Politika
70 feliratkozó
20 napja
“Magyar Péter jó ember, aki jó munkát fog végezni!” - Donald Trump 😂😂😂akinek ilyen baratja van, annak ellenseg sem kell.
Klaci79
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
20 napja
Ez a beszélgetés nem a megbékélésről szól 😀 Hiába nyaltak neki.
20 napja
ez a "szerkesztő" direkt szivatja még jobban magát? 😀 😀eddig hányszor számoltak már rá?
Pep71
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
20 napja
“Magyar Péter jó ember, aki jó munkát fog végezni!” - Donald Trump 😂😂😂Jobb mint a napraforgó 😊
Klaci79
Draft

20 napja
ez a "szerkesztő" direkt szivatja még jobban magát? 😀 😀
20 napja
“Magyar Péter jó ember, aki jó munkát fog végezni!” - Donald Trump 😂😂😂
20 napja
Ahogy olvasom MP szétsorozta azt a majmot 😊
Draft

20 napja
most már későőő!!! rohadjanak meg
20 napja
Elképesztő ez a f@sz!!!! 16 éve nem lehet normálisan közmédiát hallgatni és most úgy csinál, mintha mi se történt volna?!
20 napja
Ez a szerkesztő úr szerintem már munkakereső.M1-esek tuti izzadhatnak elore 🤣
szaba
20 napja
Csodálom, hogy nem zavar le neki egyet Petya.Ez a szerkesztő úr szerintem már munkakereső.helyes, igazi fideszes mintapéldány..lebukott, hogy hazudott, de még ő van felháborodva..
szaba
Pep71
20 napja
Ez a szerkesztő úr szerintem már munkakereső.helyes, igazi fideszes mintapéldány..lebukott, hogy hazudott, de még ő van felháborodva..
szaba
20 napja
Ez a szerkesztő úr szerintem már munkakereső.
20 napja
Toroczkai 2030
20 napja
Ha be is jut, az új parlament örömmel fogja megszavazni a mentelmi jog felfüggesztését.Az a körzet nagyon kéne, a fideszes csávó csak azért nincs börtönben, mert védi a mentelmi joga.amúgy máshol nem várható újraszámlálás?Szabolcs 6ba 1900 külképviseleti szavazatot várnak. Ha annak az 55 százalékát behuzza a tiszás akkor megfordítja.
Tolna 3 meg Szabolcs 6 is 200on belül
vagy csak ilyen 50 számít?
Negritis, a vajda
Nemes samu09
dancogo
Ebben az esetben börtön és új választás? Ha így van a Fidesz ezt is nagyon benézte.
20 napja
ezazzzz, adjad nekik
20 napja
24.hu/belfold/2026/04/14/kovacs-gergely-felszamolas-mkkp-tartozas/A MP-t lebuzizó jegyzőt meg kirúgták.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
20 napja
Az a körzet nagyon kéne, a fideszes csávó csak azért nincs börtönben, mert védi a mentelmi joga.amúgy máshol nem várható újraszámlálás?Szabolcs 6ba 1900 külképviseleti szavazatot várnak. Ha annak az 55 százalékát behuzza a tiszás akkor megfordítja.
Tolna 3 meg Szabolcs 6 is 200on belül
vagy csak ilyen 50 számít?
Negritis, a vajda
Nemes samu09
20 napja
Nem vagyok hajlandó időt szánni volt Fideszes majmokra, de ezt most reggel olvastam hogy lebőgött a Telex."Lehet azon vitatkozni, hogy ezeket a pártcsinovnyikokat egyáltalán be kell-e engedni a médiába nyilatkozni, vagy várjuk meg az ügyészséget. Én amellett vagyok, hogy ha erre van lehetőség, akkor persze, menjenek adjanak interjút. De az nem történhet meg többet, ami ma a Telexen történt. Ferencz egy sokadik vonalas politikus, nem is valami hétpróbás g3ci, a fidesz frontjából. Ennek ellenére nagyon gyorsan uralta a szituációt. Legyen ez éles figyelmeztetés a sajtó munkatársainak, hogy gondolják végig, alkalmasak-e interjú készítésére, vagy még sokat kell a fal mellett fel-alá járkálniuk, hogy dörzsölődjenek egy kicsit.
A mellébeszélés és a bullshitelés ideje kétharmados többséggel lejárt. A szabad sajtó képviselőinek egészen biztosan nehéz levetni a régi reflexeket, amikor az állampárt nyíltan fenyegette őket és ennek valódi következményei lehettek. De mégegyszer, ennek vasárnap kétharmaddal vége lett.
Ferencz Orsolyát, miután a harmadik kérdésre sem volt hajlandó egyenesen válaszolni és beindította a bullshit generátort, egyszerűen ki kellett volna rakni az interjúszobából, mint a közmondásos Cirmos cicát. Természetesen közben megköszönve, hogy ide fáradt és felhívni rá a figyelmét, hogy ne pocsékolja itt senkinek az idejét.
És innentől ennek kellene lennie a sztenderdnek, ha a ner egyik korábbi kiszolgálója interjút akar adni a szabad sajtónak."
