com/reel/1228621125386152egyrészt ez fényévekkel van a DPK faszakodás előtt és mesteri a céljuk érdekében
Sjoelleer van de Vrij
1 hónapja
mondjuk a parlamenti hazugságvizsgáló bevezetéses ötletét anno támogattam volna 😀Összefogás a Civilekért Párt (OCP) a Robotzsarubol?az milyen párt? Seres Mária és férje féle új álcivil fidesz köpönyege alól kibújt kamupárt?
KB23
deyell
¯\_(ツ)_/¯