Politika
68 feliratkozó
1 hónapja
2002-ben, ami a mostani után a második legfontosabb választás volt Magyarországon, a Fidesz egyszerűen lebecsülte a mozgósítás fontosságát.A fiatalok szavazósági hajlandósági ugye régóta egy ilyen bizonytalan dolog.De annyi fiatal akkor sem szavazott. Ha szavazott volna, akkor 2002-ben nem buknak meg.baromság például a nyolcas, a Fidesz nem kiment a divatból, sosem volt ott, hanem most aktívak lettek a fiatalok.Az ezredforduló idejére gondol, amikor a fiatalok körében a Fidesz népszerűbb párt volt, mint a Horn Gyula és Kovács László-féle MSZP vagy a Kunczés-Magyar Bálintos SZDSZ.
slowmotion
Kampman
slowmotion
Kampman
A Fidesz volt valóban a fiatalok pártja, de arányaiban kevesebb fiatal ment el választani, mint középkorú és idős.
Az volt az a választás, ami mindenkinek rosszat tett: a baloldal a pürroszi győzelem után a D209-cel elindult az önfelszámolás útján, a Fidesz pedig nem hitt abban, amiben MP ma hisz, hogy a polgári középosztály elég erős lehet egy választási győzelemhez, ezért inkább Kádár népét választotta.
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
A fiatalok szavazósági hajlandósági ugye régóta egy ilyen bizonytalan dolog.De annyi fiatal akkor sem szavazott. Ha szavazott volna, akkor 2002-ben nem buknak meg.baromság például a nyolcas, a Fidesz nem kiment a divatból, sosem volt ott, hanem most aktívak lettek a fiatalok.Az ezredforduló idejére gondol, amikor a fiatalok körében a Fidesz népszerűbb párt volt, mint a Horn Gyula és Kovács László-féle MSZP vagy a Kunczés-Magyar Bálintos SZDSZ.
slowmotion
Kampman
slowmotion
1 hónapja
De annyi fiatal akkor sem szavazott. Ha szavazott volna, akkor 2002-ben nem buknak meg.baromság például a nyolcas, a Fidesz nem kiment a divatból, sosem volt ott, hanem most aktívak lettek a fiatalok.Az ezredforduló idejére gondol, amikor a fiatalok körében a Fidesz népszerűbb párt volt, mint a Horn Gyula és Kovács László-féle MSZP vagy a Kunczés-Magyar Bálintos SZDSZ.
slowmotion
Kampman
1 hónapja
Off de itt vagyunk legtöbben 😊 Baggiot valaki nem akarja visszahozni, vagy nem is akar visszatérni ha már kizárta magát? 😛......nem tudom felmerült-e benned vagy bele gondoltál-e a romantikus visszahozni/visszatérni mondókával egyidőben, de azzal, hogy neki sikerült kizárnia magát, azzal elkezdett ketyegni az óra. mailgun híján bárki elfelejti a jelszavát vagy lehasal az email címe, viszlát a fórumnak és új reg ugyanezen okokból nincs
dande2
de ezt miért ebbe a topikba írtad amúgy?
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
1 hónapja
Off de itt vagyunk legtöbben 😊 Baggiot valaki nem akarja visszahozni, vagy nem is akar visszatérni ha már kizárta magát? 😛......
1 hónapja
baromság például a nyolcas, a Fidesz nem kiment a divatból, sosem volt ott, hanem most aktívak lettek a fiatalok.Az ezredforduló idejére gondol, amikor a fiatalok körében a Fidesz népszerűbb párt volt, mint a Horn Gyula és Kovács László-féle MSZP vagy a Kunczés-Magyar Bálintos SZDSZ.
slowmotion
1 hónapja
sok baromság van benne, meg egy csomó triviális dolog.Én elolvastam a cikket és a nagy részével egyetértek.Na akkor már linkelek valamit én is, pedig nem szoktamMost akkor az Index, miután helyreigazította a Tisza-adót és a főszerkesztője a TV2-höz ment, hirtelen olvasható lett?
Ha volt már, akkor elnézést
index.hu/velemeny/2026/05/06/valasztas-2026-husz-allitas-fidesz-bukas-tisza-gyozelem/
Kampman
Dzsokijuing
Ennyit akartam csak mondani.