Szerkesztette: Nomac
20 napja
MKKP nagyon kapja redditen, egy támogató kommentet nem látsz, pedig ott volt a legnagyobb bázisuk.
20 napja
Gorbacsov mondta a Csernobilban: az erőnk az erőnk látszatában rejlik.Nem saját gondolat, de találó az, hogy ezek a Fideszes influenszer, 2-3. vonalbeli emberek interjúi, az M1-es, Kossuth Rádiós interjú ez simán csak narratíva, hogy mutassák azt, hogy itt demokrácia van és hogyha elkezdik a propagandára szánt pénzcsapokat elzárni, propagandistákat elküldeni, intézményeket bezárni, akkor mutogathassák, hogy ők az áldozatok.Nézd, ezek úgy nem tudtak megnyerni egy választást, hogy minden előny az ő oldalukon volt. Korlátlan média megjelenés, korlátlan anyagi háttér, minden intézményben, minden létező fontos poszton az ő embereik, külföldi támogatás, illegális módszerek használata, bakker mindenük megvolt, és innen nem tudták megoldani. Ezek kormányt buktatnak? 😀
Van még bőven lóvé a Fidesz körnél és ha ott nem is lesz akkora keret, de ne feledjük el, hogy a nemzetközi Patrióta közösségtől, CPAC-tól, Putyintól, stb., akár még jöhetnek bújtatottan pénzek azért, hogy a nehéz gazdasági helyzetben akár zűrzavart kelthessenek a médiában és megkíséreljenek egy esetleges kormánybuktatást.
Esély nincs olyan sok rá, de megpróbálkozhatnak vele.
Plusz még ott vannak még a külföldi szavazatok is és amíg az nem fejeződik be, addig még lehet esélyük arra, hogy a Tisza bukja a 2/3-ot vagy ha vmi miatt veszítenének 2-3 mandátumot, akkor már elég lesz azt nézniük, hogy mely körzetekben, helyzetekben tudnák a maradék 1-3 mandátumot is eltüntetni.
Mindezeket nem tartom annyira reálisnak, mert nem látom sehol se, hogy nyugalomra intenének minket vagy valószínűnek tartanák, elvégre a megfelelő elemzők értenek a számokhoz, csak én még nem írnám le a Fideszt és megvárnám a hétvégét.
Persze lehet, hogy ez is felesleges, de akkor nyugodtabb leszek.
Meg azért is gondolom ezeket, mert annyira elbizakodottak voltak és most annyira nem találják magukat, hogy ez nekem gyanús. Ennyire benézték volna? Ugyanúgy mint '22-ben az ellenzék?
Lúdas Solymi
Ha elzárják a pénzcsapot, atomjaira fog hullani az egész kóceráj. Putykó, Trump már elengedte őket, a Patriotáknak lesz elég bajuk, többen választások előtt állnak, nekik jobban fog kelleni a pénz... ez itt game over.
Kezdem elhinni, amit itt többen mondtak: túlbecsültük őket.
Jan
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
20 napja
@Lúdas Solymi hallgasd meg a tegnap előtti reggeli Szigetvári Viktor interjút a Partizánban, csodálatosan elmondja,, hogy a Fidesz miért került ebbe a helyzetbe, és számomra orr volt nyilvánvalóvá, hogy miért is ugrott mindenki olyan gyorsan le a vonatról.A lényeg, amit Szigetvári mond, hogy a Fidesznek tábor problémái vannak és, ami még fontosabb, hogy elfogytak az aktivistáo és az önként segítők.
Azt már én teszem most hozzá, hogy a rettegés és a szavazatvásárlás nélkül a maradék tábor is el fog fogyni. Idő kell a gyógyuláshoz. Sok idő.
Amit nem baszhat el a Tisza, hogy nem tartja be az ígéreteit. Ők arra kaptak felhatalmazást, hogy elszámolás legyen és helyre állított közélet. Kormányt buktatni nagyon nehéz, főleg egy kétharmados parlamentet, de egy közel kétharmadost is.
Világosan látszik, és igaza van Laknernek is, meg Jámbor előre is ezt írta, hogy az országjárás, főleg Győr után, egyértelműen már a Tisza kétharmad megakadályozása céljából ment.
Szerkesztette: Gyurma Pappa

20 napja
Tolna 2 > 400 a diffi, külk. és átjelentk. száma: 2.000Remélem jó felé fordul🤞🤞🤞🤞
Tolna 3 > 140 a diffi, külk. és átjelentk. száma: 2.000
Szabolcs 6 > 170 a diffi, külk. és átjelentk. száma: 2.300
Zala 2 > ha meg is fordul Fidesz vezetésre, külk. és átjelentk. száma: 3.600
esanders10
Draft

21 napja
Bocs ha volt már: Hann Endre leleplezése. Minden másodperce arany, de a vége, az valami fergeteges
www.youtube.com/watch?v=E3ErclOgBLs
Szerkesztette: Jan
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.