Politika
70 feliratkozó
21 napja
Basszus, haverom küldte, Radnai anno szerepelt a Tömény Történelemben
Poloska vagyok.
21 napja
Nem az a baj, hogy szelesebb korbe nem adtak ki, hanem szemmel lathatoan, elnezve meg az eredmenyvaros arcokat is, vagy a Megafonosokat, meg a hasonlo koklereket, szerintem meg a fonihez sokkal kozelebbi arcok sem lattak jonni ezt a pofont. En szerintem tok siman hulyere vett a pufirizsa az ot-hat-tiz legbizalmasabb emberen kivul mindenkit. Csak ugye kozben meg eleg furcsa, hogy peldaul ennyire nem sejtettek ezt a legtobben, meg Tuzson sem ezekszerint, kozben meg ket-harom hete jottek a fotok, pletykak, minden egyeb, hogy mennyien menekitik kulfoldre a cuccaikat, koltoznek, viszik a luxuskocsikat, kiveszik az x milliardot a ceg vagyonabol, stb. Ugyhogy az is lehet, hogy tudta o is, csak megint balfaszkodtak egy sort es veletlenul kikerult a reg lenyomtatott papirbol egy. Vagy csak valaki poenos volt es megszivatta picit a sajat ottani sleppjebol.Elképesztő. A miniszter sem kaphatta meg a valós számokat. A don és a szűk mag a nem csak a szavazó táborát, hanem a TELJES sleppjét is hülyére vette, átverte.De nem teheted meg, hogy kiadod szélesebb körbe a belső mérést, mert rögtön elkezd bomlani a közeg. Mivel nem elvek tartják össze, hanem érdekek. És emiatt is mondtam már vasárnap este, hogy szerintem a Fideszben max még egy 2030-as választás van, 20-25% körül, mert a demográfia, a propaganda hiánya és egyebek teljesen le fogják építeni a bázist.
444.hu/2026/04/14/tuzsonek-annyira-biztosra-vettek-a-gyozelmet-hogy-hetfo-hajnalra-megkoszontek-a-bizalmat-es-megigertek-a-folytatast
peterk2005 udvari bolond
szaba
21 napja
Elképesztő. A miniszter sem kaphatta meg a valós számokat. A don és a szűk mag a nem csak a szavazó táborát, hanem a TELJES sleppjét is hülyére vette, átverte.De nem teheted meg, hogy kiadod szélesebb körbe a belső mérést, mert rögtön elkezd bomlani a közeg. Mivel nem elvek tartják össze, hanem érdekek. És emiatt is mondtam már vasárnap este, hogy szerintem a Fideszben max még egy 2030-as választás van, 20-25% körül, mert a demográfia, a propaganda hiánya és egyebek teljesen le fogják építeni a bázist.
444.hu/2026/04/14/tuzsonek-annyira-biztosra-vettek-a-gyozelmet-hogy-hetfo-hajnalra-megkoszontek-a-bizalmat-es-megigertek-a-folytatast
peterk2005 udvari bolond
21 napja
Világos, mondjuk a köztévé mindig hatalomhű volt, ez sosem változik.A most már tiszássá váló m4sportos csak1percek jól mutatják a villámgyors átmenetetEgy szoros választási eredmény esetén lehetett volna még okoskodni, hergelni, meg bot a küllők között, meg ilyen fasságok, de szerintem elég gyorsan felmérték, hogy ez most nem az a helyzet.
Kampman
Jan
21 napja
Azt el lehet valahogy érni, hogy a még itthon lévő gazdasági bűncselekményesek, hazaárulók ne hagyhassák el az országot?Szerintem alkotmányos jogi keretek között nem.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
21 napja
A most már tiszássá váló m4sportos csak1percek jól mutatják a villámgyors átmenetetEgy szoros választási eredmény esetén lehetett volna még okoskodni, hergelni, meg bot a küllők között, meg ilyen fasságok, de szerintem elég gyorsan felmérték, hogy ez most nem az a helyzet.
Kampman
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
21 napja
Azt el lehet valahogy érni, hogy a még itthon lévő gazdasági bűncselekményesek, hazaárulók ne hagyhassák el az országot?
