Politika
64 feliratkozó
1 hónapja
Igen, ez a demokrácia. Nincs iq-teszthez vagy vagyoni cenzushoz, etikai kritériumhoz, se semmi olyan megugorhatatlan feltételhez kötve, aminek ne felelne meg a random agyhalott. És mivel belőlük van rengeteg, ők alkotják a szavazók döntő hányadát, így a jelenkor tömeg/média demokráciáiban ők az igazi döntnökök, a tényleges célcsoport, nem te vagy Fókicsopi Ádám. Ezt igyekszik mindenhol, mindenki (kivéve Kutyapárt, és hasonló entellektüelek) kihasználni, mert azért az elég világos, hogy ezek nem azért agyhalottak, mert fideszesek, hanem azért fideszesek, mert agyhalottak. Nagy dózisban minden tömegpárt átlagszavazója ilyen. A Tiszáé is. Amelyik párté nem ilyen, az sehol a világon nem tényező.De a szavazófülkébe ugyanúgy betéved, mint mi, ez a szépsége az egésznek.Azok nem érvek. Csak szerencsétlen agyhalottak szavakba öntött félelmei. Leginkább azt se tudják mit mondanak. Van, aki érzi is az inkoherenciát abban, amit mond, de kevés infóból megfelelő kognitív képességek híjján végülis mi mást mondhatnának?www.youtube.com/watch?v=4bdPGooyGU0hú ez is kibaszott nyomasztóra sikerült.
Kitekintés a buborékból.
Jerico
apu ökölbe szorított keze vagyok amikor az idősebb honfitársam érveléseit hallgatom
gamerkr
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
1 hónapja
De a szavazófülkébe ugyanúgy betéved, mint mi, ez a szépsége az egésznek.Azok nem érvek. Csak szerencsétlen agyhalottak szavakba öntött félelmei. Leginkább azt se tudják mit mondanak. Van, aki érzi is az inkoherenciát abban, amit mond, de kevés infóból megfelelő kognitív képességek híjján végülis mi mást mondhatnának?www.youtube.com/watch?v=4bdPGooyGU0hú ez is kibaszott nyomasztóra sikerült.
Kitekintés a buborékból.
Jerico
apu ökölbe szorított keze vagyok amikor az idősebb honfitársam érveléseit hallgatom
gamerkr
Őszentsége Sobri Jóska
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Azok nem érvek. Csak szerencsétlen agyhalottak szavakba öntött félelmei. Leginkább azt se tudják mit mondanak. Van, aki érzi is az inkoherenciát abban, amit mond, de kevés infóból megfelelő kognitív képességek híjján végülis mi mást mondhatnának?www.youtube.com/watch?v=4bdPGooyGU0hú ez is kibaszott nyomasztóra sikerült.
Kitekintés a buborékból.
Jerico
gamerkr
1 hónapja
www.youtube.com/watch?v=4bdPGooyGU0hú ez is kibaszott nyomasztóra sikerült.
Kitekintés a buborékból.
Jerico
1 hónapja
- Belerugnak a romák444.hu/2026/01/31/a-fidesz-csinalt-egy-videot-amiben-felsoroljak-szerintuk-milyen-buncselekmenyeket-kovettek-el-a-lazar-ellen-tunteto-ciganyokÚgy néz ki OV elengedte a cigányok egy részét. Mégse olyan jó az a Dankó Rádió.Hol nézte meg és volt hozzá joga?
„Megnéztem, hogy mégis kikhez volt szerencsénk. Emberölés, rablás, lopás, kényszerítés, szexuális erőszak. Ez van a priuszukban. Akiket a Tisza odaküldött a fideszesekre Gyöngyösön.”
KB23
SBL
KB23
- Visszahökölnek egy olyan bocsánatkéréssel ami nem az
- Előkapják Evelint
- Bűnözőnek állítják be azokat a romákat akik kérdezni mernek
MP kb. megpihenhetett a héten miközben maguk alatt vágják a fát.
