Politika

70 feliratkozó

21 napja
Jan Pittsburgh Steelers 5 657 — Steelers fan
Nem saját gondolat, de találó az, hogy ezek a Fideszes influenszer, 2-3. vonalbeli emberek interjúi, az M1-es, Kossuth Rádiós interjú ez simán csak narratíva, hogy mutassák azt, hogy itt demokrácia van és hogyha elkezdik a propagandára szánt pénzcsapokat elzárni, propagandistákat elküldeni, intézményeket bezárni, akkor mutogathassák, hogy ők az áldozatok.

Van még bőven lóvé a Fidesz körnél és ha ott nem is lesz akkora keret, de ne feledjük el, hogy a nemzetközi Patrióta közösségtől, CPAC-tól, Putyintól, stb., akár még jöhetnek bújtatottan pénzek azért, hogy a nehéz gazdasági helyzetben akár zűrzavart kelthessenek a médiában és megkíséreljenek egy esetleges kormánybuktatást.

Esély nincs olyan sok rá, de megpróbálkozhatnak vele.

Plusz még ott vannak még a külföldi szavazatok is és amíg az nem fejeződik be, addig még lehet esélyük arra, hogy a Tisza bukja a 2/3-ot vagy ha vmi miatt veszítenének 2-3 mandátumot, akkor már elég lesz azt nézniük, hogy mely körzetekben, helyzetekben tudnák a maradék 1-3 mandátumot is eltüntetni.

Mindezeket nem tartom annyira reálisnak, mert nem látom sehol se, hogy nyugalomra intenének minket vagy valószínűnek tartanák, elvégre a megfelelő elemzők értenek a számokhoz, csak én még nem írnám le a Fideszt és megvárnám a hétvégét.

Persze lehet, hogy ez is felesleges, de akkor nyugodtabb leszek.

Meg azért is gondolom ezeket, mert annyira elbizakodottak voltak és most annyira nem találják magukat, hogy ez nekem gyanús. Ennyire benézték volna? Ugyanúgy mint '22-ben az ellenzék?
Lúdas Solymi
Nézd, ezek úgy nem tudtak megnyerni egy választást, hogy minden előny az ő oldalukon volt. Korlátlan média megjelenés, korlátlan anyagi háttér, minden intézményben, minden létező fontos poszton az ő embereik, külföldi támogatás, illegális módszerek használata, bakker mindenük megvolt, és innen nem tudták megoldani. Ezek kormányt buktatnak? 😀

Ha elzárják a pénzcsapot, atomjaira fog hullani az egész kóceráj. Putykó, Trump már elengedte őket, a Patriotáknak lesz elég bajuk, többen választások előtt állnak, nekik jobban fog kelleni a pénz... ez itt game over.

Kezdem elhinni, amit itt többen mondtak: túlbecsültük őket.

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
21 napja
esanders10 Denver Broncos 957
Tolna 2 > 400 a diffi, külk. és átjelentk. száma: 2.000

Tolna 3 > 140 a diffi, külk. és átjelentk. száma: 2.000

Szabolcs 6 > 170 a diffi, külk. és átjelentk. száma: 2.300

Zala 2 > ha meg is fordul Fidesz vezetésre, külk. és átjelentk. száma: 3.600
21 napja
ozibozi New York Giants 21 478
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/670586667_1655000962071671_2283603325171501340_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=iklPqfoPCg4Q7kNvwFwJLwz&_nc_oc=Adovyqk8UDxh-XVctebIkacpozMV0K-kdCOKDFZwIww3sUTTHIpclm89RtNktqSUgAg&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=YV4quBsOmgo_4gW0b9caWQ&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af2RmYreqG_6Tx-RKL08gafvNkU5D5qc9NgTdJ4P_aitXA&oe=69F74495
78.235 Aufrufe · 1.010 Reaktionen | Nem akarok én senkit hergelni, de ha valami blamázs, akkor ez, az volt! 😊 | Horváth Ferenc
Nem akarok én senkit hergelni, de ha valami blamázs, akkor ez, az volt! 😊
21 napja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 822 — capitaine du château de Vienne 1487
ZÁRÓAKKORD
Közt Árt A Sági Elnök!