Kampman
baromság például a nyolcas, a Fidesz nem kiment a divatból, sosem volt ott, hanem most aktívak lettek a fiatalok.
a kilences, hát... a fidesz nem a fiatalokat gyűlöli, hanem mindenkit, aki nem velük van.
tizenegyes baromság, tiszás anyagot alig láttam youtube-on, ellenben tisza-elleneset rengeteget.
tizenkettő: hát miket gyártanának?
tizenhárom: tetszettek volna jól kormányozni, akkor ezek a tartalomgyártók nem a Tisza mögé állnak be. viszont hogy egységesen beálltak, az mutatja, hogy gondolkoznak, és fejlődőképesek.
tizenöt: a legnagyobb baromság. nem az O1G az egyetlen identitásuk, és teljesen feleslegesen tartja aggályosnak MP indulását, Viktorhoz képest egy kibaszott fény az éjszakában.
tizenhat baromság, tizennyolc hülyeség, nem mindenki nem lát a nagyon rövid távon túl. tizenkilenc pánikkeltés, húsz meg attól függ, mit csinál MP, ha jól dolgozik, akkor nem lesz szükség a kinevelt kihívóra, ha meg rosszul, akkor valakire úgyis leváltják.
1 hónapja
A Pottyondy/Puzsér/Jólvanezígy vonalat némileg túlértékeli, ők már 2022-ben is tolták az akkori összefogás szekerét, de érdemben nem tudtak változtatni az eredményen.melyikkel nem? az utolsó 3 pont már olyan blőd hülyeség (vagy legalább fejtené ki, mire alapozza ezeket), hogy egyértelműen csak azért szülte ki magából, hogy meglegyen a kerek számÉn elolvastam a cikket és a nagy részével egyetértek.Na akkor már linkelek valamit én is, pedig nem szoktamMost akkor az Index, miután helyreigazította a Tisza-adót és a főszerkesztője a TV2-höz ment, hirtelen olvasható lett?
index.hu/velemeny/2026/05/06/valasztas-2026-husz-allitas-fidesz-bukas-tisza-gyozelem/
Kampman
Dzsokijuing
Kampman
fake.id
1 hónapja
melyikkel nem? az utolsó 3 pont már olyan blőd hülyeség (vagy legalább fejtené ki, mire alapozza ezeket), hogy egyértelműen csak azért szülte ki magából, hogy meglegyen a kerek számÉn elolvastam a cikket és a nagy részével egyetértek.Na akkor már linkelek valamit én is, pedig nem szoktamMost akkor az Index, miután helyreigazította a Tisza-adót és a főszerkesztője a TV2-höz ment, hirtelen olvasható lett?
Kampman
Dzsokijuing
Kampman
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
1 hónapja
Én elolvastam a cikket és a nagy részével egyetértek.Na akkor már linkelek valamit én is, pedig nem szoktamMost akkor az Index, miután helyreigazította a Tisza-adót és a főszerkesztője a TV2-höz ment, hirtelen olvasható lett?
Kampman
Dzsokijuing
1 hónapja
Na akkor már linkelek valamit én is, pedig nem szoktamMandula Viktor az egyik legalulértékeltebb propagandista, pedig aki a nyugati fény főszerkesztőjéből lesz a fideszes propaganda egyik ünnepelt alakja az elmondhatja magáról, hogy az egyik leggerinctelenebb ember a közéletben.
Kampman
Köszi, hogy megosztottad, jó ha mind többen tudnak a “munkásságáról”. Talán csak a Hont, Schiffer, Ceglédi trió mérhető hozzá, de még ők se mondhatják el magukról, hogy Gyurcsány propagandistájából Orbánéi lettek.
1 hónapja
Szerinted egy ilyen mondat után az lett?Na akkor már linkelek valamit én is, pedig nem szoktamMost akkor az Index, miután helyreigazította a Tisza-adót és a főszerkesztője a TV2-höz ment, hirtelen olvasható lett?
