Politika
64 feliratkozó
1 hónapja
lopott ĥólapáttal egyébkéntAlig várom a Varga Juditos mémet, hogy "...és akkor Magyar Péter fogta a hólapátot és odahordta minden kerületből a havat Kelenföldre" 😀 😀Magyar P. embereiből simán kinézem.A havazás több helyen is lassította a közlekedést, Kelenföldön váltóállítási nehézségek akadtakMax. ha összesöpörték az egész pályaudvarról és odahordták a váltóra 😀
A vasúti közlekedést egy kelenföldi probléma akadályozta. A havazás miatt ugyanis váltóállítási nehézségek akadtak, így korlátozták a forgalmat.
😀😀😀
Arrafelé esett 40 centi hó az éjjel-délelőtt?
Mikey
somoskovig
Mikey
KB23
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Hát pedig én tényleg nem szeretném finanszírozni a háborút. Ne vegyünk semmit az oroszoktól!Mi a tököm ez a Nemzeti Petí(höhö, Peti)cíó, amivel épp összeszarozták a postaládát? Nem nyitom ki, mert félek beszippant a fekete lyuk..."A petícióban három dologra lehet „nemet mondani”. Az orosz–ukrán háború további finanszírozására, arra, hogy „az ukrán állam működését a következő 10 évben velünk fizettessék meg” – ez lenne a 800 milliárd dollár –, illetve „a rezsiárak háború miatti emelésére”. "
StormST
Löfli
1 hónapja
Mi a tököm ez a Nemzeti Petí(höhö, Peti)cíó, amivel épp összeszarozták a postaládát? Nem nyitom ki, mert félek beszippant a fekete lyuk...Odaadtam a gyereknek, kerdes nelkul kidobta a kukába.
StormST
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
Dehogy! Van olyan jófideszes, aki hatot-hetet is visszaküld.másfélmillió? 😊 az azt jelentené, hogy minden 6. ember visszaküldi, tuti nemDe most már évek óta csak a fideszesek, és abból is csak kb. 1.5 millió küld vissza bármit is nekik. Azok óriási többsége biztos, hogy elmegy választani és jó eséllyel a fideszre, dehogy ezzel hány új embert fognak szerezni, az számomra kérdés.Mi a tököm ez a Nemzeti Petí(höhö, Peti)cíó, amivel épp összeszarozták a postaládát? Nem nyitom ki, mert félek beszippant a fekete lyuk...Kubatov lista bővítés
StormST
KB23
zinedine5
szerintem jó az ha félmillió visszajut hozzájuk
NB2
És nem Kubatov-lista bővítés, hanem frissítés, aktualizálás. Kell a mozgósításhoz.
1 hónapja
másfélmillió? 😊 az azt jelentené, hogy minden 6. ember visszaküldi, tuti nemDe most már évek óta csak a fideszesek, és abból is csak kb. 1.5 millió küld vissza bármit is nekik. Azok óriási többsége biztos, hogy elmegy választani és jó eséllyel a fideszre, dehogy ezzel hány új embert fognak szerezni, az számomra kérdés.Mi a tököm ez a Nemzeti Petí(höhö, Peti)cíó, amivel épp összeszarozták a postaládát? Nem nyitom ki, mert félek beszippant a fekete lyuk...Kubatov lista bővítés
StormST
KB23
zinedine5
szerintem jó az ha félmillió visszajut hozzájuk
1 hónapja
Nem az a cél, hanem még kiszórni pár milliárdot a nyomdás haveroknak.De most már évek óta csak a fideszesek, és abból is csak kb. 1.5 millió küld vissza bármit is nekik. Azok óriási többsége biztos, hogy elmegy választani és jó eséllyel a fideszre, dehogy ezzel hány új embert fognak szerezni, az számomra kérdés.Mi a tököm ez a Nemzeti Petí(höhö, Peti)cíó, amivel épp összeszarozták a postaládát? Nem nyitom ki, mert félek beszippant a fekete lyuk...Kubatov lista bővítés