21 napja
A most már tiszássá váló m4sportos csak1percek jól mutatják a villámgyors átmenetet
21 napja
Mondjuk látok rá esélyt, hogy az átlagnál több gyerek fog születni január elején 😊Egyik kezével megemeli a forintot. A másikkal megjavitja a vezetéket. Ha lenne harmadik keze rendbe rakná a termékenységi rátát.Magyar Péter hazahozta az olajunkat.www.portfolio.hu/gazdasag/20260414/zelenszkij-ket-heten-belul-ujraindul-az-olajszallitas-a-baratsag-koolajvezeteken-830510mino veletlen.
zinedine5
csebi
resistance is futile
Brouwerij van de Vrij
21 napja
amúgy máshol nem várható újraszámlálás?100 szavazat a határ, ameddig a 2. helyezett minden egyéb indoklás nélkül kérhet újraszámlálást.
Tolna 3 meg Szabolcs 6 is 200on belül
vagy csak ilyen 50 számít?
Negritis, a vajda
21 napja
Tolna2Esély van, de a legnehezebb körzet a maradékból. Egy körzet, ami nyilván városi nincs megszámolva, az Dombóvár 21-es. Kérdés ott nyer e a Tisza mondjuk egy 70-80 szavazattal.Tolna 2-ben szerinted van esély a fordításra?Ha Zala 2 még végül bukó is lenne, ott van a Szabolcs (Nyírbátor) és a kettő Tolna megyei. Akik meg külképviseleten adták le a levelet, még ott is a Tisza lesz megtolva imho. Az mandátumon nem tudom mennyit ér, de azért nagyon szurkolok hogy a DK meglehet még 1% alattMa 2-3 órára átbillent, a nvb honlapján is így szerepelt. Nemrég lett ismét 136. A levelszavazatokat is számolják közben.Ismét 136 a Tisza. Megint a levélszavazatok vihették el, Zalában még messze a vége.136 már tegnap óta, pont Zala 2 miatt.
Klaci79
Heisman nádor
Egyébként ebben a zalai körben vagy 110 település van. Nagyon durva.
Klaci79
Heisman nádor
deyell
Klaci79
Csibi Kriszta 422-vel vezet, a külképviseleti nem neki fog kedvezni, és az sem jó neki, hogy pont Dombóvár nincs teljesen megszámolva, mert ott eléggé kikapott.
Azt nem tudom, hogy pontosan mennyi a külképviseleti amit még várnak, de szerintem rezeg a léc.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
21 napja
amúgy máshol nem várható újraszámlálás?Tolna 3 meg Szabolcs 6 is 200on belül
vagy csak ilyen 50 számít?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
Amíg a helyi választási irodákban van az újraszámlálás, addig gondolom igen.újraszámolásnál is ez van?Most lapoztam át a területet.Igazából nem attól félek, hogy elbukják (bele is fér 1-2 hely), de azért érdekes, hogy most elvileg jön egy 1200-as swing.Ez normális, hogy Zala 2-ben 1100 a különbség, holott eredetileg kevesebb, mint 100 szavazat volt?Kurva lassan megy, még mindig csak 40 százalékon áll, a tiszáé lesz ez, nyugi
Jughead
Jakehomer
Jughead
A 90%-a 1 szavazókörös falu.
Baromi sok van belőle.
Ha a városok maradnak a végére, akkor még jöhet is az hullám.
kittli
Negritis, a vajda

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
21 napja
És ugye ott vannak még a külföldi urnás szavazatok is. Az sem a Fidesz szekerét fogja megtolni. Furcsa lenne a elveszne ez mandátum a Tisza számáraA kis településeken kezdtek, amíg Keszthely nincs megszámolva, addig a fideszes fog virtuálisan vezetni. Szépen nyomon lehet követni a valasztas.hu-n a szavazókörökre kattintgatva, hol tartanak.Igazából nem attól félek, hogy elbukják (bele is fér 1-2 hely), de azért érdekes, hogy most elvileg jön egy 1200-as swing.Ez normális, hogy Zala 2-ben 1100 a különbség, holott eredetileg kevesebb, mint 100 szavazat volt?Kurva lassan megy, még mindig csak 40 százalékon áll, a tiszáé lesz ez, nyugi
Jughead
Jakehomer
Jughead
Jakehomer
21 napja
A kommentre írtam, nem az interjjúra. Azt nézd meg nyugodtan, megéri. És szerintem Hadházy meg is érdemli.nem bánom hogy nem néztem meg akkormondjuk ilyen Hadházy interjúnak mi értelme van? senkit nem érdekelsz haver, húzzál vissza Szekszárdra, viszlát és köszi a halakatPfff, ezért kár volt. Ez a kopasz oszt, szerintem hagyni kellene.