Kampman
Dzsokijuing
Bizarr része volt a kampánynak, hogy magukat feministának, nőjogi aktivistának definiáló médiaszereplők aggály nélkül váltak az önkéntes propagandistáivá egy olyan figurának, akivel szemben több női áldozat (köztük volt barátnők és az exfelesége) részéről is súlyos vádak merültek fel, és aki ha nem a feministák által gyűlölt Orbán Viktor kihívójaként árulta volna magát, akkor pont ezek az aktivisták lettek volna az elsők, akik a közéletből való eltűnését követelték volna. Magyar Péter kritikátlan propagálásával ezek a feminista szereplők elvesztették az erkölcsi alapjukat, hogy a jövőben nőjogi kérdésekben hitelesen megszólaljanak.
1 hónapja
Na akkor már linkelek valamit én is, pedig nem szoktamMost akkor az Index, miután helyreigazította a Tisza-adót és a főszerkesztője a TV2-höz ment, hirtelen olvasható lett?
Kampman
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Na akkor már linkelek valamit én is, pedig nem szoktamHa volt már, akkor elnézést
1 hónapja
Az anyját nézd meg az Angélát. Szatmáriné jéél)Benne van minden ami rossz, gonosz és undorító volt az elmúlt 35 évben.Ő sem volt ott! 🤡 ...végén kiderül, hogy minden fideszes látás- és hallássérült..Szatmáryról elég annyit mondani, hogy 4 éve egy tényleg független jelölt is elverte a választásokon. Ha nem KAKAdu lenne a Honvéd elnöke, most részvétet nyilvánítanék Löflinek, hogy SZK meg a BVSC-é....
(...és arról ne is beszéljünk, hogy micsoda keresztény megnyilvánulás leírni, hogy "ki a f.sz az a...")
telex.hu/belfold/2026/05/06/szatmary-kristof-balasy-gyula-fidesz-reakcio
bogjosi
iktriad
Tipikus
Szerkesztette: ozibozi
1 hónapja
erre gondoltok?Jaj, Novál Előd sem okos. Csodálatosa besétált a számukra állított csapdába. Senkinek ne legyen kétsége, hogy a "jófejség" mellett MP egyértelmű célja volt a MH kiugrasztása is.Szerintem ez volt az egyetlen célja 😊
Gyurma Pappa
Szesze
telex.hu/belfold/2026/05/06/sulyokig-jutott-a-mi-hazank-panasza-az-europai-es-a-cigany-himnuszrol
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Ő sem volt ott! 🤡 ...végén kiderül, hogy minden fideszes látás- és hallássérült..Szatmáryról elég annyit mondani, hogy 4 éve egy tényleg független jelölt is elverte a választásokon. Ha nem KAKAdu lenne a Honvéd elnöke, most részvétet nyilvánítanék Löflinek, hogy SZK meg a BVSC-é....
(...és arról ne is beszéljünk, hogy micsoda keresztény megnyilvánulás leírni, hogy "ki a f.sz az a...")
telex.hu/belfold/2026/05/06/szatmary-kristof-balasy-gyula-fidesz-reakcio
bogjosi
Szerkesztette: iktriad
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/04/24/digitalis-polgari-korok-harcosok-klubja-aktivitas-eltunt-politikusok-fidesz-karolyElég nagy lehet a fejvakarás a Fidesz szimpatizánsoknál, nagyon magukra hagyták őket.
Javasolnám nekik, hogy "szivárogjanak be" a Tisza szigetekbe vagy kövessék be MP-t, ott kapnak híreket.
1 hónapja
Jaj, Novál Előd sem okos. Csodálatosa besétált a számukra állított csapdába. Senkinek ne legyen kétsége, hogy a "jófejség" mellett MP egyértelmű célja volt a MH kiugrasztása is.Szerintem ez volt az egyetlen célja 😊
Gyurma Pappa
1 hónapja
Jaj, Novál Előd sem okos. Csodálatosa besétált a számukra állított csapdába. Senkinek ne legyen kétsége, hogy a "jófejség" mellett MP egyértelmű célja volt a MH kiugrasztása is.