Prüntyimókusaim, csupaszcsigáim lássátok lehettek szőrösek vagy mezítelenek, íme most némi kényszert èrzek abba az irányba, hogy visszatérhessek a dohanyfüstös kultúrházakba, má nem szeretitek MC Dózent?! A here essen belétek! Mögpujkázlak möglásdd!
....
Mancika a faszba vannak a papírjaim?
Ahh
Szó val! 145ezerhatszá.. PiCS! kurva rezsiszámla eleje..
Nahh, akko fejből..
Khmm ööö
Jocó mikor mán nem leszek itt, tudd rádhagyoma béjeggyűjteményem, a Bartosat nekeresd, Teca a kis szoba piros ágyhuzatot teheted a jobb emlékeim közé, a többi úgysejér semmit, mitmodhatnék személyneveket, más pártok neveit bazmeg mit gondoltok rullam?! Mi vagyok én ringilspíl?! MC Dózen, a fassza gyerek, akkirájj. Âáá

De most tényleg nem hallottatok a szpikés disleksiáró? Neme?! Nem tudom, kimondani és kész. Há próbálom...
PppPé
Pét
Pétfürdő
... Pééé
Nem megy
ERRR... zsikke kávét csupaszon! Nemide...

Na jó, fölaggyátok? a végit tudomkivürű!
"Mikor má föllifteztél vagy tíz emeletet, kitekinc az ablakon..
Eléd tárul a táj
Az tűnhet akár kietlennek
Vagy
Kiesnek"

Csőőőőő

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
21 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 881 — #NoStress
A levélszavazatok stb után van esély arra, hogy a MH 5% alá csúszik, és/vagy hogy a DK 1% alá?
warr_b
Nincs.

21 napja
warr_b Washington Commanders 29 844 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A levélszavazatok stb után van esély arra, hogy a MH 5% alá csúszik, és/vagy hogy a DK 1% alá?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
21 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 643 — Csodabogár
 www.facebook.com/groups/597786365174351

hát.. rátaláltam az alusisakos mozgalomra, de figyelem megrázó tartalom!
Josszi
emelem a tétet
 www.facebook.com/vekkerur

de eddig ez a legjobb:  www.facebook.com/groups/316524094007926
petey
hubazdmeg, hát kellett ez nekem?
Josszi
csak próbállak felkészíteni a szezonunkra, így lelkileg erősebb leszel

21 napja
Nemes samu09 Houston Texans 4 621 — I like the Texans, I like who we are
Nem saját gondolat, de találó az, hogy ezek a Fideszes influenszer, 2-3. vonalbeli emberek interjúi, az M1-es, Kossuth Rádiós interjú ez simán csak narratíva, hogy mutassák azt, hogy itt demokrácia van és hogyha elkezdik a propagandára szánt pénzcsapokat elzárni, propagandistákat elküldeni, intézményeket bezárni, akkor mutogathassák, hogy ők az áldozatok.

Van még bőven lóvé a Fidesz körnél és ha ott nem is lesz akkora keret, de ne feledjük el, hogy a nemzetközi Patrióta közösségtől, CPAC-tól, Putyintól, stb., akár még jöhetnek bújtatottan pénzek azért, hogy a nehéz gazdasági helyzetben akár zűrzavart kelthessenek a médiában és megkíséreljenek egy esetleges kormánybuktatást.

Plusz még ott vannak még a külföldi szavazatok is és amíg az nem fejeződik be, addig még lehet esélyük arra, hogy a Tisza bukja a 2/3-ot vagy ha vmi miatt veszítenének 2-3 mandátumot, akkor már elég lesz azt nézniük, hogy mely körzetekben, helyzetekben tudnák a maradék 1-3 mandátumot is eltüntetni.

Mindezeket nem tartom annyira reálisnak, mert nem látom sehol se, hogy nyugalomra intenének minket vagy valószínűnek tartanák, elvégre a megfelelő elemzők értenek a számokhoz, csak én még nem írnám le a Fideszt és megvárnám a hétvégét.

Meg azért is gondolom ezeket, mert annyira elbizakodottak voltak és most annyira nem találják magukat, hogy ez nekem gyanús. Ennyire benézték volna? Ugyanúgy mint '22-ben az ellenzék?
Lúdas Solymi
Nem gondolnám, hogy lenne esélyük. Nagyon magabiztos most MP, régóta mondja, hogy forgatókönyvet csináltak 2/3-os győzelem esetére, hogy minél gyorsabban haladjanak. Nem úgy tűnik, hogy kamuzott volna. Itt olyan gyorsan lesz takarítás, hogy esélye sem lesz a Fidesznek. Plusz teljesen alkalmatlan már az első vonala is a pártnak, semmihez nem fognak tudni kezdeni hatalom nélkül.
21 napja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 248
Eddig tartott a nagy haversag.