1 hónapja
www.facebook.com/share/v/1FrPnjZ1Ku/?mibextid=wwXIfrnem kellett volna sokat görgetni
ozibozi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
1 hónapja
inkább: 'Tatabánya, otthona a nyomornak, nem való az ínyenceknek csak az edzett gyomornak!" 🙃"Isten hozott nálam öcsém, ez a való világ"www.youtube.com/watch?v=4bdPGooyGU0úristen
Kitekintés a buborékból.
Jerico
atapapa
kittli
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
"Isten hozott nálam öcsém, ez a való világ"www.youtube.com/watch?v=4bdPGooyGU0úristen
Kitekintés a buborékból.
Jerico
atapapa
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
1 hónapja
Itt az volt a fontos, hogy hitelteleniteni kell őket, összekenni őket a Tiszaval és persze a sztereotípiat megerősíteni a cigányokrólEz így még szebb! Tehát videó készítőinek nem volt hozzá joguk hozzá mégis "valahonnan" megkapták az infót.444.hu/2026/01/31/a-fidesz-csinalt-egy-videot-amiben-felsoroljak-szerintuk-milyen-buncselekmenyeket-kovettek-el-a-lazar-ellen-tunteto-ciganyokÚgy néz ki OV elengedte a cigányok egy részét. Mégse olyan jó az a Dankó Rádió.Hol nézte meg és volt hozzá joga?
„Megnéztem, hogy mégis kikhez volt szerencsénk. Emberölés, rablás, lopás, kényszerítés, szexuális erőszak. Ez van a priuszukban. Akiket a Tisza odaküldött a fideszesekre Gyöngyösön.”
KB23
SBL
KB23
Persze az is lehet, hogy fele sem igaz.
SBL
1 hónapja
Ez így még szebb! Tehát videó készítőinek nem volt hozzá joguk hozzá mégis "valahonnan" megkapták az infót.444.hu/2026/01/31/a-fidesz-csinalt-egy-videot-amiben-felsoroljak-szerintuk-milyen-buncselekmenyeket-kovettek-el-a-lazar-ellen-tunteto-ciganyokÚgy néz ki OV elengedte a cigányok egy részét. Mégse olyan jó az a Dankó Rádió.Hol nézte meg és volt hozzá joga?
KB23
SBL
KB23
Persze az is lehet, hogy fele sem igaz.
1 hónapja
444.hu/2026/01/31/a-fidesz-csinalt-egy-videot-amiben-felsoroljak-szerintuk-milyen-buncselekmenyeket-kovettek-el-a-lazar-ellen-tunteto-ciganyokÚgy néz ki OV elengedte a cigányok egy részét. Mégse olyan jó az a Dankó Rádió.Hol nézte meg és volt hozzá joga?
KB23
SBL
1 hónapja
Úgy néz ki OV elengedte a cigányok egy részét. Mégse olyan jó az a Dankó Rádió.Hol nézte meg és volt hozzá joga?
KB23
1 hónapja
Úgy néz ki OV elengedte a cigányok egy részét. Mégse olyan jó az a Dankó Rádió.„Megnéztem, hogy mégis kikhez volt szerencsénk. Emberölés, rablás, lopás, kényszerítés, szexuális erőszak. Ez van a priuszukban. Akiket a Tisza odaküldött a fideszesekre Gyöngyösön.”
Szerkesztette: KB23
1 hónapja
mondjuk nem sokat kell rajta, már ha a béka segge a szintaztakurvageci, ezt nem hiszem el.Azt a pics@! Ezeknek nagyon becsipodott MP. Mi lehet a meetingek témája?
“…stúdióban Takáts Tamás, Magyar Péter-díjas magyar rock- és bluesénekes.”