1 hónapja
Óvatosan a Gáspár, hátulról, orvul szavakkal egy szövegrészletben. 😀Inkább Gáspárban látom a ziccert. Fiatal, több nyelvet beszélő, EURÓPAI!, HADVISELT!, MAGYAR!, HAZAFI!, akinek apját hátulról orvul lekaraktergyilkolta az árulóNem igaz h nem ütöd le ezt a ziccert:lesz itt még Nemzeti Ellenzéki Összefogás a Fidesz, a KDNP és a NSZP (Nemzeti Szuverenista Párt) között, ahol azon fog menni a casting, hogy ki legyen az ellenzéki összefogás miniszterelnök jelöltje. Orbánnal vagy Orbán nélkül, megújulni fiatalokkal, új logóval, minecraft serverrel.hang.hu/belfold/zart-korben-orban-viktor-mar-a-sajat-karrierje-es-a-fidesz-vegerol-beszel-188300Kiváló ötlet. Hisz Gyurcsánynak is mennyire bevált, hogy csinált egy új pártot...
mondom én, új párt lesz.
resistance is futile
Ezek frankón elhiszik, hogy ha egy új nevet és logót kreálnak, akkor az emberek azt fogják hinni, hogy ők teljesen megváltoztak, és minden amit eddig tettek, az el lesz felejtve? Hát sok sikert az 1%-hoz vezető úton!
Jan
Még Fodor Gábor is szakérteni fog. Nagyon adom.
resistance is futile
Nemzeti Koalico. Látom is 10 év múlva a plakátot: Anikó kell.
csebiZách FelíciánMagyar Péter. Kormányzati rutin a családtag kormányfő mellett, feminin karakter, harácsolt családi örökséggel. Egy jobbos dobrevklára.
Frank Underwoodot idézve: Check, check, check.
Esetleg mesterházyattila poszton elindítják Gíró-Szász Áront, aki ott fog ugrálni nekünk 2030-ban, hogy igen-igen.
resistance is futile
1 hónapja
24.hu/belfold/2026/05/06/fekete-dzsekisek-orban-kampany-gyor-nyomozas/Kicsit basztassák meg őket is, főleg azt a bambafejű gyereket aki végig állta az interjúztató kérdéseket a busa fejével, aztán a végén meg még el is köszönt, mintha csinált volna bármit is. Faszfej
Beki
1 hónapja
Inkább Gáspárban látom a ziccert. Fiatal, több nyelvet beszélő, EURÓPAI!, HADVISELT!, MAGYAR!, HAZAFI!, akinek apját hátulról orvul lekaraktergyilkolta az árulóNem igaz h nem ütöd le ezt a ziccert:lesz itt még Nemzeti Ellenzéki Összefogás a Fidesz, a KDNP és a NSZP (Nemzeti Szuverenista Párt) között, ahol azon fog menni a casting, hogy ki legyen az ellenzéki összefogás miniszterelnök jelöltje. Orbánnal vagy Orbán nélkül, megújulni fiatalokkal, új logóval, minecraft serverrel.hang.hu/belfold/zart-korben-orban-viktor-mar-a-sajat-karrierje-es-a-fidesz-vegerol-beszel-188300Kiváló ötlet. Hisz Gyurcsánynak is mennyire bevált, hogy csinált egy új pártot...
mondom én, új párt lesz.
resistance is futile
Ezek frankón elhiszik, hogy ha egy új nevet és logót kreálnak, akkor az emberek azt fogják hinni, hogy ők teljesen megváltoztak, és minden amit eddig tettek, az el lesz felejtve? Hát sok sikert az 1%-hoz vezető úton!
Jan
resistance is futile
csebi
Frank Underwoodot idézve: Check, check, check.
Esetleg mesterházyattila poszton elindítják Gíró-Szász Áront, aki ott fog ugrálni nekünk 2030-ban, hogy igen-igen.
1 hónapja
Nem igaz h nem ütöd le ezt a ziccert:lesz itt még Nemzeti Ellenzéki Összefogás a Fidesz, a KDNP és a NSZP (Nemzeti Szuverenista Párt) között, ahol azon fog menni a casting, hogy ki legyen az ellenzéki összefogás miniszterelnök jelöltje. Orbánnal vagy Orbán nélkül, megújulni fiatalokkal, új logóval, minecraft serverrel.hang.hu/belfold/zart-korben-orban-viktor-mar-a-sajat-karrierje-es-a-fidesz-vegerol-beszel-188300Kiváló ötlet. Hisz Gyurcsánynak is mennyire bevált, hogy csinált egy új pártot...
mondom én, új párt lesz.
resistance is futile
Jan
resistance is futile
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.