StormST
KB23
zinedine5
1 hónapja
De most már évek óta csak a fideszesek, és abból is csak kb. 1.5 millió küld vissza bármit is nekik. Azok óriási többsége biztos, hogy elmegy választani és jó eséllyel a fideszre, dehogy ezzel hány új embert fognak szerezni, az számomra kérdés.Mi a tököm ez a Nemzeti Petí(höhö, Peti)cíó, amivel épp összeszarozták a postaládát? Nem nyitom ki, mert félek beszippant a fekete lyuk...Kubatov lista bővítés
StormST
KB23
1 hónapja
Mi a tököm ez a Nemzeti Petí(höhö, Peti)cíó, amivel épp összeszarozták a postaládát? Nem nyitom ki, mert félek beszippant a fekete lyuk...Kubatov lista bővítés
StormST
1 hónapja
Szerintem ez hamarosan kiderül, mármint hogy a fidesz szerint hogy állnak, ha feloszlatják magukat, akkor valszeg jók szerintük a számok, ha nem, akkor nem...Imádom Pintér Bencét, ahogy teljesen megsemmisíti a fidess-t Győrben. Ezek tényleg annyira hülyék, hogy az már fáj 😀És vajon hány szavazatot jelent ez majd?
24.hu/belfold/2026/02/03/pinter-viszontvalasz-gyor-szol-hianyzo-penz/
KB23
Negritis, a vajda
telex.hu/belfold/2026/02/03/gyor-pinter-bence-kozgyules-feloszlatas-kezdemenyezes-fekete-david

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
Mi a tököm ez a Nemzeti Petí(höhö, Peti)cíó, amivel épp összeszarozták a postaládát? Nem nyitom ki, mert félek beszippant a fekete lyuk..."A petícióban három dologra lehet „nemet mondani”. Az orosz–ukrán háború további finanszírozására, arra, hogy „az ukrán állam működését a következő 10 évben velünk fizettessék meg” – ez lenne a 800 milliárd dollár –, illetve „a rezsiárak háború miatti emelésére”. "
StormST

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Imádom Pintér Bencét, ahogy teljesen megsemmisíti a fidess-t Győrben. Ezek tényleg annyira hülyék, hogy az már fáj 😀És vajon hány szavazatot jelent ez majd?
24.hu/belfold/2026/02/03/pinter-viszontvalasz-gyor-szol-hianyzo-penz/
KB23
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Mi a tököm ez a Nemzeti Petí(höhö, Peti)cíó, amivel épp összeszarozták a postaládát? Nem nyitom ki, mert félek beszippant a fekete lyuk...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
Csak hogy a Valentin napot is szétb@asszák.nincs is ennél szebb valentin napi program 😊
Lehet tippelni, mekkora nézetsége lesz. Remélem MP tartogat valamit arra a napra, ami telibevágja a dagadék évértékelőjét 😀
444.hu/2026/02/03/evertekelot-tart-orban-februar-14-en
KB23
1 hónapja
Minden DPK "gyűlés" egy évértékelő.Csak hogy a Valentin napot is szétb@asszák.azt hittem, 5-én már tartott évértékelőt
Lehet tippelni, mekkora nézetsége lesz. Remélem MP tartogat valamit arra a napra, ami telibevágja a dagadék évértékelőjét 😀
KB23
Löfli
1 hónapja
Csak hogy a Valentin napot is szétb@asszák.azt hittem, 5-én már tartott évértékelőt
KB23

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Imádom Pintér Bencét, ahogy teljesen megsemmisíti a fidess-t Győrben. Ezek tényleg annyira hülyék, hogy az már fáj 😀24.hu/belfold/2026/02/03/pinter-viszontvalasz-gyor-szol-hianyzo-penz/
1 hónapja
Csak hogy a Valentin napot is szétb@asszák.Annyira nagy bejelentésnek mutatták, azt hittem Dr Donald J Magaalászaró Trump elnökuram békegalamb érkezik.