— Pete (@splendid_pete) January 31, 2026
“-Máté Péter-díjas vagyok egyébként…”
😆 pic.twitter.com/W6fhZZlFAj
petey
- Melyik dillentans balfasz tudja még jobban lerombolni a hírtvt?
KB23
1 hónapja
aztakurvageci, ezt nem hiszem el.vótmá
petey

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
aztakurvageci, ezt nem hiszem el.Azt a pics@! Ezeknek nagyon becsipodott MP. Mi lehet a meetingek témája?
“…stúdióban Takáts Tamás, Magyar Péter-díjas magyar rock- és bluesénekes.”
petey
- Melyik dillentans balfasz tudja még jobban lerombolni a hírtvt?
1 hónapja
aztakurvageci, ezt nem hiszem el.“…stúdióban Takáts Tamás, Magyar Péter-díjas magyar rock- és bluesénekes.”
1 hónapja
Amíg csak ezt hallják.Nem Fideszesek, Orbánisták. Nekik már tényleg bármit el lehet adni, ha Orbán azt mondja.Nem akarom megbántani őket, de ezeknek a fideszeseknek a 90 százaléka buta mint a föld.www.youtube.com/watch?v=4bdPGooyGU0úristen
Kitekintés a buborékból.
Jerico
atapapa
Ahogy megszűnne a propaganda, ezeknek az embereknek a nagy része nem lenne fideszes.
zinedine5
Jerico
Ezeknek az embereknek a nagy többsége előtte mszp-s volt, aztán váltottak.
1 hónapja
Nem Fideszesek, Orbánisták. Nekik már tényleg bármit el lehet adni, ha Orbán azt mondja.Nem akarom megbántani őket, de ezeknek a fideszeseknek a 90 százaléka buta mint a föld.www.youtube.com/watch?v=4bdPGooyGU0úristen
Kitekintés a buborékból.
Jerico
atapapa
Ahogy megszűnne a propaganda, ezeknek az embereknek a nagy része nem lenne fideszes.
zinedine5
1 hónapja
Nem akarom megbántani őket, de ezeknek a fideszeseknek a 90 százaléka buta mint a föld.www.youtube.com/watch?v=4bdPGooyGU0úristen
Kitekintés a buborékból.
Jerico
atapapa
1 hónapja
16 évig istenitettuk a NERt h mennyire profik, és az ellenzék mennyire amatőr.Ha van még kérdés, hogy mennyire profin dolgozik a Tisza kampány, akkor ezt a sztorit fogom elővenni. Az Összefosás simán elment volna egy ilyen sztori mellett, de a Tisza kampányban meg van a képesség és koncentráció is.Ezek szándékosan ilyen amatőrök? Vagy van ott valaki, aki szándékosan így osztotta meg? Képzelem milyen ordítozás mehet most! Aktívan törlik a kommenteket az Indexes videó alól! 🤣😁😅 pic.twitter.com/mFWjledliR
— Zoltán (@csorike1520) January 30, 2026
petey
Várom a következő Medián kutatást,ugye ők közlik stabilan a "mennyire elégedett" eredményeket, az sokkal fontosabb, mint a párt referencia...
Gyurma Pappa
Lassan kiderül hogy csupán az ellenzékkel összehasonlítva tűntek profinak, miközben ok is elképesztő amatőrök.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/01/31/orban-viktor-lazar-janos-reakcio-gyongyosi-lakossagi-forum-ellentuntetokAz is megérne egy misét, hogy - amennyiben igaz - honnan tudják azt két nap múlva, hogy azok az emberek büntetett előéletűek? (Ugyanitt a bűnüldöző szervek megtalálták már az MNB vagyont?) És egyébként, ha azok, akkor miután lerótták amit kiszabtak rájuk, milyen alapon mondják ezt be a nyilvánosságba?
Nagyon szép 😁
warr_b
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/01/31/orban-viktor-lazar-janos-reakcio-gyongyosi-lakossagi-forum-ellentuntetokNagyon szép 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"