444.hu/2026/04/14/trump-orbanrol-a-baratom-volt

- Heti ket alkalom havi 50.000 dollar…
- Szep kis barat
Blevi
Általában az ember nem hagyja cserben a barátját a bajban sem.
Dehát Trumpnál látszik, hogyha lentebb kerültél egy pozícióból, akkor te egy senki vagy.
Ov nem tudta megnyerni, így gyenge, Trampli ilyenekkel nem barátkozik.
21 napja
Blevi 9 060 — Lions & Cowboys fan
Eddig tartott a nagy haversag.

444.hu/2026/04/14/trump-orbanrol-a-baratom-volt

- Heti ket alkalom havi 50.000 dollar…
- Szep kis barat
21 napja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 738

Josszi
emelem a tétet
 www.facebook.com/vekkerur

petey
hubazdmeg, hát kellett ez nekem?

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
21 napja
azt hittem lecsillapodnak a fideszes csegevarák FB-n, de egyre dobálja csak be az algoridöm őket.
hát geci, csak pislogok mikbe vannak. természetesen csalással nyert a Tisza, ukrán hekkerek ofc.
meg hogy van az, hogy 9-re már jöttek az eredmények és 50%-nál Orbán már gratulált is.
megfejtés, jól figyelj: Orbánt zsarolták a családjával és tudta, ha a Fidesz nyer akkor polgárháború kezdődik és mivel félti az országát ezért inkább belement a vereségbe. hát ilyen nemes erkölcsi lángoszlop a mi kedves vezetőnk.

döbbenet baszki, hogy ennyire tagadják a valóságot, és nem értik miért jöttek az eredmények, mert ha ilyen sokan voltak akkor minimum éjfél az első adatok.
plusz most ők lesznek akik szembe fognak minket állítani ha nem lesz úgy ahogy MP mondta.
elképesztő, hogy azt hiszed kicsit megtolják az önreflexiót, de nem. még jobban bedurrantják a fazságokat és hogy ők megmondták..aztán az ilyenekből lennének az öngyilkos merénylők, ha valamelyik azt mondaná, hogy ne hagyjuk. én tényleg reméltem, hogy talán most lesz egy kis lecsillapodás, de nem és nem és nem.
kurva fidesz.
petey
Melohely… baszki ezt hallgatom hétfő óta…
Cowboykarcsi90
Ezeknél az embereknél nem most fog változni a dolog, sőt, valszeg sohase.
Sok vagy legtöbb embernél a kételkedés, a kritikus gondolkodás az hiányzik, meg lehet identitásválságot is okozna, mert lehet fél magának feltenni a kérdést, hogy lehet h hibáztam?

Bár JC6 kicsit másabb eset, de őtőle azért meghallgatnám, hogy milyen lehetett egy olyan megvilágosodás amikor rájött, hogy ő a helikopter. És ezt minden rosszindulat nélkül.

Én most nézegettem pár Instás videót, amit a fokuszcsoportosok csináltak és valami döbbenet, hogy emberek mennyire meggyőzően ragaszkodnak faszságokhoz, mondanak ellent maguknak és igazából mennyire nem hallják magukat.
Van egy narratíva a fejükben és 0-24-ben megy mint egy magnó vagy mint egy rádió és nem tudsz róla átváltani.
21 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 831 — The only discipline that lasts, is self discipline
Elképesztő. A miniszter sem kaphatta meg a valós számokat. A don és a szűk mag a nem csak a szavazó táborát, hanem a TELJES sleppjét is hülyére vette, átverte.

444.hu/2026/04/14/tuzsonek-annyira-biztosra-vettek-a-gyozelmet-hogy-hetfo-hajnalra-megkoszontek-a-bizalmat-es-megigertek-a-folytatast
peterk2005 udvari bolond
De nem teheted meg, hogy kiadod szélesebb körbe a belső mérést, mert rögtön elkezd bomlani a közeg. Mivel nem elvek tartják össze, hanem érdekek. És emiatt is mondtam már vasárnap este, hogy szerintem a Fideszben max még egy 2030-as választás van, 20-25% körül, mert a demográfia, a propaganda hiánya és egyebek teljesen le fogják építeni a bázist.
szaba
Világos. Tudom azt is a történelem könyvekből, hogy az autoriter rendszerek osztják a legszűkebben a bizalmat, az egymáshoz egész közel levőktől is védik a hátukat. De más dolog élőben látni a működését. hogy mennyire szűk is ez a bizalmi kör. Egy miniszter is kimaradhatott belőle. Valószínűleg nem is egy.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
21 napja