KB23
1 hónapja
'Van ma egy part Magyarorszagon'Kimaradt a Tisza. Már a szájára kénytelen venni a föni az "ellenséget"Háború,béke,Brüsszel.Csak hogy a Valentin napot is szétb@asszák.Végre valami, ami rosszabb, mint a Valentin nap, well done, guys! 😀
KB23
somoskovig
Azt hiszem összefoglaltam a várható beszédet.
bobi0092
KB23
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Kimaradt a Tisza. Már a szájára kénytelen venni a föni az "ellenséget"Háború,béke,Brüsszel.Csak hogy a Valentin napot is szétb@asszák.Végre valami, ami rosszabb, mint a Valentin nap, well done, guys! 😀
KB23
somoskovig
bobi0092
1 hónapja
Háború,béke,Brüsszel.Csak hogy a Valentin napot is szétb@asszák.Végre valami, ami rosszabb, mint a Valentin nap, well done, guys! 😀
KB23
somoskovig
1 hónapja
Csak hogy a Valentin napot is szétb@asszák.Végre valami, ami rosszabb, mint a Valentin nap, well done, guys! 😀
KB23
1 hónapja
Csak hogy a Valentin napot is szétb@asszák.Lehet tippelni, mekkora nézetsége lesz. Remélem MP tartogat valamit arra a napra, ami telibevágja a dagadék évértékelőjét 😀
Szerkesztette: KB23
1 hónapja
Majd lesz! 😀 Orbán Balázs majd készít egyet AI-val 😀És MP fenyegetéseiről is van videó? 😊Elsikálják. "Nem is úgy gondolta, de hisz MP egy közveszélyes örült, aki hasonlóan fenyeget mások" és hasonlók.Íme a fidesses keresztényi és emberbaráti szeretette. És remek példa arra, hogy miért vannak sztereótipiák a cigánysággal szemben.332/A. § (1) Aki nagy nyilvánosság előtt elektronikus hírközlő hálózat útján olyan kifejezést, ábrázolást vagy kép- és hangfelvételt használ vagy tesz közzé, amely beazonosítható személlyel vagy személyekkel szembeni erőszakos
444.hu/2026/02/03/magyar-peter-lefejezessel-fenyeget-a-bajoti-fideszes-jelolt
KB23
a) halált okozó, vagy
b) különös kegyetlenséggel elkövetett
büntetendő cselekményre irányuló szándékot vagy kívánságot fejez ki, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
warr_b
KB23
warr_b
1 hónapja
És MP fenyegetéseiről is van videó? 😊Elsikálják. "Nem is úgy gondolta, de hisz MP egy közveszélyes örült, aki hasonlóan fenyeget mások" és hasonlók.Íme a fidesses keresztényi és emberbaráti szeretette. És remek példa arra, hogy miért vannak sztereótipiák a cigánysággal szemben.332/A. § (1) Aki nagy nyilvánosság előtt elektronikus hírközlő hálózat útján olyan kifejezést, ábrázolást vagy kép- és hangfelvételt használ vagy tesz közzé, amely beazonosítható személlyel vagy személyekkel szembeni erőszakos
KB23
a) halált okozó, vagy
büntetendő cselekményre irányuló szándékot vagy kívánságot fejez ki, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
warr_b
KB23

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Elsikálják. "Nem is úgy gondolta, de hisz MP egy közveszélyes örült, aki hasonlóan fenyeget mások" és hasonlók.Íme a fidesses keresztényi és emberbaráti szeretette. És remek példa arra, hogy miért vannak sztereótipiák a cigánysággal szemben.332/A. § (1) Aki nagy nyilvánosság előtt elektronikus hírközlő hálózat útján olyan kifejezést, ábrázolást vagy kép- és hangfelvételt használ vagy tesz közzé, amely beazonosítható személlyel vagy személyekkel szembeni erőszakos
KB23
a) halált okozó, vagy
warr_b