Löfli
peterk2005 udvari bolond
Negritis, a vajda

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
21 napja
újraszámolásnál is ez van?Most lapoztam át a területet.Igazából nem attól félek, hogy elbukják (bele is fér 1-2 hely), de azért érdekes, hogy most elvileg jön egy 1200-as swing.Ez normális, hogy Zala 2-ben 1100 a különbség, holott eredetileg kevesebb, mint 100 szavazat volt?Kurva lassan megy, még mindig csak 40 százalékon áll, a tiszáé lesz ez, nyugi
Jughead
Jakehomer
Jughead
Baromi sok van belőle.
kittli
21 napja
Most lapoztam át a területet.Igazából nem attól félek, hogy elbukják (bele is fér 1-2 hely), de azért érdekes, hogy most elvileg jön egy 1200-as swing.Ez normális, hogy Zala 2-ben 1100 a különbség, holott eredetileg kevesebb, mint 100 szavazat volt?Kurva lassan megy, még mindig csak 40 százalékon áll, a tiszáé lesz ez, nyugi
Jughead
Jakehomer
Jughead
Baromi sok van belőle.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
21 napja
A kis településeken kezdtek, amíg Keszthely nincs megszámolva, addig a fideszes fog virtuálisan vezetni. Szépen nyomon lehet követni a valasztas.hu-n a szavazókörökre kattintgatva, hol tartanak.Igazából nem attól félek, hogy elbukják (bele is fér 1-2 hely), de azért érdekes, hogy most elvileg jön egy 1200-as swing.Ez normális, hogy Zala 2-ben 1100 a különbség, holott eredetileg kevesebb, mint 100 szavazat volt?Kurva lassan megy, még mindig csak 40 százalékon áll, a tiszáé lesz ez, nyugi
Jughead
Jakehomer
Jughead
Tepper takarodj!
21 napja
Igazából nem attól félek, hogy elbukják (bele is fér 1-2 hely), de azért érdekes, hogy most elvileg jön egy 1200-as swing.Ez normális, hogy Zala 2-ben 1100 a különbség, holott eredetileg kevesebb, mint 100 szavazat volt?Kurva lassan megy, még mindig csak 40 százalékon áll, a tiszáé lesz ez, nyugi
Jughead
Jakehomer
21 napja
Elképesztő. A miniszter sem kaphatta meg a valós számokat. A don és a szűk mag a nem csak a szavazó táborát, hanem a TELJES sleppjét is hülyére vette, átverte.444.hu/2026/04/14/tuzsonek-annyira-biztosra-vettek-a-gyozelmet-hogy-hetfo-hajnalra-megkoszontek-a-bizalmat-es-megigertek-a-folytatast

21 napja
nem bánom hogy nem néztem meg akkormondjuk ilyen Hadházy interjúnak mi értelme van? senkit nem érdekelsz haver, húzzál vissza Szekszárdra, viszlát és köszi a halakatPfff, ezért kár volt. Ez a kopasz oszt, szerintem hagyni kellene.
Löfli
peterk2005 udvari bolond
21 napja
Ez normális, hogy Zala 2-ben 1100 a különbség, holott eredetileg kevesebb, mint 100 szavazat volt?Nem azért változik, mert most van újraszámolás alatt?
Jughead

21 napja
Ez normális, hogy Zala 2-ben 1100 a különbség, holott eredetileg kevesebb, mint 100 szavazat volt?Kurva lassan megy, még mindig csak 40 százalékon áll, a tiszáé lesz ez, nyugi
Jughead
Tepper takarodj!
21 napja
https://444.hu/2026/04/14/endre-ba-el-hann-endre-videoosszeallitassal-rohogtette-ki-a-rola-hazudozo-fideszeseketmótvá?
Szerkesztette: Josszi
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!