Josszi
emelem a tétet
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-1/477030780_568990812769050_4884620944925741201_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx1080x1065&ctp=s720x720&_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=3ab345&_nc_ohc=6JtCgLqq3f4Q7kNvwFUfqHV&_nc_oc=Adr3zT6j3vzKoOixJnfpH0U0yQQbfe4Z0j9E04ncKcHZMT-gM5KREqYRPxw1Dl_6zfQ&_nc_zt=24&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=lDUHHo6EDk9SqD4EwNJKKw&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af2eUX_49D3rHyoEso_aGO7fkjdmsVVBKrhyibikB-DGrA&oe=69F7C9C6
Vekker úr
Vekker úr, Budapest XIII. kerület. Gefällt 24.909 Mal · 104.612 Personen sprechen darüber. Politika nemzeti-konzervatív szemmel. Röviden. Érthetően. Néha kényelmetlenül őszintén.

21 napja
 telex.hu/gazdasag/2026/04/14/bayer-construct-balazs-attila-level-valasztasok?fbclid=IwRlRTSARLfrpleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEewXSpD2sFsaOXpRp8eqOW3evc6GMiBpGsHAlqEFFCIVy6tiAnCKct3jRpY5A_aem_gVo2E-Z1aljdd3ojxQ5XSA

Nem akartam aha…
Toca
konkrétan büncselekmény volt nem? kényszerítés? vagy csak munkajogi vétség?

21 napja

21 napja
Cowboykarcsi90 3 550 — …not me…Im in my prime!
azt hittem lecsillapodnak a fideszes csegevarák FB-n, de egyre dobálja csak be az algoridöm őket.
hát geci, csak pislogok mikbe vannak. természetesen csalással nyert a Tisza, ukrán hekkerek ofc.
meg hogy van az, hogy 9-re már jöttek az eredmények és 50%-nál Orbán már gratulált is.
megfejtés, jól figyelj: Orbánt zsarolták a családjával és tudta, ha a Fidesz nyer akkor polgárháború kezdődik és mivel félti az országát ezért inkább belement a vereségbe. hát ilyen nemes erkölcsi lángoszlop a mi kedves vezetőnk.

döbbenet baszki, hogy ennyire tagadják a valóságot, és nem értik miért jöttek az eredmények, mert ha ilyen sokan voltak akkor minimum éjfél az első adatok.
plusz most ők lesznek akik szembe fognak minket állítani ha nem lesz úgy ahogy MP mondta.
elképesztő, hogy azt hiszed kicsit megtolják az önreflexiót, de nem. még jobban bedurrantják a fazságokat és hogy ők megmondták..aztán az ilyenekből lennének az öngyilkos merénylők, ha valamelyik azt mondaná, hogy ne hagyjuk. én tényleg reméltem, hogy talán most lesz egy kis lecsillapodás, de nem és nem és nem.
kurva fidesz.
petey
Melohely… baszki ezt hallgatom hétfő óta…

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
21 napja
Nomac New England Patriots 4 446 — balazs.t85@gmail.com

Josszi
Ez kemény anyag...így erősítik egymásban a hülyeségeket.
21 napja

21 napja
kiemelt hsz-ben is ott van már 😊
Lúdas Solymi
Ohh, nem láttam, szorri 😊Negritis, a vajda
21 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 128 — The Mathematician

Lúdas Solymi
kiemelt hsz-ben is ott van már 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
21 napja
Nemes samu09 Houston Texans 4 621 — I like the Texans, I like who we are
amúgy máshol nem várható újraszámlálás?
Tolna 3 meg Szabolcs 6 is 200on belül
vagy csak ilyen 50 számít?
Negritis, a vajda
Szabolcs 6ba 1900 külképviseleti szavazatot várnak. Ha annak az 55 százalékát behuzza a tiszás akkor megfordítja.
21 napja
21 napja

kurva fidesz.

21 napja
xrace77 Denver Broncos 4 721
Basszus, haverom küldte,
Radnai anno szerepelt a Tömény Történelemben
zacknorb
Tök jó sorozat volt.
Akit érdekel itt van.
 videa.hu/videok/film-animacio/tomeny-tortenelem-s1e6-film-animacio-dW9rotADYBM3ziQR